Ανεκδοτάκια

Επιτελώ κοινωνικό έργο

σταματα αυτη τη τρελα.σοβαρα τωρα :stuck_out_tongue:

Πολύ αργά.Πλέον έχει ενεργοποιηθεί ένα μέρος του εγκεφάλου μου που λειτουργεί παράλληλα με όλα τα άλλα και ότι βλέπω το μεταφράζει σε δηθενιά!

Εγώ είμαι μαζί σου,να το ξέρεις…

Ωχ.Περαστικά τότε!!:lol::lol::lol:

Μαλακα κοψε,δεν ειχει δα και τοση ζεστη.

έλα, curacell, τα βάζει και σε σποιλερς κιόλας, μη μας πρήζετε τον πάπαρο.

Αρχίζει δεύτερη περίοδος δήθεν ανεκδότων

[SPOILER]Η Σούλα, η κοπελιά του Τάκη τον ζαλίζει να πάνε να δούνε τον αγαπημένο της ροκ σταρ.

• “Άσε με ρε Σούλα να’ουμ…Δε γουστάρω σε λέω!”
  • “Ελα Τάκη μου! Θα σε αρέσει, είμαι σίγουρη! Κάντο για μένα!”
    Με τα λίγα, με τα πολλά ο Τάκης πείθεται και πάει.
    Γεμάτος ο συναυλιακός χώρος, χαμός και φώτα παντού! Όλα έτοιμα να ξεκινήσει το μεγάλο σόου!
    Και έρχεται η ωρα που βγαίνει στη σκηνή ο ροκ σταρ.
    Ένας τύπος με φανελάκι τιράντα, τατού παντού, κιθάρα ηλεκτρική,
    αφάνα μαλλί με λίγη φαλάκρα μπροστά και ένα μουσάκι.
    Ζητωκραυγές και χειροκροτήματα συνοδεύουν την παρουσίαση του καλλιτέχνη.
    Ένα intro μουσικής το οποίο σταματάει απότομα και ο καλλιτέχνης αντί να τραγουδήσει αρχίζει να κάνει ομιλία άκρως κομμουνιστική και αριστερόφρονη!
    Τσατίζεται ο Τάκης και ρωτάει με φωνές τη Σούλα:
  • “Που με έφερες μωρή να’ουμ; Τι ροκ και πρασειν άλογα είναι αυτά;Ποιος είναι αυτός ο κουμμουνιστής;”
  • “Μα δεν τον ξέρεις; Ο Λένιν Κράβιτζ!”
    [/SPOILER]

#-o χοχοχοχοχοχοχο

Γαμησε!:lol3::lol3::lol3::lol3:

Ωπ ο άλλος έβαλε την πηγή!!
Αλλά εμείς τα φτιάχνουμε:lol::lol::lol::lol:
Η καβάτζα είναι τεράστια μιας και πάρα πολλά δεν έχουν μπει εκεί!!
Karvou πάρε και ένα το οποίο δεν έχει μπει ακόμα.Αφιερωμένο

Ήταν ο Σάκης και σπούδαζε στην Πάτρα.Μία μέρα και αφού τον είχε καλέσει επανειλημμένως ο φίλος του ο Τάκης,που σπούδαζε στην Αθήνα,να το τον επισκεφτεί,αποφασίζει να κάνει το ταξίδι.Όντως λοιπόν φτάνει στην Αθήνα,και αφού χαιρετίζει τον φίλο του,αποφασίζουν και οι 2 να πάνε μία βόλτα από το Πανεπιστήμιο.
Προχωράνε λοιπόν και ο Τάκης ξεναγεί,τον νέο στην πόλη,Σάκη.Φτάνουν λοιπόν στο Πανεπιστήμιο και μπαίνουν μέσα στους χώρους που γινόντουσαν τα μαθήματα.
Αρχικά λοιπόν ο Σάκης βλέπει μέσα σε μία αίθουσα να διδάσκουν για το Δίκαιο,τους Νόμους κτλ ώσπου ρωτά τον Τάκη:“Τι είναι 'δω ρε;”
"Εδώ είναι η Νομική"απαντά ο Τάκης.
Προχωράνε και ο Σάκης βλέπει μέσα σε μία αίθουσα κάτι πειράματα,κάτι τηλεσκόπια,κάτι τεράστιες εξισώσεις και ρωτά πάλι που βρίσκονται.
“Εδώ ρε Σάκη είναι το Φυσικό” ξανά αποκρίνεται ο φίλος του.
Αφού λοιπόν είχαν γυρίσει σχεδόν όλο το Πανεπιστήμιο,μπαίνουν και σε έναν χώρο όπου ο Σάκης βλέπει κάτι πολύ παράξενο.
Παρατήρησε ότι μέσα στην αίθουσα,η οποία ήταν σαν παιδικό δωμάτιο,ήταν κάτι παιχνίδια και δίδασκαν για το Βυζάντιο,για την Αρχαία Αίγυπτο κτλ.
Ο Σάκης τα είχε παίξει και αμέσως ρωτά τον Τάκη
-Καλά ρε!!Που με έφερες!Τι είναι εδώ;
-Έλα ρε 'συ Σάκη να’ουμ!Δεν βλέπεις;Είναι από τις πιο γνωστές σχολές!
-Σώπα ρε!Και ποια είναι αυτή η σχολή;Εδώ βλέπω κάτι παιχνίδια να πετάνε και να παραδίδουν μάθημα!
-Ε είναι λογικό ρε.Δεν βλέπεις;Είναι ToyStory-κο…

Σκασε ρε βλακα.

Γλουπ…

Έπος…

#-o:-s

Ειναι 2 παλαιστινιοι εξω απο ενα μπαρ. Λεει ο ενας στον αλλο:
-Ρε συ δεν εχει κοσμο, του απανταει ο αλλος:
-Ε ενταξει μη σκας, παμε αλλου.

#-o

XΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol:

Ον τοπικ:Σκαει ενας παλαιστινιος σε ενα μπαρ…:stuck_out_tongue:

#-o:lol::):!:

δεν ξερω αλλα πονεσα απο τα γελια!!!(απο γελοιογραφια ειναι βεβαια αλλα κλαην…το ιδιο κανει!!!)

(στην εικονα Ιησους αραγμενος με φραπε,τσιγαρο στον καναπε)και διαλογος Μπαναγιας-Ιησου:
-Ιησού παιδί μου…να προσεχεις τον ιούδα,δεν μου φαινεται καλο παιδι…
-Ναι,ναι ξερω…και να παω να κουρευτω…ΆΣΕ μας ρε μανα

^^^ :lol3: Μου αρέσουν πολύ αυτά!

Πάρτε ένα στο ίδιο ύφος —>

Περπατάει αμέριμνος ο Τζήζους στη Γαλιλαία και βλέπει ξαφνικά να σχηματίζεται μπροστά του ένας μεγάλος κύκλος από συγκεντρωμένο κόσμο και στο κέντρο, δίπλα του, μια γυναίκα σε άθλια κατάσταση. Βλέπει τον κόσμο να σκύβει χαμηλά και να παίρνει στα χέρια του πέτρες…αντιλαμβάνεται αμέσως πως ένας ακόμη δημόσιος λιθοβολισμός πρόκειται να λάβει χώρα.
Σηκώνει λοιπόν το χέρι του ψηλά και φωνάζει δυνατά : " ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ !!!"

Κάνει μερικά βήματα πιο πίσω, κατεβάζει το χέρι και λέει :

“Τώρα πάμε !!!”