Ναι, αλλά αν τον καλύπτει μόνο αυτή, τότε ο αθλητής με τα πράσινα είναι οφσάϊδ…
[SPOILER]Τι γκρινιάζουν τότε;;; Ασταδιάλα…[/SPOILER]
Ναι, αλλά αν τον καλύπτει μόνο αυτή, τότε ο αθλητής με τα πράσινα είναι οφσάϊδ…
[SPOILER]Τι γκρινιάζουν τότε;;; Ασταδιάλα…[/SPOILER]
Τι κανουν οι ελεφαντες που δεν κανουν τα αλλα ζωα?
[SPOILER]
Ελεφαντακια8)[/SPOILER]
Κι αλλο ενα με ελεφαντες
Γιατι οι ελεφαντες ειναι μεγαλοι οβαλ και γκρι?
[SPOILER]Γιατι αν ηταν μικροι στρογγυλοι και ασπροι θα ηταν ασπιρινη:bounce:[/SPOILER]
Στην τάξη του Τοτού έχει την τύχη (?) να διδάσκει μία νεαρή δασκάλα πολύ καλό μωρό…
“Και εσύ ρε μεγάλε άλλη φορά αν δεν είσαι σίγουρος για την απάντηση μην ψιθυρίζεις τίποτα εκεί πίσω!!!”
Χαχ, γάμησε.
Κι άλλο ένα, που μου είπαν τις προάλλες και δεν ξέρω, εγώ τουλάχιστον γέλασα.
Ήταν σ’ ένα σπίτι μια παρέα χασικλήδες και “πίνανε”.
Κάποια στιγμή ακούνε απ’ έξω σειρήνες περιπολικών. “Ω ρε πούστη”, λένε, “κάποιος μας έδωσε στη Δίωξη. Γρήγορα να ξεφορτωθούμε τους μπάφους”.
Πάνω στη βιασύνη τους, τους χώσανε όλους όπως-όπως μέσα σ’ ένα ρολόι-κούκο που υπήρχε στο δωμάτιο.
Μπαίνουν μέσα οι μπάτσοι, αρχίζουν να ψάχνουν, δε βρίσκουν τίποτα.
Εκεί όμως που ετοιμάζονται να φύγουν, βγαίνει ο κούκος μέσα απ’ το ρολόι, αργά-αργά, νωχελικά, κουνάει δεξιά αριστερά το κεφάλι, γυρνάει τότε σ’ έναν απ’ τους μπάτσους.
“Να σου πω ρε μεγάλε”, του λέει, “τί ώρα είναι;”
“Εεεεε… 2 παρά 10”, απαντάει ο έκπληκτος μπάτσος.
“Α…”, κάνει ο κούκος. Σταματάει για λίγο, και μετά συνεχίζει: “Δε γαμιέται; Κούκου… κούκου…”
παλιο και αγαπημενο:lol:
Ο γιος του Σάκη, ο Θωμάς, γυρνάει από το σχολείο ζοχαδιασμένος:
[SPOILER]- “Ο Μαντρουλίδης”[/SPOILER]
:lol::lol:
Τι είπε ο Σάχα στους συμπαίκτες του??
[SPOILER]“Μαζί τα φάγαμε”[/SPOILER]
:lol: Καλοοοο.
3 guys are in a pub, one says: ‘Ive got the smallest arm of the world!’
another says: ‘I’ve got the smallest hand of the world!’
last one says: ‘I’m the most musical talented of the world!’
The 3 guys go to Guinness World Records.
First one goes first and returns happy: ‘I’ve really got the smallest arm of the world!’
Second guy returns happy too :‘I’ve really got the smallest hand of the world!’
The last one returns angry and screams : [SPOILER]‘WHO THE FUCK IS WINTERSUN?!!’[/SPOILER]
[SPOILER] :D[/SPOILER]
Mπαμπας με γιο.
-Παιδι μου,σε 2 μηνες ο πελαργος θα σου φερει αδερφακι.
-Καλα ρε πατερα,τοσες γκομεναρες κυκλοφορουν,τον πελαργο πηγες και πηδηξες?
^ γάμησε
ή δεν το πιασα ή ήταν λιγο κρυο:cold:
ειναι τρεις ,
ο ενας εχει πολυ μεγαλη μυτη
ο αλλος πολυ μεγαλα αυτια
και ο αλλος πολυ μικρο πεος
λενε να μπουν στο βιβλιο γκινες
πανε εκει που πρεπει
βγαινει ο πρωτος και φωναζει
"ναι μπηκα στο βιβλιο γκινες ,εχω την μεγαλυτερη μυτη"
βγαινει ο δευτερος
"ναι μπηκα στο βιβλιο γκινες ,εχω τα μεγαλυτερα αυτια"
βγαινει κι ο τριτος
"ποιος στον κορακα ειναι αυτος ο spex ? :x"
Εγώ το ήξερα με έναν άσχημο που λέει “ποιός είναι αυτός ο Καραγκούνης;”
Μια τύπισσα ξενοπηδιέται. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και είναι ο άντρας της. Ο εραστής τσιτσίδι αρχίζει να τρέχει μέσα στο σπίτι με τον κερατά να τον κυνηγάει. Θα σε σφάξω ρε πούστη και τέτοια. Σε μια φάση μπαίνει μέσα στο μπάνιο και βλέπει ανοιχτό το παραθυράκι οπότε σκέφτεται “σώθηκα” πάει να περάσει αλλά φρακάρει στην μέση. Από τη μέση και πάνω έξω, από τη μέση και κάτω μέσα. Τον βλέπει ο κερατάς, χαμογελάει σατανικά και λέει “πούστη, θα σε γαμήσω”. Τα κατεβάζει, το ένα πόδι στη λεκάνη, το άλλο στο νιπτήρα και προσπαθεί να του την φερμάρει. Ο εραστής φωνάζει, χτυπιέται, κουνάει το γκώλο πέρα δώθε και ο άλλος δεν τα καταφέρνει με τίποτα. “Έτσι είσαι ρε, θα σου κώψω τα αρχίδια” και φέρνει ένα ψαλίδι από μέσα. Με το που πάει να κάνει το “χρακ!” ακούγεται ο άλλος: “Όχι ρε φίλε μη, ξαναπροσπάθησε!”.
Στο σχολειο…
-Παιδια πως κανει η αγελαδα?
-Μουυυυυυ
-Ωραια.Πως κανει η γατα?
-Νιαουυυυυ
-Τελεια,το ποντικι πως κανει?
-Κλικ.
αααα!αυτο μου θυμιζει ενα αλλο:p
[SPOILER]Ειναι 2 ακυροι τυποι και ο JTN σε ενα αεροπλανο…το αεροπλανο κλασσικα πεφτει στη ζουγκλα και τους πιανουν οι Παππουα. Προκειμενου να μην τους φανε ο αρχηγος θετει εναν ορο: ‘‘Θα μετρησουμε τα πεη σας και αν το αθροισμα τους ειναι μεγαλυτερο απο 40 cm θα σας αφησουμε να ζησετε και θα σας δωσουμε και ενα Hummer για να φυγετε απο τη ζουγκλα με ασφαλεια…Μετρανε λοιπον τα πεη : 1ος ακυρος τυπος πεος 18 cm…τριποδας να πουμε, 2ος ακυρος τυπος 20 cm…μετροποντικας…μετριεται και o JTN 3 cm! Κανωντας τα μαθηματικα ο αρχηγος των Παππουα συνειδητοποει οτι το αθροισμα ειναι 41cm και τους αφηνει να φυγουν τελικα…Οπως ηταν στο Hummer λοιπον και φευγανε οι 3 ηρωες της ιστοριας μας συζητανε ακομα σοκαρισμενοι…1ος ακυρος τυπος:’‘Πωπω παιδια δεν το πιστευω οτι την γλιτωσαμε’’…2ος ακυρος τυπος:’‘Ναι ρε δοξα το θεο να λες’’…πεταγεται και ο JTN απο το πισω καθισμα και λεει:’‘πωπωπωπω παιδια παλι καλα που ημουν και στις καυλες μου’’!![/SPOILER]
[SPOILER]\:D/[/SPOILER]
ειναι ενας γερμανος ενας ουκρανος και ενας ιταλος και μετρανε τα πεη τους
βγαζει ο ιταλος, 20 εκατοστα
λεει "This is Italy"
βγαζει ο γερμανος 25 εκατοστα
λεει "This is Germany"
βγαζει κι ο ουκρανος ,δυο μετρα
οποτε λεει[SPOILER] “This is Chernobyl”[/SPOILER]
Και μετα πεταγεται κι ο Mech Cannibal και λεει:
“Τhis is not funny!”
[SPOILER]Χωρις παρεξηγηση παιδια Απλα τα τελευταια ηταν λιγο αθλια.[/SPOILER]
Oν τοπικ:
Δεν ξερω αν εχει ξαναγραφτει.
Ειναι ενας τυπος και οδηγαει ενα απο αυτα τα μικρα αεροπλανα.Ετσι οπως ηταν στη μεση του ταξιδιου το αεροπλανο παθαινει βλαβη και πεφτει μεσα στη ζουγκλα.Βγαινει μονοςτου απο το αεροπλανο εχοντας μονο γρατζουνιες και μικρα χτυπηματα,τιποτα σοβαρο.Ειναι στη μεση του πουθενα οποτε αρχιζει να περπαταει προς μια κατευθυνση μπας και βρει κανεναν ανθρωπο.Οπως περπαταει ξαφνικα βλεπει καμια 50αρια ιθαγενεις να τον περικυκλωνουν.Καθονται ολοι γυρω του και τον κοιτουν χωρις να πουν κουβεντα.Τρομοκτρατημενος αυτος φωναζει.
-Τωρα τη γαμησα…
Μολις το λεει αυτο ακουγεται μια φωνη απο τον ουρανο
-Οχι!!Δεν την γ@μησες ακομα.
Εκεινη τη στιγμη αρχιζει ο πιλοτος και νιωθει δεος.Συνεχιζει η φωνη απο τον ουρανο.
-Παρε αυτη την πετρα που ειναι διπλα στα ποδια σου.
Σιγα σιγα σκυβει και παιρνει την πετρα και λεει:
-Τι να κανω τωρα?
-Τον βλεπεις εκεινον εκει τον ιθαγενη που φοραει τα πολλα φτερα?Πετα του την πετρα στο κεφαλι.
Χωρις δευτερη σκεψη δινει μια και πεταει την πετρα στο κεφαλι του ιθαγενη αρχηγου.
Οποτε ακουγεται η φωνη απο τον ουρανο:
[SPOILER]-ΤΩΡΑ την γ@μησες.[/SPOILER]
:lol3::lol3::lol3: