Welcome my son,welcome to the machine (χρατς χρουτς-ακούγονται τα μηχανήματα)
Σε ποιον χωρο του σπιτιου δεν μπορουμε να παιξουμε death metal?
[SPOILER]Στο living room.[/SPOILER]
:razz:
Ύστερα από πολύ καιρό ήρθε η στιγμή για το γεροτοξικό να δώσει το πρώτο δήθεν του…
Μόλις μου ήρθε στη δουλειά, το στέλνω πάραυτα…
[SPOILER][SPOILER][SPOILER]Είπα να το κρύψω καλά
[SPOILER]Διάσημο και ιστορικό συγκρότημα έρχεται στην πόλη και ο Σάκης με τον Τάκη και αποφασίζουν να πάνε στη συναυλία. Πάνε λεπόν στο βένιου, παίρνουν τις μπύρες τους και αράζουν, περιμένοντας να αρχίσει.
Μετά από λίγο σβήνουν τα φώτα, καπνοί στη σκηνή, σκοτάδι, εισαγωγικά κλπ. Βγαίνει το συγκρότημα στη σκηνή, χαμός από κάτου, ξεκινάει η μουσική, τησπουτάνας, βγαίνει ο τραγουδιστής, ξυρισμένο κεφάλι και την ώρα που ετοιμάζεται να ανοίξει το στόμα του, ανάβουν τα φώτα, οι υπόλοιποι μουσικοί αφήνουν τα όργανα και όλοι μαζί φεύγουν. Παλαμάκια όλοι κι ο Σάκης μαζί, ο Τάκης κοίταγε σα χαζός…
Μετά από δύο λεπτά πάλι σκοτάδι, καπνοί, φτάνει ο τραγουδιστής καβάλα σε ένα μοτοσακό, πάλι ξεκινάει η μουσική, πάει να ανοίξει το στόμα του ο τραγουδιστής, φώτα πήχτρα στη σκηνή, αφήνουν τα όργανα όλοι και φεύγουν, προεξάρχοντος του τραγουδιάρη που γκαζώνει κι εξαφανίζεται. Ο κακός χαμός στην αίθουσα, ωρύεται ο κόσμος, μαζί κι ο Σάκης…
“Καλά ρε Σάκη τι είν’τούτο;” ρωτάει ο Τάκης
"Ποιο ρε συ;" λέει ο Σάκης.
“Να βγαίνει το γκρουπ, αρχίζει να παίζει και μόλις πάει να πει κάτι ο τραγουδιστής, τσουπ, την κάνουν…”
“Ε ναι ρε, είναι φυσικό” του λέει ο Σάκης
[SPOILER]Είναι οι Τζούντας Πριτς[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Eιναι λιγο βλακεια αλλα εχει πλακα να το λες.
[SPOILER]Μια ομαδα Αμερικανων στρατιωτων των ειδικων δυναμεων,βρισκεται σε μια ζουγκλα σε μυστικη αποστολη.Καθως περπατανε φτανουν σε ενα ξεφωτο και αφου ασφαλισουν την περιμετρο λεει ο αρχηγος της ομαδας:
-Camp here for the night.We will leave tomorrow morning.
Γυρναει και σε εναν απο τους στρατιωτες που ηταν κινεζος και του λεει:
-You Chinese guy.Go get the supplies.
Φευγει ο κινεζος τρεχοντας και εξαφανιζεται μεσα στη ζουγκλα.
Περναει μια ωρα πουθενα ο Κινεζος.Περνανε δυο,τρεις ωρες τιποτα.Λεει ο αρχηγος:
-You two.Go find the Chinese guy.He might be in trouble.
Φευγουν αλλοι δυο στρατιωτες απο την ομαδα να βρουν τον κινεζο.Ψαχνουν,ψαχνουν δεν τον βρισκουν πουθενα.Σε μια στιγμη ο ενας βλεπει ενα θαμνο να κουνιεται.Πλησιαζει αθορυβα κλωτσαει το θαμνο οποτε:
[SPOILER]Πεταγεται ο Κινεζος μεσα απο το θαμνο και φωναζει:“ΣΑΠΛΑΙΖ!!!”[/SPOILER][/SPOILER]
Επιστροφή σε ένα παλιό κάψιμο:
Ανοίγει ο Τσακ Νόρις το ψυγείο και βλέπει το ζελέ να τρέμει.
- “Μην ανησυχείς, ένα γάλα θα πιω…”
:lol::lol::):!:
Κορίτσι (Ναζιάρικα) :- Μωρό μου πες μου κάτι για να αρχίσει να χτυπάει πιο δυνατα η καρδούλα μου…
Αγόρι : - Είναι πίσω σου ο μπαμπάς σου…!!!
Ποιο μεγάλο prog συγκρότημα κάνει καλό στην υγεία;
[SPOILER]Οι Yes… [SPOILER]Κατάλαβες… “Υγιές” :p[/SPOILER][/SPOILER]
Είναι ο Σάκης και ο Τάκης πριν από χρόνια μαθητές γυμνασίου. Αποφασίζουν να πάνε στην δημοτική βιβλιοθήκη να διαβάσουν. Εκεί που διάβαζαν ξενερώνουν, γιατί δεν έχουν πολλές ασκήσεις για να λύσουν. Όμως ένας φαλακρός κύριος που καθόταν δίπλα, ως από μηχανής θεός, αρχίζει να τους υπαγορεύει ασκήσεις για να λύσουν. Μόλις τελειώνει τους λέει: “Παιδιά ελάτε όταν της κάνετε, να σας πω αν είναι σωστές.” Εκεί που αρχίζουν να γράφουν ρωτάει ο Σάκης τον Τάκη: “Ρε συ Τάκη ποιος ήταν αυτός;” “Έλα ρε συ Σάκη, δεν τον ξέρεις; [SPOILER]Είναι ο Τέλης Σαββάλας.”[/SPOILER]
Μία μαλακία μου έβγαλα χθές το βράδυ…
Είναι ο Σάκης και ο Τάκης και δουλεύουν σε ένα οινοποιοίο που ταυτόχρονα κάνει κρασιά, ξύδια, σαμπάνιες κλπ… Σε μια φάση πως κάνουν ένα διάλειμα οι 2 τους, περνάει ένας τύπος με μπέζ σορτσάκι, καπελάκι, κρατούσε έναν χάρτη στο χέρι και κρεμόταν μια φωτογραφική μηχανή από τον λαιμό του! Ο Σάκης ατάραχος συνεχίζει να καπνίζει το τσιγάρο του και κάνει σαν να μην τον είδε! Ο τάκης όμως έπαθε πλάκα!
-Ρε μαλάκα, τι τύπος είναι αυτός ρε;
-Ποιός ρε;
-Να ρε, αυτός που μόλις πέρασε!
-Καλά δεν κατάλαβες;
[SPOILER]Είναι αυτός που κάνει τα-ξύδια!!![/SPOILER]
Δάσκαλος: Μπάμπη, πες μου σε παρακαλώ, τι σημαίνει η λέξη “[B]πρόβλημα[/B]”;
Μπάμπης: Α! Κύριε, το ξέρω!!! Σημαίνει πως [B]Το Βλήμα πάλι παίζει προ[/B]…
σοβαρά τώρα;
νομιζω οτι αυτο ξεπερναει και το ‘‘μπισκοdog’’ του zap
8O 8O
[B]dude. seriously. what the fuck. [/B]
:eek:
εμεινα αφωνος
Με έστειλε στην σύνταξη.
έπιασε κρύο…πάγωσε η κόλαση, η 6η δόση, μισθοί και συντάξεις…
*μετανοείτε
Τουλάχιστον δεν ήταν σαν αυτό με τα πρόβατα, mind you.
…μη μασάς…γαμάτο είναι:lol:
:lol:
:):!: