Ανεκδοτάκια

Ένας τύπος μπαίνει μέσα σε ένα ταξί. Όμως επειδή βιάζεται πολύ, αποφασίζει να πει στον ταξιτζή να τρέξει λίγο περισσότερο. Όταν όμως τον σκουντάει με το δάχτυλό του στον ώμο του για να του μιλήσει, ο ταξιτζής τινάζεται πάνω, του φεύγει το τιμόνι, βγαίνει εκτός τροχιάς και στουκάρει πάνω σε έναν τοίχο. Την άλλη μέρα ξυπνάνε και οι δυο τους στο νοσοκομείο σε διπλανά κρεβάτια.

• Ρε φίλε, γιατί τρόμαξες τόσο πολύ που σε σκούντησα;
  • Ε, συγνώμη… Ξέρεις, στο ταξί είμαι καινούργιος, τόσα χρόνια οδηγούσα νεκροφόρα… #-o

Eπειγοντως BAN!!!

Γυρίζει ο άντρας εξουθενωμένος απο την δουλειά.
Ανοίγει την ντουλάπα και λέει:

• Φορέματα, φορέματα, φορέματα, γειά σου κουμπάρε, φορέματα, φορέματα… Μα τί τα κάνεις ρε γυναίκα τόσα φορέματα; #-o#-o#-o#-o

Σοβαρα τωρα, το “Ανεκδοτακια” πρεπει να γινει ειδικη κατηγορια του offtopic στο οποιο να επιτρεπεται το ban σε οσους ποσταρουν τετοια.
Οι τελευταιες κι εγω δεν ξερω ποσες σελιδες δεν παλευονται με τιποτα.
Ο Λουπιν εχει δικιο. Μετα απο τις τελευταιες σελιδες, ακομα και τα “τοκ τοκ” ανεκδοτα μου φαινονται ξεκαρδιστικα.

Όταν έχει αυτό:

Ότι υπάρχει πριν και μετά από αυτό, ναι τα τοκ τοκ ανέκδοτα είναι ξεκαρδιστικά:D

[SPOILER]Το ζευγάρι κοιμάται αμέριμνο στο σπίτι, 3 η ώρα το πρωί όταν ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι. Έντρομοι πετάγονται από το κρεβάτι. Ο άντρας πάει στο θυροτηλέφωνο και ρωτάει:
-“Ποιος είναι;”
Ακούγεται μια αντρική φωνή.
-“Φίλε, κατεβαίνεις να με σπρώξεις λίγο, σε παρακαλώ;”
-"ΤΙ;;; ενίσταται ο άντρας, “Μας ξύπνησες νυχτιάτικα για να κατέβω να σε σπρώξω; Δεν είσαι με τα καλά σου. Άντε παράτα μας!” και… γυρίζει στο κρεβάτι του, όπου εξηγεί στη γυναίκα του τι έγινε.
Σε κανένα 10λεπτο, μόλις τους ξανάπαιρνε ο ύπνος, να σου πάλι το κουδούνι. Πετάγεται από το κρεβάτι ο τύπος, τρέχει στο θυροτηλέφωνο κι ακούει πάλι την ίδια φωνή:
-“Έλα, ρε φίλε! Κατέβα λίγο να με σπρώξεις σε παρακαλώ !”
Έξαλλος ο άντρας, του απαντάει
-“Ρε, άμα κατέβω κάτω, θα σε κάνω μαύρο, το κατάλαβες; Εξαφανίσου, μην φωνάξω την αστυνομία!”.
Γυρίζει ξανά στο κρεβάτι, οπότε του λέει η γυναίκα του:

• “Βρε αγάπη μου, ξυπνήσαμε που ξυπνήσαμε, κι όσο νά ναι άνθρωποι είμαστε … Θα μπορούσε να συμβεί και σένα μέσα στη νύχτα να μείνεις με το αυτοκίνητο και να μην υπάρχει ψυχή να σε βοηθήσει. Άντε, κάνε ένα ψυχικό, να πάει στα κομμάτια - μπας και ησυχάσουμε…”
    -“Τέλος πάντων, ας σου κάνω το χατίρι, γιατί αυτός είναι ικανός να ξαναχτυπήσει…”
    Ρίχνει ένα μπουφάν πάνω από τις πυτζάμες και κατεβαίνει στον δρόμο, όπου όμως … δεν υπάρχει ψυχή! Κοιτάει από δω, κοιτάει από κει, τίποτα. Βάζει μια φωνή:
  • “Πού είσαι εσύ που φωνάζεις τόση ώρα να σε σπρώξω;”
    Κι ακούει τη φωνή του τύπου από το παρκάκι δίπλα:
    -“Εδώ, στις κούνιες !!!”…[/SPOILER]

Καλό ήταν:lol:. Ένα σύντομο από μένα σήμερα το άκουσα:
Τι φτιάχνει ένας σίδερας σε ένα μπουρδέλο?

Της πουτάνας το καγκελο

Ε οχι! :lol:

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ!!!111

ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

RESPECT

:lol::lol::lol:

αχχααχχααχαχχαχαχααχχαχαχαχα…και λιβαδεια ετσι ειναι!!!respect!!

μπανει τυπας με ενα κομματι ασφαλτο στο χερι μεσα σε ενα φουρνο.

-Πιασε 2 τυροπιτες. Μια για μενα και μια για το δρομο.

Είμαι 4 χρονών και δε με νοιάζει τιποτάαααα…

:wink:

ΓΑΜΗΣΕ το ανέκδοτο! Και δεν κάνω καθόλου πλάκα.

Κι αυτό με τον χριστό και τα καρφιά λίγο πιο πάνω τα έσπασε. Χριστός είναι από τις αγαπημένες μου κατηγορίες.

Ναι ρε γμτ. Έχω μερικά που δεν γράφονται…

Ε τότε απλά βάλτα σε σπόιλερ και πες να μην το ανοίξουν όσοι πιστεύουν γιατί τα ανέκδοτα θα προσβάλουν την πίστη τους.

Σιγά το πρόβλημα. :stuck_out_tongue:

Και άλλος Λιβαδειά;;Ωρέ μπράβο!

[SPOILER]Ο Σάκης ήταν προβληματισμένος λόγω της κρίσης και σκεφτόταν τι να κάνει για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τον ίδιο μα και την οικογένεια του. Αποφασίζει να κάνει ένα μπάνιο για να το σκεφτεί λίγο καλύτερα. Εκεί που πλένεται λοιπον αρχιζει να σκέφτεται φωναχτά:
-Δεν παίρνω ένα επιχειρησιακό δάνειο να ανοίξω ένα γυράδικο στην κρήνη? Θα βγάλω καλά λεφτα…
Ξαφνικά απο το πατάρι του μπάνιου ακούγεται μια φωνή:

• Ναι, ναι!!! αυτό να κάνεις… φοβερή ιδέα!! συμφωνώ, συμφωνώ…
    Ο Σάκης τρόμαξε για λίγο… - μάλλον είμαι κουρασμένος και ακουώ φωνές, σκέφτηκε και συνέχισε το μπάνιο του.
  • Μήπως να συνεταιριστώ με τον φίλο μου τον Τάκη και να ανοίξουμε κάνα μπαρ-ρεστοραν που είναι και της μόδας?
    -ΠωΠω!!! φοβερή ιδέα, συμφωνώ…, συμφωνω!!!, ακούγεται πάλι η ίδια φωνή απο το πατάρι…
    Ο Σάκης αποφασισμένος να αγνοήσει τις φωνές αποδίδοντάς τες στην κούραση συνεχίζει να κατεβάζει ιδέες…
  • Μήπως να φύγω στην Γερμανία να δουλέψω σε κανα εργοστάσιο καμιά 5 χρόνια να πιάσω την καλή…
    -Αυτό,… αυτό να κάνεις…συμφωνώ και επαυξάνω… πω πω…τι ιδέα!!!
    Ο Σάκης τρελάθηκε. Παρατάει τα σαπούνια και τα σαμπουαν και βγαίνει απο το μπάνιο τρέχοντας.Παίρνει τηλέφωνο τον Τάκη λαχανιασμένος…
    -Έλα Τάκη, ρε συ θα τρελαθώ…κάνω μπάνιο και σκέφτομαι φωναχτά κάποιες ιδέες και ακούγεται απο το πατάρι μια φωνή η οποία μιλά έτσι με θέρμη και ενθουσιάζεται με τις ιδέες μου και συμφωνεί με όλες…τι γινεται ρε!!!
    -Απο το πατάρι?
    -Ναι ναι…
    -Έλα ρε συ, χαλάρωσε είναι φυσιολογικό…
    -Ε τί είναι τελοσπάντων?
    -Ο θερμοσύμφωνας
    [/SPOILER]

Τι. ____