Αυτό δεν είναι δήθεν, αλλά δουλεύει καλύτερα άμα έχετε πιει:
Μπαίνει η μάνα στο δωμάτιο του έφηβου γιού της για να καθαρίσει και βλέπει ένα χαμό - σπέρματα χυμένα παντού, στο πάτωμα, στο ταβάνι, στο κρεβάτι…
Τρελαίνεται και λέει στο μικρό: "Αμάν παιδί μου, τι έγινε εδώ;;"
Και απαντάει αυτός: [SPOILER]“Πωωωω, σόρρυ ρε μάνα, μαλακία μου”.[/SPOILER]
πεφτει αεροπλανο σε μια ζουγκλα…εκρηξεις φωτιες και κακο…σε καποια φαση μεσα απτα συντριμια σερνεται μετα βιας ενας μουσουλμανος τουρκος.με το ενα χερι του κομμενο.πεφτει στα γονατα με οτι δυναμεις του εχουν απομεινει και φωναζει “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑΧ ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ”.μετα απο λιγο μεσα απτα συντριμια σερνεται με το ενα χερι που του χε απομεινει και χωρις ποδια ενας ακομη ισλαμιστης…αφου απομακρυνεται φωναζει “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑΧ ΜΟΥ ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ”.δε περναει ενα 5λεπτο.βγαινει μεσα απτα συντριμια ενας ελληνας.σηκωνεται πανω.σκουπιζεται γιατι ειχε γεμισει σκονες
[SPOILER]-γαμω τη παναγια μου θα σκοτωθουμε κιολλα[/SPOILER]
Παιρνει τηλεφωνο ο Σακης τον Τακη και του λεει “Ελα Τακη ερχεται αποψε ο αγαπημενος μου τραγουδιστης θα γουσταρεις φουλ”, μια και δυο πανε στη συναυλια και βγαινει ο μουστακαλης τραγουδιστης, ξεκινωντας με τη μεγαλυτερη επιτυχια του “we will rock you” και στα καπακια “I want it all”.
Κοιταει ο Τακης, τι να δει;; ο Τραγουδιστης ηταν ντυμενος με μια στολη φυσικου και ειχε κατι σωληνες με πυρηνικα και ραδιενεργα στοιχεια κανωντας πειραματα την ωρα που τραγουδουσε!
-Καλα ρε μαλακα, ποιος ειναι αυτος που με εφερες να δουμε
-Καλα, εισαι σοβαρος;;; Προφανως και ειναι ο Φρέντυ ΜαρίΚιουρι!! :lol::lol:
Είσαι χαμένος σε ένα δάσος για 3 μέρες. Ψάχνεις απεγνωσμένα τον δρόμο που θα σε βγάλει στην πόλη. Κάποια στιγμή μέσα στο δάσος συναντάς έναν κουρδισμένο κιθαρίστα, έναν ξεκούρδιστο κιθαρίστα και τον Άη-Βασίλη. Ποιον θα ρωτήσεις για πληροφορίες;
Τον ξεκούρδιστο κιθαρίστα. Οι άλλοι δύο δεν υπάρχουν. Είναι και οι δύο παραισθήσεις.
Άντε και ένα “νορμάλ” ανεκδοτάκι έτσι για να χαρούν και οι πολέμιοι…
Παιδάκι γράφει γράμμα στον Αη-Βασίλη
-Άγιε μου Βασίλη,θα ήθελα αυτά τα Χριστούγεννα να μου φέρεις ένα αδερφάκι!!
Απάντηση Άη-Βασίλη…
-Οκ,στείλε μου τη μάνα σου.
πραξη 3η,σορι προκαταβολικα αλλα εχω κεφια,τι να με κανω
//
Παρασκευη απογευματακι,Σακης και Τακης εχουν αραξει με μπυρονια εξω από την Ευελπιδων σε ένα παγκακι.Εκει που τα λενε,ακουγεται ξαφνικα σαν από καπου μακρια ενας θορυβος και συνειδητοποιουν ότι από καπου μεσα από τα γραφεια εχει αρχισει να παιζει το Creeping Death στη διαπασων!Μετα από λιγο ο θορυβος σταματαει και ξεπροβαλλουν από τη κυρια πυλη ενας κουστουματος αντρας κρατωντας ένα σιντι και διπλα του ενας τυπος με σκισμενο μπλουτζιν και λιγδιασμενα μαλλια.Κι οι 2 με ένα χαμογελο ως τα αυτια.Σακης και Τακης κοιτανε πραγματικα μπερδεμενοι αλλα μετα από λιγο συνεχιζουν να τα λενε.Δε περναει και πολύ ωρα και τσουπ!Κατι πιανει το αυτι τους…Κοιταζονται μεταξυ τους…δε μπορει…το Call of Ktulu!Σκανε παλι 2 καταχαρουμενοι τυποι εξω μετα από λιγο,ενας κουστουματος που κραταει ένα σιντι παλι κι ενας άλλος με υποπτη φατσα και δερματινο μπουφαν.Ο Σακης εχει πεθανει από τη περιεργεια,ο Τακης σκαλωμενος επεξεργαζεται τα δεδομενα.Δε γαμιεται,ξαναρχιζουν να μιλανε.Ξανα θορυβος,αυτή τη φορα καμπανες και η συνεχεια γνωστη…ιδια ιστορια,παλι 2 τυποι εξω καταχαρουμενοι και τα λοιπα.Προσπαθουν να ξεχαστουν,ξαναπιανουν τη κουβεντα.Εκει που ειχε περασει αρκετη ωρα και νομιζαν ότι σταματησε το ολο σκηνικο ακουγεται από καπου βαθια το ριφακι του Ride the Lightning.Ω θεοι.Παλι 2 τυποι χεσμενοι από χαρα να βγαινουν απ τη πυλη…Ενας κουστουματος που κραταει ενα βινυλιο κι ενας αλλος κακουρεμενος με μαυρο μπουφαν.ο Σακης γυρναει στον Τακη και λεει ??ρε συ αυτος με το μαυρο μπουφαν δεν είναι αυτος που τον κατηγορουν ότι βιασε εκεινα τα ανηλικα…???.??Νομιζω ναι?? απανταει ο Τακης.Ο Σακης τωρα ακομα πιο μπερδεμενος δεν αντεχει και ρωταει ??Μα τοτε…μα τι γινεται εδώ ρε Τακη,τι διαολο συμβαινει???.??Ακομα να καταλαβεις ρε συ???.??Τι να καταλαβω ρε συ Τακη???.Ε μα είναι κοινο μυστικο…αυτο το αλμπουμ,
Κορη:Μπαμπα εχθες ενας νεαρος απο το σχολειο μου ειπε κατι που δεν το καταλαβαινω.Μου ειπε οτι εχω καταπληκτικο σασι,δυο πανεμορφα αμορτισερ,και δυο φοβερους προφυλακτηρες.Τι εννοουσε;;; Μπαμπας:Να πεις στον νεαρο οτι ετσι και ανοιξει το καπο για να μετρησει ποσο ειναι το λαδι στη μηχανη θα του τσακισω την εξατμιση!!!
Η μπαντα του Σάκη ψάχνει για νεο ντραμερ. Βαζει λοιπον μια αγγελια και μετα απο κανα δυο μερες λαμβανουν το εξης e-mail:
"Δραττομαι της ευκαιριας και σας αποστελλω μηνυμα ηλεκτρονικου ταχυδρομιου με σκοπο την συμμετοχη μου στην μουσικη σας συμπραξη με την ιδιοτητα του μουσικου, καθως είμαι δεξιοτεχνης στα κρουστα. Σας επισηναπτω το βιογραφικο μου σημειωμα μετα φωτογραφίας μου και αναμενω την απαντηση σας.
Με σεβασμο,
Τακης"
Κοιτιουνται μεταξυ τους η υπολοιπη μπαντα λενε τι διαολο ας ερθει να τον γνωρισουμε.
απανταει ο Τακης :
"Με το παρον μηνυμα θα ηθελα να εκφρασω την ευγνωμοσυνη μου για την αποδοχη σας ως προς το προσωπο μου. Επιτρεψτε μου να πω πως σκοπευω να σταθω στο υψος των περιστασεων
Με σεβασμο,
Τακης"
Ξανακοιτιουνται οι αλλοι, με περιεργο μπλεξαμε σκεφτονται. τεσπα ερχεται η προβα σκαει μυτη ο Τακης, ενα αλανι τελειωμενο ξερω γω μουσια μαλλια σκουλαρικια, ιστοριεσ.
του λενε οι αλλοι “Καλα ρε μαλακα, γιατι μιλαγες ετσι στα mail;;”
Τακης: - "Ε μα ρε παιδια, αφου διαβασα την αγγελια