Γουστάρω. Ακόμα και τα σχόλια σε spoiler. Σαν τους κομμουνιστές που έκρυβαν το Ριζοσπάστη πριν κάμποσα χρόνια μέσα στο σακάκι…
[SPOILER]ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑ
[/SPOILER]
Σκαει ενας δυσλεκτικος σε ενα μπρα.
…τι κάψιμο είναι αυτό…
Καλύτερο στα αγγλικά.
Eνα με το οποίο γέλασα χθες, (δηθεν με τον τροπο του)
Είναι ένας βασιλιάς, και λέει σ’ έναν αμερικάνο, έναν γερμανό, έναν ιάπωνα κι έναν πόντιο, ότι σε όποιον του φέρει το καλύτερο μπαλάκι πινγκ πονγκ, θα του προσφέρει αμύθητα πλούτη. Τελοσπάντων περνάει μια βδομάδα και σκάει ο γερμάνος μ’ ένα τρομερό μπαλάκι του πινγκ πονγκ. Το προσφέρει στον βασιλιά, το περιεργάζεται ο τελευταίος και λέει: “Πραγματικά πάρα πολυ καλή προσπάθεια, αλλά δε ξέρω δε μου κάνει, θεωρώ πώς είναι λίγο βαρύ”… Μετά από λίγο καιρό σκάει ο αμερικάνος μ’ ένα επίσης εξαιρετικά σχεδιασμένο μπαλάκι, ικανό να αναπτύσσει τρομερές ταχύτητες στον αέρα και το προσφέρει στον βασιλιά. Πάλι όμως δε του έκανε καθώς αυτή τη φορά το βρήκε πολύ ελαφρύ. Τελοσπάντων το ίδιο συνέβη και με τον ιάπωνα, ο οποίος του πρόσφερε ενα μπαλάκι τελευταίας τεχνολογιας, μελετημένο και σχεδιασμένο στην εντέλεια, αλλά και πάλι ο βασιλιας δεν έμεινε ικανοποιημένος. Ετσι λοιπον εναποθεσε τις ελπιδες του στον πόντιο οποιος καθυστερουσε παρα πολυ. Περνανε λοιπον οι μηνες, και σκάει μετά από καιρό ο πόντιος, καταχτυπημένος, μωλοπιασμένος, γεμάτος αίματα, και μ’ ένα τεράστιο σακί στην πλάτη. Τον βλέπει ο βασιλιάς σε αυτή την άθλια κατάσταση και του λέει: “Καλα ρε πόντιε που χάθηκες τόσους μήνες, και τί χάλια είναι αυτά???”
[SPOILER]“Μα καλά μπαλάκι κινγκ κονγκ δε ζητήσατε???”[/SPOILER]
:lol3::lol3::lol3:
φοβερο ανεκδοτο
Πάει το ΣΔΟΕ σε ένα μπουρδέλο και βλέπει τιμοκατάλογο:
Καρεκλάτο = 50 ? + 23% ΦΠΑ
Συντριβανάτο = 40 ?+ 23% ΦΠΑ
Ιεραποστολικό = 30 ? + 23% ΦΠΑ
Τσιμπούκι = 20 ? + 11% ΦΠΑ
Ρωτάει ο ελεγκτής “καλά γιατί όλα 23% και το τσιμπούκι 11%;” και απαντάει η τσατσά “έχουμε γάτα λογιστή και το πέρασε στα ροφήματα”.
Floydized, πόσταρες κανονικό ανέκδοτο ρε συ; Όλο εκπλήξεις είσαι.
Τρώγεσαι για δηθενιά τώρα εσύ
μην τον προκαλεις… ειναι σαν να ανοιγεις το κουτι της Πανδωρας…
Δεν πα να ποστάρεις ό,τι θες, πλέον έχω ζήσει και αυτή την εμπειρία: διάβασα ανέκδοτο Floydized και γαμήθηκα στα γέλια.
γαμηθηκες στα γελια με αυτο και οχι με τα δηθεν??
:lol3::lol3::lol3: Ωραιος μιλαμε ελιωσα!!!
@Μιχαλιό
ΝΑΙ
Αααααχ το βλέπω εγώ. Θα ρθει μια μέρα (αν δεν έχει έρθει ήδη) που θα ακούμε ένα ανέκδοτο κανονικό, μη-δήθεν, θα γελάμε και θα μας κοιτάνε σαν εξωγήινους, “μα καλά είσαι χάχας, πού το βρίσκεις το αστείο”.
ποτε θα ερθει εκεινη η μερα ομως??
Για εμένα έχει έρθει πάντως.Αγωνίζομαι να έρθει και για όλους και μαζί να ζήσουμε σε έναν δήθεν-κόσμο.
Δηθενομαρξισμός ένα πράγμα
σωστα το εθεσες!
και για μενα εχει ερθει
τα ελεγα για πΔΑ και μΔΑ
δικης μου παραγωγης.
[SPOILER]βγαινουν βολτα στην αγορα για ψωνια ο σακης και ο τακης…ξαφνικα εκει που περπαταν εξω απτο πιτερ σπορτ βλεπουν σε μια γωνια εναν τυπα που επαιζε κιθαρα και κλασσικα με ενα κεσεδακι μπροστα για να του ριχνει ο κοσμος χρηματα…επαιζε πολυ ωραια και αποφασισαν να πανε κοντα να ακουσουν…
-ρε συ σακη ωραια παιζει αυτος,
-ναι ρε ριχτου κανα ψιλο.
εκει που χωνει ο κιθαριστας του αφηνει ενα ευρο ο τακης.ξαφνικα,η κιθαρα του αρχιζει και τρεμει με μεταφυσικο τροπο και με εναν γλυκο ηχο διαχωριζεται σε δυο κιθαρες!!ο κιθαριστας ανενοχλητος παιζει πλεον με 2 κιθαρες! μια κιθαρα σε καθε χερι!ο τακης εχιε μεινει εκπληκτος,και προς εκπληξην του βλεπει τον σακη ηρεμο
-ρε μαλακα τι εκανε αυτος!?
-τι εκανε ρε?ριχτου κανα ψιλο ακομα
-θα με τρελανεις ρε?!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ?η κιθαρα του διαχωριστηκε σε δυο κιθαρες να ουμ! απτο πουθενα!
-ε νταξ ρε αυτο ειναι λογικο!
-πως ειναι λογικο ρε! τι κιθαρα ειν αυτη?!
[SPOILER]-μα ειναι μονοκιθαρος οργανισμος![/SPOILER][/SPOILER]