Ανεκδοτάκια

οχι ο razor7 is unique:D

ΕΠ!Απάντησες στην ερώτησή μου στον fake7 οχι σε σενα

Αλλη φορά να βλέπεις σε ποιο account είσαι

Τι μας πέρασες ρε…

:lightsabre:

Και άντε πίγενε να ποστάρεις στο παιχνιδάκι

απλα απαντησα για να δειξω οτι ειμαι ο ενας,ο μοναδικος, ο σουπερ ντουπερ ουαου:p

Πως λέγονται τα ζώα του δάσους που ακούνε WASP;

Ποζεριλύκοι! :metal: Εμμμ…να την κάνω και εγώ σιγά-σιγά…χεχεχε…:–

!!!
Tι είπε ο μεγάλος ρε!!

o σουπερ μοναδικός σουπεργουάου και γαμάου ραζορ7 #-o

το 7 επειδι γαυρακι? :evil:

ναι:D

:x :x :x

-Γιατί ο Σωκράτης Γκιόλιας ποτέ δε κάθεται παγκότερμα;

-Γιατί είναι τρύπιος!

Ένας φίλος λέει στον άλλο:
-Ρε συ ο Σωκράτης Γκιόλιας έγινε γκοθάς;
-Οχι ρε γιατί το λες αυτό;

-Γιατί είναι γεμάτος μολύβι!

Ποια η στρατηγικη του Σωκρατη Γκιολια στους τρομοκρατες?

Περιμενε να τους τελειωσουν τα πυρομαχικα και να αντεπιτεθει!

:lol::lol::lol:

γιατι η μικρη αννουλα δεν μπορει να ξυσει το γονατο της ???

γιατι ειναι σε αλλη σακουλα

ελπιζω να μην αρχισουν ολοι τωρα τα ανεκδοτα με την μικρη αννουλα

Γιατί η μικρή αννούλα δε μπορεί να παίξει βιολί?

Γιατί δεν έχει κάτω γνάθο

Πώς λέγεται το έμβρυο από τη γυναίκα του Νώε?

Νοέμβριο :lol::lol::lol::cold::cold::cold:

Δεν θυμάμαι αν το έχω ποστάρει.

Είναι ο Σάκης και έχει τρομερούς πόνους στο σώμα του.Τρομερούς όμως.
Τι να κάνει ο άνθρωπος,περιμένει κάποιες μέρες,κάνει υπομονή μπας και περάσουν αλλά τίποτα.Λογικά σκεπτόμενος λοιπόν αποφασίζει να πάει στον γιατρό να τον εξετάσει.
Πάει λοιπόν ο Σάκης και του λέει:
-Αχ γιατρέ μου πονάω πάρα πολύ!!Δεν αντέχω άλλο!
-Μμμ πείτε μου που πονάτε αγαπητέ και θα δούμε τι μπορώ να κάνω για αυτό
-Ε πονάω στο δεξί μάτι,στο δεξί αυτί,στον δεξί ώμο,στην δεξιά πλευρά και στο δεξί πόδι…
-Χμμμμμ.Λοιπόν αγαπητέ μου όταν πάτε σπίτι σας ντυθείτε λίγο καλά,φορέστε ένα κοστούμι,γραβάτα,κολόνιες κτλ,και πηγαίνετε σε κανά γκαλά
-Μα τι λέτε γιατρέ;Τι έχω τέλος πάντων;
-Ε είναι λογικό αγαπητέ!
-Μα τι είναι λογικό;Από τι πάσχω;
-Να πάσχετε από μία απλή δεξίωση!!

μα το θεο αυτό είπα όταν το διάβασα

εδω ειναι που λεει το “α,χα, καλο ε;”

http://www.youtube.com/watch?v=bIAXBlW-FX0&feature=search

Και φαντάσου να το ζεις και live. Εκεί να δεις πίκρα…
Πέρυσι στο τρένο ανεβαίνει από τη Λειβαδιά τύπος με εμφάνιση Σεφερλή και μετά από λίγη ώρα διαπίστωσα ότι είχε και χιούμορ Σεφερλή…Κάθεται δίπλα μου και μάλλον ένιωσε ότι βρήκε πρόσφορο έδαφος οπότε ξεκινάει ένα ρεσιτάλ βλακείας μέχρι τη Θεσσαλονίκη, λέγοντας ανέκδοτα και σκουντώντας με σε κάθε ένα που τέλειωνε λέγοντας το κλασσικό " καλό, ε? ". Από ένα σημείο και μετά έμεινα καθαρά από περιέργεια, να δω πόσα ακόμα έχει να πει αλλά απ’ ό,τι τον έκοψα και Αλεξανδρούπολη να πηγαίναμε θα συνέχιζε ακατάπαυστα…

Κάτι παρόμοιο μου χει συμβεί και μένα. Πήρα μια φορά ταξί και ο ταρίφας ήταν μακράν ο πιο κρυόκωλος τύπος που χω συναντήσει. Είχε έναν άλλο πελάτη πριν από μένα στο μπροστινό κάθισμα και του λεγε συνέχεια, σε ρυθμό πολυβόλου όμως, δηθενιές-“ανέκδοτα” τη μία μετά την άλλη. Ποιός ξέρει πόση ώρα τον βασάνιζε πριν μπω εγώ. Μετά από κάθε τρία-τέσσερα “ανέκδοτα” το παλικάρι μπροστά γελούσε δυνατά, αλλά μπορούσα να διακρίνω μια υπόγεια απελπισία στο γέλιο του - λες και γελούσε μόνο και μόνο από ευγένεια. Κάποια στιγμή με παίρνει πρέφα ο funny guy ότι ήμουν σιωπηλός και λέει “σα να μου φαίνεται ότι έχω κουράσει το φίλο μας εδώ πίσω”. Εγώ πάλι δε λέω τίποτα. Γυρνάει και με ρωτάει “α, τελικά σ’ αρέσουν τα ανέκδοτα φιλαράκι;” “ΟΧΙ” κάνω εγώ. Κολλάει λίγο αλλά όχι για πολύ. “Ε τί να κάνουμε”, σχολιάζει, “δε μπορούμε να έχουμε όλοι χιούμορ”.

:|:|:|:|

Όποιος τολμήσει και ξανασυγκρίνει τα δήθεν με Σεφερλή(όχι ότι έχω τίποτα με τον άνθρωπο) και τέτοια θα τον πάρει και θα τον σηκώσει!!!

Ίσως φταίει το ότι είστε εκτός της ατμόσφαιρας που περιβάλλουν τούτα τα ανέκδοτα,ίσως το ότι απλά τα διαβάζετε και πολλά άλλα.

Σε αυτό το σημείο θα παρακαλούσα της Pax να λάβει θέση και ενώπιόν σας να υπερασπιστεί της" δηθενιές",τις οποίες μάλιστα είχε και την τιμή να ακούσει ζωντανά.

Εν κατακλείδι υπάρχουν δύο(2) είδη ανθρώπων:
1)Αυτοί γουστάρουν τα δήθεν ανέκδοτα
2)Αυτοί που προσποιούνται ότι δεν τους αρέσουν τα δήθεν ανέκδοτα

Δήθεν Ανεκδοτάκηδες όλου του κόσμου ξεσηκωθείτε!!!