Ανεκδοτάκια

Ντάξει savax απλά θεικό ανέκδοτο :lol::lol::lol::lol:

Δυνατό!:smiley:

Καταλάβατε πιστεύω:)
Από τα παλιά

[SPOILER]Ήταν μια φορά μία ομάδα μπάσκετ. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της μεταγραφικής περιόδου ο προπονητής ζήτησε να έρθει στην ομάδα ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έτσι και έγινε. Ο πρόεδρος ξοδεύοντας ένα τεράστιο ποσό φέρνει στην ομάδα τον μεγάλο Ευρωπαίο μπασκετμπολίστα.
Ο κόσμος ξετρελάθηκε! Πανηγύρια, υποδοχή στο αεροδρόμιο, μπλούζες, διαρκείας… ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ!
Έρχεται, λοιπόν, η μεγάλη στιγμή της πρεμιέρας. Ο κόσμος γεμίζει ασφυχτικά το γήπεδο και το ματς ξεκινάει.
Παίρνει τη μπάλα ο παίκτης, ντριπλάρει τους πάντες, περνάει τη μπάλα κάτω από τα πόδια, πίσω από την πλάτη, φτάνει μπροστά στο καλάθι πηδάει ενάμισι μέτρο, πάει να καρφώσει… αφήνει την μπάλα κάτω, ανεβαίνει πάνω στο ταμπλό, κάθεται σαν πουλί και αρχίζει να κελαηδάει… Ο κόσμος πάγωσε…
Επόμενη φάση. Κλέβει τη μπάλα ο παίκτης, την περνάει 3-4 φορές κάτω από τα πόδια αντιπάλων, κάνει μια εκπληκτική ριβέρς ντρίπλα προσποίηση για πάσα, φτάνει μόνος στο καλάθι, πηδάει να καρφώσει… αφήνει την μπάλα κάτω, ανεβαίνει πάνω στο ταμπλό, κάθεται σαν πουλί και αρχίζει να κελαηδάει… Το ίδιο πράμα γινόταν σε όλο το παιχνίδι. Τι τάιμ άουτ, τι ο κόσμος φώναζε τι ο προπονητής, τα ίδια…
Τελειώνει το ματς και η ομάδα έχει χάσει με 20 πόντους. Βγαίνει, λοιπόν, ο Σάκης,προπονητής της ομάδας στη συνέντευξη τύπου.

• “Κόουτς”, ρωτάει ένας δημοσιογράφος,ο Τάκης “τι έφταιξε για την ήττα? Γιατί αυτή η άσχημη εικόνα?”
  • “Τι να κάνουμε ρε παιδιά,είναι λογικό… Μας βγήκε ο Κούκοτς αηδόνι”
    [/SPOILER]

χαχαχαχα…τι χάσιμο που έχουμε όλοι εδώ μέσα…:smiley:

χαχαχαχαχ πόσο σάπιο!!! :smiley: :smiley:

Αυτά δεν είναι ανέκδοτα[-X
Ας πω εγώ ένα νορμάλ

[SPOILER]Ήταν ο Τάκης:p και πάει στο φίλο του το Σάκη να του δείξει το νέο του αυτοκίνητο. Σκάει μύτη μπροστά στο σπίτι του με μια μαύρη αμαξάρα 10 μέτρα!Βγαίνει έξω ο Σάκης, το κοιτάει και έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό!
-Που να μπεις και μέσα, του λέει ο Τάκης
Μπαίνει λοιπόν ο Σάκης και τι να δει?Τεράστιος εσωτερικός χώρος, σαν 2 λιμουζίνες, καναπέδες στη μια άκρη, τραπεζάκι με σαμπάνια πάνω, απέναντι μια κρεβατάρα με ένα αρκουδοτόμαρο μπροστά, τζάκι, ένα μικρό τζακούζι:!: και διάφορα άλλα τέτοια
8O
-ΠΩ, λέει ο Σάκης, τι αμαξάρα είναι αυτή?Ούτε σπίτι να ήταν!Ποιό μοντέλο είναι?
-Έλα ρε δεν το ξέρεις, λέει ο Τάκης, είναι το…

[SPOILER]Βίλα-Mercedes[SPOILER]:tomato:[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

Ποια Ευρώπη;

ΤΟΥ Ι. Κ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ

Νομίζω ότι λάθος χώρα διάλεξε ο Αντερς Μπρέρινγκ Μπρέιβικ για να ξεσπάσει το δολοφονικό μένος του.
Στη Νορβηγία, ας πούμε, ο πόνος από την κτηνωδία οδήγησε στη γενική κατακραυγή. Ακόμη και ο ίδιος ο πατέρας του τον έστησε στον τοίχο.
Στην Ελλάδα θα είχαν βρεθεί εφημερίδες, δημοσιογράφοι και δικηγόροι να του αναγνωρίσουν ένα σωρό ελαφρυντικά ή να ανασύρουν αναρίθμητους συμψηφισμούς.
Θα έλεγαν ότι κακώς διώκεται διότι ο άνθρωπος είναι «αντιεξουσιαστής» - και ως γνωστόν ο «αντιεξουσιαστής» είναι στη χώρα μας κάτι σαν προστατευόμενο είδος?
Θα επιχειρηματολογούσαν ότι βρίσκεται σε «μετεφηβική ηλικία» και «έλα μωρέ, το παιδί!».
Ή θα αναρωτιόντουσαν πονηρά γιατί να καταδικαστεί ο φονιάς από τη στιγμή που οι υπαίτιοι της Siemens ή του Χρηματιστηρίου δεν έχουν καταδικαστεί ακόμη.
Στη Νορβηγία επίσης κινδυνεύει να υποστεί τη μέγιστη ποινή των 21 χρόνων κάθειρξη. Περίπου δυόμισι μήνες για κάθε νεκρό, τέτοια σκληρότητα οι Νορβηγοί.
Στην Ελλάδα, αντιθέτως, όποια ποινή και να του έβαζαν θα ήταν έξω στα εννέα χρόνια - όπως ο Β. Ξηρός. Και θα είχε πάρει εν τω μεταξύ μερικές πενθήμερες άδειες για να μη στενοχωριέται στη φυλακή.
Τι να του κάνω όμως; Δεν ήξερε. Δεν ρώταγε;
Εκτός και αν δεν μπορούσε να φανταστεί ότι είναι δυνατόν να υπάρχει ευρωπαϊκή δημοκρατία στην οποία η βία, η αυτοδικία και η τρομοκρατία θεωρούνται (από ορισμένους αλλά όχι από λίγους?) κάτι σαν θεμιτή, δημόσια δραστηριότητα, η οποία οφείλει να τυγχάνει στοργής και προστασίας.
Είναι όμως η χώρα μας ευρωπαϊκή δημοκρατία; Εδώ σε θέλω κάβουρα.
Διότι όλο και περισσότερο έχω την αίσθηση ότι ο ευρωπαϊκός χαρακτήρας της Ελλάδας τεκμαίρεται από ιστορικούς ή γεωγραφικούς λόγους, προκύπτει κατ’ απονομή και μόνον επειδή οι ξένοι δεν μας παρακολουθούν από κοντά.
Αν, ας πούμε, είχαν κάνει τον κόπο να εντρυφήσουν στα επιχειρήματα των πρυτάνεων και ορισμένων (δυστυχώς γι’ αυτούς?) πανεπιστημιακών κατά του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ, είμαι βέβαιος ότι θα αναρωτιόντουσαν σε ποια ακριβώς ήπειρο βρίσκεται η Ελλάδα.
Και αν, ακόμη περισσότερο, μπορούσαν να καταγράφουν τις αιτιάσεις και τη λογική των εκάστοτε «θιγόμενων τάξεων» (από ό,τι κι αν θίγονται κάθε φορά?), είμαι βέβαιος ότι θα απορούσαν πώς συμβαίνει μια τέτοια χώρα να είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Διότι αρχίζω να πιστεύω πως στην ΟΝΕ μάς έβαλαν όχι με ψεύτικα στοιχεία αλλά με ψεύτικες εντυπώσεις. Μας πήραν για άλλους.
Νόμιζαν ότι έχουν να κάνουν με μια ευρωπαϊκή δημοκρατία. Και βρέθηκαν να έχουν φορτωθεί την τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης.

:bow::bow::bow::respect:

σε ένα και μόνο κείμενο πέρασε ολα τα θέματα που ήθελε…!! μόνο τα ταξί άφησε έξω.!

Τρολολολ

Ένας τύπος είναι στο αμάξι και επι μιάμιση ώρα ψάχνει να παρκάρει και έτσι αρχίζει τις προσευχές…
-Θεέ μου, κάνε με να βρώ μια θέση να παρκάρω, σε παρακαλώω!! βρες μου μια θέση και εγώ θα έρχομαι κάθε βδομάδα στην εκκλησία! Ψέματα! Κάθε μέρα θα έρχομαι και πρωί και απόγευμα! Σε παρακαλώ ρε Θεέ! και θα κάνω και την προσευχή μου κάθε βράδυ, δεν θα πίνω, θα κόψω το κάπνισμα, δεν θα κερατώνω την γυνέκα μου δεν θα δέρνω τον σκύ…

Όπα Θεε άκυρο! Μόλις βρήκα να παρκάρω!!!

ο Νικητιάδης προσπαθεί να κάνει χιούμορ

http://www.tsantiri.gr/politiki/apistevto-vinteo-o-nikitiadis-kani-plakitsa-me-to-mnimonio-ke-to-xepoulima.html

ήταν ένας τύπος που είχε πρόβλημα στύσης και δε μπορούσε να ευχαριστήσει τη γυναίκα του.πάει λοιπόν στον γιατρό και του λέει το πρόβλημά του…
-Μην ανησυχείς!θα πας να αγοράσεις αυτά τα χάπια και πριν την σεξουαλική πράξη θα παίρνεις μισό και θα είσαι άρχοντας…
πάει ο τύπος τα αγοράζει…το βράδυ λοιπόν πριν γίνει το κακό πάει στην τουαλέτα να πάρει το χάπι…
“τώρα μισό χάπι?τί να μου κάνει μισό χάπι…” μονολογεί και καταπίνει το μισό μπουκάλι…
ξαφνικά ωσάν τον χάλκ,του γίνεται θηρίο…
πάει στην γυναίκα του και ορμάει,ντάπα ντούπα ντάπα ντούπα,για ένα τρίωρο σερί με τις μηχανές στο φούλ…έ κάποια στιγμή η γυναίκα δεν αντέχει άλλο και πεθαίνει…
ανένδοτος ο τύπος,πετάγεται έξω από το σπίτι γυμνός ψάχνοντας για θηλυκό…πιάνει την πρώτη κοπέλα που είδε στο δρόμο και την αρχίζει…ντάπα ντούπα ντάπα ντούπα πάλι,δεν αντέχει και αυτή και πάει…
αυτό το πράμα συνεχίζεται για λίγες ώρες όσπου όλο το χωριό άρων άρων παίρνει τα μπογαλάκια του και τρέχουνε μακρυά από το θερίο στα βουνά,για να σωθούνε…

μετά από μέρες έχει μείνει μόνος στο χωριό και δεν του έχει περάσει η στύση,οπότε αποφασίζει να πάει στον γιατρό να του βρεί λύση…
-Μην ανησυχείς φίλε!σου χω τη λύση…λίγο επώδυνη αλλά με σίγουρα αποτελέσματα…
θα πάς να την βάλεις στην πρίζα και τσούπ θα σου πέσει…
πάει ο τύπος σπίτι του και σκύβει σε μια πρίζα να εκτελέσει την συνταγή του γιατρού
την ίδια ώρα όμως,οι χωριανοί είχαν στείλει κατάσκοπο για να δούνε τι παίζει…βλέπει λοιπόν από το παράθυρο τον τύπο να σκύβει με τα απαυτά του στην πρίζα…βλέποντας αυτό,πανικοβάλεται και αρχίζει και τρέχει στα βουνά
-ΧΩΡΙΑΝΟΙΙΙΙΙΙΙ!!ΧΩΡΙΑΝΟΙΙΙΙΙΙ!!!ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕ!!!
-τι έγινε παιδί μου τί είδες??πες μας!!
-ΧΩΡΙΑΝΟΙΙΙΙΙΙ!!!ΤΡΕΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
-ΤΙ ΕΓΙΝΕ?!ΜΙΛΑ!

[SPOILER]-ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙΙΙ!![/SPOILER]

:lol::lol::lol::lol:
Παλιό αλλά θεϊκό!!

:lol::lol::lol::lol:

Δεν παιζεται!!

Την φορτιζει και ερχεται λεει :lol3::lol3::lol3:Επεσα στο πατωμα απο το γελιο!!!

πολυ ωραιο :lol::lol::lol:

Μια μέρα παίρνει το αυτί του Τσακ Νόρις ότι υπάρχει ένας αιωνόβιος γέροντας ο οποίος ξέρει το νόημα της ζωής. Ενδιαφέρεται και αρχίζει τα ταξίδια να πάει να τον βρει κάπου σε κανα Θιβέτ. Φτάνει στο παλάτι του. Βλέπει μπροστά του μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ πόρτα ξύλινη. Της χώνει μια κλωτσιά, πάρ’την κάτω. Προχωράει. Κι άλλη πόρτα, μεγαλύτερη. Της χώνει μια γερή και την ρίχνει. Συνεχίζει. Βρίσκει κι άλλη πόρτα, ακόμα μεγαλύτερη. Της χώνει μια δυνατή πάρ’την κάτω την πορτα. Μετά από πολλές πόρτες εμφανίζεται μια μικρή. Χώνει και 'κει μια από τις ξακουστές στριφογυριστές κλωτσιές του και τη ρίχνει. Βλέπει μέσα κάτι γέροντες καθισμένους σε μαξιλάρια και στο κέντρο τον σοφό γέροντα. Οπότε του λέει:
-Γέροντα, άκουσα πως ξέρεις το νόημα της ζωής.
-Τσακ Νόρις… υπάρχουν και πόμολα.
-Μιλάς με γρίφους γέροντα…

Φίλε αυτό είναι από τα πιό αγαπημένα μου ανέκδοτα έβερ. Ομως δεν πρωταγωνιστεί ο Τσακ αλλά ο Κόναν. ΠΡΕΠΕΙ να πρωταγωνιστεί ο Κόναν. :stuck_out_tongue:

Εγώ πρώτη φορά που το άκουσα ήταν με τον Τσακ Νόρις. Αλλά τώρα που το λες…

Όπως και να χει όμως είναι γαμώ τα ανέκδοτα!!!

Σε μια συνάντησή του ο Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Ελβετίας συστήνει τους υπουργούς του:-Ο υπουργός Δικαιοσύνης,Υγείας,Παιδείας,Οι​κονομίας κτλ.Έρχεται η σειρά του Ελβετού που συστήνει αντίστοιχα:
-Ο υπουργός Δικαιοσύνης,Εργασίας,Υγείας,Να​υτιλίας.
Κρυφογελάει ο Παπανδρέου.Του λέει ο Ελβετός:
-Γιατί γελάτε;
-Μα έχετε υπουργό Ναυτιλίας ενώ δεν έχετε θάλασσα;
Και του λέει ο Ελβετός:
-Όταν μου παρουσίασες τους υπουργούς Δικαιοσύνης,Υγείας,Παιδείας και Οικονομίας,εγώ γέλασα;