Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΝίκοΜαλκ για το “ανέκδοτο” που έκανε τους δηθενάκηδες να νιώσουν παγωμάρα!
Όσο να ναι, ένιωσα μια ευχαρίστηση… :razz:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΝίκοΜαλκ για το “ανέκδοτο” που έκανε τους δηθενάκηδες να νιώσουν παγωμάρα!
Όσο να ναι, ένιωσα μια ευχαρίστηση… :razz:
Τώρα πραγματικά,να ξέρετε πως ο πήχης μπήκε ψηλά.
Ήταν κάτι που το χρειαζόταν η Δήθεν Αυτοκρατορία για να μετακινηθεί από την ωραία θέση στην οποία είχε κάτσει…
Όμως,όλοι ξέρουν ποιοι κάνουν κουμάντο εδώ πέρα,να είστε έτοιμοι για το νέο χτύπημα,θα αφήσουμε και προκήρυξη…Χοχοχοχοχοχοχοχο
Αν απομκρυνθεί το πρόβατο από τη στάνη, το τρώει ο λύκος…
Floydized, πάρε θέση εμπράκτως, ΤΩΡΑ.
φρεσκο
[SPOILER]παιρνει ο σακης τηλ τον σακη και τον ψηνει να πανε να δουνε την αγαπημενη του μπαντα που ερχεται στη πολη!ο τακης δεν ειχε κατι καλυτερο να κανει και ακολουθει.ερχεται λοιπον η μερα της συναυλιας,μπαινουν στο venue,κλασσικα παντου μαλλι και μπυρα να αιωρειται ωσπου ερχεται η στιγμη να βγει το βασικο συγκροτημα…σκοταδι παντου,καπνοι,φωτα ξαφνικα και πεταγεται εξω η πιο αγρια μπαντα που χε δει ποτε του ο τακης.εκει που ολα πηγαινουν καλα ομως παρατηρει ο τακης οτι καθε μελος της μπαντας μασουσε λαμπες.λαμπες φθοριου,νεον,πετρελαιου.πετουσαν στο κοσμο μπαταριες,τις μασουσανε,τις βαζανε ο ενας στο κωλο του αλλου και τετοια.απο κατω το κοινο να εξτασιαζεται.τελειωνει λοιπον η συναυλια και ακολουθει διαολογος
-πως σου φανηκε ρε τακη?γουσταρες?
-ρε μαλακα,μια χαρα παιζανε,αλλα τι μαλακιες ηταν αυτες με τις λαμπες τις μπαταριες κτλπ
-ε πως μιλας ετσι ρε μαλακα για την αγαπημενη μου μπαντα,ειναι μερος του σοου!
-ποια μπαντα ειν αυτη ρε μαλακα που κανει τετοια πραματα
-μα ειναι λογικο![SPOILER]ειναι οι Volt Thrower![/SPOILER][/SPOILER]
μουαχαχαχαχαχαχαχαχα
πάτωμα χαχαχα άψογος:lol::lol:
κορυφαιο
Ναι μωρέ! :lol::lol::lol:
Ωραίος ο Παπ,απεκατέστησε την τάξη!8)
Η Αννούλα, 16 χρονών πια και τυφλή εκ γενετής, μαθαίνει καλά νέα από τους γονείς της.
-Αννούλα βγήκε μια αλοιφή που αν τη βάλεις στα μάτια σου το βράδυ,το πρωί θα μπορείς να δεις τον ήλιο, τους φίλους σου,την παιδική χαρά…
-Μπαμπά, μαμά θα μου την πάρετε???
-Ναι Αννούλα.
Το βράδυ, της φέρνουν την αλοιφή και της λένε να βάλει στα μάτια της.
-Βάλτην τώρα και το πρωί θα δεις τον ήλιο, τους φίλους σου,την παιδική χαρά…
Βάζει την αλοιφή η Αννούλα και πέφτει για ύπνο.
Το πρωί τρέχουν οικογενειακώς στην τουαλέτα γεμάτοι αγωνία.
Ξεπλένει τα μάτια της η Αννούλα…
-Μαμά, μπαμπά…δεν βλέπω τίποτα…
-Πρωταπριλιααααααααά…!
:-k:-s
Πανάθλιο
To συγκεκριμένο ανέκδοτο του Περπλ από κοντά ΓΑΜΑΕΙ (και από 'δω βασικά)αλλά δεν εκτιμάτε το καλό χιούμορ[-X
πρωταπριλια ηταν ομως οταν της ειπαν για την αλοιφη ή την αλλη μερα ; :-k
[SPOILER]
[/SPOILER]
σορι, αλλα ειναι για το πεος!!!
με ποιά λογική. Μπορώ κι εγω να πώ την παραμικρή μαλακία, μετά την λέξη πρωταπριλιά, και εχω ανέκδοτο που απο κοντα ΓΑΜΑΕΙ?
Ωραία, τώρα τεκμηριώνουμε με επιχειρήματα και γιατί ένα ανέκδοτο μετράει ή όχι.
Ψυχεδέλεια.
oχι απλα το συγκεκριμενο δεν ηταν καν ευφανταστο, εξυπνο, πιασαρικο,
Καλά ναι