Ανεκδοτάκια

Σε λατρεύω… Πράγματι…:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:oops::oops:
Δεν ξέρω τις τελευταίες ημέρες είμαι σε απίστευτη φόρμα,μιλάμε οι δηθενιές μου έρχονται παντού,θα το δείτε λογικά και εσείς όταν ποστάρω8)

:|:|:|

[SPOILER]εκλαψα:bow2:[/SPOILER]

floodozod εγώ αυτό που έχεις υπογραφή ψάχνω και δε το βρίσκω.

Σαμανούλη δεν το έχω γράψει εδώ μέσα,για αυτό:)

ναι αλλά φαίνεται να είναι το καλύτερο απ’όλα.

Νε αλλα ηδη ξερουμε το τελος, οποτε.

εγώ έλιωσα στο γέλιο και μόνο με την υπογραφή, άρα απλά θέλω να ξέρω και το υπόλοιπο για να το λέω :expressionless:

Μετά από τόσα δήθεν τώρα πρέπει να μάθετε και πως φτιάχνεται ένα αληθινό δήθεν.Σου έρχεται το κατεστραμμένο τέλος και μετά πρέπει να στήσεις την ιστορία.Άντε λοιπόν να σας δω8)

[SPOILER]Θα το γράψω άμα είναι αλλά επειδή δεν το έχω κατοχυρωμένο πουθενά ώστε να το κάνω copy/paste βαριέμαι να γράφω τώρα:|
[/SPOILER]

Ανέκδοτο δεν το λες,όχι ότι έλεγες τα άλλα φίλε χρήστη,αλλά είναι τελείως απαίσιο και δεν κρατήθηκα.Κατατάσσεται στα δήθεν αινίγματα

[SPOILER]Τι είναι το σημαντικότερο?
Είναι κάτι ανάμεσα σε σημαντι-πλοιο και στο σημαντι-βαρκα!!!
[/SPOILER]

#-o[SPOILER]:p[/SPOILER]

το διαβασα κι εγω ναι
ειναι στην ιδια κατηγορια με αυτα

^^^ πωωωωω παγωσαμε, το επιπεδο εχει πεσει υπο το -10… :stuck_out_tongue: για ποσταρετε κανενα ΚΑΛΟ! αν και η αληθεια ειναι οτι τα ανεκδοτα χανουν πολυ οταν τα διαβαζεις, ενω αν τα λεει λαιβ καποιος που “το’χει” με τα ανεκδοτα, γελας κ ας μην ειναι τοοοσο καλο…

Ξεκινά το μάθημα της Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στην 6η δημοτικού. Αρχίζει η δασκάλα:

• Που λέτε παιδιά, μεταξύ σας υπάρχουν και κοριτσάκια και αγοράκια…
  • Κυρία! κυρία! πετάγεται ο Τοτός.
  • Σώπα Τοτό… μισό λεπτό! Λοιπόν τα αγοράκια κάποια ημέρα θα γίνουν άντρες και τα κοριτσάκια γυναικες!!
  • Κυρία κυρία! ξαναπετάγεται ο Τοτός.
  • Σώπα Τοτό!!! Όταν λοιπόν τα κοριτσάκια γίνουν γυναίκες …
  • Κυρία κυρία! επαναλαμβάνει ο Τοτός.
  • Ε… λέγε ρε Τοτέ, τί είναι;
  • Όσοι έχουμε πηδήξει, μπορούμε να πάμε έξω για μπάσκετ;

:lol::lol::lol:

Ρε συ δεν θέλω να τους ξυπνάς. Δεν θα γίνουν όλοι ίσα κι όμοια εδώ μέσα. Όχι ότι μπορούν βέβαια…

Πεθανα με την δηθενια του Λαμπρη…Πραγματικα :lol:

Και του nir1 καλο, αλλα το ηξερα!

Ο Χρήστος, γεμάτος ενθουσιασμό, πάει στο δάσος για να κυνηγήσει. Βλέπει μια μικρή καφετιά αρκούδα, τη σημαδεύει και τη σκοτώνει.
Τότε νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο, γυρίζει και βλέπει μια μεγάλη μαύρη αρκούδα η οποία του λέει:

• Χρήστο, έχεις δύο επιλογές, ή σου χιμάω και σε σκοτώνω, ή κάνουμε σεξ.
    Ο Χρήστος αποφασίζει ότι προτιμά τη ζωή, οπότε σκύβει μπροστά και δίνεται στη μαύρη αρκούδα.
    Επί δύο εβδομάδες πονούσε, αλλά όταν έγινε καλά, ο Χρήστος ορκίστηκε να εκδικηθεί!
    Πηγαίνει πάλι στο δάσος, βρίσκει τη μαύρη αρκούδα και τη σκοτώνει. Νιώθει πάλι κάποιος να τον κτυπάει στον ώμο.
    Αυτή τη φορά είναι ένα τεράστιο γκρίζλι.
  • Έκανες ένα τεράστιο λάθος, Χρήστο, του λέει το γκρίζλι… Διάλεξε τι θες, ή σε ξεσκίζω με νύχια και με δόντια, ή κάνουμε άγριο σεξ.
    Για άλλη μια φορά ο Χρήστος σκέφτηκε πως ήταν καλύτερα να υποκύψει. Χρειάστηκε κάμποσες εβδομάδες για να συνέλθει, αλλά εξαγριωμένος πια ο Χρήστος, ξαναγυρίζει στο δάσος, βρίσκει το γκρίζλι και το σκοτώνει.
    Αισθάνεται ότι επιτέλους, πήρε εκδίκηση, όταν νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο. Γυρίζει και βλέπει μια τεράστια πολική αρκούδα.
  • Παραδέξου το, Χρήστο, του λέει η αρκούδα, δεν έρχεσαι στο δάσος για το κυνήγι, έτσι;

Αν η αδερφή της πριγκίπισσας Κάθριν, η Πίπα, παντρευτεί τον Κόλο Τουρέ,τότε στο προσκλητήριο του γάμου τους θα γράφουν “Σας περιμένουμε…Πίπα - Κόλο”…

:lol2::lol2::lol2:

σταμάτα να βλέπεις ράδιο αρβύλα…

Το χω σταματήσει καιρό τώρα.Μακριά από μας.Στο φέησμπουκ το είδα.