Ανεκδοτάκια

παλιομαλακααααα

:lol3::lol3::lol3::bow2:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:thumbup::thumbup:

Τα ρωμαϊκά στρατεύματα του Ιούλιου Καάσαρα και του πρωτοπαλικαρου του, Φλαβιου του Ιλλυριου, κινουνται προς τις οχθες του ποταμου Ελβα, εκει οπου τους περιμενει πολυπληθης βαβαρικη στρατια που λεηλατει τα βορειοανατολικα χωρια της Ρωμαϊκης αυτοκρατοριας. Μολις φτανουν εκει, βλεπουν να τους περιμενει μια γερμανικη στρατια που αποτελειται απο αγριους κοκκινοτριχηδες πολεμιστες, με τα μαλλια τους μπλεγμενα σε πλεξουδες και μουστακια να τους δινουν μια απειλητικη οψη. Ημιγυμνοι, κραδαινουν τα τσεκουρια τους και χτυπουν τα στηθη με τις γροθιες τους σπαζοντας την σιωπη που προμυνηει θανατο.

Οι Ρωμαιοι περιμενουν αποφασισμενοι την αγρια πολεμικη κραυγη των βαρβαρων για να ξεκινησει και επισημα η μαχη. Κι ενω ο αυτοκρατορικος στρατος αναμενει ν’ακουσει μια ακαταλληπτη κραυγη που θα φτασει προειδοποιητικα στα τυμπανα των αυτιων τους, οι βαρβαροι διασπουν τις γραμμες τους, καποιοι πεφτουν στα γονατα παιρνοντας μια ικετευτικη σταση κοιτωντας τα ουρανια, αλλοι ανοιγουν τα χερια τους και κοιτουν ψηλα, οι υπολοιποι πιανουν ο ενας τον αλλον και τον ταρακουνουν, στα βλεμματα τους η απογοητευση, η απορια, η πικρα, ο πονος, η αναμονη, μια κρυφη ελπιδα.

Ενω τα πρωτα δακρυα κυλουν, οι βαρβαροι τραγουδουν δυνατα: “Δωωωωδεκαααααααα κι ουτ’εεεεενα τηλεφωωωωωνηηηηηημαααααααα!!!”.

Αποσβωλομενος ο Φλαβιος ο Ιλλυριος, γυρναει στον Καισαρα:
-Ω Καισαρα, με ποιους βαρβαρους πολεμαμε?

-Με τους Βισσηγοτθους

(από e-mail)

Μας πέθανες, έλιωσα!!! :lol:

ο floydized έχει κάνει μεγάλο κακό στον κόσμο…

Εγώ έχω στείλει τον εαυτό μου σε άδεια,αλλά όπου να 'ναι θα μιλήσω…

Καλά το παραπάνω ανέκδοτο τα σπάει φυσικά

Πες το σημερινό :!:

Ωπ ναι.

Σπάω λίγο το εμπάργκο,αλλά μιλάμε είναι θεϊλα ε!!

Από την Κοινοπραξία…

[SPOILER]Ο Ρέμος μόλις έχει μετακομίσει στο νέο του σπίτι κάπου στη Θεσσαλονίκη. Καινούριο σπιτάκι, φρεσκοβαμμένο κλπ ναουμ και λέει να κάνει το τραπέζι στα φιλαράκια του.
Ξεκινάει λοιπόν προετοιμασίες, πάει σούπερ μάρκετ, τελειώνει το μαγείρεμα, πλένεται, στολίζεται και όπα έτοιμος να υποδεχτεί τα φιλαράκια του.
Περιμένοντας λοιπόν ξεκινάει να στρώνει το τραπέζι όπου αντιλαμβάνεται πως έχει ξεχάσει να πάρει πιάτα…
“Ω ρε γαμώτη…” σκέφτεται…“Θα χτυπήσω στον απο κάτω να με δανείσει μερικά…” πάει λοιπόν στον κάτω, ο οποίος όμως είχε μόνο πλαστικά… Τι να κάνει ο Ρέμος, τα πήρε με την προϋπόθεση να τα επιστρέψει την επομένη μιας και τα χρειαζόταν ο γείτονας…
Την άλλη μέρα, αφού φάγανε, ηπιανε και το γλεντήσαμε λέει ο Ρέμος να επιστρέψει τα πιάτα.
Πάει στον νιπτήρα και τι να δει, σχεδόν όλα τα πιάτα κομμένα στη μέση…
Τι να κάνει κι αυτός, τα παίρνει και πάει και χτυπάει το κουδούνι του γείτονα…
-Καλησπέρα, έφερα τα πιάτα σας!
Τα βλέπει ο γείτονας και λέει γεμάτος εκνευρισμό…
-Καλά ρε Ρέμο, τι είναι αυτά;
-Ε, δεν καταλαβαίνετε; Κομμένα πιάτα δανεικά.

[/SPOILER]

Ξαναγελάω νευρικά

…(ο ήχος της σιωπής)…

[SPOILER]…(κι άλλη σιωπή)…[/SPOILER]

[SPOILER]…τι πήγες κι έκανες ρε φλόϋ…[/SPOILER]

Τι δεν σου άρεσε θαυμαστή μου;;:frowning:

Δάσκαλε, ειλικρινά το ότι ενδιαφέρεσαι για μένα τον ταπεινό, με συγκινεί. Δεν ξέρω. Σοκαρίστηκα ο δόλιος. Πού είναι ο Σάκης κι ο Τάκης;;;; Οέο;;;

[SPOILER]Εννοείται ότι έκλασα στο γέλιο…[/SPOILER]

Χαχαχαχαχαχαχα θεικό! θεικο!!! Θυμήθικα τώρα ένα παρόμοιο!!

Είναι ο Λενιν σε μια πλατεία και ετοιμάζεται να βγάλει λογο!
από κάτω έχουν μαζευτεί αρκετά συντρόφια και περιμένουν να τον ακουσουν οπότε αρχίζει ο Λενιν…
-θα κάνουμε καλυετερα σχολεία να μπορούν τα παιδία σας να είναι άνετα με τις γνώσεις τους!
-Μπράβο Λενον!
Σκαλώνει λίγο ο Λένιν και λεει:
-Παιδιά, Ο λένιν είμαι, όχι ο Λενον!
Θα κάνω καλύτερα νοσοκομεια!
-Μπράβο Λένον!!!
-ρε παιδια! Ο Λένιν είπαμε ότι είμαι!!
Θα κάνουμε καλύτερα πάρκα για να βγαίνετε βόλτες!
-ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΝΟΝ!!!

[SPOILER]-Ε δεν γαμίεται… Imagine there’s no heaven…!!![/SPOILER]

Ναι έχεις δίκιο θαυμαστή,απλώς το ανέβασα επειδή αρχικώς μου το ζήτησε o Ignorant και επειδή,αν και δεν έχει Σάκη-Τάκη,είναι πραγματικά καλό.
Δεν είναι δικό μου άλλωστε,από το site είναι.

Ο Σάκης και ο Τάκης θα επιστρέψουν,υπομονή…

Δάσκαλε, εκ βάθους καρδίας, ευχαριστώ και περιμένω.

μόνο δάκρυα με αυτό που πόσταρε ο karvou. :cry::cry::cry:

Eίναι ο Τάκης και διαβάζει ένα παράξενο βιβλίο.Γράφει κάπου στο βιβλίο: “Δίπλα στον πλανήτη Δία βρίσκεται σε τροχιά ένα πυρίμαχο αντικολλητικό σκεύος ΤΕΦΑΛ γεμάτο γιουβέτσι.”…“Στους δακτυλίους του Κρόνου στροβιλίζονται δισεκατομμύρια ταψιών με γεμιστά”. “Μια τεράστια μακαρονάδα αποκολλήθηκε απ τον Άρη 200 εκατ. χρόνια πριν”. Τα λέει στον Σάκη όλα αυτά και έχει πάθει σοκ.-Καλά ρε τι βιβλίο είναι αυτό??

[SPOILER] Ε μα είναι λογικό…πρόκειται για βιβλίο Γαστρονομίας.[/SPOILER]

:lol::lol::lol::lol:

μαλάκες το μάντεψα!

:lol::lol::lol::lol::lol:
Αν και τα μεγάλα πνεύματα συναντιόνται που λέει ο σοφός λαός!
Αλλά επιμένω,η ιστορία είναι για δάκρυα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα