Ανεκδοτάκια

και καλα επειδη ειναι ο τσακ νορις,μπορει να το κανει:)

πιο αστεία διατυπωμένο: όταν ο θεός κάνει αλλ ιν, ο τσακ νόρρις κάνει raise

το αστειο ηταν οτι ο Θεος εβαλε ολο το συμπαν και παρα ταυτα ο τσακ νορις ειχε να βαλει κι αλλα
αλλα μεσα απο αυτο βρηκαμε και το αστειο με το ρειζ και το ολ ιν

on topic

Ο Τάκης πάει για Πάσχα, καλεσμένος, στο χωριό του Σάκη. Οι δύο φίλοι, μετά το αρνί, ξεκινούν για μια βόλτα στο δάσος, δίπλα από το χωριό.
Δεν προλαβαίνουν να κάνουν μερικά μέτρα και από τον ουρανό αρχίζουν και πέφτουν ψιλά, ξεροψημένα κομματάκια κρέατος, πίτα στο λάδι και το λίπος.

Ο Τάκης έχει ξαφνιαστεί, τα ρούχα του και τα μαλλιά του έχουν γίνει χάλια και πριν προλάβει να πει το οτιδήποτε ένα ανεπαίσθητο αεράκι γίνεται αφορμή να πολλαπλασιαστούν τα παράξενα κομμάτια που τους έχουν λούσει.
Ο ο Τάκης έχει γίνει π0υτάνα…

• “Καλά ρε Σάκη!!! Τι γίνεται εδώ ρε να ουμ’!! Έχω γίνει σκατά ρε με αυτές τις μαλακίες ρε!! Τι διάολο έχει αυτό το χωριό σου ρε!?”
  • “Το χωριό μου?!?? Μα, παντού έχει τέτοια αυτή την εποχή ρε Τάκη! Άνοιξη έχουμε!”
  • “Ε και τι είναι αυτά ρε Σάκη?!”

[SPOILER]- “Οι γύροι από τα δέντρα”[/SPOILER]

Τα ανέκδοτά σας είναι τόσο πανάθλια που μου δίνετε το άλλοθι να γράψω τη μαλακία που μόλις σκέφτηκα.

Τα μέλη ποιας μπάντας θα την βγάλουν έξω επί σκηνής και θα την παίξουν, στο ροκουεηβ;

[SPOILER]Οι φλόκινγκ μόλλυ[/SPOILER]

Και ένα κλασσικό.Ήταν ένας κιθαρίστας,ένας μπασίστας και ένας ντράμμερ σε ένα κλαμπ.Καθώς έρχεται η σειρά τους να μπουν,μπαίνει πρώτα ο κιθαρίστας,μετά ο μπασίστας και πηγαίνοντας να μπει ο ντράμμερ τον σταματάει ο πόρτας και του λέει :

[SPOILER]περίμενε,θα σου πω εγώ πότε θα μπεις[/SPOILER]
:stuck_out_tongue:

Eνα που μου ρθε την ωρα του φαγητου πριν…

Ειναι στο Greek Idol και ξαφνικα μπαινουν 3 τυποι ντυμενοι με μαυρα κοστουμια μεσα και απαγαγουν την κριτικη επιτροπη.Toυς μεταφερουν σε μια μυστικη τοποθεσια καπου στην Νεβαδα και απο κει απο ενα μυστικο κεντρο εκτοξευσης τους στελνουν στο διαστημα,οπου εκει ανατιναζουν το σκαφος με πυραυλο και τους στελνουν σε τροχια,οπου ρυθμιζεται να περναει το φλεγομενο σκαφος απ τη Γη καθε 70 χρονια.Στις ειδησεις επικρατει ενας πανικος για τους λογους που απηχθη η επιτροπη,αλλα τελικα ερχεται ενας Αμερικανος ανταποκριτης να δωσει τη λυση.
-Ε μα ειναι λογικο…

[SPOILER]Ειναι Committee[/SPOILER]

Δεν ξέρω,μάλλον στην προηγούμενή μας ζωή πρέπει να ήμασταν ζευγάρι…:roll::lol::lol:

για κάποιον αρρωστημένο λόγο, αυτό είναι το μόνο ανέκδοτο από αυτό το thread με το οποίο γέλασα.

χα. μιας και απότι διάβασα έχουν μπει μερικιές δηθενιές:

[SPOILER] ήτανε ο άκης, ο οποίος από μικρός είχε ένα μανιώδες φετίχ με τα πουλόβερ. η κατάσταση χρόνια με τα χρόνια γινόταν όλο και πιο έντονη, σε φάση ντάλα (σαν \μ/) ο ήλιος κι ο άκης να φοράει 5 πουλόβερ και να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. κάποια στιγμή της ζωής του λοιπόν πάει διακοπές στην αμερική. όλα καλά, ώσπου ξαφνικά βλέπει ένα υπερσύγχρονο κατάστημα που πουλάει αποκλειστικά και μόνο πουλόβερ (!). ντάξει, γυαλίζει το μάτι του, τον πιάνει ταχυπαλμία, βγάζει έναν εντελώς γκέη ήχο από το στόμα και μπαίνει φουριόζος μέσα. εννοείται πως τα έχει χαμένα και από την πόρωσή του αρπάζει ένα καταπληκτικό ναπούμε πουλόβερ, τρέχει έξω, μπαίνει σένα αυτοκίνητο και γκαζώνει! τον κυνηγάει τελοσπάντων ένας μπάτσος και ξεκινά μια ανελέητη κούρσα, σε φάση μπόλλυγουντ ξερωγώ. με τα πολλά και αφού έχουν γκρεμίσει τη μισή πόλη και αμφότεροι έχουν χάσει τη μπαναγία τους από την κούραση, φωνάζει ο μπάτσος από τον ασύρματο:

[SPOILER]pull over aki.[/SPOILER][/SPOILER]

όχι ε?

Βασικά, όλως παραδόξως, ναι.

:hippy:

Καρδουλες <3

Ένα που μου ήρθε μόλις τώρα.Προειδοποιώ είναι απαίσιο:)

[SPOILER]Είναι ο Σάκης και έρχεται στην πόλη του η αγαπημένη του μπάντα,την οποία και άκουγε από τα παιδικά του κιόλας χρόνια.Δίχως να χάσει καιρό παίρνει τηλέφωνο τον φίλο του τον Σάκη για να του αναγγείλει τα χαρμόσυνα νέα.Ε με τα πολλά τον πείθει και αυτόν και ο Σάκης πηγαίνει μέσα σε μία εβδομάδα να αγοράσει και τα εισιτήρια.
Μετά από αρκετό καιρό,όταν έφτασε η ημέρα της συναυλίας,και με τα εισιτήρια ανά χείρας κατευθύνονται στον χώρο διεξαγωγής.Βγαίνει το support,παίζει,τελειώνει και όλα είναι έτοιμα.Τα φώτα σβήνουν.Ανατριχίλα ο Σάκης.Συγκίνηση ο Σάκης.Το αγαπημένο του συγκρότημα ήταν μπροστά του και έπαιζε όλους τους prog ύμνους που έχει.Ο Τάκης όμως παρατήρησε κάτι πολύ παράξενο.Ενώ όλο το συγκρότημα έπαιζε,ο τραγουδιστής είχε αράξει στο κέντρο της σκηνής,τραγουδούσε το “Χριστός Ανέστη”,έψηνε αρνί,τσούγκριζε αυγά και αντί για μικρόφωνο είχε μία λαμπάδα.
“Καλά ρε τι κάνει αυτός να 'ουμ;” ρωτά ο Τάκης
"Μα είναι λογικό ρε,το λέει και το όνομά του" απαντά με φυσικό ύφος ο Σάκης
"Α μπα και πώς τον λένε αυτόν ρε"
“Ε δεν βλέπεις,είναι ο Λαμπρή…”
[/SPOILER]

αισχος:p

Τι είναι ένας Λαρισαίος ηθοποιός που παίζει κυρίως σε κωμωδίες??

[SPOILER]Τυροκωμικός [/SPOILER]

γιατι πρεπει παντα να εμπιστευεσαι οτι λεει ενας Λαρισαιος?

[SPOILER]γιατι ο,τι λεει το …τυρι! :p[/SPOILER]

χαχαχα…τι μαλάκες …

*απαντήστε και οι δυο…θα πάμε αύριο στο Live?

Ψάχνω αυτοκίνητο για την ώρα, αλλά εκτός απροόπτου κάτι θα γίνει

Xθεσινό πόνημα…

Ο Βάκης(τυχαίο) και ο Λάκης περιπλανώνται στη Σκωτία, όπου κάποια στιγμή φτάνουν μπροστά σε μια λίμνη. Χάρτη δεν έχουν,μια και τον έχουν χάσει πριν από 2 μέρες, οπότε δεν εχουν ιδέα που βρίσκονται.Παρόλα αυτά κατασκηνώνουν εκεί. Λίγο πριν βραδιάσει όμως ένας θόρυβος που φαίνεται να έρχεται απ τη λίμνη τους αναστατώνει. Έντρομοι πετιούνται έξω απ τη σκηνή τους και αντικρύζουν ένα απόκοσμο θέαμα. Ένα παράξενο πλάσμα έχει αναδυθεί απ το βυθό της λίμνης, που αντί για κεφάλι έχει μια βεράντα σπιτιού, με γλάστρες λουλουδιών στη θέση των ματιών και καγκελάκια εκεί που θα έπρεπε να βρίσκεται το στόμα του, ενώ για πόδια φαίνεται να έχει ίδια με κάποιο προϊστορικό πλάσμα.Οι δύο φίλοι τα χου χάσει,όμως εκείνη τη στιγμή τρώει φλασιά ο Βάκης και λέει…
-Νομίζω πως κατάλαβα που βρισκόμαστε.
-Δλδ??Που είμαστε??Έχω χεστεί πάνω μου λέμε.Τι σόι πλάσμα είναι τούτο???
-Ε μα είναι λογικό…

[SPOILER]Είναι το terrace του Λοχ Νες[/SPOILER]

#-o#-o#-o

γιατι οι Λαρισαοι ζουν στην Λάρισσα και οι καμήλες στην έρημο ??

[SPOILER]γιατι οι καμήλες διαλέξαν πρώτες…[/SPOILER]

:stuck_out_tongue: