Ας (ξανα)γνωριστούμε

Χμμμ πολή καλή ιδέα… Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Δ.Ν.Τ.!!!

Edit: Καβάλα for evah Neo!!! (Εγώ παίζει να σε ξέρω;; :P)

τι να σου πω και εγω τωρα δεν μπορώ να θυμηθώ απο που σε ξερώ( φατσικα )
κάπου απο τίποτα πορταλ μυροβόλο δεν θυμάμαι ρε πουστη μου…που συχνάζεις ρε?

Εεεε μικρή η Καβάλα :slight_smile:

Μυροβόλο, Γλάρο, Νικηφόρο (κλπ εκεί πέρα)

Γεια σας είμαι το φονικό κουνέλι. Ανήκω στην φρικτή, προβληματική και πάνω απ’ όλα mainstream κάστα των μοντερατόρων του φόρουμ, και περνάω τον χρόνο μου γενικά κλειδώνοντας τόπικς, ρίχνοντας ποινές σε χρήστες, επιβάλλοντας φασιστικά καθεστώτα, γελώντας σατανικά (μπουαχαχαχα) και άλλα τέτοια όμορφα.

Στον ελεύθερο χρόνο μου δε κάνω πολλά πράγματα, ροκανίζω καρότα, χασομεράω στην κουνελοφωλιά μου, γενικά είμαι ένας βαρετός τύπος θα λεγα. Απο κείνους που τους μιλάς και χασμουριέσαι. Που και που γράφω σ’ ένα blog, λινκ του οποίου βρίσκεται στην υπογραφή μου. Εκεί λέω πολλά και διάφορα, όποτε δε βαριέμαι.

Στα χρόνια που ανήκω σ’ αυτό το φόρουμ γνώρισα κάποια πολύ εντάξει ατομάκια απο δω, και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό.

Φίλοι, γυναίκες, βιβλία, μουσική, τέχνες, κόμικς. Cheers. :slight_smile:

Με λενε Γιωργο και μου αρεσει το γαμησι. πειραζει?

επισης δε μπορω την πολλη εξουσια, και τα ολοκληρωτικα καθεστωτα που εχουν επιβληθει σε αυτο το φορουμ.

μ’αρεσει η μουσικη, η συζητηση και να απομνημονευω ατακες απο ταινιες απ΄εξω
ΟΤΑΝ με το καλο γινει το Sonisphere θα με γνωρισετε απο κοντα

Το έπος συνεχίζεται…

Απειλή? :-s

Ελλάνορ σου έκοψε και το streak κλειδώματος ε. Κάτσε καλά (ή κλείδωσε όλο το οφφ-τόπικ).

Ρε δεν αντέχω θέλω να κλειδώσω κάτι, τώρα που πήρα φόρα… διψώ για εξουσία…

Μήπως θες να ανοίξω θρεντ για το (ορθό) ράψιμο τρύπιων καλτσών; Δώσε λινκ την υπογραφή σου και λοκ. Σε προειδοποιώ όμως, δεν ανέχομαι πολύ την εξουσία.

Επειδή βαριέμαι…Με λένε Αντώνη.Γεννήθηκα Πάτρα και τώρα σπουδάζω(?) Αθήνα.Λατρεύω την Αθήνα.:slight_smile:
Ακούω unintelligent black metal,deathcore,grind,thrash και hardcore-ιες αποκλειστικά!:stuck_out_tongue:
Σοβαρά,ακούω blues,rock,progressive,κλασσικά 60s-70s κυρίως,λίγο metal(κλασσικό heavy κυρίως,ΝWOBHM,Μegadeth,Pantera,Nevermore,λίγο progressive,λίγο power και λίγο stoner).Αγαπημένη μου μπάντα οι The Band(σιγά μην δεν τους ανέφερα κάπου).
Είμαι και Πανάθα.Αλλά το μεγάλο μου κόλλημα είναι το χωριό μου.Βοϊτσά!Ή Ελατόβρυση η πιο πρόσφατη ονομασία!
http://www.elatovrisi.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=59&Itemid=71
Αυτά είναι ό,τι χρειάζεται(?) να ξέρετε για μένα.:stuck_out_tongue:

Ας ξαναγνωριστουμε λοιπον.

Με λενε Σταυρο, ή Steve, για τους κοντινους φιλους και συγγενεις, σπουδαζω στο ΤΕΙ Αθηνας, ως ηλεκτρονικος, 2ο ετος.

Ειμαι 20 (παρα) χρονων, λατρης της ατμοσφαιρικης-gothic- black μεταλ μουσικης, και συχναζω εδω τριγυρω στο φορουμ κανα 10μηνο. Ε, νταξει δεν εχω και πολλους φιλους στον εξω κοσμο, και την βγαζω εδω στα μερη αρκετο χρονο της ημερας. Κατοικω στο Μπραχαμι ( ακα Αγ.Δημητριος ) και συχναζω κεντρο, ή στο ΤΕΙ τις πρωινες ωρες, για αραγμα, καφε, (πολυ) τσιγαρο, και μουσικη στο Καμελοτ Ροκ Καφε.

Aγαπημενες μπαντες – > Wintersun, Haggard, Agalloch, Dimmu Borgir, Sirenia
Παλιες αγαπες —> Therion, Rotting Christ
Tωρινες αγαπες —> Falkenbach, Alghazanth, Lamented Souls

Λατρειες - ασχολιες, το ποδοσφαιρο ( ως πρωην ερασιτεχνης ποδοσφαιριστης), ο καφες, το μηναρισμα στο ιντερνετ και λιγο φβ, τα RPG games, και το livescore.com.

Τα πολιτικα γενικα μου τη σπανε, και δεν πολυασχολουμαι.

Zοdiac Sign - Σαγγιταριους.

Αυτα. Tα ξαναλεμε. 8)

Είμαι ο Γιάννης 17 χρονών και είμαι καλά :stuck_out_tongue:

Αγαπημένη μπάντα - W.A.S.P.

[SPOILER] σιχένομαι τις πατάτες (ειδικά τις πατάτες φούρνου)[/SPOILER]

οραια και εγω

Με λένε Αλέξανδρος ή Αλέξη

Ειμαι 18 ,απο Γιαννενα και σπουδάζω στο μαθηματικό Ιωαννίνων.Είμαι 1,70 περιπου και 58-60 κιλά

Αγαπημενα φαγητά->μερέντα,μέλι,τορτελινια(τα μακαρόνια οχι οι χελώνες),πιτσα με νουτέλλα

Αγαπημένες μπάντες->Enforcer,rotting christ,bathory

Χομπι->ακούω μουσική,μαζευω δίσκους(thrash-speed-black),ράζω το τζιν το τζακετ με ραφτα κονκάρδες κτλ

Τρελλένομαι για ->τα παραπάνω φαγητά,το γέλοιο,την γυμναστική

δεν καπνίζω δεν πίνω

στον ελευθερο χρόνο μου ή και εκτός ελευθερου χρόνου σπάω καρύδια (συνήθως των άλλων)

αυτα.

Μισω τους->ανθρώπους που κράζουν την μουσική μ και το ντυσιμό μου,παρεξηγησάκηδες-μιγιαγκιχτους και αυτ[B][U]ή[/U][/B]ν που με έκανε report (νομιζει οτι δεν την είδα)

το έχουμε καταλάβει αυτό…:stuck_out_tongue:

Πατρινός δεν είσαι ρε ψεύτη?

ήμουν Πατρα πριν ένα χρονο ,αλλα τώρα πέρασα μαθηματικο και μένω Γιαννενα.Ερχομαι ομως Πατρα όποτε γουστάρεις για να σε γνωρίσω,πες μ