χααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ πάτωμα!!!
[SPOILER]Ένας διάσημος φωτογράφος μόδας οργανώνει φωτογράφιση για το καινούριο του ημερολόγιο. Ο κόσμος συγκεντρώνεται και ο φωτογράφος πιάνει δουλειά. Αφού φωτογραφίζει τα 2-3, πρώτα, μοντέλα, σειρά παίρνει η επόμενη κοπέλα. Μακιγιάρεται, ετοιμάζεται, ντύνεται και μπαίνει στο χώρο φωτογράφισης. Ο φωτογράφος την κοιτάει καλά - καλά και τη ρωτάει:
- “Κοπελιά, έχεις φάει τίποτα?”
- “Όχι…”
- “Ούτε πρωινό, ούτε μεσημεριανό, ούτε κολατσιό? Τίποτα?”
- “Τίποτα…”
- "Δρόμο από το πλατό μου!.. Ακυρώνεται η φωτογράφισή σου!"
Η κοπέλα φεύγει καταστεναχωρημένη και σειρά παίρνει η επόμενη. Ετοιμάζεται, μακιγιάρεται, ντύνεται, παίρνει δυο βαθιές ανάσες και έρχεται να ποζάρει μπροστά στον, ιδιόρρυθμο, φωτογράφο… - “Εσύ κοπέλα μου έφαγες?”
- “Σήμερα όχι… Εχθές το βράδυ”
- “Καλά! Ούτε πρωινό!”, φωνάζει εκνευρισμένος ο φωτογράφος
- “Όχι…”, απαντά η κοπελίτσα
Ο φωτογράφος άρχισε να ωρύεται… - "Πάρτε την από δω! Τι μου τις φέρατε αυτές εδώ!?? Δρόμο! Χαθείτε και οι δυο από τα μάτια μου!"
Οι κοπέλες καταστεναχωρήθηκαν. Τα μαζεύουν άρον-άρον και τρέχουν γρήγορα στον ατζέντη τους που τις περίμενε σε ένα διπλανό καφέ. - “Καλά! Τι φωτογράφος είναι αυτός? Μας ρώτησε αν φάγαμε και επειδή του είπαμε όχι μας έδιωξε σαν τα σκυλιά!”, γκρινιάζουν οι κοπέλες σε έξαλλη κατάσταση.
- “Ε ρε κορίτσια! Αφού σας το 'πα… Ο φωτογράφος αυτός βγάζει μόνο ανφας!”
[/SPOILER]
πως λεγεται οταν καποια σου παιρνει πιπα και σταματαει που και που για λιγα λεπτα?
[SPOILER]στοματικο διαλειμα!!![/SPOILER]
χαχα γαμάτο
ή αλλιώς
[SPOILER]Δύο φίλοι αλβανοί, ο Ντορέ και ο Αιμίλιο που είναι και συγκάτοικοι, τελειώνουν την δουλειά και γυρνάν πτώματα στο σπίτι να ξεκουραστούν. Δεν είχαν τι να μαγειρέψουν οπότε λέει ο Αιμίλιο στον Ντορέ να παραγγείλουν μια πίτσα. Έτσι και κάνουν λοιπόν. Ο Αιμίλιο μετά μπαίνει για μπάνιο και λέει στον Ντορέ όταν έρθει η πίτσα να πληρώσει και να τον περιμένει να φάνε μαζί. Με τα πολλά φτάνει λοιπόν η πίτσα αλλά ο Αιμίλιο φαίνεται ότι είναι γκόμενα στο μπάνιο και δεν λέει να βγει με τίποτα. Λιμοκτονούσε και ο καημένος ο Ντορέ οπότε ξεκινάει το φαί χωρίς να περιμένει. Κάποια στιγμή βγαίνει ο Αιμίλιο από το μπάνιο και βλέπει τον Ντορέ να τρώει μόνος του, οπότε του λέει: do re mi fa sol la sι[/SPOILER]
redirect: http://dithenanekdota.blogspot.com/2008/06/blog-post_10.html
νταξ ψηλε δηθεν ανεκδοτα ΘΡΗΣΚΕΙΑ!
Ενα που μολις τωρα σκεφτηκα!!!
Πως λεγεται ο μπασκεμπολιστας που εχει να κανει μπανιο 3 μηνες???
[SPOILER]Βρω[B]Μιλος[/B] Τεοντοσιτς…[SPOILER]:o[SPOILER]:cold:[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
outlaw γαματο! :lol::lol::lol:
:lol3::lol3::):!:
Ήταν λοιπόν ένας τυπας πηγαινει σε ενα μπαρακι να πιει εναν καφε
- Λοιπον θελω τον καφε μου και ενα αλογο μη γινει οτι εγινε το '63!
Στεκεται ο μπαρμαν για λιγο και αναρωτιεται. Ποιος να ηταν αυτος τωρα τι να εγινε το '63 και τετοια.
Ε τεσπα λεει θα του παω τον καφε και ενα αλογο να τελειωνουμε κανας τρελος θα ειναι…
Του παει τον καφε και ενα αλογο.
Πινει τον καφε καβαλαει το αλογο και φευγει.
Την επομενη μερα ξανα
-Θελω τον καφε μου και ενα αλογο μη γινει οτι εγινε το '63!
Αντε παλι τα ιδια λεει ο σερβιτορος του παει ενα καφε και ενα αλογο πινει τον καφε καβαλαει το αλογο και μετα φευγει.
Την αλλη μερα παλι τα ιδια
-Θελω τον καφε μου και ενα αλογο μη γινει οτι εγινε το '63!!
Ε ρε με τον τρελο να πουμε λεει ο σερβιτορος τα παιρνει
-Γιατι ρε φιλε τι εγινε δηλαδη το '63?
[SPOILER]Έφυγα με τα πόδια!!! :razz:[/SPOILER]
Και ενα με το Χριστό (που ειναι και η αγαπημενη μου θεματολογια στα ανεκδοτα)
Ηταν λοιπον ο Χριστος και η Παναγια και οι υπολοιποι και ανεβαιναν το βουνο.
Ρωταει ο Χριστος: -Που παμε ρε μανα?
-Στο βουνο παιδι μου, στο βουνο.
Ε προχωρανε λιγο ακομα βαριεται ο Χριστος παλι ρωταει
-Που παμε ρε μανα?
-Στο βουνο παιδι μου, στο βουνο!
Ε τελος παντων λεει ο Χριστος. Περναει λιγη ωρα ξαναρωταει
-Ε αμαν πια βαρεθηκα που παμε ρε μανα?
-Στο βουνο παιδι μου σου ειπα στο βουνο!
[SPOILER]-Ε του χρονου να παμε θαλασσα #-o[/SPOILER]
:ban::anyone::please:
-Μαμά, τώρα που έγινα 16 χρόνων να βάλω σουτιέν;
-Όχι Μανώλη…
Ένα παλιό, που το θυμήθηκα πρόσφατα.
Πες στα αγγλικα, " τσαι, κοιμησου για εμας."
[SPOILER]Ελα, ρε δεν ξερεις αγγλικα? [SPOILER]Tea, sleep for us.
[SPOILER]Dεν το καταλαβες ε??
[SPOILER][SPOILER]Τι σλιπ φορας? :p[SPOILER]#-o[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Λολ:lol: στο δημοτικό το λέγαμε αυτο!!! [SPOILER]ακομα τα σπάει όμως:p:p[/SPOILER]
Στηριζουμε :blues:
Επίσης πείτε “θέλω ένα φτηνό βιβλίο κλειδί”
νιανιανιανια την πατήσατε.
Είναι ένας πατέρας τώρα και έχει προβληματίζεται για το μέλλον του γιου του. Έτσι λοιπόν πέρνει τηλ τον Παπανδρέου και του λέει:
-Γεια σου ρε γιώργαρε, θα ήθελα να με βοηθήσεις σε κάτι, ο γιος μου ψάχνει δουλεία και ήλπιζα να μπορείς να με βοηθήσεις…
-Φυσικά λέει Κώστα, έχω μια θέση εδώ στο υπουργείο, 10.000 μισθός το μήνα, άρχοντας θα είναι…
-Όχι ρε γιωργο τόσα πολλά, δεν θέλω να κάθεται και τελείως, να κάνει και και στη ζωή του…
-αα τότε μπορώ να το βάλω σε μια επιχείρηση, διευθυντή και θα έχει ορισμένες αρμοδιότητες μην φανταστείς τίποτα σπουδαίο, 5000 το μήνα…
-όχι ρε τόσα πολλά, να μωρέ αν μπορείς να του βρεις από εκείνες τις δουλείες των 70 ευρώ να δει πως βγαίνει το ψωμί…
-τι λες ρε κώστα, είναι δύσκολα τέτοια πράγματα, θέλει πολλά χαρτιά για κάτι τέτοιο, πτυχία, μεταπτυχιακά, masters…
Η δασκαλα εβαλε εργασια για το σπιτι.Το θεμα ηταν να μαθουν και να της πουν οι μαθητες πως γινονται τα παιδια.Γυρισε ο μικρος Θεοδοσης σπιτι του και πηγε στη γιαγια του,που καθαριζε πατατες στην κουζινα και την ρωτησε:
-Γιαγια,πως γεννιουνται τα παιδια;
-Δεν ντρεπεσαι καθολου,αγριεψε η γιαγια.Τι ερωτηση ειναι αυτη;
-Η δασκαλα μας εβαλε εργασια ρε γιαγια,ειπε ο Θεοδοσης.Σηκωσε μια πατατα η γιαγια και του ειπε:
-Την βλεπεις αυτη; Απο εδω ερχονται τα παιδια.
Πηρε μια πατατα ο Θεοδοσης,την εβαλε στη τσαντα του και την αλλη μερα πηγε χαρουμενος στο σχολειο.Η δασκαλα εκανε την ερωτηση στα παιδακια και ξεκινησαν να απαντουν.
-Μας φερνει ο πελαργος κυρια,ειπε ο Κωστακης.Αρχισε να γελαει ο Θεοδοσης:
-Ακου τι λεει ο χαζος,ειπε,αλλα η δασκαλα τον μαλωσε και ρωτησε την Ελενιτσα.
-Μας βαζει ο Θεουλης μεσα στα λαχανα και μας βρισκουν οι γονεις μας.
Εσκασε στα γελια ο Θεοδοσης και πατησε τα κλαματα η Ελενιτσα.Η δασκαλα αγριεψε και του ειπε:
-Για πες μας εσυ, κυριε εξυπνε, που ολους τους κοροιδευεις…
Με θριαμβευτικο υφος ο Θεοδοσης εβαλε το χερι στην τσεπη του, επιασε την πατατα και της ειπε:
-Να την βγαλω εξω να την δειξω στην ταξη;
-Μην τολμησεις,ειπε σοκαρισμενη η δασκαλα.
-Καλα,λεει μουτρωμενος ο Θεοδοσης.Τωρα δεν θελεις να την βγαλω,αλλα οταν την τρως,καλα ειναι.
:lol::lol::lol: επος!