Ανεκδοτάκια

χαχαχαχαχα

:p:p:lol:

Παίζει να το πω σε όποιον ξέρω ε. Τεράστιο έπος!

Χιχι :slight_smile:
Χαιρομαι που σου αρεσε :roll::bleh:

dmembra, σα να μου φαίνεται ότι η δικιά σου μου κάνει τα γλυκά μάτια.
ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΜΑΝ :!:

ινβ4 “αλλα οταν την τρως,καλα ειναι.”

Εεεεεεεε κρυψε λογια κρυψε λογια :roll:

τι ειναι το ινβ4?

μερσι:D

αφιερωμένο στον αγαπημένο μου dmembra

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!ΚΛΑΙΩ.
μην τους ακους ΜΩΡΟ μου !Εγω σ’αγαπαω <3

Επειδη το γ@μήσαμε πολυ με το οφφτόπικ…

Μπαίνει η μάνα του τοτού στο δωμάτιο και τον βλέπει να κυλιέται στο πάτωμα
-Τι έπαθες τοτέ ?
-Έφαγα ρύζι και μετά έφαγα λάχανο και τώρα κυλιέμαι να γίνουν ντολμάδες
:expressionless: :expressionless:

[SPOILER]αφιερςμενο στον πατατα [SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=IHvRd8k4K_M[SPOILER]:naughty::naughty::naughty:[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

dmembra από τότε που μου μίλαγες για κωλοτρυπίδες κατάλαβα ότι με γουστάρεις :naughty:

ον τοπι:

Ένας γύφτος αγοράζει οικόπεδο δίπλα από το σπίτι ενός γιατρού.
Φωνάζει λοιπόν ένα μηχανικό και τον βάζει να του κτίσει ένα ίδιο ακριβώς σπίτι.
Όταν τελείωσε το σπίτι του ο γύφτος βγαίνει στο μπαλκόνι και φωνάζει το γιατρό.

• Γιατρέ - γιατρέ!
  • Τι είναι ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός
  • Να του λέει ο γύφτος εσύ μπορεί να μην με χωνεύεις αλλά εγώ είμαι ίδιος με σένα γιατί έχουμε το ίδιο σπίτι!
  • Αποκλείεται του λέει ο γιατρός γιατί δεν έχουμε τα ίδια έπιπλα…
    Σκυλιάζει ο γύφτος παραγγέλνει τα ίδια ακριβώς έπιπλα με του γιατρού και ξαναβγαίνει στο μπαλκόνι.
  • Γιατρέ - γιατρέ ίδιο σπίτι έχουμε ίδια έπιπλα είμαι ίδιος με σένα.
  • Τι λες ρε παλιόγυφτε του λέει ο γιατρός έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο;;
    και του δείχνει μια πολυτελή MERCEDES που είχε στο γκαράζ.
    Σκυλιάζει ο γύφτος βάζει γραμμάτια παίρνει δάνεια και αγοράζει μια ακριβώς ίδια MERCEDES και βγαίνει πάλι στο μπαλκόνι.
  • Γιατρέ - γιατρέ!
  • Τι θες ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός
  • Είμαι “καλύτερος” από σένα!
  • Γιατί ρε; του λέει ο γιατρός
  • Να του λέει ο γύφτος έχουμε ίδιο σπίτι ίδια έπιπλα και ίδιο αυτοκίνητο
  • Συμφωνώ, αλλά από που και ως που είσαι καλύτερος από μένα;
    λέει ο γιατρός
  • Γιατί εγώ έχω γείτονα γιατρό, ενώ εσύ έχεις γείτονα ΓΥΦΤΟ!!!

:lol3::lol3: αχαχα

Ο Σάκης, φρικαρισμένος απο την ζωή στην χώρα του,απογοητευμένος από τους φίλους του,προδωμένος απο τα όνειρά του,αποφασίζει να φύγει απο την Ελλάδα, να μεταναστεύσει σε ένα νησάκι στον Ειρηνικό Ωκεανό, μακριά απο όλους και όλα.
Ο Τάκης,ο μόνος αδερφικός του φίλος πηγαίνει και τον βρίσκει για να τον δει οτι είναι καλά,να βρει σημάδια ζωής του.Πράγματι, αφού περιπλανήθηκε με πιρόγες μέσα απο Μουσώνες, αφού κυνηγήθηκε από μαινόμενους ιθαγενείς,εντοπίζει τον Σάκη σε μια παραλία με καταπράσινα νερά,να μένει σε μια καλύβα και να επιβιώνει πουλώντας ψάρια και κοσμήματα απο κοράλια στους κατοίκους.

"Ρε συ Τάκη,τι κανεις εδώ ρε να 'ουμ…γύρνα πίσω στην Ελλαδάρα μας.Σε περιμένει η Σούλα,τελικά κατάλαβε το λάθος της και σε αγαπαει ρε"
ο Σάκης,ανέκφραστος,σηκώνεται και πλησιάζει ένα δέντρο,σκαρφαλώνει σε αυτό,κόβει εναν καρπό και κατεβαίνει ξανά κάτω.παίρνει το μαχαίρι που είχε ζωσμένο και χαράζει πάνω στον καρπό Σούλα.Το αφήνει δίπλα του και κοιτάει τον ορίζοντα.Ο Τάκης συνεχίζει τον αγώνα του να τον πείσει για τον επαναπατρισμό του.
“ρε Σάκη, ρε ψηλε, σε λέω και στην παρέα μας λείπεις.να φανταστείς απο την μέρα που μας παράτησες, δεν έχουμε πάει ούτε για μια ρετσίνα.Ο Μακης έπεσε σε κατάθλιψη,ο Λακης πήγε στο Άγιο Όρος,ο Ακης έκανε tatoo με το όνομά σου”.
Ο Σάκης,δεν χαμπαριάζει τίποτε,ανεβαίνει στο γνωστό δέντρο,τσιμπάει τρεις καρπούς, χαραζει Μακης, Λακης, Ακης και τα αφήνει δίπλα του.
“Σάκη, δεν λυπάσαι ούτε την μάνα σου?που σε μεγάλωσε με τόσες στερήσεις?έχει στερέψει το κλάμμα της ρε δικέ μου”.
Σηκώνεται ο Σάκης, αρπάζει απο το δέντρο ένα ακόμα φρούτο και χαράσει πάνω του την λέξη Μάνα.
"Ρε συ Σάκη,και μένα μου λύπεις,γύρνα πίσω"
Ο Σάκης σηκωνεται αρπάζει από το δέντρο άλλο ένα φρούτο και χαράζει “Τάκης”
"Ρε Σάκη θα με τρελάνεις να’ουμ…σου λέω εγώ για τους δικους σου ανθρώπους,που τους λείπεις.
Τι κάνεις?

[SPOILER]Σε γράφω στην papaya μου[/SPOILER]

:bow2::bow2:

Λοιπόν ένα κλασικό (ή…δύο):

Έιχε ένας σπίτι του ένα γουρουνάκι και το αγαπούσε πολύ. Άλλαξε όμως ο νοικιάρης του και ο καινούργιος που ήρθε δεν του επέτρεπε να έχει γουρουνάκι για κατοικίδιο…τι να κάνει και αυτός, αποφάσισε να το αποχωριστεί. Πέρνει το γουρουνάκι, το πάει με το αμάξι σε ένα δάσος και το αφήνει εκεί. Την επόμενη μέρα όμως, ανοίγει την πόρτα του και τι να δεί, το γουρουνάκι είχε γυρίσει μόνο του! Τι να κάνει, αποφασίζει να το αφήσει πιο μακρία αυτή τη φορά…το χώνει στο αμάξι, ταξιδέυει και το αφήνει καμια 100αρα χιλιόμετρα απόσταση…γυρνάει πίσω, την επόμενη μέρα ανοίγει την πόρτα του, πουθενά το γουρουνάκι. Περνάν μια, δύο, τρείς μέρες, ανοίγει ένα πρωί τη πορτα του και να το γουρουνάκι, λαχανιασμένο, ίσα που περπάταγε πάλι στη πόρτα του! Τι να κάνει και αυτός, σάλταρε και…τι έκανε?

[SPOILER]Το έστειλε στο…εξωτερικό…![/SPOILER]

Άλλο ανέκδοτο (πιο καλό):

Έρχονται οι μεταλικα για συναυλία, χαμός, χιλιάδες οπαδοί έχουν πάει στο αεροδρόμιο, όπου να ναι θα φτάσει το γκρούπ με το αεροπλάνο για να το αποθεώσουν, συνθήματα πανό, πανικός, ανακοινώνεται από τα μεγάφωνα πως η μπάντα φτάνει…
Αρχίζουν όλοι μάζι: Mεταλικα - μεταλικα - μετάλικα…
Φτάνει το αεροπλάνο, ανοίγει η πόρτα και βγάινουν οι…U2…!
Μπινελίκια, ουυυ-οουυυ από κάτω, τα παίρνουν οι οπαδοί.
Νέα Ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, έρχεται το αεροπλάνο με τους μετάλικα, χαμός απο κάτω…φτάνει το αεροπλάνο, ανοίγει η πόρτα και βγαίνουν οι…Radiohead!
Τα παίρνουν οι οπαδοί, βρίζουν, φωνάζουν…
Νέα ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, τελευταία πτήση για απόψε, έρχεται το αεροπλάνο με τους μετάλικα…!
Τρελαινονται οι οπαδοί, δεν μπορέι οι μετάλικα θα είναι τώρα, φτάνει το αεροπλάνο εν μέσω αποθέωσης, ανοίγει η πόρτα…και ποιός βγαίνει…?

[SPOILER]Το γουρουνάκι…!!! :lol::lol::lol:[/SPOILER]