Ανεκδοτάκια

Ένα ανεκδοτάκι άσχετο με τις ημέρες που έρχονται…

Χτυπάει η πόρτα στο σπίτι του Ιωσήφ.
Σηκώνεται εκείνος, πηγαίνει και ανοίγει την πόρτα.
Μπρόστα του βλέπει έναν μαύρο, σαν τον τύπο που έπαιζε στο “Πράσινο Μίλι”
"-Παρακαλώ ο κύριος;" ρωτάει ο Ιωσήφ.
"-Ψάχνω την Μαρία", απαντά ο μαύρος.
"-Λείπει αυτή την στιγμή, να της πω κάτι όταν έρθει;"
“Ναι, πες της ότι περασε ο Μπάμπης ο Κρίνος!”

παίζει να έχει ξαναποσταριστεί

είναι στη φάτνη τώρα,ιωσήφ,παναγία το Θείο βρέφος τα μουλάρια,μόλις έχει γενηθεί ο μια ωραία ατμόσφαιρα…
κάποια στιγμή έρχεται ο πρώτος μάγος,μπαίνει μέσα, "παντοδύναμε σου έφερα χρυσάφι!"
πάει ο δεύτερος μάγος μπαίνει μέσα "ω μεγάλε σωτήρα μας,σου έφερα λιβάνι"
πάει και ο τρίτος…καθώς μπαίνει παραπατάει στο σκαλί και τρώει σαβούρα,χτυπά το κεφάλι του και όταν πα να σηκωθεί πατάει την τσουγκράνα που ήταν εκεί και την τρώει στην μάπα…
“ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ @#_)$)%(#@$” αρχίζει και βρίζει θεούς και δαίμονες…
πετάγεται τότε ο ιωσήφ και λέει:

[SPOILER]“ΝΑ ΡΕ ΟΝΟΜΑ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΑ!τι μπάμπης και μαλακίες που έλεγες εσύ?”[/SPOILER]

Όλα καλά,αλλά έχω την εντύπωση ότι το εικονιζόμενο μνημείο είναι νεότερο απ τα τελευταία ανέκδοτα…:stuck_out_tongue:

Τουλάχιστον τα δήθεν σπαρταράνε!8)

δεν υπάρχει ελπίδα…
στο ράδιο αρβύλα είπαν ανέκδοτο που “έγραψε” ο floydized…
καταστραφήκαμε

ποιο;

:lol::lol::lol: σοβαρα μιλας;;;Ο Μητσαρας εγινε διασημος :thumbup:

Εγώ πάντως δεν τα είχα ακούσει.

εκτος αν κάνω τοσο λάθος…που δεν κάνω γιατί μου το είπε χθες το απόγευμα

8)8)8)

Φλόυνταιζντ ζούμε στην αρβύλα να σε δούμε.

εδιτ: -Χίλια συγγνώμη, κυρίες και κύριοι, χίλια συγγνώμη…
-Όχι εγώ, αυτός ο Δημήτρης από το Νέα Φάληρο…

:lol::lol::lol:

Kαλά δεν τίθεται θέμα.Εδώ εγώ δεν έχω ακούσει το British Steel των Priest ξέρω γω…

Ε δεν χάνεις και τίποτα

:hippy:

Γαμιέστε ρε

Ε,σοβαρευτείτε.Ο πρώτος μου δίσκος τους.Ακόμα θυμάμαι να ακούω το Breaking the law σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Πάτρα,κάπου στα 13 μου,14,και να λέω αυτό πρέπει να το αποκτήσω.Και την άκουγα κάθε μέρα την εκπομπή με την ελπίδα να το ξανακούσω.Και το ξαναπαίζανε!Και το έκανα δικό μου και τότε οι αλήτες (του σταθμού) άρχισαν να παίζουν το Nightcrawler!Kαι έπρεπε να πάρω μετά το Painkiller.Και το πήρα κι αυτό!Ε και μετά τα πήρα όλα!

Μη χαλιέσαι δικέ μου. Απλώς ο Floydized είπε να πεί ένα κανονικό ανέκδοτο:wink:

Ήταν ο Σάκης και ο Τάκης και πάνε στην Ισπανία. Κάποια στιγμή εκεί που τριγυρνούσαν στην Μαδρίτη, αποφασίζουν να δουν και ποδόσφαιρο. Πάνε λοιπόν στο γήπεδο. Όλα καλά. Γεμάτο κόσμο. Κάποια στιγμή εκεί που βγαίνουν οι ομάδες βλέπουν έναν παίχτη να φοράει μάσκα. Ο Σάκης παίρνει αμέσως το γνωστό απορημένο ύφος. Μετά από λίγο χτυπάει ο παίχτης και βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου για τις πρώτες βοήθειες. Αμέσως πάνε δίπλα του δυο ημίγυμνες χορεύτριες που φορούσαν φτερά και αρχίζουν να χορεύουν σάμπα. Στο δεύτερο ημίχρονο εκτός από μάσκα ο ποδοσφαιριστής μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με στολή πειρατή και από την κερκίδα αρχίζουν να του πετάνε κομφετί. Μην αντέχοντας άλλο ο Σάκης ρωτάει τον Τάκη που καθόταν ήρεμος στην θέση του: “Ρε συ Τάκη, ποιος είναι αυτός?” “Έλα ρε Σάκη, [SPOILER]δεν ξέρεις τον Ρικάρτνο Καρναβάλιο?”[/SPOILER]

Είναι ο Παπανδρέου και ο Πάγκαλος κάτω από ένα δέντρο και κάθονται. Κάποια στιγμή περνάει από πάνω ένα πουλί και κουτσουλάει τον Πάγκαλο στο κεφάλι. Όταν αργότερα το είδε ο Παπανδρέου, είπε στον Πάγκαλο:
-Ρε συ! Τι έχεις στο κεφάλι σου;;
-Σκατά!, λέει ο Πάγκαλος.
-Όχι μέσα ρε μαλάκα! Απ’ έξω…

πάτωμα

ειναι ενας ελληνας,ενας ινδιανος και ενας κινεζος.βρισκονται σε μια περιοχη που εχει μονο ενα φαρμακειο και μονο ενα μπουρδελο.θελαν λοιπον να πανε στο μπουρδελο και περνανε πρωτα απτο φαρμακειο για προφυλακτικα.μπαινουν μεσα και βλεπουν οτι φαρμακοποιος ειναι ενας μαυρος .πηγαινουν κοντα,φιλε θελουμε προφυλακτικα.δεν απανταει.ε φιλε καποτες.δεν απανταει. you know man we want kapots,dick hat,dick bag.δεν απανταει.τι θα κανουμε ρε λεει ο κινεζος δε καταλαβαινει.λοιπον λεει ο ελληνας θα βγαλουμε εξω τις ψωλες μας,θα τις ακουμπησουμε πανω στο ταμειο και θα αφησουμε απο διπλα ψιλά,ε θα καταλαβει που θα παει.τη βγαζει εξω πρωτος ο κινεζος,12 εκατοστα την ακουμπαει πανω στο ταμειο,αφηνει 75 λεπτα απο διπλα…παει μετα ο ελληνας,τη βγαζει εξω,15 εκατοστα την ακουμπαει το ταμειο,αφηνει διπλα 1.5 ευρω…παει ο ινδιανος τη βγαζει εξω,21 εκατοστα την ακουμπαει στο ταμειο,αφηνει διπλα 4 ευρω…τους κοιταει και ο μαυρος.τη βγαζει εξω,30 εκατοστα,την ακουμπαει στο ταμειο.

[SPOILER]καρέ του πούτσου τα παιρνω[/SPOILER]