Ανεκδοτάκια

Mιλανε 2 αρχαιοι ελληνες:
-μα τους 11 θεους
-μα οι θεοι ειναι 12
-ποιος τον γαμαει τον αρη…

Ο ΠΑΟΚ…

[SPOILER]
Και έτσι ξεκίνησε άλλος ένας καυγάς στο φόρουμ…:p:p:p[/SPOILER]

[I]
Your fault[/I]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δικο μου δηθεν

[SPOILER]ειναι ο σακης και ο τακης.παρασκευη μεσημερι χτυπαει το τηλεφωνο του τακη.
-ελα τακη,Σακης εδω!
-ελα φιλε τι κανεις?
-καλα μωρε,να σου πω,αυριο βραδυ παμε σε ντισκοτεκ?
-ντισκοτεκ?τι ντισκοτεκ?
-κλασσικη ντισκοτεκ μωρε!ανοιξε μια και εχει γινει στεκι!
-παμε!
ε φτανει σαββατο απογευμα…βαζει ο τακης τη καλη του τη γιαλυστερη καμπανα,χτενιζει πανω και το μαλλι,περμαναν στη στηθοτριχα κτλπ.βρισκει τον σακη.φτανουν στη ντισκοτεκ.μπαινουν μεσα.και τι να δει.παντου κοτες ,ντυμενες με γιαλυστερα ρουχα,αφανες,παπουτσια ενυδρεια να χορευουν σε ξεφρενους ντισκο ρυθμους τις μεγαλυτερες επιτυχιες των 80΄s!. περναει λιγη ωρα και ο σακης πλησιαζει τον τακη
-πως σου φαινεται ρε?
-πλακα μου κανεις?
-γιατι ρε?
-καλα τι ειν αυτο που μ’εφερες?
-ντισκοτεκ ρε τακη
-μα ποια ντισκοτεκ ειναι αυτη που μ’εφερες που ειναι γεματη κοτες!!!
-ε μα ειναι λογικο![SPOILER]ειναι η γνωστη Nαfunky κοτες![/SPOILER][/SPOILER]

Για τους ποδοσφαιρόφιλους:

Lionel Messi was going to bang a chick, so he brings her to his house. In the room the chick says “Make youself comfortable, I’ll be right back”. When she comes back there is two other naked men beside Messi and she screams. "What the f*** is this?!" Messi says nervously “I’m sorry, but I can’t perform without Xavi and Iniesta”

:lol::lol::lol::lol::lol:

ναι ναι ναι αυτή είναι η αλήθεια και όμως

Ενα που είδα σε γελιογραφία σήμερα.

Είναι μια ομάδα σπερματοζωαρίων μέσα στο σώμα της γυναίκας. Ψάχνουν να βρουν το δρόμο τους πολύ ώρα, οπότε ρωτάει ένα από αυτά αποκαμωμένο:
"Ρε παιδιά, τι γίνεται, κουράστηκα, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να φτάσοιυμε στις σάλπιγγες;"
Οπότε απαντάει ένα άλλο:

[SPOILER]Άστα να πάνε, ακόμα είμαστε στις αμυγδαλές!"#-o[/SPOILER]

Ήταν ο Τάκης και ο Σάκης. Περπατούσαν στο δρόμο ανέμελα και ξαφνικά βλέπουν ένα τύπο να φοράει ένα παμπάλαιο καπέλο, φθαρμένο από τον χρόνο και να προχωράει κοιτώντας γύρω του. Λέει ο Τάκης στον Σάκη: “Πάμε να τον ακολουθήσουμε. Είναι ύποπτη φάτσα και αυτό το καπέλο του πολύ ύποπτο.” “Έλα ρε Τάκη τι είναι αυτά που λες. Μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Απλά δεν έχει λεφτά για καινούργιο καπέλο.” “Σάκη. Άκουσε με πρέπει να το ακολουθήσουμε. Κάτι σχεδιάζει. Κοίτα πως κοιτάει γύρω του.” Μη μπορώντας να κάνει αλλιώς ο Σάκης ακολουθεί τον Τάκη στην παρακολούθηση. Κάποια στιγμή βλέπουν τον τύπο να ανοίγει ένα φορτηγάκι και να βγάζει ένα αρχαίο άγαλμα από μέσα. Το παίρνει στην πλάτη και το πάει γρήγορα μέσα σ ένα σπίτι. Λέει λοιπόν ο Τάκης. “Βλέπεις? Ήταν φανερό. [SPOILER]Ο τύπος είναι αρχαιοκάπελος”[/SPOILER]

Πρέπει να συσταθεί Ανώτατη Επιτροπή Δηθενολογίας (AEΔ) TΩΡΑ, υπό τον Grand Master of Dithenity (GMD), Floydized…

πειτε την αλήθεια,όταν μπαίνεται εδω μέσα δεν περιμένετε πραγματικό ανέκδοτο, ετσι?

Πωπω Ντεκάρντ πραγματικά κόψε λίγο ρε φίλε:!:

Το καλύτερο ανέκδοτο στις τελευταίες σελίδες. Σόρρυ δηθενάκηδες, αγαπάω δήθεν, αλλά να έχουμε και λίγη ποικιλία.

Για να μου λέει ο ίδιος ο floydized να κόψω, πρέπει να έχω ξεπεράσει τα όρια :stuck_out_tongue:

Είναι κάποια δήθεν που πρέπει να λέγονται μεταξύ μας και σε “ειδικές” καταστάσεις…:wink:

Δεν κάνουμε εκπτώσεις κύριε!! :stuck_out_tongue:

2 φίλοι (ΟΧΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ !) συζητάνε για το χθεσινοβραδινό μεθύσι:

-Χθές δεν μέθυσα καθόλου !
-Τι λες ρε ? πας καλα?
αφού πέταξες το χάμστερ μου και φώναξες :
" ΠΙΚΑΤΣΟΥ ! ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ! "

Μαλλον ο Σακης κι ο Τακης ηταν.

δεν ηταν λογικό όμως

μα γιατί;;; Εγώ πρωσοπικά τα γουστάρω τα περισσότερα!!!

[SPOILER]Αχχχ… Με καταστρέψατε!!! :blow::blow: :p[/SPOILER]