Ανεκδοτάκια

Παλιό (πολύ παλιό) και κλασικό…

Πάει ο τύπος σε έναν οίκο ανοχής και λέει στην τσατσά ότι γουστάρει μια γκόμενα που να ξηγιέται τις πιο καλές π…ες. Κανένα πρόβλημα, λέει αυτη, έχω τη Σουζάνα, το καλύτερο κλαρίνο της πιάτσας. Πέρνα στο δωμάτιο και θα έρθει σε δύο λεπτά…
Πάει ο τύπος στο δωμάτιο, γδύνεται, ξαπλώνει και μπαίνει η Σουζάνα, πρώτο τουφέκι, ο τύπος παθαίνει πλάκα…
Ξάπλα αυτός, από πάνω του η Σουζάνα, όντως σπουδαίο κλαρίνο και αυτός μουρμουρίζει…

[SPOILER]-Ρούφα, μωρό μου…ρούφα, ρούφα…
Η Σουζάνα, όντως είχε βάλει την ηλεκτρική σκούπα…
Ξαφνικά βάζει τις φωνές…
-ΟΠΑ ΟΠΑ…όπααααα
-Τι έγινε μωρό μου, τι φωνάζεις; ρωτάει η Σουζάνα

[SPOILER]Φύσα, φύσα, φύσααα, μου μπήκε το σεντόνι στον κώλο…[/SPOILER][/SPOILER]

χαχαχα πολυ καλο…μου χουν λειψει αυτα :confused:

Επιτέλους ένα πραγματικά καλό ανέκδοτο μέσα στην πλέμπα της κακής κρυάδας!
Μπράβο ρε Τοξικέ!

:lol::lol::lol: Πολύ καλό! Και το παραπάνω με Κρητικό/Κύπριο τα ίδια. Και συμφωνώ για ειδικό θρεντ για τα δήθεν ανέκδοτα καλύτερο για όλους μας

Τοξικέ μόλις υπονόμευσες (λίγο ακόμα) τον Δάσκαλό σου. :smiley:

Πραγματικά,στην α’γυμνασίου θυμάμαι πέφταμε στα πατώματα με δαύτο. [-X

Τα ανέκδοτα με κλανιές είχαν επίσης τεράστιο σουξέ.Στο τέλος προβλέπω κάποιοι να ομολογούν ότι μειδιάζουν ή χαμογελούν έστω με τα “Σκερτσάκια”. :-s

Και είσαι και δηθενάκιας μεγάλος ρε Τοξικέ γίγαντα παναθεμά σε!!!:stuck_out_tongue:

Ναι τι να σου πω,κορόμηλο τώρα.
Ή εγώ ξέρω όλα τα ανέκδοτα ή κάποιοι έχουν να ακούσουν ανέκδοτο από την τρίτη δημοτικού.
Άντε ποστάρετε και άλλα να σας δω:D

Είναι ο Τάκης και ο Σάκης και περπατάνε στο πάρκο. Ξαφνικά βλέπουν μπροστά τους έναν τύπο που μονολογούσε. "Ρε μπας και μ απατά με άλλον? Ρε μπας και όταν λείπω βγάζει τα μάτια της με τον γείτονα? Ρε μπας και προχτές που πήγε στην φίλη της για καφέ ήπιε και τίποτα άλλο? Ρε μπας και αργεί να πάρει τον μικρό από το σχολείο γιατί περνάει μια βόλτα από τον δάσκαλο πρώτα?"
Πάνω στο παραλήρημα του, παίρνει μια μπάλα από κάτι παιδάκια τρέχει, κάνει μια ρεβέρς τρίπλα και βάζει καλάθι από τα 10 μέτρα στο δίπλα γήπεδο.
“Ρε σύ Τάκη, τι σόι τύπας είναι αυτός?”

[SPOILER]“Έλα ρε Σάκη, ο τύπος είναι μπασκαιτικός”
[/SPOILER]

Πάμε Ολλανδία να παντρευτούμε. ΤΩΡΑ.

:dizzy::dizzy::dizzy::dizzy:
Φαντάζομαι αυριανό πρωτοσέλιδο Deckard με ανοιχτά τα χέρια και να γράφει “ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕ”.

Στα Αθλητικά Νέα εννοείς έτσι;

όχι ρε, τα αθλητικά νέα είναι του Σκόδρα. Δεν διαβάζετε το thread του θεού και θα σας μαλώσω [-X

Εσύ άστα αυτά και ΑΠΑΝΤΑ.

Πρέπει να μάθω τα βασικά πρώτα
Τι ρόλο προτιμάς? Ενεργητικός ή παθητικός??

Εναλλάξ φυσικά, τί ερώτηση. [-X

οκ το κανονίζουμε σε συνδυασμό με roadburn \m/

<3 <3 <3

Εγώ γέλασα αρκετά

After dinner, 2 elderly women retire to the kitchen & leave their husbands to chat. 1 of the men says, “Last night we went out to a great new restaurant.” The other asks, “What’s it called?” The first man knits his brow in concentration & finally says, “Ah, what is the name of that red flower you give to someone you love?” His friend replies, “A carnation?” “No The other one,” he says. “The poppy?” “No,” growls the man. “You know, the 1 with thorns!” “You mean a rose?” “Yes, that’s it!” the 1st man says. He then turns toward the kitchen and yells, "Rose, what’s the name of that restaurant we went to last night?

ΕΠΟΣ! :lol::lol::lol: