:lol3::lol3:
Γιατι ο Chuck Norris δεν παιζει κομπολοι;
Γιατι το τερματισε…
:lol::lol:
Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει γυαλιά ηλίου
Ο Ήλιος φοράει γυαλιά Τσακ Νόρις
inb4 radio arvyla
χαχαχαχα το ειχα δει
μετά το θρετν :’)
Τι είδε ο Alexander Graham Bell, όταν σύνδεσε το πρώτο τηλέφωνο;
[SPOILER]Δύο αναπάντητες από τον Chuck Norris.[/SPOILER]
αχαχχχαχαχαχαχαχαχα επικ
πεθανα:lol:
κατι αντιστοιχο
τι ειδε ο ζουκενμπεργκ οταν ανακαλυψε το φεισμπουκ
[SPOILER]ενα αιτημα φιλιας απο τον τσακ νορρις[/SPOILER]
Ο νόμος στην υπηρεσία του Τσακ Νόρις
Ο Τσακ Νόρις κοιμάται πάντα με ένα μαξιλάρι κάτω από το πιστόλι του
O Τσακ Νόρις έχει κάνει προσπέραση στο καρουζέλ…
Ο Τσακ Νόρις δεν ασχολείται με το πού και πώς ζεις, γιατί απλά ξέρει πού και πώς θα πεθάνεις
Έτσι επειδή έχω κέφια και επειδή πολλοί νέοι δεν ξέρουν τι εστί Floydized σε αυτό το θρεντ…Είναι από την περίφημη κοινοπραξία
[SPOILER]Είναι Σάββατο βράδυ και Μάκης με τον Τάκη παρακολουθούν στην τηλεόραση τον τελικό Eurobasket στον οποίο παίζουν η Ελλάδα με την Λιθουανία.Ξεκινάει η μετάδοση του αγώνα και ακούγονται από τα μεγάφωνα του σταδίου οι εθνικοί ύμνοι των δύο ομάδων.Πρώτα ακούγεται ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας και έπειτα της Λιθουανίας.Καθώς λοιπόν περνά η κάμερα μπροστά από τους παίκτες της Λιθουανίας ακούγονται και οι φωνές τους.Παρόλα αυτά διακρίνεται η φωνή ενός παίκτη ο οποίος τραγουδάει μεν την ίδια μελωδία,όμως φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει αλλάξει τα λόγια του ύμνου
"Ρε συ Τάκη!"λέει ο Μάκης"βλέπεις αυτόν που τραγουδάει με άλλα λόγια το
τραγούδι;πάει καλά;τι κάνει;"και λέει ο Μάκης,
“Α!αυτός το κάνει κάθε φορά αλλάζει τα λόγια,δεν τον ξέρεις; παίζει και στον Παναθηναϊκό “
”?Οχι δεν τον ξέρω ,ποιος είναι;”
“Ο Σάρουνας Διασκευίτσιους”.
[/SPOILER]
[SPOILER]Στο 5ο Γενικό Λύκειο Σοχού, αναλαμβάνει καθήκοντα νέος λυκειάρχης. Πρώτη μέρα στο πόστο και ο νέος διευθυντής περιηγείται στους χώρους του σχολείου για να επιθεωρήσει την κατάσταση. Με τα πολλά, ο λυκειάρχης δεν μένει καθόλου ικανοποιημένος από αυτά που βλέπει ζητάει από όλο το προσωπικό, στο σχόλασμα, να παραστεί στο γραφείο του.
Όπερ και εγένετο. Ώρα 3:00 και όλοι οι καθηγητές του σχολείου μαζεύονται στο γραφείο του λυκειάρχη για να ακούσουν τι έχει να τους πει
- “Η κατάσταση του σχολείου είναι απαράδεκτη!!”, ξεκινάει ουρλιάζοντας ο διευθυντής. “Όλα είναι λάθος! Τώρα, όμως, που ήρθα εγώ όλα θα διορθωθούν με το καλό ή με το κακό!!”, συνεχίζει μπροστά στους αποσβολωμένους καθηγητές. Το τροπάριο κρατάει κανα 20λεπτο και η συνεδρίαση λήγει με το φασίστα, νέο, λυκειάρχη να έχει τεντώσει καθηγητές, κυλικειάρχες, επιστάτες και όποιον εργαζόταν στο σχολείο.
Την αμέσως επομένη ο λυκειάρχης καταφτάνει στο σχολείο, μπαίνει στο προαύλιο και παρατηρεί κάτι, πράγματι, πολύ παράξενο… Το κυλικείο σφραγισμένο, στο προαύλιο δεν υπήρχε ψυχή, οι μπάλες και τα όργανα γυμναστικής από το γυμναστήριο να λείπουν, ακόμα και οι πίνακες στους διαδρόμους του σχολείου απόντες… Πριν προλάβει να σκεφτεί το ο,τιδήποτε ακούει θόρυβο από τον τρίτο όροφο. Τρέχει, μπαίνει στην αίθουσα, απ’ όπου ερχόταν ο θόρυβος, και τι να δει… Καθηγητές, μαθητές, όλοι οι πίνακες του σχολείου, όλα τα όργανα του γυμναστηρίου, οι κιμωλίες, τα γραφεία των καθηγητών, όλα τα πράγματα του κυλικείου, οι επιστάτες, οι σφουγγαρίστρες, οι καθαρίστριες,… όλα, μα ΟΛΑ τα πράγματα του σχολείου στοιβαγμένα σε ένα βουνό. - “Καλά!”, ουρλιάζει ο λυκειάρχης, “τι είναι αυτά!!!??? Τι κάνατε εδώ??!!”
- “Μα…”, πετιέται διστακτικά ένας καθηγητής, "… εσείς εχθές έτσι δεν μας είπατε?
- “Είπα εγώ τέτοιο πράμα??!!!”, ουρλιάζει ξανά ο λυκειάρχης
- “Ε, μα θα μας τρελάνετε κύριε λυκειάρχα? Εσείς δεν είπατε ότι θέλετε να μπουν όλα τα πράγματα σε μία τάξη?..”
[/SPOILER]
[SPOILER]Ένας τύπος πηγαίνει προς το σούπερ μάρκετ. Έξω από το μαγαζί βλέπει τον Τάκη, σε ημι-έξαλλη κατάσταση, να στέκεται στη γωνία του δρόμου, να κοιτάζει προς τα πάνω και να φωνάζει:
- "Είστε απαράδεκτοι ρε! Απαράδεκτοι! Δεν θα τ’ αφήσω όμως έτσι! Θα φωνάξω την αστυνομία ρε! Θα σας πάρει ο διάολος!"
Ο τύπος παίρνει το θάρρος και πλησιάζει τον Τάκη… - “Συγνώμη κύριε, αλλά σας βλέπω τόση ώρα εδώ… Είστε καλά;”
- “Όχι!”, ουρλιάζει ο Τάκης… “πως να 'μαι καλά! Οι άνθρωποι είναι απατεώνες!”
- “Μα… ποιοι;”
- "Αυτοί οι αλήτες του σούπερ μάρκετ! Πήρα μία δεκάδα από αυτά τα απορρυπαντικά από το ράφι γιατί έγραφε ότι είχε προσφορά , πήγα στο ταμείο, μου τα χρέωσαν κανονικά, πλήρωσα μία περιουσία και όταν ζήτησα να ακυρώσουν την πώληση μου αρνήθηκαν!!! Οι αλήτες!!!"
ο τύπος προσπαθεί να ηρεμήσει τον Τάκη: - “Καλά όλα αυτά, και έχετε και δίκιο κύριε… Εδώ όμως τι κάνετε? Σε ποιον φωνάζετε”
- “Στην πινακίδα…”
- “… σε ποια πινακίδα?!?”
- “Εδώ που γράφει την οδό”
- “Μα… γιατί καλέ μου άνθρωπε?”
- “Έτσι μου είπαν… Οι αλήτες! Οι θρασύτατοι!!”, συνεχίζει να ωρύεται ο Τάκης
- “Τι σας είπαν?”
- “Να κάνω, λέει, τα παράπονά μου στη διεύθυνση!”
[/SPOILER]
[SPOILER]Στη γειτονιά του Σάκη ζούσαν κάποιοι μετανάστες από διάφορες χώρες ( Βουλγαρία , Ουκρανία κτλ) , σε άθλιες συνθήκες , πείνα , εξαθλίωση , φτώχεια κτλ. Ένα ζευγάρι από την Ουκρανία λοιπόν βαρέθηκε αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να ανοίξει ένα ψιλικτζίδικο για να βγάζει τα προς το ζην. Μαζεύουν λοιπόν το κατάλληλο κεφάλαιο , φτιάχνουν και το μαγαζί και κανονίζουν τα εγκαίνια μια εβδομάδα μετά. Φωνάζει λοιπόν ο Σάκης τον Τάκη για να πάνε μαζί στα εγκαίνια. Η μέρα εν τω μεταξύ ήταν χαρά Θεού , ηλιόλουστη , χωρίς ούτε ίχνος σύννεφου στον ορίζοντα. Πολύς κόσμος είχε μαζευτεί , εύχονταν καλή επιτυχία στο ζευγάρι , καλά κέρδη κτλ. Με τα πολλά , κι αφού είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος , αποφασίζει το ζευγάρι να ανοίξει το μαγαζί. Με το που βάζει ο άντρας το κλειδί στην πόρτα και το γυρνάει , από το πουθενά σε κλάσματα δευτερολέπτου μαζεύονται τεράστια σύννεφα και αρχίζει μια τρομερή καταρρακτώδης βροχή. Χαμός στον κόσμο , γίνανε όλοι παπί , τρέχανε από εδώ και από εκεί να προστατευτούν από την ξαφνική νεροποντή. Αφού βρήκανε ένα ασφαλές μέρος , γυρνάει ο Τάκης και λέει με ένα έκπληκτο ύφος στον Σάκη :
- Καλά ρε Σάκη , τι απότομη καταιγίδα ήταν αυτή από το πουθενά ρε !
- Ε ρε Τάκη , έπρεπε να το περιμένουμε.
- Γιατί ρε Σάκη ;
- Ε δεν είδες ; Ανοίξανε οι Ουκρανοί !
[/SPOILER]
[SPOILER]Γυρνάει ο Τάκης το βράδυ στο σπίτι. Η ώρα περασμένες 2, ο Τάκης ψιλο-πιωμένος και η γυναίκα τον περιμένει “πως και πως”…
Πάει στην κρεβατοκάμαρα, δεν προλαβαίνει να βγάλει τα παπούτσια του, και αρχίζει το κήρυγμα. “τι ώρα είναι αυτή?..”, “…δεν ντρέπεσαι λίγο ανεπρόκοπε…”, “… τι ήπιες? Βρωμάς από χιλιόμετρο…”.
Ο Τάκης πέφτει στο κρεβάτι να κοιμηθεί, και η γρίνια συνεχίζεται… "… μπλα, μπλα, μπλα. έτσι, αλλιώς…"
Με τα χίλια ζόρια, τελικά, τον πιάνει ο ύπνος.
Ξημερώνει, πάντα υπό τη μελωδία της γρίνιας της γυναίκας του, και το δωμάτιο βρωμάει αποπνικτικά!
- “Πω, πω! Βρωμάει όλο το δωμάτιο ψαρίλα!”, διαμαρτύρεται η σύζυγος, “εσύ βρωμάς!”
- “Δεν βρωμάω εγώ!”, απαντά ο Τάκης
- “Εσύ!”
- “Ε, όχι εγώ!”, ουρλιάζει ο Τάκης, σκύβει κάτω στο πάτωμα και αρπάζει ένα ψάρι που ήταν παραπεταμένο.
- “Αυτό βρωμάει!”
- “Τι είναι αυτό?!”
- “Κρεβατομουρμούρα!”[/SPOILER]
[SPOILER]Ο γιος του Τάκη είχε τα γενέθλιά του και ο περήφανος πατέρας είχε παραγγείλει μια τούρτα από το ζαχαροπλαστείο για να σβήσει ο γιόκας τα κεράκια.
Σε κάποια στιγμή, χτυπάει το θυροτηλέφωνο και ανεβαίνει μετά από λίγο ο διανομέας από το ζαχαροπλαστείο και παραδίδει ένα κουτί.
-Ορίστε, η τούρτα που έχετε παραγγείλει.
Το παίρνει ο Τάκης το κουτί, δίνει φιλοδώρημα στο νεαρό, και τη φέρνει στο τραπέζι για να την ανοίξουν.
Με το που την ανοίγουν όμως, τι να δουν. Αντί για μια νορμάλ τούρτα, αυτή ήταν σφαιρική και μάλιστα απεικονίζονταν με γλάσο σοκολάτας οι 5 ήπειροι και με μπλε χρώμα οι ωκεανοί!
Τα παίρνει άγρια ο Τάκης και κατεβαίνει σφαίρα στο ζαχαροπλαστείο - πάει και βρίσκει τον ζαχαροπλάστη και του λέει:
-Βρε αχαΐρευτε, βρε άσχετε, τι τούρτα είναι αυτή που μου έστειλες; Τέτοια τούρτα σου παρήγγειλα;
-Μα, κύριε Τάκη, δεν βρίσκω κάποιο πρόβλημα. Μήπως δεν πέτυχε καλά το γλάσο στην Αφρική; Η αλήθεια είναι ότι το κομμάτι εκεί προς τη Σομαλία με δυσκόλεψε λίγο.
-Ποια Σομαλία και ποια Ουαλία, ρε καραγκιόζη. Τι σχήμα είναι αυτό που έδωσες στην τούρτα - ούτε να σταθεί δεν μπορεί.
-Μα τέτοια τούρτα παραγγείλατε, κύριε Τάκη!
-Τι μας λες ρε; Τι τούρτα δηλαδή παρήγγειλα;
-Μα εσείς δεν μου παραγγείλατε μία τούρτα …Σαν-τη-Γη!!!
[/SPOILER]
Διασκεβίτσιους, λέει…
Κρεβατομουρμούρα, λέει…
Πάτωμα…
:lol3::lol3::lol3:
[SPOILER][B]ΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ[/B][/SPOILER]
εγραψε !! …η μάλλον άλλαξα γνωμη…ΓΑΜΗΣΕ !!
τι κοινό έχει ο πύργος της πίζας με ένα πεύκο??
[SPOILER]έχουν γύρει[/SPOILER]
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
@Floydized…κορυφαία!!Έχω πέσει κάτω!!! :lol: :lol: :lol:
Κι ένα με τον Chuck Norris που μου είπαν πριν λίγο…
[SPOILER] Toν Chuck Norris τον γέννησε η θεία του. Κανείς δεν τόλμησε να πηδήξει τη μάνα του. :lol: :lol: #-o #-o [/SPOILER]
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:lol3::lol3::):!:
Χαχαχαχαχαχαχα
:lol::lol::lol: #-o
[SPOILER]Μια μέρα στο σχολείο του Τοτού έρχεται ένας νέος καθηγητής Αγγλικών. Μόλις μπαίνει στην τάξη, θέλοντας να γνωρίσει τα παιδιά άρχισε να τα ρωτά
πως τα λένε:
- Πώς σε λένε;
- Τζούλια, απαντά η μικρή.
- Όπως Τζούλια Ρόμπερτς! Τι όμορφο όνομα!
Απευθυνόμενος σε ένα άλλο παιδί… - Εσένα πώς σε λένε;
- Μπραντ, απαντά το αγοράκι.
- Όπως Μπραντ Πιτ! Τι ωραίο όνομα!
Τέλος, απευθυνόμενος στον Τοτό… - Και εσένα πώς σε λένε;
- Τοτός, απαντά εκείνος.
- Τοτός, τι βλακεία όνομα. Ηλίθιο τελείως, λέει ο καθηγητής με ένα κοροϊδευτικό ύφος
- Ναι; Εσάς πώς σας λένε; ρωτά ο Τοτός.
- Με λένε Τομ, απαντά ο καθηγητής.
- Τομ; [SPOILER]Όπως ΤΟΜ***νί της μάνας σου;[/SPOILER][/SPOILER]
χαχαχαχαχα
το χα ξεχασει αυτο…
:lol::lol:
χαχα…