Ανεκδοτάκια

Θα το καταλάβεις. Είναι το μακρύτερο :!:

Ήμουν σίγουρος ότι θάταν τέτοιο… Ευτυχώς δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα…

[SPOILER]Ακόμα…[/SPOILER]

…κορυφαία και τα δύο:lol::lol::):!:

το θυμηθικα με το τοπικ “τι κανετε μετα το σεξ” κλπ

-Τι ειναι το πρωτο πραγμα που πιανει η γυναικα μετα το σεξ ??

[SPOILER]ΧΩΡΟ![/SPOILER]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

νο οφενς λειντις :slight_smile:

:):):slight_smile:

[/SPOILER]

Έμαθα ένα το πρωι…

Πως λέγεται ο γκέη τραγουδιστής που σε πλησιάζει με πολύ ευγενικό τρόπο και γενικά είναι πάρα πολύ καλός χαρακτήρας και σε γεμίζει φιλοφρονήσεις?

[SPOILER]Φρέντλι Μέρκιουρι[/SPOILER]

E ρε μαλάκες,δεν μπορώ να ησυχάσω
:lol::lol::lol::lol::lol3::lol3:

μουχαχαχα…τι έχει πετάξει…χαχαχα

παίζει ο τσακ νορις με τον θεό ποκερ.
ο τσακ νόρις έχει 3-8.
ο θεός ρήγα-άσσο ομόχρωμο (μπαστούνια)
κάνει ο θεός pre-flop raise 20.000.000.000.000 ευρώ.
ο τσακ νορις τα βλέπει.
ανοίγει flop: 10 μπαστούνι, ντάμα μπαστούνι, 5 καρδιά.
ο θεός κάνει raise 100.000.000.000.000.000.000.000.000 ευρώ.
ο τσακ νόρις τα βλέπει.
ανοίγει turn: 7 μπαστούνι.
ο θεός ποντάρει τη γη.
ο τσακ νόρις τα βλέπει.
ανοίγει river: jack μπαστούνι.
ο θεός κάνει ποντάει όλο τον κόσμο, όλη τη ζήση, όλο τον γαλαξία, όλη τη ζωή(πριν και μετά θάνατο), όλα τα πνέυματα, όλους τους αγγέλους, όλλους τους δαίμονες (είχε την επικαρπία).
ο τσακ νόρις κάνει raise.

Ρωτάει ο ελέφαντας το δεινόσαυρο:
-Σου έκανε friend request ο νώε στο facebook?
-Όχι
-Κακό αυτό…

ειναι ο τσακ νορις,ο χριστος και ενας ασχετος
βρισκουν μπροστα τους ενα ποταμι
αποφασιζουν να διασχισουν το ποταμι περπατωντας.ξεκιναει πρωτος ο τσακ νορις περπαταει πανω στο ποταμι και περναει απεναντι,το ιδιο κανει και ο χριστος
παει τελευταιος ο ασχετος και καθως ξεκινα να διασχισει το ποταμι αρχιζει να πνιγεται
τον κοιτανε οι αλλοι δυο και λεει ο χριστος στον τσακ νορις:
δεν του δειχνουμε τα πατημτα?
και ο τσακ νορις του απαντα:
ποια πατηματα!

[SPOILER]Κερδίζει ο Σκόρδας, πάλι, τις εκλογές στον Άρη και διατείνεται ότι θα φέρει τον καλύτερο προπονητή του κόσμου. Ε, για να μην τα πολυλογώ, γίνεται η πρώτη προπόνηση και ο κόσμος γεμίζει το γήπερδο αγωνιώντας.
Μπαίνει η ομάδα στο γήπεδο και όλοι παρατηρούν κάτι πολύ παράξενο… Όλοι οι παίκτες είναι αδυνατισμένοι κατά 30 κιλά, ξυπόλητοι και έχουν σχηματίσει μία ουρά που φτάνει στο κέντρο του γηπέδου κρατώντας από ένα κουπάκι στο χέρι. Στο κέντρο του γηπέδου βρίσκεται ο νέος προπονητής, μπροστά από ένα καζάνι και βάζει σε κάθε κουπάκι από λίγο χυλό, κοιτώντας ταυτόχρονα, υπερήφανος προς την κερκίδα τον πρόεδρο.
Ο Σκόρδας κοιτώντας με καμάρι και θαυμασμό συνάμα χειροκτοτά με ενθουσιασμό.
Οι φίλαθλοι την πέφτουν αμέσως στον Σκόρδα

• “Καλά! Τι καραγκιοζηλίκια είναι αυτά!!! Ποιος είναι αυτός ο καραγκιόζης που μας έφερες και πως κατάντησε έτσι τους παίκτες??”
  • “Μα τι λέτε ρε παιδία! Δε βλέπετε ότι τους έχει διδάξει τέλεια το σύγχρονο ποδόσφαιρο?”
  • “Ποιο ποδόσφαιρο ρε!?”
  • “Μα… το ποδόσφαιρο κατοχής”
    [/SPOILER]

[U]http://www.youtube.com/watch?v=K8E_zMLCRNg&feature=related[/U]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΓΑΜΗΣΕ !!

[SPOILER]λέει η ρίζα 2 εμφανώς αγχωμένη στη ρίζα 5. "άσε φιλενάδα, νομίζω πως είμαι έγκυος!! έχω 30 δεκαδικά και ακόμα να μου έρθει περίοδος. :expressionless:
[/SPOILER]

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ρισπέκτ

ενα που το εβγαλα εγω , μονο πιστοι να ανοιξουν σποιλερ

[SPOILER]Παει ο Τακης στο χωριο του Σακη και εκει που μιλανε , καποια στιγμη λεει ο τακης

• Πω , πρεπει να παω στη πολη τωρα να βγαλω και κατι φωτοτυπιες
  • Βγαλτα εδω ρε φιλε , λεει ο Σακης
  • Που εδω ρε ; εχεις σαρωτη στο χωριο να ουμ ;
  • Σαρωτη δεν εχω αλλα κατι κανω .
    Ο Σακης σηκωνεται , ανοιγει τη πορτα , κοιταει προς την αυλη και φωναζει “Τζο , Τζο , ελα εδω” Τι να δει ο Τακης , ερχεται ενα γουρουνι κοιταει περιεργα τις φωτοτυπιες του και αυτοματα εμφανιζονται στο υπολογιστη .
  • Καλα ρε Σακη τι γινεται εδω να ουμ ; Τι ζωο ειναι αυτο αυτο ;
  • Μα καλα δεν το ξερεις ; [SPOILER]Ειναι σκαντζοχοιρος[SPOILER]δηλαδη καταλαβατε ;
    σκαν απο το σκανερ , τζο το ονομα του και χοιρος γουρουνι[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

Άσε μας ρε Domino που θα μας την ΠΕΙΣ κιόλας,εδώ έχουμε ποστάρει άλλα και άλλα:!:

JTN αγόρι μου,πες μου τουλάχιστον εάν φταίω εγώ για την κατάστασή σου:(

οχι οχι και πριν μπω στο φορουμ ημουν δηθεν απλα δεν μπορουσα να σκεφτω κανενα καλο

Χιχιχιχι!:smiley:
Τι λες ρε, αυτό με το σημαντικότερο ήταν γαμάτο.
Και βασικά όσο δεν είναι μαθηματικά ανέκδοτα είναι κομπλέ, αλλά δικός μας είσαι οπότε δεν σε φοβάμαι.