θα το πω παντου.εχω πεσει στο πατωμα λεμε:lol:
μολις το διαβασα και ελιωσα
:lol:
Ο σύζυγος γυρνά νωρίτερα στο σπίτι του και βρίσκει την γυναίκα του γυμνή στο κρεβάτι και ένα γυμνό άνδρα από πάνω της που έχει το κεφάλι του ξαπλωμένο στο στήθος της
- "Τι κάνεις εσύ εδώ ; " φωνάζει ο σύζυγος
- “Ακούω μουσική” απαντά ο άνδρας
Ο σύζυγος σκύβει και βάζει το κεφάλι του πάνω στο στήθος της γυναίκας του και λέει : - “Πλάκα μου κάνεις ; εγώ δεν ακούω τίποτα απολύτως”
- “Λογικό είναι, δεν έχεις βάλει το βύσμα”
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΚΑ…?
[SPOILER]ΜΑΡΙΚΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ…[/SPOILER]
Μια μέρα ο Μπόμπος στο σχολείο, αφού τελείωσε το μάθημα και είχαν φύγει όλα τα παιδάκια, λέει στη δασκάλα:
- Κυρία, έχω 10.000 δρχ. Αν σου τα δώσω να σου πιάσω λίγο το μπουτάκι;
- Τι πράγματα είναι αυτά που λες Μπόμπο; του λέει.
- Κύρια, να τα κάνω 20.000 δρχ.;
Το σκέφτεται η κύρια και συμφωνεί μαζί του.
Αφού τη χουφτώνει κανονικά της λέει: - Κυρία, να σου δώσω 30.000 δρχ. να σου πιάσω το βυζάκι;
- Και δεν το πιάνεις; του λέει η κύρια.
- Κυρία, της λέει, να σου δώσω 40.000 δρχ. να βγάλεις έξω τις βυζάρες σου να τις γλύψω;
Συμφωνεί η κύρια και της τα γλύφει. - Κυρία, μίας και φτάσαμε εδώ να σε πάρω από μπροστά για 100.000 δρχ.;
Δεν το σκέφτεται καθόλου η δασκάλα, κατεβάζει το κυλοτάκι και ο Μπόμπος τη γαμάει. Μετά το γαμήσι της λέει ο Μπόμπος: - Κυρία, έχω άλλες 110.000 δρχ. Να στα δώσω να σε γαμήσω από πίσω;
- Κοίταξε να δεις, Μπόμπο, του λέει η κύρια, από πίσω είμαι παρθένα.
- Με το γαριδάκι που έχω, κύρια, δεν θα καταλάβετε τίποτα.
Αυτή το σκέφτεται λίγο και συμφωνεί. Αφού τη γαμάει και από πίσω, χαιρετιούνται και ο Μπόμπος φεύγει.
Ενώ έφευγε χαρούμενη η κύρια που είχε μαζέψει τόσα λεφτά, τη συναντάει ο διευθυντής και της λέει:
[SPOILER]- Τι γίνεται κύρια Παπαδοπούλου, σας έδωσε ο Μπόμπος τα χρήματα του μισθού σας που του έδωσα να σας φέρει;[/SPOILER]
νας τύπος πηγαίνει κάθε Παρασκευή στην Εθνική Τράπεζα και κάνει κατάθεση 1 έως 2 εκατομμύρια! Μια Παρασκευή τον φωνάζει ο διευθυντής και τον ρωτάει
- Συγνώμη κύριε μου, χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, τι δουλειά κάνετε και έχετε τόσες καταθέσεις;
- A, κύριε διευθυντά μου, να σας πω ευχαρίστως. Βάζω στοιχήματα, χοντρά στοιχήματα και συνήθως τα κερδίζω! Θέλετε να βάλουμε μαζί ένα;
- Τι στοίχημα; ρωτάει ο διευθυντής περίεργος.
- 100,000 ότι θα έρθω τη Δευτέρα το πρωί εδώ και θα χω κόψει τα αρχ***ια μου!
- Πάει! του λέει ο διευθυντής, που δεν πίστευε να φτάσει σε τέτοια ακρότητα. Τη Δευτέρα το πρωί μπαίνει ο τύπος στην τράπεζα και πηγαίνει χαμογελαστός στον διευθυντή.
- Τι έγινε, έχασα ή κέρδισα; τον ρωτάει με σιγουριά ο διευθυντής.
- Bαλε το χέρι σου και πιάσε να δεις μόνος σου, του απαντάει ο άλλος.
Bαζει ο διευθυντής το χέρι του και τα αρχ***ια ήταν στη θέση τους! - Mα καλά, μόλις έχασες 100,000 και συνεχίζεις να Γέλας;
[SPOILER]- Βλέπεις τον φρουρό στην είσοδο που κλαίει; Μπαίνοντας προηγουμένως έβαλα στοίχημα μαζί του 500,000 ότι σε 5 λεπτά ο διευθυντής θα μου πιάνει τα αρχ**ια![/SPOILER]
Παραγωγης
Είναι ο Σάκης και λέει τον φίλο του τον Τάκη να πάνε για ψάρεμα. Στην αρχή ο Τάκης δεν πείθεται και του λέει ο Σάκης:
"Έλα ρε θα πάμε σε κανένα ποτάμι θα ακούσουμε και μουσική. Ωραία θα περάσουμε."
Τελικά πάνε μαζί και πριν φτάσουν στο ποτάμι, τι να δουν; Μια τεράστια πόρτα τους κλείνει τον δρόμο και αρχίζουν να ακούγονται τραγούδια από την Πέγκυ Ζήνα, τον Τερζή και άλλους.
- Καλά ρε Σάκη, τι γίνεται εδώ να ουμ; Τι τραγούδια είναι αυτά; λέει ο Τάκης.
- Μα τι περίμενες; Δεν ξέρεις που είμαστε;
- Όχι. Πού είμαστε;
[SPOILER]- Στην Πύλη Αξιού.[/SPOILER]
επιτελους! ενα δηθεν με επιπεδο!
Δάσκαλε…μου λείπεις…:(
Μια και καιρό είχε να ποσταριστεί δηθενιά και έγινε η αρχή…
Είναι ο Σάκης και ο Τάκης και πάνε σε μια pub. Παραγγέλνουν λοιπόν τις μπύρες τους,αλλά με τις πρώτες γουλιές κιόλας,αρχίζουν και νιώθουν περίεργα. Βλέπουν το στέρνο τους να φαρδαίνει,οι δικέφαλοι,οι τρικέφαλοι,οι τετρακέφαλοι,οι πεντακέφαλοι τους να πρήζονται,ο σβέρκος τους να χάνεται,οι κοιλιακοί τους να μετατρέπονται σε μέρος που ο Κασπάρωφ μπορεί να καταστρώσει στρατηγικές και οι ώμοι τους αρχίζουν να συγκρίνονται σε πλάτος με την μπάρα του μαγαζιού.
Έντρομοι και οι δύο με την αλλαγή που τους συνέβη αρχίζουν και αναρωτιούνται το τι τους την προκάλεσε…
-Πω ρε φίλε πως καταλήξαμε να μαστε έτσι τούμπανοι??
-Ε τι ρε φίλε?Δεν κατάλαβες??
-Όχι ρε μαν,τι να καταλάβω??Έγινα και τούμπανος τώρα και δε νιώθω από σκέψη και πολλά.
-Ε μα είναι λογικό ρε φίλε…
[SPOILER]Αφού ήπιαμε μπύρες ΣΦΙΞ’.[/SPOILER]
Να περάσουν οι εκλογές να μαστε καλά να δούμε την κόρη μας πρωθυπουργό και θα σε πάω στον μητροπάνο!
Ένα από την κοινοπραξία που μου άρεσε
[SPOILER]Βγαινει πρωτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογες και την επομενη μερα γινεται πανηγυρικη συνεδριαση της κοινοβουλευτικης ομαδας. Ολοι μιλουν για το καλο της χωρας τις αξιες της δημοκρατιας κτλ εκτος απο εναν ο οποιος ουρλιαζει :
" εγω θελω να γινω ο αρχηγος του κομματος, ο πρωθυπουργος, ο προεδρος της δημοκρατιας, ολες οι εξουσιες σε μεναααααα’
“Καλα ρε” πεταγεται ο Σάκης “ποιος ειναι αυτος? τι βλακειες λεει”
“Ε μα ειναι λογικο,αφου εκλεχθηκε στην Θεσπρωτεια”
[/SPOILER]
#-o#-o :lol::lol: γελασα πολυ
Χθεσινό…
Eίναι ο Coverdale και έχει αποσυρθεί απ τη μουσική βιομηχανία,δουλεύοντας πλέον ως οικοδόμος στην Ελλάδα.Κάθε μέρα παίρνει την Amstel του,το “οικοδομικό” μέγεθος, το κολατσιό του και με τους συναδέλφους του κάθε πρωί ασκεί το δύσκολο αυτό επάγγελμα.Κάποια στιγμή προσλαμβάνονται στο συνεργείο ο Σάκης και ο Τάκης,μεγάλοι οπαδοί των Purple/Whitesnake κτλ και βλέποντας το φουλ στα μπότοξ πρόσωπό του και την θρυλική μπουκλίτσα του μαλλιού,τον αναγνωρίζουν και αφού άρχισαν να τον προσκυνούν και να λένε"we’re not worthy",στη συνέχεια έπιασαν κουβέντα σαν συνάδελφοι που ήταν πλέον…
-Ρε συ David,οκ,εσύ μεγάλος και τρανός,με γυναίκα Tawny Kitaen,τα παράτησες όλα για να ρθεις να γίνεις χτίστης,στην ελλάδα της κρίσης???
-Ε filoi mou Sakis and Takis ti na ekana??
-Ξέρω και γω,είναι δύσκολα τα πράγματα τώρα…
-Και για να καταλάβω,γιατί οικοδόμος και όχι κάτι άλλο??
-E ma einai logiko my friends…
[SPOILER]I’ve been Μυστρί-ted.[/SPOILER]
[SPOILER]
[/SPOILER]
επος. :lol::lol::lol:
Πέφτει μια γάτα σε ένα πηγάδι 25μ. Έχουμε ένα σχοινί 30μ.
Πως θα βγάλουμε τη γάτα;
[SPOILER]χμμ…
[SPOILER]ΒΡΕΓΜΕΝΗ!!!8)
[/SPOILER][/SPOILER]
Κλαιω :lol::lol::lol:
:’)
Mαλακα δηθενοσυντροφε ακόμα κλαίω λεμε…:lol::lol::lol:
Επος!!! Ωρυομαι!!! :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Μαλάκες κλαίω
[SPOILER]Είναι ο Σάκης και ο Τάκης και βλέπουν τον αγώνα μπασκετ μεταξύ Ολυμπιακου και της CSK. Και ο Σάκης παρατηρει κάτι περίεργο… 9 στους 10 παίχτες είναι ντυμένοι κανονικά με την φανέλα τους, το σορτσάκι τους και τα αθλητικά παπούτσια τους, βλέπει έναν παίκτη ντυμένο με σμόκιν και σκαρπίνια να παίζει στον αγώνα. Γυρνάει στον Τάκη και ρωτάει:
- Ρε Τάκη ποιος είναι αυτός με το σμόκιν;
- Α αυτός είναι πολύ γνωστός παίχτης και πολυ ικανός.
- Ναι ρε συ αλλά ποιος είναι και γιατί με σμόκιν;
- Μα αφού είναι ο Κυριλένκο…
[/SPOILER]