Ανεκδοτάκια

Ένα ρατσιστικό και εντελώς καμένο, με το οποίο όμως έκλασα στο γέλιο:

Πώς καταλαβαίνουμε αν μια κηλίδα αίματος στη μέση του δρόμου, είναι σκύλου ή ενός μαύρου;

[SPOILER]Αν είναι σκύλου, θα υπάρχουν ίχνη από φρενάρισμα.[/SPOILER]

πεθαίνει η πεθερά του άντρα , και πάει σε ενα γραφείο τελετών για την διαδικασία.

Τον ρωτάνε :
-Θέλετε ταφή,αποτέφρωση ή ταρίχευση ?

Α:Και τα τρία,μην το ρισκάρουμε

-Μανα : Αμα κοπεις στα μαθηματα της εξεταστικης,ξεχνα οτι εισαι παιδι μου !!

-Μανα : Πως τα πηγες ?
-Παιδι : Γνωριζομαστε ?

Τραγικά ρεαλιστικό! :smiley:

Τι είναι πράσινο και το κρεμάμε στον τοίχο?

[SPOILER]Το σπανακόρνιζο#-o[/SPOILER]

2 τελείως σάπια :

• Ποιά είναι η χειρότερη σος?

[SPOILER]η κωλο-σός της Ρόδου :p[/SPOILER]

• Με τι γα**άει ο αστακός?

[SPOILER]με μακαρόνια :lol:#-o[/SPOILER]

αυτο με τον αστακο καπου πρεπει να ειχε ξαναποσταριστει.μιλαμε για ΕΠΟΣ.ενα καιρο το λεγα σ ολους μου τους γνωστους:lol:

Three nuns die and go and knock on Heaven’s door. St. Peter opens the door and informs them that each one of them will have to answer a simple question for entering Heaven.
The first nun moves forward and St. Peter asks her:
“Who was the first man?”
“Adam”, replies the nun and St. Peter welcomes her to Heaven.
The second nun moves forward.
“Who was the first woman?”, St. Peter asks.
“Eve”, says the nun and St. Peter welcomes her to Heaven.
Then, the last nun moves forward. She was very self confident, since the questions were so simply. St. Peters asks her:
"What was the first thing Eve said to Adam?"
The nun looks shocked. She doesn’t know the answer. She mumbles “This is hard” and St. Peter welcomes her to Heaven.

αχαχαχα…ε τον karvou 6 το πρωί :smiley:

Σε ένα ορεινό χωριό μπαίνει σε μια ταβέρνα ένας και ζητάει μια ψαρόσουπα. Του λέει ο ιδιοκτήτης ότι δεν έχει ψάρια. “Μήπως θα ήθελες να σου ψήσω καμιά μπριζόλα? Κανένα παϊδάκι? Σε λίγο βγαίνει και το κοκορέτσι από τη σούβλα.” Απαντάει αρνητικά ο τύπος και φεύγει. Την άλλη μέρα πάει πάλι στην ταβέρνα και ζητάει πάλι ψαρόσουπα. Για μια ακόμη φόρα δεν έχει ο ταβερνιάρης και του αντιπροτείνει κεμπάπ και λουκάνικα χωριάτικα με πράσο. Πάλι όμως δεν θέλει. Αυτό λοιπόν γινόταν για κάποιες μέρες. Ο τύπος είχε ρέψει. Είχε μείνει μισός. Ξαφνικά μια μέρα σε ένα κτήριο, βλέπει μια ταμπέλα: “Προσεχώς ψαροταβέρνα”. Πάει και κατασκηνώνει απ έξω και σε πέντε μέρες τελικά ανοίγει η ταβέρνα. Μπαίνει ψόφιος από την πείνα κάθετε στο πρώτο τραπέζι και λέει στο ιδιοκτήτη: “Αφεντικό πιάσε μια ψαρόσουπα.” “Έφτασεεεε” Έρχεται το αφεντικό με την ψαρόσουπα ζεστή ζεστή και του λέει: “Επειδή είσαι ο πρώτος μας πελάτης πρέπει να σε προειδοποιήσω. Μη καθίσεις σ αυτό το τραπέζι να φας την ψαρόσουπα γιατί θα έρθει και θα σου την πάρει ο Nesanpuliata. Καλύτερα κάτσε στο πίσω.” Ποιος Nesanpuliata και μαλακίες φέρε εδώ την ψαρόσουπα να την φάω. Θα πεθάνω της πείνας." Εκεί που αρχίζει να τρώει σκάει μύτη ο Nesanpuliata και του τραβάει το πιάτο. Τραβάει και αυτός με όλη του τη δύναμη και έτσι όπως τραβούσαν και οι δύο πέφτει η ψαρόσουπα όλη πάνω στον τύπο. Νευριασμένος φωνάζει: "Φεύγα Nesanpuliata, ψαρο-κάηκα."
Έτσι λοιπόν βγήκε και το τραγούδι: [SPOILER][B]Φεύγανε σαν πουλιά τα ψαροκάικα[/B][/SPOILER]

Εχει ξαναποσταριστει. Tough luck :confused:

Τωρα ειναι ολοκληρωμενο ομως!

αχαχαχαχαχα το καλυτερο αχαχαχαχα

Ποια είναι η αγαπημένη μπύρα του Abbath?

[SPOILER]Η Grim-Bergen[SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

ρατσιστικο

[SPOILER]ποια η διαφορα ενος εβραιου και μιας πιτσας?

[SPOILER]η πιτσα δε χτυπαει το τζαμακι του φουρνου[/SPOILER][/SPOILER]

Μπαίνει ένας τύπος μέσα σε ένα pet shop και λεει:
-Γεια σας, θέλω σπόρους για πουλιά!
-βεβαίως!! Τι πουλί έχετε;

[SPOILER]- Α δεν έχω! Τώρα θα φυτέψω!!![/SPOILER]

[SPOILER]Ο Πελάτης ήταν ο Σάκης και ο μαγαζάτορας ο Τάκης… Για να μην χαλάσουμε το σερί!! :p[/SPOILER]

[SPOILER]οχι[/SPOILER]

Μονολογεί ένας στο δρόμο
"Πώς μου το είπε τώρα; Ζυγός στον τοξότη; Παρθένος στον Αιγόκερο; Λέοντας στο Σκορπιό;"
Βγάζει το κινητό και παίρνει τηλέφωνο:
"Γεια σας γιατρέ! Πώς το είπαμε αυτό που έχω; Α μπράβο!

καρκίνος στον εγκέφαλο!"

Αυτό μου θυμίζει το…
-Γιατρέ τι έχω;
-Πες ένα ζώδιο.

Ποιας Γερμανικής ομάδας οι παίχτες δεν κοιμούνται τα βράδια?

[SPOILER]Μπουρούσια Ντόρτμουντ[/SPOILER]