xaxaxaxaxaxax
χαχαχαχαχα
ανησυχώ οταν βλέπω παπαρδέλας εδω …
Παλιό αλλά καλό:
Είναι 2 gay σε μία πτήση και δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Τυχαίνει και κάθονται στις διπλανές θέσεις οπότε ο ένας καταλαβαίνει ότι ο διπλανός του είναι και εκείνος gay και τον ρωτά:
- “φίλε μήπως είσαι gay;”
- “ναι γιατι;”
- “είμαι και γω, θες να κάνουμε φάση στον αέρα; Θα είναι super!”
- “τρελός είσαι; Θα μας πάρουν χαμπάρι και θα μας πετάξουν από το παράθυρο”
- “ψησου ρε, ολοι κοιμούνται”
- “και που το ξερεις οτι ολοι κοιμούνται;”
- "κοίτα τι θα κάνω…
[B]ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΙΧΛΑ ???[/B]"
Σιωπή στο αεροπλάνο, ουδείς γύρισε το κεφάλι του. Πείθεται τότε και ο δεύτερος gay και δέχεται να παίξει τον ρόλο του άντρα εν ώρα πτήσης και έτσι κάνουν σεξ…
Τελειώνουν τα παιδιά, φτάνει και η πτήση στον προορισμό της… Με την αποβίβαση οι αεροσυνοδοί ρωτούσαν τους επιβάτες πως τους φάνηκε η πτήση με την εταιρία τους.
“εξαιρετικη”
“αψογη”
“πολυ καλη”
συνηθισμένα σχόλια… Ώσπου κάποιος επιβάτης φώναξε “ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ. ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΨΑ”
“Μα γιατί δεν ζητήσατε να σας δώσουμε νερό κύριε;” Ρώτησε η αεοσυνοδός.
“ΝΕΡΟΟΟ ? Τι λέτε κυρία μου!
[B][SPOILER]ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΑ ΤΣΙΧΛΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ!”[/SPOILER][/B]
classic !
πως ειναι στα αγγλικα???
Φρέσκο,σπαρταράει
[SPOILER]Είναι ο Σάκης και ο Τάκης και αποφασίζουν να πάνε μια βόλτα στον ζωολογικό κήπο,που τόσο καιρό έχουν να πάνε.Όντως,ετοιμάζονται,δίνουν ένα ραντεβού στην πλατεία και ξεκινάνε για τον κήπο.
Αφού τα λένε στην διαδρομή,φτάνουν στο μέρος,πληρώνουν το αντίτιμο της εισόδου και ο Σάκης,σαν γνώστης της φύσης και φυσιολάτρης εν γένει,ξεκινά να δίνει κάποιες βασικές πληροφορίες στον φίλο του τον Τάκη,όπου ήταν δυνατό.
“Να εδώ Τάκη βλέπουμε το περίφημο λιοντάρι της Αφρικής” “Να εδώ έχουμε ένα ανακόντα από την Λατινική Αμερική,α και εδώ δίπλα είναι οι ζέβρες από την Ασία” κτλ κτλ.
Έκθαμβος παρακολουθούσε ο Τάκης τα πλάσματα της φύσης ώσπου σε μία στιγμή φτάνουν έξω από ένα κλουβί και είδε κάτι πολύ παράξενο.Ήταν ένα ζώο,μαύρο,με μεγάλα χέρια που πήγαινε από κλαδί σε κλαδί και φώναζε διάφορα όπως “Εε σήμερα θα πέσει η κυβέρνηση ακούστε με” “Σήμερα θα δεχτούμε πρόκληση από τους Τούρκους” “Τους την έχουμε στήσει και δεν θα μας ξεφύγουν οι μπάχαλοι την νύχτα” και άλλα παρόμοια.Απορημένος ο Τάκης ρωτά…
“Καλά ρε,τι ζώο είναι αυτό;”
“Ε είναι πολύ γνωστό ρε Σάκη,και μάλιστα είναι και πολύ κοντινό σε εμάς τους ανθρώπους”
“Μα τι μου λες;Αυτό εδώ χοροπηδάει και φωνάζει διάφορα παράξενα πράγματα για ασφάλεια κτλ.Τι στο καλό είναι;”
“Ε μα είναι λογικό…Δεν βλέπεις,είναι Κυπατζής”
[/SPOILER]
επειδή ήμουν “εκει” την ώρα της έμπνευσης, μπορώ να σας διαβεβαιώσω οτι είναι πιτς φιτίλις ο Floydized…πραγματικά
επειδη ηταν καλο του floydized,παρτε ενα δικο μου να μη ξεχνιομαστε
[SPOILER]περπατουν στην αγορα ο σακης και ο τακης…ξαφνικα σε μια γωνια παρατηρει ο τακης εναν αντρα.ο αντρας αυτος ηταν πεσμενος κατω στο εδαφος,χτυπιοταν,πονουσε,σπαραζε γενικοτερα αλλα χωρις να βγαζει ηχους.φαινοταν ομως οτι ο ανθρωπος περνουσε μεγαλη στενοχωρια και ειχε αγκαλια του πολλα κοκκινα μήλα τα οποια και φιλουσε,ετριβε,τους ψυθιριζε ερωτολογα και τετοια.ο τακης εκθαμβος
-ρε σακη τρελος ειν αυτος?
-ε μη κοροιδευεις ρε συ νταξ ο ανθρωπος περναει μεγαλη στενοχωρια
-τι στενοχωρια ρε μαλακα τι λες,τι επαθε ο ανθρωπος?
-ε μα καλα δε βλεπεις?
-οχι τι να δω!
[SPOILER]μα ειναι λογικο!του κοπηκε η μηλιά[/SPOILER][/SPOILER]
… :-s
[SPOILER]Υποθέτω ότι χρησιμοποιεί το λογοπαίγνιο bar-bra(που προφανώς στα αγγλικά υπάρχει σαν λέξη).[/SPOILER]
Ρε σπασίκλες,αφήστε τα δήθεν να αναπνεύσουν,αμέσως μπαμ.
Όχι τίποτα άλλο,αλλά θα μας βρίζουν και οι άπιστοι ότι γαμάμε το θρεντ.
Πάντως Παπ,ήταν καλό:lol:
έκλαψα σε ανέκδοτο παπαρδελα
Ας ποστάρω και εγώ μετά απο καιρό…
[SPOILER]Γίνεται τώρα πανελλήνιο συμβούλιο βουλευτών και μέσα σε όλους τους βουλευτές είναι ο Σάκης και ο Τάκης! Ανευαίνει ο πρόεδρος της βουλής και αρχίζει να προτείνει πράγματα! Λέει για αρχή:
-Θα σταματήσουμε να πληρόνουμε τους συνταξιούχος!
Όλοι από κάτω λένε όχι εκτος από έναν που πετιέτε και φωνάζει ΣΥΜΦΩΝΩ!!!
Στην συνέχεια λέει ο πρόεδρας:
-Θα ανεβάσουμε το Φ.Π.Α. στο 68%
Όλοι από κάτω λένε οχι εκτος από τον ίδιο με πριν βουλευτή που πάλι φωνάζει ΣΥΜΦΩΝΩ!!!
γίνετε αυτό μερικές φορές ακόμα μέχρι που γυρνάει και λεει ο Τάκης στο Σάκη:
-Ρε συ, γιατί συμφωνει αυτός σε όλα; Είναι με τα καλά του;
-Ε ναι ρε, γιατί να μην είναι; Δεν κατάλαβες εξάλου γιατί συμφωνεί;
-Όχι!!
[SPOILER]-Ε να ρε, αυτός ο βουλευτής είναι απ’ό το AGREE-ΝΙΟ!!![/SPOILER][/SPOILER]
#-o
πριν λιγο παρηχθη.
[SPOILER]ειναι ο σακης και ο τακης και πηγαινουν εκκλησια κυριακη πρωι.ο τακης δεν ηταν θρησκευομενος γενικα αλλα πηγε για το λιβανι. ολα βαινουν καλως λοιπον,και η εκκλησια ασφυκτικα γεματη.πανω στο αγιος ο θεος αγιος ο θεος.και αφου εχουν βγει τα εξαπτερυγα,περιμενουν ολοι να βγει και να μιλησει ενας πολυ γνωστος μητροπολιτης,απτους καλυτερους του κοσμου…κρατουν ολοι την ανασα τους.αντιστροφη μετρηση.και μεσα σε ιαχες θαυμασμου και ιπταμενα κιλοτακια βγαινει απτο ιερο μια σαυρα γυρω στα 2 μετρα ορθια ντυμενη με ρασα και πετραχηλι και αρχιζει να κυρηττει τον λογο του Θεου…ο τακης εχει μεινει
-ρε μαλακα τιναυτο?!!!
-μη βριζεις ρε στον οικο του Θεου.ποιο?
-αυτη η σαυρα ρε μαλακα που βγηκε και μιλαει.ΤΙΝΑΥΤΟ.
-ειναι ο γνωστος μητροπολιτης ρε
-ποιος μητροπολιτης ρε μαλακα?
[SPOILER]-μα ειναι ο γνωστος πάτερ δεινόσταυρος![/SPOILER][/SPOILER]
Ρε Floydized, ένα σουκού έλειψα και κόντεψες να συνεργαστείς με το θηρίο… Κι εσύ τέκνον Βρούτε;;;;
Ένας γύφτος αγοράζει οικόπεδο δίπλα από το σπίτι ενός γιατρού. Φωνάζει λοιπόν ένα μηχανικό και τον βάζει να του κτίσει ένα ίδιο ακριβώs σπίτι. Όταν τελείωσε το σπίτι του ο γύφτος βγαίνει στο μπαλκόνι και φωνάζεi το γιατρό.
> Γιατρέ - γιατρέ!
> Τι είναι ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός
> Να του λέει ο γύφτος εσύ μπορεί να μην με χωνεύεις αλλά εγώ είμαι ίδιος με σένα
γιατί έχουμε το ίδιο σπίτι!
> Αποκλείεται του λέει ο γιατρός γιατί δεν έχουμε τα ίδια έπιπλα… Σκυλιάζει ο γύφτος
παραγγέλνει τα ίδια ακριβώς έπιπλα με του γιατρού και ξαναβγαίνει στο μπαλκόνι
> Γιατρέ - γιατρέ ίδιο σπίτι έχουμε ίδια έπιπλα είμαι ίδιος με σένα.
> Τι λες ρε παλιόγυφτε του λέει ο γιατρός έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο; και του δείχνει
μια πολυτελή MERCEDES που είχε στο γκαράζ. Σκυλιάζει ο γύφτος βάζει γραμμάτια
παίρνει δάνεια και αγοράζει μια ακριβώς ίδια MERCEDES και βγαίνει πάλι στο μπαλκόνι.
> Γιατρέ - γιατρέ!
> Τι θες ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός
> Είμαι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από σένα!
> Γιατί ρε; του λέει o γιατρός
> Να του λέει ο γύφτος έχουμε ίδιο σπίτι ίδια έπιπλα και ίδιο αυτοκίνητο συμφωνείς;
> Συμφωνώ αλλά από που και ως που είσαι καλύτερος από μένα; του λέει ο γιατρός
[SPOILER]> Γιατί εγώ έχω γείτονα γιατρό ενώ εσύ έχεις γείτονα ΓΥΦΤΟ!!![/SPOILER]
Όχι,όχι,όχι μη θαυμαστή μου,δεν ήμουν εγώ στο πληκτρολόγιο,μην με απορρίπτεις έτσι:(
Nιώθω το καλό και το κακό να παλεύουν μέσα σου. Τους δύο κόσμους να συγκρούονται. Τον κανονικό κόσμο μας, τον δήθεν, με τον δήθεν κόσμο τους, αυτόν που οι άλλοι ονομάζουν κανονικό. Δάσκαλε…πρόσεχε…Μην περάσεις απέναντι…
τρομαγμένος συνειδητοποίησα ότι στο λονδίνο έβγαλα ένα δήθεν χωρίς καν να το καταλάβω!
προχωράγαμε με τον αδερφό μου κοντά στο hυde park πηγαίνοντας προς oxford. μετά από κάμποση ώρα πέρνουμε τον ίδιο δρόμο για το γυρισμό. στο πεζοδρόμιο περνάμε από ένα σπίτι όπου ένας κηπουρός έκοβε κάτι θάμνους. μου κάνει ο αδερφός μου: καλά αυτός έχει λιώσει, είναι εδώ από το πρωί.
κι εγώ αυτόματα απάντησα: μα είναι λογικό.
[SPOILER]είναι ο επίμονος κηπουρός[/SPOILER]
[SPOILER]ban στον floydiazed, μπαίνει στο υποσυνείδητο και διαθφείρει users!![/SPOILER]
[SPOILER]ειχα σκεφτει και εγω ενα με φωτοκιθαρο[/SPOILER]