Δηλαδή αν πηγαίνανε στον ροκ φμ θα πέφτανε βράχια στα κεφάλια τους, αν πηγαίνανε στον ατλαντίς θα σηκωνόταν παλιρροιακό κύμα και θα τα γαμούσε όλα, ο σκάι θα ήταν πάνω σε συννεφάκια, ο ρεντ θα είχε αίμα στους τοίχους και ούτω καθεξής.
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΜΙΑ ΡΕ.
Και να φανταστείς ότι το κρύο χιούμορ μου αρέσει γενικά…
Κρίμα να χαθεί μέσα στον ορυμαγδό των “ανεκδότων”.
Αυτό ήρθα να κάνω και εγώ. Άψογο του karvou. Γέλασα με τη ψυχή μου.
Όσο αφορά τα δήθεν, ναι όντως έχουν κουράσει πάρα πολύ. μα πάρα πολύ. να βρεις ένα καλό στα 20 πλέον συν ότι χάνονται ανεκδοτάρες μέσα στο χαμό. Ίσως ένας διαχωρισμός να φτιάξει λίγο τη κατάσταση. Έχουν δίκιο όσοι παραπονιούνται σίγουρα.
ΛΟΙΠΟΝ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΑ.
[SPOILER]
Είναι ο Σάκης και ο Τάκης και κάνουν δγιακοπές στην Ιταλία. Έτσι όπως περπατούσαν προς τη Φοντάνα Ντι Τρέβι σταματάει μια τεράστια λιμουζίνα, καμπίνα 12 θέσεων μέσα, καθίσματα από ραμμένα πεντακοσάευρα κτλ και βγαίνει ο παλιός τους φίλος ο Κλέαρχος. Εκπληκτοι τον ρωτάνε, έλα ρε Κλέαρχε πως έπιασες έτσι την καλή, τι δουλειά κάνεις, κ.ο.κ.
“Ακολουθήστε με και θα σας δείξω” τους απάντησε με στόμφο ο Κλέαρχος.
Πάει σε μια κατασκευαστική εταιρία, κλείνει ραντεβού με τον διευθυντή και ανεβαίνουν στο γραφείο του όλοι μαζί.
“Ξέρω ότι έχετε ένα πρότζεκτ στη Μ. Ανατολή για ένα πολυτελές θέρετρο. Αν μου δώσετε το 50% έχω τη δυνατότητα σε ένα μήνα να σας τα κάνω 40 τα θέρετρα που θα χτίσετε, σε διάφορες χώρες της Μ. Ανατολής. Θα σαρώσετε τα πάντα”
“Σύμφωνοι;”
“Σύμφωνοι”
Συνεχίζουν οι 3 τους τη βόλτα στη λιμουζίνα, σταματάνε μπροστά από ένα υπερπολυτελές γιοτ όπου μέσα ήταν ένας ζάπλουτος επιχειρηματίας.
“Ξέρω ότι έχετε ένα πετρελαιοφόρο. Αν μου δώσετε το 50% έχω τη δυνατότητα σε ένα μήνα να σας τα κάνω 40 τα πετρελαιοφόρα. Θα κατακτήσετε τις θάλασσες!”
“Σύμφωνοι;”
“Σύμφωνοι.”
Συνεχίζοντας, πάνε να συναντήσουν έναν Άραβα πρίγκιπα που βρισκόταν εκείνη την περίοδο στη Ρώμη.
“Γνωρίζω ότι έχετε μία ποδοσφαιρική ομάδα. Αν μου δώσετε το 50% έχω τη δυνατότητα σε ένα μήνα να σας τις κάνω 40. Μέχρι και τον Παναθηναϊκό θα έχετε!”
“Σύμφωνοι;”
“Σύμφωνοι”
Όταν επιτέλους έμειναν μόνοι τους, τους εξομολογήθηκε.
“Έτσι, που λέτε φίλοι μου έκανα αυτή την αμύθητη περιουσία που έχω τώρα”
“Στάσου ρε Κλέαρχε. Καλά όλα αυτά, αλλά τι διάολο δουλειά κάνεις;”
“Μα καλά, ακόμα δεν καταλάβατε;”
[SPOILER]…Φορτιστής:wink::!:[/SPOILER][/SPOILER]
Tι είπες ρε θηρίο;; fortyστής;;; Δεν γίνονται αυτά…
Αυτό το ανέκδοτο πέταξε τους δασκάλους του δήθεν απο το θρόνο τους…
Πάντα έλεγα ότι είσαι για μεγάλα πράγματα εσύ…8)
…κάπως έτσι έμεινα κιεγώ…γαμάτο:):!:
Φρέσκο, φρέσκο
[SPOILER]Είναι ο Σάκης και παίρνει τον φίλο του τον Τάκη και του λέει:
-Ετοιμάσου το βράδυ θα σε πάω σε μια συναυλία, έρχεται ένα γαμάτο συγκρότημα
-Οκ, λέει ο Τάκης
Έρχεται το βράδυ, ο Σάκης και ο Τάκης έχουν μπει στο χώρο που θα γίνει το live, έχουν πιάσει κάγκελο και είναι έτοιμοι για κοπάνημα.
Τελειώνουν τα support και είναι έτοιμοι να βγουν οι headliners
-Τώρα θα γουστάρουμε, λέει ο Τάκης
Τα φώτα σβήνουν, το κοινό παραληρεί και εμφανίζονται στην σκηνή τα μέλη της μπάντας. Γελούσαν συνέχεια σαν χαζοί, ο κιθαρίστας δεν μπορούσε να συνδέσει την κιθάρα στον ενισχυτή, ο ντράμερ έπεφτε από το σκαμπό ενώ ο τραγουδιστής στην κοσμάρα του έστριβε ένα τσιγάρο
Ο Σάκης και το κοινό από κάτω ούρλιαζαν
-Καλά ρε πως κάνετε έτσι, λέει ο Τάκης, αυτή είναι η μπάντα που μου έλεγες?Αυτοί δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Σαν μαστουρωμένοι είναι
-Ε μα είναι λογικό, είπε ο Σάκης
[SPOILER]Είναι οι Stoned Sour :p[/SPOILER][/SPOILER]
Με λύπη μου είδα πως δεν έχει ποσταριστεί εδώ μέσα το ΚΟΡΥΦΑΙΟ δήθεν ανέκδοτο.Είναι από την κοινοπραξία.
Απλώς προσκυνήστε την ΑΠΟΛΥΤΗ βλακεία.
Πάμε
[SPOILER]Ο Τάκης φτάνει στο σπίτι του μεσημέρι μετά τη δουλειά και βρίσκει τη γυναίκα του να βλέπει κάτι στην τηλεόραση. Πάει στην κουζίνα να κόψει κανα αγγουράκι για τη σαλάτα. Ξαφνικά από την τηλεόραση ακούγεται
- "Θα σε πηδήξω ρε!"
Ο Τάκης γυρνάει προς την τηλεόραση απορημένος και βλέπει έναν τύπο να κοιτάει το φακό. Με το που τον κοιτάει, ο τύπος στην τηλεόραση φτιάχνει το μαλλί του βάζοντας λίγο ζελέ…
Ο Τάκης δεν δίνει σημασία και συνεχίζει να τεμαχίζει το αγγούρι. Πριν προλάβει να κόψει δύο ακόμα φετούλες ακούγεται πάλι από την τηλεόραση: - "Δεν άκουσες ρε! Θα σε σκίσω είπα ρε να ουμ’"
Ο Τάκης ξαναγυρνάει προς την τηλεόραση και βλέπει τον ίδιο τύπο να φτιάχνει το φρύδι του και να σκουπίζει τα χείλια του με τον αντίχειρα…
Ο Τάκης άρχισε να τα παίρνει…
Πάει να ξανακόψει αγγούρι και ο τύπος στην τηλεόραση ξαναρχίζει: - "Ρε καραγκιοζάκο! Δεν ακούς ρε! Θα έρθω τώρα εκεί και θα σε κάνω του αλατιού είπα ρε!"
Ο Τάκης ξαναγυρνάει και βλέπει τον τύπο να διορθώνει τη γραβάτα του και να βάζει κολόνια… - “Ρε Μέλπω!!! Τι είναι ρε αυτή η μ@λακία!!?? Τι βλέπεις μωρέ!!??”
- “Τόλμη και γοητεία”
[/SPOILER]
Αφου προσκυνησω το αποπανω με ευλαβεια γιατι πραγματικα του αξιζει(ειχα την ευκαιρεια να το ακουσω πρωτος στο εμεσεν,στη promo εκδοση δηλαδη),ριχνω και το δικο μου,πραξη δευτερη.
//
Ο Σακης κι ο Τακης ειναι σε κρουαζιερα,καταμεσης του Ατλαντικου Ωκεανου.Εκει που πινουν το μοχιτο τους στο καταστρωμα,ξαφνικα βλεπουν να σκαει μυτη απο μακρια ενα πολυ μικρο καραβακι.Καθως αυτο πλησιαζε,ο Σακης αρχιζε σιγα σιγα να ξεχωριζει μορφες.3 ατομα ηταν καθιστα και τραβουσαν κουπι κρατωντας μια σφουγκαριστρα στο καθε χερι,1 ηταν ορθιος στο μπροστινο μερος εχοντας σφηνωμενη μια κατσαρολα στο κεφαλι ενω τραγουδουσε ‘‘Βandiera Rossa’’ και αλλοι 2 ηταν στριμωγμενοι στο πισω μερος και ψαρευαν με οδοντικο νημα ψελνοντας σε ιαμβικο δεκαπεντασυλλαβο διαφορες ασυναρτησιες.Ξαφνικα το καραβακι επιταχυνει και πλευριζει το κρουαζιεροπλοιο.Τη στιγμη που εχει φτασει σε αποσταση αναπνοης απο το πλοιο,ο μπροστινος σηκωνει το χερι και φωναζει ‘‘ΜΠΛΕ ΣΤΙΦΑΔΟ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ,ΟΒΕΡ!’’ και ολοι μαζι σηκωνονται και αρχιζουν να χορευουν μακαρενα.
Του Σακη του πεφτει απ’τη ταραχη το Μοχιτο κατω και λεει στον αλλο ‘‘Μα τι γινεται ρε Τακη εδω περα,ποιοι ειναι ολοι αυτοι?!’’.Ο Τακης πινει αταραχος μια γουλια απ’το Μοχιτο…’'μα ειναι λογικο…
[SPOILER]…ειναι το Δρομοκαΐκιον.’’[/SPOILER]
Κλαιω με τα 2 παραπανω…
Παρτε ενα για τους ποδοσφαιροφιλους:
Ειναι ο Σακης που λετε και εχει μανια με το ποδοσφαιρο. Να φανταστειτε, δεν εχει καποια αγαπημενη ομαδα, αλλα ταξιδευει σε διαφορες χωρες μονο και μονο να βλεπει ποδοσφαιρικους αγωνες. Ο Τακης, ως πιστος φιλος του και ως φαν των ταξιδιων αλλα και του ποδοσφαιρου (οχι οσο ο Σακης βεβαια), τον ακολουθει. Βρισκονται λοιπον σε καποια φαση στο Νησι και παρακολουθουν μια ματσαρα επιπεδου CL και ανω. Τελειωνει ο αγωνας, παρασυρεται ο Σακης, μπαινει στο γηπεδο, πλησιαζει εναν παικτη και του ζηταει αυτογραφο. Του δινει ο εκπληκτος παικτης. Επιστρεφει στην κερκιδα, το δειχνει στον Τακη και εκεινος εκπληκτος βλεπει οτι ο παικτης εχει γραψει κατι “I’m ready for looove, oh baby, I’m ready for loooove”.
Το κοιταει, το ξανακοιταει και ρωταει τον Σακη:
-Τι ειναι αυτο ρε? Ποιος σου εδωσε τετοιο αυτογραφο?
- Ε μα ειναι λογικο [SPOILER]ο Bad Kompany.[/SPOILER]
Θα κάνω μια δοκιμή για ένα δήθεν αλλά μάλλον θα με βρίσετε!
Ήταν ο Σάκης ο οποίος ήταν επιστήμονας και τον τελευταίο καιρό δούλευε πάνω σε μία μηχανή του χρόνου! Ε, με τον καιρό την τέλιωσε και αποφασίζει να την δοκιμάσει!
Πέρνει τηλέφωνο τον φίλο του τον Τάκη και κάνονίζουν να την δοκιμάσουν μαζί το απόγευμα!
Πάει το απόγευμα ο Τάκης εκει και αποφασίζουν να ταξιδέψουν στο 2050!
Μπαίνουν μέσα στην μηχανή και τσούπ! Όντως μετά από 10 περίπου λεπτά βρίσκονται στο 2050!
-Πω ρε μάλακα! Το πέτυχες τελικά ρε! μπράβο! Λεει ο Τάκης
-Ε ναι… μπορεί να με πήρε καιρό αλλά επιτέλους τέλιωσα!
-Πάντως αν και ταξιδέψαμε μόνο 40 χρόνια βλέπω πάααρα πολλές αλλαγές! Τι σου είναι η τεχνολογια… Πάμε ρε συ σε κανα μπουρδέλο;; Με ήρθε όρεξη τώρα! Δεν κρατιέμε!
-Ε πάμε ρε… Δεν έχουμε και τιποτα καλύτερο να κάνουμε!
Μπαίνουν στο πρώτο μπουρδέλο που βλέπουν, πάνε στο πρώτο δωμάτιο και βλέπουν ότι η πουτάνα ήταν ο Τάκης!
Βόλιδα έξω από το δωμάτιο βγαίνουν και οι 2 και μπαίνουν σε άλλο!
Έκπληκτοι αυτή τη φορά βλέπουν ότι η πουτάνα είναι ο Σάκης!
-Ρέ μαλάκα, τι γίνετε εδώ ρε! Θα με πέσουν τα μαλλία με αυτά που είδα! Λέει ο τάκης!
-Ε λογικό είναι ρε συ…
[SPOILER]Αφού το δήθεν είναι το μουνί του μέλλοντος![/SPOILER]
Βρίστε ελέυθερα!
Παρτε και ενα δικο μου “δηθεν”. Το εiχα ποσταρει σε πολυ συντομη μορφη παλαιοτερα και ειπα να το “τελειοποιησω”.
—ο---
Πανε ο Σακης και ο Τακης εκδρομη στα Ιωαννινα και επ’ευκαιρια πανε να δουνε και τον ΠΑΣ σε ενα παιχνιδι.
Αραζουν στις κερκιδες και βλεπουν ξαφνικα εναν μαυρο παιχτη της ομαδας να βγαινει και να κανει συνεχως το σημα της ειρηνης. Κατα την εισοδο των ομαδων στο γηπεδο ο ιδιος παικτης αρχιζει να μοιραζει CD των Beatles και του John Lennon και να τραγουδαει το “Imagine”. Παραξενευεται ο Σακης και γυρναει στο Τακη και τον ρωταει:
-Ρε συ ποιος ειναι αυτος ο μαυρος που κανει αναφορες συνεχεια στον Lennon, στην ειρηνη και τραγουδαει?
Και του απανταει ο Τακης:
-Δεν τον ξερεις ρε? Ειναι ο νεος καινουριος παικτης του ΠΑΣ ο…[SPOILER]Μπακαγιοκο Ονο[/SPOILER]
:roll:
[SPOILER]ΠΑΣ ΠΡΕΖΑ ΥΠΝΟΣΤΕΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΖΑ[/SPOILER]
Αφού πρέπει σώνει και καλά να ποστάρετε δηθενιές, μπορούν τουλάχιστον να είναι ΤΕΤΟΙΕΣ;!
Φίλε ΖΑΡ. Θερμά συγχαρητήρια. Έκανες όλο το κίνημα του δήθεν ένα σπουδαίο ανέκδοτο…
Θα αφήσω τις δηθενιές στην άκρη.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός τζαζ κιθαρίστα και του κιθαρίστα των R.E.M.;;
Ο πρώτος παίζει 5.000 νότες σε 5 άτομα ενώ ο δεύτερος παίζει 5 νότες σε 5.000 άτομα.