:lol::lol::lol:
μα γιατί όταν μπαίνω να διαβάσω το forum τυχαίνει να τρώω στα Ανεκδοτάκια?
μα γιατί όταν μπαίνω να διαβάσω το forum τυχαίνει να τρώω στα Ανεκδοτάκια?
Μια φορά ο Τσακ Νόρις έκανε σεξ σε μια νταλίκα. Κατά λάθος έπεσε λίγο από το σπέρμα του στο ντεπόζιτο. Από τότε η νταλίκα είναι γνωστή σαν Όπτιμους Πράημ.
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ :lol::lol::lol:
Η κρεβατομουρμούρα είναι, λέει, ψάρι, λέει…
χαρχαρχαραχαρχαραχαρχαρχαρχαρχαχ
ΚΛΑΙΩ με το σουρρεαλισμό του Floydized!
Αλλο ενα τσακ νορις που μου παν σημερα
[SPOILER]Ο Τσακ Νόρις ξέρει που πάει ο Καραμήτρος.[/SPOILER]
Eιναι δυο φιλοι που εχουν καιρο να συναντηθουν και τελικα βρισκονται τυχαια στο δρομο.Ο ενας τουμπανιασμενος απ το γυμναστηριο πλεον,με αμανικο και τα μουσκουλα σε κοινη θεα,με μια μεγαλη μελανια ομως στο δεξι μπρατσο.
-Πω ρε Τακη,βλεπω γυμναζεσαι.
-Ναι δικεφαλοι,τρικεφαλοι,τετρακεφαλοι,πεντακεφαλοι κτλ,μ αρεσει πολυ η γυμναστικη.
-Βλεπω ομως χτυπησες.
-Που ρε συ?
-Να εκεινη η μεγαλη μελανια στο δεξι σου μπρατσο
-Ασε ναι
-Πως το παθες ρε φιλε?
[SPOILER]- Σε λαβη,που λενε και οι Γαλλοι.[/SPOILER]
Πως λεγαν τον παπου του Ταρζαν?
[SPOILER]Ταρζαν[/SPOILER]
και ενα καλο
[SPOILER]ειναι ενας ελεφαντας…τρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μικρο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μεγαλο βουνο τρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μικρο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μεγαλο βουνοτρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μικρο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μεγαλο βουνο [U]φτανει σε ενα δασος…περναει το δασος.[/U].τρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μικρο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μεγαλο βουνοτρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μικρο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μεγαλο βουνοτρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μικρο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μεγαλο βουνο [U]φτανει σε μια λιμνη,περναει σιγα σιγα τη λιμνη[/U] τρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μικρο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μεγαλο βουνο τρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μικρο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μεγαλο βουνοτρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μικρο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μεγαλο βουνο [U]φτανει σε μια θαλασσα…μπαινει μεσα σε μια βαρκα περναει απεναντι[/U] τρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μικρο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μεγαλο βουνο.[B] βρισκει ενα κουτι[/B],[U]ανοιγει το κουτι[/U] μεστο κουτι εχει κιαλο κουτι,ανοιγει το κουτι μεστο κουτι εχει κιαλο κουτι,ανοιγει το κουτι μεστο κουτι εχει κιαλο κουτι,ανοιγει το κουτιμεστο κουτι εχει κιαλο κουτι,ανοιγει το κουτι μεστο κουτι εχει κιαλο κουτι,ανοιγει το κουτι μεστο κουτι εχει κιαλο κουτι,ανοιγει το κουτι μεστο κουτι εχει κιαλο κουτι,ανοιγει το κουτι [U]ανοιγει το κουτι και βρισκει ενα μυρμηγκι[/U], κλεινει το κουτι κλεινει το κουτι κλεινει το κουτι κλεινει το κουτι κλεινει το κουτι κλεινει το κουτι κλεινει το κουτι κλεινει το κουτι . τρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μεγαλο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μικρο βουνο,[U]περναει τη θαλασσα[/U] τρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μεγαλο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μικρο βουνο τρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μεγαλο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μικρο βουνο τρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μεγαλο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μικρο βουνο [U]περναει τη λιμνη[/U] τρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μεγαλο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μικρο βουνο τρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μεγαλο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μικρο βουνο τρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μεγαλο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μικρο βουνο [U]περναει το δασσος[/U] τρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μεγαλο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μικρο βουνο τρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μεγαλο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μικρο βουνο τρεχει τρεχει τρεχει περναει ενα μεγαλο βουνο ενα μεσαιο βουνο ενα μικρο βουνο
[SPOILER]φτου φτου ενα μυρμηγκι[/SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER]Είναι ο Σάκης και βρίσκεται σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης καθώς έκανε χρήση ναρκωτικών πιο παλιά.Η θεραπεία του πήγαινε πολύ καλά και σιγά σιγά έφτανε στο τέλος.Βρισκόμενος στο τελευταίο διάστημα της θεραπείας,θα έπρεπε να ακολουθήσει και ένα πρόγραμμα επανένταξης,ώστε να αρχίζει να συνηθίζει με τον καιρό.Όντως λοιπόν ο Σάκης πηγαίνει στον διευθυντή της κλινικής τον Δρ.Τάκη και τον ρωτά τι είδους προγράμματα υπάρχουν.
“Α μάλιστα.Μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα μπλα μπλα μπλα” του απαντά ο Τάκης.
Ο Σάκης ήταν καλό στην επικοινωνία με τον κόσμο και για αυτό ζήτησε αρχικά αν γίνεται να κάνει μία εκπομπή στην τηλεόραση της κλινικής
"Α όχι Σάκη μου αυτό δεν γίνεται" απαντά ο Τάκης
"Γιατί;" ρωτά ο Σάκης,εμφανώς δυσαρεστημένος
"Να είναι ένας τύπος εδώ,που έχει πέραση στα νεανικά κοινά,τον γουστάρουν τα κορίτσια,έχει χαβαλέ και δεν μπορούμε να τον διώξουμε"
Ο Σάκης φεύγει λοιπόν και πηγαίνει πάλι την άλλη μέρα ζητώντας μία άλλη ενασχόληση,αυτήν την φορά ζήτησε πάλι μία εκπομπή,όχι στην τηλεόραση όμως,αλλά στο ραδιόφωνο.
“Α όχι Σάκη μου,ζήτα μου ότι άλλο θες,εκτός από αυτό!”
“Γιατί τι έγινε πάλι;” ρωτά και πάλι ο Σάκης
"Να είναι αυτός ο τύπος,που είναι και στην τηλεόραση,και έχει και έναν ραδιοφωνικό σταθμό και παίζει ωραίες μουσικές,τρέντυ και ιν,και τον γουστάρει η κοινότητα εδώ.“
Τι να κάνει ο καημένος ο Σάκης,φεύγει ξανά πολύ λυπημένος και πηγαίνει πάλι την επόμενη μέρα για να ζητήσει κάτι διαφορετικό…
“Θα ήθελα να ανοίξω ένα μαγαζί εδώ πέρα,ώστε να μαζεύεται κόσμος που κάνει αποτοξίνωση και να περνάμε καλά σαν μία μεγάλη παρέα!” λέει ο Σάκης στον Τάκη,γεμάτος ενθουσιασμό
"Ααα κοίτα Σάκη,καλή ιδέα,αλλά δεν γίνεται ρε φίλε…” απαντά ο Τάκης
"Γιατί μωρέ,τι έγινε πάλι;;;"
“Να κοίτα αυτός ο τύπος που σου έλεγα χθες και προχθές,που έχει μία εκπομπή στην τηλεόραση και έναν ραδιοφωνικό σταθμό,έχει και ένα μαγαζί και δεν μπορείς να ανοίξεις και εσύ άλλο ρε.Ξέρεις μαζεύει κόσμο,κάνει τα καλύτερα πάρτι και τέτοια.Χίλια συγγνώμη ρε,βρες κάτι άλλο άμα είναι…” απαντά ο Τάκης
"Καλά συγγνώμη τι άλλο να βρω;;;;Και ποιος είναι αυτός ο τύπος που τα κάνει όλα αυτά;;" ρωτά σχετικά εκνευρισμένος ο Τάκης
"Ε μα είναι λογικό.Δεν τον ξέρεις,είναι πολύ γνωστή μούρη στα κέντρα αποτοξίνωσης!"
“Πώς είναι λογικό;Όχι δεν τον ξέρω,ποιος είναι τέλος πάντων;;”
“Ε να είναι ΟΚΑΝΑκης”
[/SPOILER]
Ο Chuck Norris άνοιξε την πέτρα για να μπει η Μαρινέλλα
μαλακα γελασα δυνατα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
ο,τι ναναι!! :lol::lol:
So the USA army decides to give every soldier a cash bonus- for every feet between their dick and forehead, they get 1000$.
One guy comes, takes his pants off, they measure him and give him 1400$.
Another guy comes, takes his pants off, they measure him and give him 1600$.
Suddenly, a really old guy comes. A real veteran.
They take his pants off and see there is nothing there.
They ask him: "What happened to your penis?"
So he tells 'em: “Some things stayed in Vietnam.”
[I]This comment has been removed by Chuck Norris[/I]
[SPOILER]:p[SPOILER]O Τσακ Νόρις ξέρει ποια καταράστηκε τον Βασίλη Καρρά (λινκ)[/SPOILER][/SPOILER]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ!!!
καλουν τον Κωτσο σε μια υπογεια συναντηση, μυστικη σε μια “στοα”. Θα συζητηθουν πολυ σοβαρα θεματα του ειπαν για το μελλον. Ξεκιναει η συζητηση αφου πιο πριν ντυθηκαν ολοι με κατι παραξενα ρουχα.
-Ποια ειναι τα καλυτερα κουφωματα αλουμινιου? η πρωτη ερωτηση.
χαμος στους παραβρισκομενους , διαφωνια -Τα ετεμ!
-οχι τα Ντοραλ. και παει λεγοντας…
Δευτερη ερωτησης : ποιες ειναι οι καλυτερες ζαντες αλουμινιου?
-οι ALPINA! -οχι οι ANTERA WHEELS! χαμος και παει λεγοντας.
Τριτη ερωτηση : ποια ειναι τα καλυτερα φωτιστικα αλουμινιου?
…
Τρελενεται ο Κωτσος και ρωταει εναν εκει - καλα τι γινετε εδω? που ηρθα? τι μ@#$#@ ειναι αυτες?
ποιοι ειστε???
-Μααα οι Αlluminati!
ο chuck norris κανει αμπαλαεα μονος του
Θα γίνετε όλοι Floydized στη θέση του Floydized;
Δε νομίζω…
Για μαζευτείτε…
[SPOILER]Πάντως καλό ήντονε…[/SPOILER]
Είσαι από τους πραγματικούς υποστηρικτές μου και το εκτιμώ αυτό:roll:
[SPOILER]Βασικά δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για εσένα,αλλά μια χαρά άτομο μου φαίνεσαι:lol:
[/SPOILER]
Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι-ΕΣ που το παίζουν και “ηθικοί υποστηρικτές” στο ποστάρισμά μου εδώ,και οι οποίοι-ΕΣ ως γνωστόν συμπαραστάθηκαν ενεργά μόνο στον αρχικό αγώνα ποσταρίσματος των δήθεν ανεκδότων.
Έχω βάλει πολλά φίλε Τοξικέ τις τελευταίες μέρες,ίσως κάνω ένα διάλειμμα επειδή βλέπω νέες παρουσίες,αλλά θα επανέλθω:!:
Μετά από τόσα και κυρίως ΤΕΤΟΙΑ ανέκδοτα, το να σου φαίνομαι μια χαρά άτομο, αποτελεί θέμα… Προβληματίζομαι.