Ανεκδοτάκια

κάνε ένα καλό ρε έκτορα … γράψε τπτ 8)

Καποτε ηταν δυο μπιφτεκια το ενα το λεγαν Μπαμπη και το αλλο επεσε…

Το ψήνετε να ποστάρω τίποτα;8)

[SIZE=“5”]ΟΧΙ[/SIZE]

βάλε ρε. τουλάχιστον προειδοποίησες πρώτα :p[/SPOILER]

Ένα νορμάλ για αρχή που το γουστάρω αρκετά.

Ήταν ο Τοτός και ήθελε να μάθει τι εστί το “ραντεβού”.Είχε μεγαλώσει βλέπετε,είχε μπει και στην προ εφηβεία ε δεν θέλει και πολύ.
Αποφασίζει λοιπόν να ρωτήσει την μητέρα του.Πηγαίνει στην κουζίνα όπου και βρισκόταν η μήτηρ του και την ρωτάει

• Μαμα!Τι είναι το “ραντεβού”
    Η μητέρα τα έχασε και,εμφανώς άβολα,τον διαολοστέλνει λέγοντάς του ότι είναι μικρός για τέτοια πράγματα.
    Ο Τοτός είναι αποφασισμένος να μάθει όμως και αποφασίζει να ρωτήσει τον πατέρα του,ο οποίος άραζε στο στο σαλόνι.
    -Μπαμπά,μπαμπά!Τι είναι ραντεβού;
    -Τι είναι αυτά που ρωτάς ρε;ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ;Στο δωμάτιό σου πάραυτα για μελέτη!
    Ο Τοτός απογοητευμένος σκέφτεται να δοκιμάσει την τύχη του στον μεγαλύτερο αδερφό του.“Δεν μπορεί,αυτός θα μου εξηγήσει” σκέφτηκε και ένα χαμόγελο φώτισε το πρόσωπό του.
    Καθώς βρίσκεται έξω από το δωμάτιό του,και ενώ ήταν έτοιμος να μπει,τον ακούει να μιλάει στο τηλέφωνο…
    “Έλα Μαρίνα,ο Νίκος είμαι.Λοιπόν ραντεβού στις 6.Θα πάμε Λυκαβηττό να αράξουμε.Θα περάσω να σε πάρω με το αμάξι”
    "Αυτό είναι"σκέφτηκε ο Τοτός.“Θα κρυφτώ μέσα στο αμάξι και θα μάθω από πρώτο χέρι τι είναι ρατεβού”
    Έτσι και έγινε.Ανεβαίνουν λοιπόν στον λόφο του Λυκαβηττού,σταματάνε σε μία ερημιά και ο κρυμμένος Τοτός ακούει τον αδερφό του να λέει στην Μαρίνα
    -Λοιπόν.Εδώ δεν ήρθαμε να δούμε τα αστέρια και τα φεγγάρια.Εδώ ήρθαμε για να σε γαμήσω!Θες;
    -Όχι!
    -Όχι;Κατέβα από το αμάξι τότε!!Να πας με τα πόδια σπίτι σου!!Παλίο @#$%$#@!!

Ο Τοτός είχε καταλάβει επιτέλους τι είναι αυτό το “ραντεβού” και ήθελε να το εφαρμόσει άμεσα.Μη χάνοντας χρόνο λοιπόν τηλεφωνεί και αυτός στην Μαρίνα την επόμενη μέρα.
“Γεια σου Μαρίνα!Ο Τοτός ο αδερφός του Νίκου είμαι.Λοιπόν ραντεβού στις 6.Θα πάμε Λυκαβηττό.Θα έρθω να σε πάρω με το ποδήλατο”
Και εκείνη δέχτηκε.
Την βάζει λοιπόν στους σωλήνες,ανεβαίνουν,σταματάνε σε μία ερημιά και λέει ο Τοτός
“Λοιπόν Μαρίνα.Εδώ δεν ήρθαμε να δούμε τα αστέρια και τα φεγγάρια.Εδώ ήρθαμε για να σε γαμήσω!Θες;”
“Αχ ναι!Πάρα πολύ” απαντά αυτή
“Ε ωραία.Πάρε εσύ το ποδήλατο και πάω εγώ με τα πόδια”

ενας τυπος πηγαινει στο πετ σοπ για να αγορασει ενα κατοικιδιο!..ψαχνωντας! βρισκει μια σαραντοποδαρουσα η οποια ειχε την τιμη των 50 χιλιαδων ευρω!παραξενεμενος ρωταει ! και του απανταει ο μαγαζατορας. οτι η σαραντοποδαρουσα αυτη δεν ειναι απλη!μιλαει! σου κανει παρεα! βγαινει μαζι σου βολτα! σου λυνει τα προβληματα!!οποτε λεει ο τυπος νταξει θα την παρω!
το ιδιο βραδυ ετοιμαζεται να βγει βολτα…φωναζει στη σαραντοποδαρουσα!..

-παω για μπυρες ρε.θα ρθεις?

τιποτα αυτη…ξαναρωταει. -παω για μπυρες ρε.θα ρθεις?..τιποτα παλι!
λεει ο τυπος νταξει τι γινεται!.παιρνει τηλ στο πετ σοπ…γεια σας λεει! η σαρανταποδαρουσα που μου πουλησατε δεν μου μιλαει!δεν κουνιεται καν!
α κυριε μου ξαναδοκιμαστε!!

ξαναρωταει λοιπον
-παω για μπυρες ρε,θα ρθεις?

-σκασε ρε μαλακα σ’ακουσα.δενω τα κορδονια μου

ακομα ενα…σορρυ για το νταμπλ

ειναι ενας τυπος…πηγαινει σε μια ταβερνα…ερχεται το γκαρσον

λοιπον κυριε μου σημερα η σπεσιαλιτε μας ειναι κρεατοσουπα!δοκιμαζει…
-ωραια λοιπον,βαλε μου μπριζολα χοιρινη
(αμαν σκεφτεται το γκαρσον.που το ξερει οτι εχουμε φρεσκια μπριζολα)

την επομενη φορα που ξαναπαει ο τυπος…το γκαρσον παλι
-κυριε μου σημερα η σπεσιαλιτε μας ειναι καλαμαρακια…δοκιμαζει…
-ωραια λοιπον,βαλε μου μια σαλατα του βοσκου
(αμαν ρε που ξερει οτι εχουμε φρεσκα λαχανικα)

οποτε σκεφτεται το γκαρσον θα τον πιασω αδιαβαστο…παει στη κουζινα…-μαρια…βαλε αυτο το κουταλι εκει που ξερεις…το βαζει η μαρια…παει το γκαρσον…οριστε κυριε…δοκιμαστε…δοκιμαζει…οποτε σκεφτεται για λιγη ωρα.και εκπληκτος μετα

μη μου πειτε! η μαρια απτο αιγαλεω εδω δουλευει?!

^^ χαχαχα…ωραια και τα δυο…8)
ψηνομαι να ποσταρω αλλα μονο κατι καμενα μου ερχονται τωρα…:stuck_out_tongue:

παιδια σορυ, δεν φταιω εγω, μια φιλη μου μου το 'στειλε…

:tomato::tomato::tomato:

:eek::eek::eek:

Απλα ηθελα να το πω καπου γιατι ειχα κι εγω ακριβως την ιδια αντιδραση με τον midnight g και δεν ηθελα να ειμαι ο μονος απελπισμενος… και παλι σορυ :?

you will never walk alone:p(καμενος με λιβερπουλ)

ειμαι μεγαλος φαν καμενων ανεκδοτων απλα αυτη δεν το ελεγε ωραια…χαχα…
οριστε και ενα απο εμενα μου το ειπε παλια ενας φιλος και πεθανα στο γελιο με την φατσα του οταν το ελεγε

γιατι ο τοτος δεν ξερει να μετραει απο το ενα ως το δεκα???

γιατι ξερει απο το ενα ως το εντεκα:cold::cold:
μην με κανετε μπαν:p

Ήταν ο Χριστός στο γνωστό συμβάν με το λιθοβολισμό μιας γυναίκας (τώρα πως λεγόταν αυτή, εσείς θα μου πείτε!).
Ήταν μπροστά και η μάνα του, η Παναγία.
Ο Χριστός, παίρνοντας το θάρρος, λέει:

“Ο πρώτος αναμάρτητος το λίθω βαλέτω”

Κανείς δεν κουνιότανε. Αμέσως η Παναγία άρχισε να πετάει πέτρες!

Και λέει ο Χριστός:
“Ρε μάνα κόψε τις μαλ***ες πια!!”

κριμα…τοσο ωραια κοπελα…κριμα

Φερτε μου, φερτε μου, ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΩ.

Περίμενε εκεί! Εχω ένα στην αποθήκη!!!

Καμμένο Νο. 1

Βγαίνει ένας τύπος από ένα μπαρ τέρμα σουρωμένος, τελείως κόκκαλο…να περπατάει με οχταρια να μην βλέπει καλα από τη θολούρα κλπ. Ξαφνικά βλέπει μια καλόγρια να πλησιάζει…Μόλις έρχεται πιο κοντά την πιάνει και την αρχίζει στα μπουκέτα…τη βάζει κάτω της τραβάει κλωτσίδια…"Μα…"παεί να μιλήσει αλλά δεν την αφήνει συνεχίσζει με κλωτσιές, μπουνιές, αίματα παντού κλπ…Όταν αυτή έχασε τις αισθήσεις της γυρίζει ο τύπος και της λέει : “Περίμενα περισσότερα απο 'σένα Batman”

Καμμένο Νο. 2

Είναι δύο μυρμήγκια με μηχανάκια στην εθνική και πηγαίνουν κομμάτια,τα έχουν τερματίσει…ξαφνικά το ένα πατάει απότομα φρένο κάνει κάτι μπατιλίκια, παραλίγο να πέσει και κάτω αλλά τελικά κάταφέρνει και σταματάει στην άκρη…σταματάει και το δεύτερο και τον ρωτάει

• “Τι έπαθες ρε μαλακα??”
    -"Άσε ρε μαλάκα……μπήκε ένα κουνούπι στο μάτι μου"

:cold::cold::cold::cold::cold:

Ειναι δυο αλβανοι ο Ντορέ και ο Αιμιλιο,γυρνανε απο την δουλεια κουρασμενοι και λενε να παραγγειλουνε πιτσα.Ο Αιμιλιο λεει στον Ντορέ εγω θα μπω για μπανιο μην φας μεχρι να βγω.Ερχεται τελικα η πιτσα και ο Αιμιλιο δεν εχει βγει ακομα απο το μπανιο,ο ντορέ ομως πειναει τι να κανει αρχιζει να τρωει,τοτε βγαινει ο Αιμιλιο απο το μπανιο και λεει Ντορέ ,μη φας ολα συ

:lol3::lol3:
Γαμησε!