τα δικα σου ηταν και γνωστα και με χιουμορ πΔα
το δικο μου ηταν τελειο
τα δικα σου ηταν και γνωστα και με χιουμορ πΔα
το δικο μου ηταν τελειο
χαχα ναι, παιζει… [SPOILER]σε καποιο παραλληλο συμπαν :lol:[/SPOILER]
πΔα = ??
Lucky guess…
Προ Δηθεν ανεκδότων?:-k
σου απαντησε ο αρμοδιος
δεν το επιασα ομολογω, αλλα δεν εχει κ πολυ σημασια
Το φοβόμουν ότι θα έφτανε κάποτε η στιγμή που θα μιλούσαμε για εποχή πΔα και εποχή μΔα.
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.
Α ρε αλήτη Floydized, σχολή έχεις κάνει…
:lol::lol::lol::lol:
Έχω και άλλα λέμε!!
“Nαι ναι, δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε και όταν τα γράφετε, τα γράφετε με κάτι γραμματάκια τόσα…” (αλενατόρε Νικολό)
Μακρύς ο δρόμος της επιστροφής απ την Αθήνα,ε κάπως έπρεπε να περάσει η ώρα,ιδού ενα εκ των αποτελεσμάτων…
Είναι ο Σάκης και γυρεύει απεγνωσμένα σε δισκάδικα το γνωστό hit “Roxanne” για να το χαρίσει στην αγαπημένη του.
Πάει στο Μετρόπολις,δεν το έχουν.
Πάει στο Public,ούτε κει.Μόλις τους είχε τελειώσει.
Πάει σε κανα 2 συνοικιακά δισκάδικα,στο Μοναστηράκι,σε επαρχιακές πόλεις,στο e-bay,ΤΖΙΦΟΣ.
Απογοητευμένος ο Σάκης κάθεται και κλαίει τη μοίρα του σε μια μικρή πλατεία,όταν σκάνε μύτη δύο Ιάπωνες κοστουμαρισμένοι μαυρογυαλούροι,που βγήκαν από ένα βανάκι που είχε πάνω του το logo της Toshiba.Τον πλησιάζουν και τον ρωτάνε τι έχει.Αυτός τους εξηγεί και αυτοί μέσω ενδοεπικοινωνίας καταφέρνουν να θέσουν σε κίνηση τους μηχανισμούς της εταιρείας και βρίσκουν το τραγούδι κάνοντας τελικά τον Σάκη πολύ ευτυχισμένο.
Ποιο το ηθικό δίδαγμα?
[SPOILER]
Όταν θέλεις κάτι Police,ολόκληρη Τοshiba συνομωτεί για να το πετύχεις.[/SPOILER]
δεν εχω φωτογραφική για να δεις, αλλά φαντασιώσουμε να εχω τον αγκώνα μου στο γονάτο και χέρι μου στο μέτωπο μου…
ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ:bow2::bow2:
__ΟΚ, το έπιασα τι παραφράζει, αλλά για λίγα δευτερόλεπτα ο εγκέφαλος μου είχε αρνηθεί να το επεξεργαστεί :lol: νομίζω έκανε restart :lol:
[SPOILER] ?
[/SPOILER]
στο μέτωπο είπα…
επίσης δεν μας απάντησες αν το ήξερες αυτό…(ψάχνω έστω και έναν.!!!)
http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1181667&postcount=230
Έχω μεγάλο κόλλημα με original versions παιδικών παραμυθιών και τραγουδιών, μιλάμε για απίστευτη gore μαγεία! Τουτο το τραγουδάκι είναι από τα καλύτερα…
δηλαδή το είχες ξανακούσει οτι ειναι απο εκεί το τραγουδάκι/!!! βρήκα εναν(μια) επιτελούς…γιατί σε όποιον το λεω με κοιτάει λες και έκανα έγκλημα…:lol:
ήξερα λιγότερες λεπτομέρειες, για πλοίο που ναυάγησε και βάρκα. Δεν γνώριζα συγκεκριμένες λεπτομέρειες, οπότε kudos!
[B][I]Kudos (from Greek κῦδος) is an English word meaning acclaim or praise for exceptional achievement.[/I][/B]
υπαρχει topic παρομοιο???γιατι μολις διαβασα για το “μικρο καραβι” και πορωθηκα!!!
ή γενικως αν μπορω να τα βρισκω απο καπου!!!ειναι φοβερα!!!8O8O
__Χαχα, ναι, μέτωπο, αλλά ήταν πολύ διάσημο για να αντισταθώ απ’ το να το βάλω!
__Ω ναι! Το ξέχασα!!!
__Πρώτον, όντως κύδος για το “μικρό καράβι”… επίτηδες το έβαλα, αλλά δεν περίμενα με τίποτα ότι κάποιος θα το έπιανε και θα ήξερε την ιστορία. ΒΕΒΑΙΑ, εγώ ήξερα το 10% αυτών που παράθεσες! ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΣΤ!
__Αγαπημένο θρίλλερ τραγουδάκι! (γενικά ΜΙΣΩ τα παιδικά τραγούδια και δει τις ΠΑΙΔΙΚΕΣ χορωδίες) :lol: