Ανεκδοτάκια

[B]ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ! [/B]

[SPOILER][B]ΤΡΕΞΕ ΜΙΧΑΛΗ, ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΩ ![/B] :lol: [/SPOILER]

[SPOILER]νταξει, ψιλοσκατοψυχο το ανεκδοτο, αλλα ας ξεκολλησουμε…[/SPOILER]

στηρίζω ανέκδοτο μιχάλη.

Μα το θεμα ειναι οτι ουτε σκατοψυχο ηταν, τιποτα δηλαδη, σκατοψυχο ειναι ξερω γω το γιατι η μικρη αννουλα δε μπορει να παιξει βιολι. Τεσπα τα παραταω:p

[COLOR=“White”]γιατι δεν εχει κατω γναθο[/COLOR]

Το ανεκδοτο που ποσταρε ο Μιχαλης ειναι ιδιο με το
-Μαμα πηρα 20 στο τεστ
-Και τι χαιρεσαι εχεις καρκινο

Ολα τα ανεκδοτα της μικρης αννουλας πανω κατω ετσι ειναι. Σε αλλους αρεσουν σε αλλους οχι.
Το να μην καταλαβαινεις γιατι καποιος γελαει με αυτο ή καποιος αλλος οχι ειναι το περιεργο.

ναι στα 14 γελαγα μ αυτο. λιγο. Το περιεργο ποιο ειναι ειπαμε?

Τεσπα μαλλον ειμαι βαρετος/ξενερωτος τυπος. Μαθετε ομως μπαλα απο παπαρδελα, ντεκαρντ και φλοινταιζντ κι αφηστε ολα τ αλλα:)

το περιεργο ειναι να μην καταλαβαινεις αν καποιοι το βρισκουν αστειο

Αυτό ήταν και μένα το πόιντ μου. Βλέπεις ένα ανέκδοτο που σου φαίνεται πανάθλιο, οπότε μένεις στο “τί μαλακία, οι υπόλοιποι γελάνε, τί κακόγουστοι” και τέλος. =Ρ

τεσπα το ποιντ το καταλαβα απο την αρχη γενικα, αλλα το ποιντ το δικο μου ειναι οτι ειναι καπως προβληματικο να γελας με αυτο το πραγμα και να σαι πανω απο 20, αλλα και παλι ξερω ναι το περιεργο ειναι να βρισκεις προβλημ μπλα μπλα

Ωχ μωρε, υπαρχουν και πιο ανωριμοι απο σενα.

σκασε προβληματικε κι εσυ

[COLOR=“White”]αστειο[/COLOR]

το τι είναι αστείο είναι καθαρά υποκειμενικό. όλοι στεναχωριούντε/κλαίνε πάνω κάτω με τα ίδια πράγματα. αλλά ο καθένας βρίσκει αστεία/γελάει με διαφορετικά . όποια προσπάθεια κρίσης του τι θεωρεί κάποιος αστείο και τι όχι είναι περιττή και αχρείαστη.
(οπως και οι ατάκες του στυλ όποιος τι θεωρήσει αστείο έχει πρόβλημα, όποιος δε το θεωρήσει αστείο έχει πρόβλημα, όποιος γελάει με τον σεφερλή έχει πρόβλημα,όποιος γελάει με το ένα έχει πρόβλημα κτλ κτλ κτλ)

επειδη το γαμησατε.παρτε ενα σημερινο

[SPOILER]ειναι ο σακην και τακην κυπριοι.παιρνει τηλ ο σακην τον τακην.ελα μαλακαν να παμεν ταξιδιν.που ταξιδιν ρε?ελα θα στο κανων εκπληξην!αντε καλαν!.του δενει τα ματια.μπαινουν στο αεροπλανο κτλπ…φτανουν στο προορισμο.κατεβαινουν.και παρατηρει ο τακης οτι ολοι οι ανθρωποι τριγυρω ειναι ιδιοι.ολοι φαλακροι με μακρυ μουσι και παχια φρυδια!στην αρχη νομιζε ειναι απτο τζετ λαγκ αλλα τελικα το πηρε αποφαση.
-ρε μαλακαν τακην που με εφερενσ
-ελα ρε μαλακαν ακομαν δε τον καταλαβενσ?
-οχι μα που ημαστε!?

[SPOILER]-μα ειναιν λογικον!ειμαστεν στην scottian[/SPOILER] [/SPOILER]

:lol::lol::lol:#-o

papardelas for president

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Μαλάκα παπαρδέλα έγραψε!!!

Δεν το κατάλαβα

Εντάξει, καλό ήταν

:lol::lol::lol::lol:

επος