Ανεκδοτάκια

αχαχαχαχαχαχ ρε μαλακα δεν υπάρχεις!

XAXAXAAXAXAXXAXAXA μετα τα κ(ο)ιμομουνα ηταν η δευτερη αποθεωση του ειδους!!!:lol::lol::lol:

εχουμε και κινουμενα facepalm twra? :o

Γιατι οι γυναικες εχουν ποδια και μουνι?

Για να πα να γαμηθουν!:smiley:

Δεν ξέρω ψιλοχαζό αλλά γέλασα:p

Πότε έχει γιορτή ο Rocky Balboa???

Του Άι οφ δε τάιγκερ

κλαιω

ενα του ιδιου υφους

ειναι 4 ντοματες στις ραγες ενος τρενου…λεει η 1η εγω θα κατσω να με πατησει…λεει η 2η εγω θα κατσω να με πατησει,λεει η 3η εγω θα κατσω να με πατησει,λεει η 4η εγω θα τρεξω να μην με πατησει…ερχεται το τρενο μετα απο ωρα…
-Πλατσ!
-Πλατσ
-Πλατσ
-φιου,φιου ΠΛΑΤΣ!

A keen Scottish rugby supporter was watching a match against England (:-#) at Murrayfield (κατι οπως λεμε Hamden Park για το ποδοσφαιρο…). Beside him was the only empty seat in the entire stadium.
“whose seat is that?” asked the man on the other side.
“It’s my wife’s”
“But, why isn’t she here?”
“She’s dead…”
“Well, why didn’t u give the ticket to one of your friends?”
“They’re all at the funeral!”:frowning:

:lol::lol:

τί είναι χειρότερο από το να βρεις μία κατσαρίδα στο φαγητό σου;

Απάντηση:
να βρεις μισή κατσαρίδα :expressionless:

Απίστευτα και τα 2, αλλά του Θανάση ακόμα καλύτερο:lol::lol::lol:
ΑΑΑ και κάτι σχετικό, που είδα σε μια pub στο ρέθυμνο:

δεν ξερω αν εχει γραφτει απο αλλον παντως το θεωρω πολυ σπεσιαλ ανεκδοτο

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΓΑΛΛΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ: «ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Η' ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ  ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ. ΑΝ ΤΟ ΒΡΩ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΩ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.»

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ. ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ. ΒΟΥΤΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ», ΤΟΥ ΛΕΕΙ.  

ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΟΣΟ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ. ΒΟΥΤΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. «ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ, ΑΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ», ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΟ.  

ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΒΟΥΤΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ, ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ  ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?» ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ.

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ:    

DEPON ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ!!!

:lol3: :lol3: :lol3: :vibrate: καλοοο!!!

Παίζουν μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ, Σκωτία-Αγγλία διπλά ματς.
Πρώτο ματς στη Γλασκώβη και οι Άγγλοι προηγούνται από το 3’ 1-0. Οι Σκωτσέζοι δεεεν… και ο Άγγλος κόουτς αποσύρει 5-6 παίκτες για να μην κουραστούν. Προσπαθούν οι Σκωτσέζοι αλλά δεεεν… Τέσπα, το ματς τελειώνει με τρεις Άγγλους στο τερέν με 0-1 και τη ρεβάνς στο Γουέμπλεϊ.
Οι Άγγλοι πείθουν τον προπονητή, ότι αφού οι Σκωτσέζοι δεεν…, να κατεβάσουν μόνο έναν παίκτη στο τερέν και αυτοί να κάτσουν σε μία παμπ δίπλα για μπύρες και, αν παρουσιαστεί πρόβλημα, να επέμβουν.
Ο κόουτς συμφωνεί και πάνε όλοι για μπύρες πλην του μικρού για την αγγαρεία. Μετά από κάνα μισάωρο κι ενώ στην παμπ δεν υπάρχει τηλεόραση, στέλνουν ένα βοηθό προπονητή, δίπλα στο στάδιο να δει πώς πάει το ματς. Ο τύπος μπαίνει μεσά και βλέπει στο μάτριξ το σκορ Αγγλία-Σκωτία 1-0 με γκολ του μικρού από το 20’. Ήσυχος2 γυρίζει πίσω, λέγοντας ότι όλα είναι ΟΚ και συνεχίζουν όλοι τις μπύρες. Υπολογίζοντας τη λήξη αποφασίζουν όλοι να πάνε στο γήπεδο και να πανηγυρίσουν. Μπαίνουν στο γήπεδο και βλέπουν στα μάτριξ τελικό σκορ 1-1 με ισοφάριση στο 60. “Αμάν τι θα παθαίναμε, παραλίγο να μας κάψει ο μαλάκας ο πιτσιρικάς” και πάνε στα αποδυτήρια να του την πουν.
Μπαίνουν μέσα και τον βλέπουν να κάθεται ντυμένος, έτοιμος να φύγει.
“Τι πήγες να μας κάνεις ρε βλαμμένε, άλλο ένα να τρώγαμε και θα μέναμε έξω. Μαλάκα, άχρηστε” και τα λοιπά.

Και απαντά ο μικρός:

Τι να σας κάνω ρε παιδιά, έφαγα κόκκινη από το 32’

:bow2::bow2::lol3::lol3::bow2::lol3::lol3:
χαχαχαχαχαχαχαχ ότι καλύτερο έχω ακούσει εδώ και χρόνια χαχαχχαααχαχαχ

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΟΡΓΚΑΛ ΤΩΡΑ!

καλο:lol:

Είναι στην έρημο, σε ένα πολύ μακρύ ταξίδι, ένα καραβάνι 6-7 ατόμων με τις καμήλες τους. Το ταξίδι είναι πολύ επίπονο και κάποια στιγμή μία καμήλα πεθαίνει. Αποφάσισαν λοιπόν να ανέβουν δύο άτομα σε μία καμήλα και να συνεχίσουν. Μετά από λίγο άλλη μία καμήλα τινάζει τα πέταλα και ανεβαίνουν δύο άτομα και σε άλλη καμήλα. Να μη τα πολυλογούμε, το ταξίδι είναι ποοολύ επίπονο και στο τέλος όλοι οι τύποι είναι πάνω στην καμήλα που έχει απομείνει. Δύο στην καμπούρα, ένας πίσω-πίσω, καναδύο κρέμονται από το λαιμό και ένας μπροστά μπροστά κρατιέται από το κεφάλι. Και κάποια στιγμή αυτός βλέπει την καμήλα να κλαίει. Γυρίζει και κάνει στον επόμενο “ρε συ η καμήλα κλαίει”. Απαντά κι αυτός “τι λες ρε; σοβαρά;” και κάνει στον επόμενο “ρε συ η καμήλα κλαίει” και το μήνυμα περνάει σε όλους μέχρι που και ο προτελευταίος λέει στον τελευταίο “ρε συ το ξέρεις ότι η καμήλα κλαίει;”
Και απαντά κι αυτός

Το ξέρω ρε παιδιά, αλλά άμα τη βγάλω θα πέσω…

:bow2::bow2::lol3:
ενα μικρο:
Τρελό ξανθό γκομενάκι βγαίνει στο μπαλκόνι του για να κάνει ηλιοθεραπεία.
Αφού τα έχει πετάξει όλα, σκάει έξω πλήρως λαδωμένο.
Λίγο αργότερα από το επάνω διαμέρισμα, κατεβαίνει χαρτάκι καρφιτσωμένο σε πετονιά που φέρει το μήνυμα :
Eίσαι απίστευτο μωρό… και θέλω όπως και δήποτε να βγούμε το βραδάκι για ένα ποτό!
Αν θέλεις κι εσύ, τράβα την πετονιά μία φορά…
Αν δε θέλεις, τράβα την πετονιά σαράντα φορές, τις δέκα τελευταίες πιο γρήγορα…

χχααχαχααχαχαχααχ :lol: θεικο!!!

The Penis, hereby request a raise in salary for the following reasons:

1. I do physical labour.

2. I work at great depths.

3. I plunge head first into everything I do.

4. I do not get weekends or public holidays off.

5. I work in a damp environment.

6. I work in a dark area that has poor ventilation.

7. I work in high temperatures.

8. My work exposes me to diseases.

Response:

Dear Penis,

After assessing your request, and considering the arguments you have raised, the management denies your request for the following reasons:

1. You do not work 8 hours straight.

2. You WORK IN SHORT SPURTS AND fall asleep after EACH brief work period.

3. You do not always follow the orders of the management team.

4. You do not stay in your designated area, and are often seen visiting other locations.

5. You do not take initiative - you need to be pressured and stimulated in order to start working.

6. You leave the workplace rather messy at the end of your shift.

7. You don’t always observe necessary safety regulations, such as wearing the correct protective clothing.

8. You will slow down before you are 65.

9. You find it difficult to work double shifts.

10. You sometimes leave your designated work area before you have completed the assigned task.

11. And, if that were not all, you have constantly been seen entering and exiting the workplace carrying two suspicious-looking bags.

Sincerely, The Management