Ανεκδοτάκια

Δηθενιά της ώρας…του τελευταίου 10λεπτου συγκεκριμένα

Πάνε ο Σάκης και ο Τάκης στο Download Festival,χωρίς να πάρουν πρόγραμμα για το ποιοι παίζουν κτλ.Ξαφνικά ανεβάζουν στη σκηνή ένα τεράστιο σοκολατένιο αυγό,με περιτύλιγμα.Τρεις roadies αρχίζουν και ξετυλίγουν το αυγό υπό των ήχο παραμορφωμένων κιθάρων.Τα φώτα σβήνουν και το αυγό σιγα σιγά ανοίγει στα δύο,ενώ από μέσα ξεπετάγονται τα μέλη μιας hard rock μπάντας!Άναυδοι οι δύο φίλοι κοιτάνε με απορία το παράξενο θέαμα…
-Ποιοι είναι αυτοί ρε μαν???
-Τι ποιοι είναι ρε?Δεν κατάλαβες?
-Όχι ρε ποιοι είναι??

• Ε μα είναι λογικό…

[SPOILER]Ειναι οι Hinder έκπληξη[/SPOILER]

Και πάνω που άρχισα να χαζογελάω με την ιστορία (ειδικά με τον τύπο με το μαύρο μπουφαν) ανοίγω το Spoiler και… θέλω να σπάσω την οθόνη στο κεφάλι μου!

Παίζει ο Ολυμπιακός και επειδή η μισή ομάδα είναι τραυματίες ο Βαλβέρδε βάζει πολλούς αναπληρωματικούς. Όταν τελειώνει ο αγώνας πάει ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου σε έναν που έπαιζε πρώτη φορά και αρχίζει να του κάνει τις κλασικέ κλισέ ερωτήσεις για το πως νιώθει κτλ. Αφού απαντάει ενθουσιασμένος ο παίχτης, φεύγει προς τα αποδυτήρια. Τότε γυρνά στην κάμερα ο δημοσιογράφος και λέει:[SPOILER] “Τάδε έφη Ζαραδούκα”[SPOILER]:|:|:|:|:|[/SPOILER] [/SPOILER]

…μέτρησε:p :slight_smile: :!:

Έλα σοβαρευτείτε

[SPOILER]Είναι ο Σάκης και ο Τάκης και έρχεται το αγαπημένο συγκρότημα του πρώτου στην πόλη.Ο Τάκης δεν το πολύ ψήνει αλλά εν τέλει ο Σάκης τον πείθει.Αγοράζουν λοιπόν εισιτήρια και πάνε στην συναυλία.
Βγαίνει το σαπόρτ όλα καλά,όλα ωραία,τελειώνει και σβήνουν τα φώτα…Ο Σάκης έχει ανατριχιάσει…
Ξαφνικά βγαίνουν κάτι ξανθοί,νεαροί τύποι,γύρω στα 20,και παίζουν ροκιές σε σπαστά,πολύ σπαστά αγγλικά ενώ ταυτόχρονα ρωτούσαν για το Πανεπιστήμιο,τα μαθήματα κτλ
"Καλά ρε ποιοι είναι αυτοί;" ρωτά ο Τάκης
"Ελα ρε είναι πολύ γνωστοί στον χώρο της ροκ"
“Τι μου λες ρε,τι είναι αυτοί οι ξανθοί που τραγουδάνε σε σπαστά αγγλικά,είναι μεθυσμένοι κτλ;”
“Ε μα είναι λογικό.Δεν βλέπεις είναι οι Δ-Εράσμους…”
[/SPOILER]

:bow:

να και ενα δικο μου ανεκδοτο

Ειναι ενας Αμερικανος,ενας Γαλλος,ενας Ελληνας και ενας Αλβανος και ανεβαινουν στον
πυργο του Αιφελ.Ξαφνικα βγαζει ο αμερικανος ενα ματσο απο δολλαρια και τα πετα
στο κενο.Τρελαινονται οι αλλοι και τον ρωτουν “τι κανεις εκει?” και απαντα:
-Εμεις στο USA εχουμε πολλα money.
ο γαλλος ζηλευει απο την κινηση του και περνει κατι σαμπανιες και τις πεταει στο κενο.
Απορουν οι υπολοιποι και λεει
-Εμεις στην Γαλλια εχουμε αφθονη σαμπανια

πεταγεται και ο Αλβανος στον Ελληνα και του λεει

-Δεν πιστευω να κανεις καμμια μαλακια!!!

Πολυ καλο. Βαλε κι αλλα δικα σου.

χαχαχαχαχαχαχαχα

ενταξει ειπαμε ‘‘σα το παλιο καλο κρασι’’ κλπ αλλα αυτο ειναι απο precambrian εποχη

Clopy Paste

• Γιε μου ένα πουλάκι μου είπε ότι παίρνεις ναρκωτικά.
  • Πας καλά ρε πατέρα; Εσύ μιλάς με πουλάκια, εγώ παίρνω ναρκωτικά;

Se fanari twra, katevazei o synodhgos to tzami kai akrivws dipla ena amaxi me dyo gomenes.
Katevazei h odhgos to tzami nomizontas pws o antras synodhgos 8a kanei kapoia erwthsh…kai kanei :

"Klasate kai eseis?"
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

p.s. Aytos htan o brother mou
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Ατακαδορος ο αδερφος σου. Μηπως ειναι ο Machine Head ;

Mpaaa,
Apo oso xerw oxi xexexex

:-s?
εγω που κολλαω

Βγαζεις ωραια ανεκδοτα οπως ο αδερφος του

ααα κι εγω καταλαβα κατι αλλο :oops:
(σχετικο με το ανεκδοτο)

Προφανώς ο αδερφός σου επηρεάστηκε από εδώ… :stuck_out_tongue:

Ενα δικο μου…

Γιατι η Αποκαλυψη εχει μονο τεσσερις καβαλαρηδες?

[SPOILER]Γιατι ο Τσακ Νορις πηρε το μηχανακι…[/SPOILER]

Εγινε μια δημοσκοπηση στην Ιταλια για το αν οι γυναικες θα ηθελαν να κανουν χιππικο βουκολικο τρυφερο ερωτα με τον Μπερλουσκονι. Το 3% των γυναικων απαντησε “Οχι”. Τι απαντησε το υπολοιπο 97%?

[SPOILER]“Οχι παλι”[/SPOILER]

Έλα ρε