Εμετικό.
Btw, τελικά τί έκανε, γλυφοδήθεν ή γλυφομούνι;
Εμετικό.
Btw, τελικά τί έκανε, γλυφοδήθεν ή γλυφομούνι;
Ε το ίδιο δεν είναι; :-k
Αγαπάμε
με αυτό γέλασα περισσότερο…χαχαχαχαχαχα
edit…το συνεχίζουν κιόλας…χαχαχα
εισαι δηθενοδουλος
Εγώ πάντως δεν είπα τίποτα ε,μην αρχίσετε και με βρίζετε πάλι,όχι για να εξηγούμαστε
Xαλάνε όμως φράσεις του τύπου " το δήθεν δεν είναι αρνί να το βάλεις στο παχνί". :-k
Λεπόν άντε ακόμα ένα της ώρας,στα κάρβουνα…ζεματάει…Floydized δεν ξέρω αν πάλι “συναντηθούμε” πνευματικά,αλλά here it is όπως και να χει…
Γεννάει η γυναίκα του Σάκη και πάνε τρέχοντας με τον Τάκη στο μαιευτήριο.Χαρούμενοι αλλά και αγχωμένοι μπαίνουν ακόμα και μέσα στο θάλαμο του τοκετού και εκεί βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα περίεργο θέαμα.Η γυναίκα του σφαδάζει με τους πόνους της γέννας και ανάμεσα στις κραυγές της και στην προσμονή του θαύματος της ζωής,με την εμφάνιση του βρέφους η νοσοκόμα το αρπάζει και αφού κόβει τον ομφάλιο λώρο το κρατάει αγκαλιά και του φωνάζει “Συγνωωωωμη!!!Ειλικρινά συγγνώμη για όλα!!Είσαι τόσο αθώο!!!Χίλια συγγνώμη γι αυτή μου την πράξη!!!”.Αποσβολωμένος ο ευτυχής πατέρας και ο φίλος του κοιτάζονται για μια στιγμη μεταξύ τους και συζητάνε:
-Tι κάνει αυτή ρε Σάκη
[SPOILER]
Είναι η Μαία Culpa[/SPOILER]
AXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Για τομπούτσο γκαβάλα είμαστε ρεεεεε…
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ξεχωριστο θρεντ για τα τρου ανεκδοτα ΤΩΡΑ. να πατε να αποικησετε στον αρη ρε τακοσακοδηθενιαρηδες…
Τι διαφορά έχει ο Δίας από την ομάδα Δίας;
[SPOILER]Ο Δίας άραζε στον Όλυμπο, η ομάδα Δίας αράζει στα Everest.[/SPOILER]
Eπιστροφή στον dithenworld, ΤΩΡΑ!!!
όχι…
ΜΟΝΟ ΔΗΘΕΝ!
Για να τελειώνει η ιστορία. Dithenworld είναι ο κόσμος του floydized, με υπαρχηγό και μόνο μέλος τον hokam, μετά το χθεσινό του ανέκδοτο. Όλοι οι άλλοι, είναι δήθεν δηθενιστές, δηθενολόγοι και δηθενολάγνοι και αποβάλλονται αυτοδίκαια από το κονκλάβιο…
Δεν κάνουμε ξεχωριστό thread για τα δήθεν;
Κάθε φορά ακούμε γκρίνιες
ανέκδοτο γκρίνια ανέκδοτο γκρίνια
Ναι, δεν έχει πλάκα;;
Τύπος πλησιάζει μια τύπισα που έτρωγε παγωτό και της λέει:
-Τι είναι πιο κρυο; το παγωτό ή εγώ;
-Εσύ!
-Ε τότε γιατί δεν γλείφεις εμένα;
[SPOILER]-Γιατί δεν με αρέσει το παγωτό με γεύση μαλάκα![/SPOILER]