+1821 στον Floydized
Ξερεις δηθεν και αλλα τετοιου στυλ εχωνε ο Σεφερλης απο πολυ πολυ παλια,δε συγκρινει κανεις,απλα λογικο ειναι να τον θυμιζουν.Και για μενα η κατακλειδα σου ισχυει και για τον(καλο)Σεφερλη.Ξες,ειναι γενικα αυτοι που γελανε μονο με Python.(inbe4 “μη τα βαζεις στην ιδια προταση ρε!”)
:lol::lol::lol::lol::lol: καλα η αληθεια ειναι οτι το τελευταιο εφερνε σε σεφερλη…
κατα τ’αλλα θελει σωστο Mood για τις δηθενιες + οτι ειναι και κατι σαν πχ τη φωνη του Mustaine…ειτε σ’αρεσει ειτε οχι δεν υπαρχει ενδιαμεσο
νταξ,δεν ειναι ολοι καλογουστοι ρε…τι να κανουμε
γιατι τον ενθαρυνεις τωρα,πες μου δλδ…
Μην τα βάζεις στην ίδια πρόταση ρε!
Floydized, FYI, ξέχασες ότι υπάρχει κι ένα τρίτο είδος ανθρώπων. 3) αυτοί που έχουν χιούμορ.
Πςςςςςςςςςςς.Ρήτορας
οσοι γουσταρουν mustaine, γουσταρουν ανεκδοτα floydized και αμερικανικες ταινιες δρασης του 80
Ξέρω’γω τι σου λέω
Ξέρει αυτός… θα σου πει και ιστορία με τον Τσαρτσαρή στα μπουζούκια άμα θες.
Όσο και να προκαλείτε εγώ είμαι χίπικο πνεύμα και σας αγαπώ όλους.
Deckard άμα γουστάρεις λέω και με κερατώματα κτλ ε!
Περιμένω ποστ σεντόνι στο μπασκετοθρεντ
τι ειναι πρασινο και σου λεει καθε μερα καλημερα???
ο δρομος
Ban χρηστων απο συγκεκριμενα θρεντ γινεται?
:lol::lol::lol: δειξε λιγο ελεος!!!
-ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ!
-Ε, στ’αρχίδι σου…
Γιατι ο δρομος σου λεει καλημερα?
Γιατι ο δρομος ειναι πρασινος?
Παλιο
Είναι τρία άτομα και συζητάνε για το πιο είναι το γρηγορότερο πράγμα στο κόσμο. Λέει ο πρώτος:
- “Το πιο γρήγορο πράγμα στο κόσμο είναι το φως, πατάς τον διακόπτη και αμέσως ανάβει η λάμπα.”
Λέει ο δεύτερος: - “Τι λες ρε; Το πιο γρήγορο πράγμα στο κόσμο είναι η σκέψη, γιατί θέλεις κάτι και αμέσως σου έρχεται στο μυαλό!”
Λέει και ο τρίτος: - "Τι λέτε ρε μαλάκες; Το πιο γρήγορο πράγμα στον κόσμο είναι το κόψιμο… γιατί όταν με πιάνει κόψιμο ούτε το φως προλαβαίνω να ανάψω ούτε να το σκεφτώ.
Αυτό πάλι, μύρισε φρεσκάδα και σουπλίν
το ξερω οτι ειναι παλιο αλλα με το να λες την απαντηση κερδιζεις τιποτα?
υπαρχουν και καποιοι που δεν το ξερουν
για το δικο σου ανεκδοτο απαντησε ο AlteredCourse
Ρε μήν ξεθάβετε τέτια θρέντ…