Ανεκδοτάκια

:lol::lol:

:lol::lol::lol: ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ΔΑΓΚΩΝΩ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!!! επος!!!

:lol::lol::lol: Γαματο!!!

Ένα ζευγάρι μετά την πρώτη του φορά, συζητάει ξαπλωμένο στο κρεβάτι.

• Θα σε λέω Εύα, λέει ο νεαρός.
  • Γιατί Εύα; τον ρωτάει η κοπέλα.
  • Γιατί είσαι η πρώτη μου, της απαντάει εκείνος.
  • Ωραία, και εγώ τότε θα σε λέω Peugeot, του λέει η κοπέλα.
  • Γιατί Peugeot; την ρωτάει.
  • Γιατί είσαι ο 307ος!

Λέει η πρώτη ξανθιά στην δεύτερη: Εγώ θα πάω στο φεγγάρι".
Λέει η δεύτερη: Και εγώ θα πάω στον ήλιο".
Λέει η πρώτη: “Helloo, ο ήλιος καίει”.
Και απαντάει η δεύτερη: "Helloo, ΘΑ ΠΑΩ ΒΡΑΔΥ!!!

:lol:

:lol::lol::lol:

Τρείς ποντικοί καθόντουσαν σε ένα μπαρ και συζητούσαν ποιός από όλους είναι πιο μάγκας.
Λέει ο πρώτος:

• Εγώ παίρνω το ποντικοφάρμακο και το τρώω με τις χούφτες.

• Σιγά τα αυγά, λέει ο δεύτερος, εγώ παίρνω την…
    ποντικοπαγίδα και την κάνω σφεντόνα.
    Ο τρίτος δεν είπε τίποτα αλλά ετοιμάστηκε να φύγει.

• Ε, που πας από τώρα; τον ρωτάν οι άλλοι δύο.

• Σπίτι, πέρασε η ώρα,έχω να γαμήσω και το γάτο!

:lol::lol: καλο!

Μόλις έλαβε ο Αλέξης Τσίπρας τη διερευνητική εντολή για τη διαπίστωση της δυνατότητας σχηματισμού κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής, συναντήθηκε με τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής και τους είπε: Ελάτε όλοι να δούμε αν μπορούμε να σχηματίσουμε κυβέρνηση.

Αμέσως ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος σηκώνονται και πάνε προς το μέρος του.
Μόλις τους βλέπει ο Τσίπρας τους λέει:
Πού πάτε κύριοι;;;;;;;;;;;;!!!
Σαμαράς - Βενιζέλος : Μα εσύ δεν είπες να έρθουμε όλοι;;;;
Τσίπρας: Όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι εκτός από τους μνημονιακούς!!!
Τότε σηκώνεται ο Μιχαλολιάκος.
Τον βλέπει ο Τσίπρας και ρωτάει:
Επ επ επ επ επ!!! γιατί σηκωθήκατε εσείς;;;;!!!
Μιχαλολιάκος: Αφού είμαι αντιμνημονιακός!!!
Τσίπρας: Όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι, αλλά όχι και όσοι είναι φασίστες!!!
Εννοώ όσους είναι αριστεροί!!!
Με το που λέει αυτό, η Παπαρήγα πάει να φύγει.
Τσίπρας: Εσείς πού πάτε τώρα;;;;!!!
Παπαρήγα: Αφού δεν είμαι αριστερή εγώ, είμαι κομμουνίστρια!!!
Τότε γυρίζει σε όλους ο Τσίπρας και λέει:
Ρε παιδιά, ελάτε να οργανωθούμε να κάνουμε μια κυβέρνηση της προκοπής!!!
Όλοι!!!

Έλεος πια! #-o

Το γράμμα του Αλέξη Τσίπρα στην ΤΡΟΙΚΑ
Dear Troika,

Samaras and Benny sign mnemonium, and dont take the sign back.
So, now you have mnemonium sign, all OK, no problem.
Please send 18 Billion to Greek bank so we ?guarantee? them, give hair cut and shower, to stop look like hippies?.
Next month I need 10 billion for salary. Better send money in suitcase.
Not safe use bank.

P.S. Copy this letter in 10 copies and send it to another 10 international organizations (like IMF and ECB) and you will see great luck in your life with lots of happiness.
G.A.P. did and he won billions in the CDR?s. His family were millionaires now they are billionaires.
If you dont send the 10 copies you will have bad luck for the next 5 financial quarters.
Akis Ts. did not send it, and he end up in jail. His wife stop eating and bank accounts frozen.

Κανείς δεν γελάει με τις μαλακίες σου ρε μαν

πφφφ εδω και καμποσες σελιδες δεν εχουμε κανενα ΚΑΛΟ ανεκδοτο ρε φουστη… αντε googleαρετε κανενας γιατι εγω βαριεμαι :roll:

Το αυτό…ε όχι και πολιτική προπαγάνδα στα ανέκδοτα, ΕΛΕΟΣ

Καλά ρε πάτε καλά?Και για την χρυσή αυγή έχουν βγει τόσα και τόσα.Πολιτική προπαγάνδα στα ανέκδοτα.:lol::lol: Καλα δεν συζητάω για λα.ο.ς. και Γεωργιάδη και τα σχετικά με λαζόπουλους κανάκηδες αλλά και εδώ τι πείραγμα είχε πέσει.Πολιτική προπαγάνδα ήταν και αυτά?Μιλάμε για παράκρουση όμως ε.Οταν γίνεται κυβέρνηση ξέρετε τι εχει να γίνει?:?

ε τοτε να μην σχηματιστει κυβερνηση :stuck_out_tongue:

• Παρθενικο αυτοσχεδιο ποστ :smiley: *

Αυγουστος μηνας,εχει περασει και το 3ο μνημονιο πλεον και γινεται τεραστια πορεια στην Αθηνα.Μιλαμε ομως για πολυ κοσμο,πρωτη φορα ολοι μαζι,ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ,ΠΑΜΕ,ΟΛΜΕ δεν ξερω κ γω ποιος + καμια 800αρια χιλιαδες πολιτες.Μεσα φυσικα και ο Σακης και ο Τακης! Eκει λοιπον που προχωρουν ολοι μαζι,φωναζουν συνθηματα,κουνανε γροθιες και τα ρεστα,ξαφνικα ο Σακης παρατηρει κατι περιεργο.Μπροστα μπροστα,μαζι με τα πανο στην κορυφη της πορειας βρισκονται τεσσερις τυπαδες, με τερμα ξασμενο μαλλι,βαρυ μεικ-απ με σκιες κραγιον ρουζ ριμελ κλπ, στενα δερματινα παντελονια και κολαν σε εξαντρικ χρωματα,αλυσιδες σε τσεπες και ζωνες,μποτες δερματινες και απο πισω τους να τρεχει στριγγλιζοντας ενα κοπαδι γκομενες! Μπερδευεται παρα πολυ ο Σακης και απορει,αλλα δε λεει τιποτα. Σε καποια στιγμη φτανουν κοντα στο Συνταγμα και τσουπ! Να σου τα ΜΑΤ! Παρ’ολα αυτα τα πραγματα ειναι ηρεμα,δεν υπαρχουν αντεγκλισεις και τσαμπουκαδες,οι μπατσοι δεν πετανε χημικα και οι διαδηλωτες κανουν σαν να μην τους βλεπουν. Ξαφνικα ομως ακουγονται κατι στριγγλιες και ουρλιαχτα απο μπροστα και ο Σακης βλεπει εκπληκτος τους περιεργους μαλλιαδες απο πριν με το που βλεπουν τα ΜΑΤ να φευγουν σφαιρες προς τα πανω τους,να πεφτουν μεσα στον κλοιο και να αρχιζουν να δερνουν και να δερνονται με μανια!!! Τοτε απηυδισμενος ο Σακης γυρναει στον Τακη και του λεει: - Μα ποιοι ειναι αυτοι τελικα ρε Τακη?
-Ειναι δυνατον να μη τους ξερεις?
-Οχι,για πες μου ποιοι ειναι?
-Μα ειναι προφανες!

[SPOILER] Ειναι οι Moτλεη ΝTOY[/SPOILER]

:tomato:

[SPOILER]ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ[/SPOILER]

-Άνοιξε μάνα!
-Ποιος είναι?
-Ο γιος σου.
-Ποιος “γιός σου”?
-Ο Σαριέγκι ρε μάνα…

:’)

:lol2::lol2:

Μόλις γέννησε η κότα μας…

Eίναι ο Σάκης και ο Τάκης και βλέπουν τηλεόραση.Σε κάποια διαφήμιση λοιπόν πετυχαίνουν τον Dave Mustaine να διαφημίζει ένα αναψυκτικό,δικής του παραγωγής,το οποίο υπόσχεται ο γνωστός frontman,ότι έχει υπέροχη,δυνατή και γεμάτη γεύση,χαρίζοντας δύναμη,ευεξία και εσωτερική γαλήνη.Ενθουσιασμένοι με το διαφημιστικό και φανατικοί θαυμαστές των Megadeth οι δύο φίλοι τρέχουν στο πλησιέστερο περίπτερο και αγοράζουν δύο κουτάκια απ το αναψυκτικό του Mustaine.
Με μεγάλη χαρά τα ανοίγουν και κατεβάζουν τις πρώτες γουλιές…
-Πω ρε φίλε,χάλια είναι
-Ναι ρε συ,σαν κάτουρο έχει γεύση.
-Άστα να πάνε,όντως και η μυρωδιά σαν κατρουλιό είναι.
-Καλά πως του ρθε και έβγαλε τέτοια μαλακία ρε φίλε??
-Ε μα είναι λογικο…

[SPOILER]Piss Sells…[/SPOILER]