:lol::lol:
Δεν ξέρω να έχει ξαναποσταριστεί αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να ψάξω 500+ σελίδες!
Στην κιβωτό του Νώε λοιπόν, έχουν κάνει ουρά τα ζώα απ’ έξω και μπαίνουν με αλφαβητική σειρά. Τέλος πάντων, είναι ένας ουρακοτάγκος και έχει μπροστά του μια ψείρα. “Α, β, γ,…μ,ν,ξ,ο…ψ” λέει από μέσα του, “εγώ είμαι πρώτος”. Οπότε σκύβει και λέει στην ψείρα “Ουρακοτάγκος”. Τον κοιτάζει η ψείρα, δεν του δίνει σημασία. Έχει αρχίσει να τσατίζεται ο ουρακοτάγκος, ξανασκύβει μπροστά στην ψείρα “Ουυυυυρακοτάγκος”. Τον κοιτάζει η ψείρα, δεν του δίνει σημασία. Τα παίρνει στο κρανίο ο άλλος, “ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥρακοτάγκος!”, γυρίζει η ψείρα, τον κοιτάει…
[SPOILER]…“ΜΜΜΜΜΜΜουυυνόψειρα”[/SPOILER]
:lol3:
Είναι καλύτερο προφορικά!
:lol3::lol3: :):!:
για τους Λαρισαιους :p:p
Ρωτάει ο Καρδιτσιώτης Σαμ το Λαρισαίο Φρόντο
-Φρόντου που το ‘κρυψς του δαχτυλιδ’?
-Στου… γκόλουμ!!!
Φρέσκο φρέσκο…
Είναι ο Σάκης και ο Τάκης και έχουν πάει ταξίδι αρχαιολογικής αναζήτησης στο Κουμράν της Νεκράς Θάλασσας.Σκοπός τους είναι η ανακάλυψη κι άλλων χειρογράφων,που θα ρίξουν ίσως φως σε σκοτεινές πλευρές της Ιστορίας. Μπαίνουν σε διάφορα σπήλαια,ανακαλύπτουν σκοτεινά λαγούμια,ανασκάπτουν λοφίσκους ώσπου κάποια στιγμή πέφτουν πάνω σε κάποια αγγεία γεμάτα παπύρους που με μια πρόχειρη εκτίμηση τους χρονολογούνται στον 1ο μ.Χ αιώνα.Εκστασιασμένοι με την ανακάλυψη αυτή,παίρνουν τους παπύρους στο αυτοσχέδιο εργαστήριο τους και πέφτουν με τα μούτρα στη μελέτη.Διαβάζουν λοιπόν τα εξής στον πρώτο πάπυρο που απ ό,τι φαίνεται είναι κάποιο θρησκευτικό κείμενο…
"Εδάφιον 1ο: Και ο Ιησούς αφού θεράπευσε τον λεπρό προχώρησε προς την πλατεία.Κάπου εκεί όμως τον έχασα απ τα μάτια μου,γιατί την προσοχή μου τράβηξε μια ντόπια με απίστευτα οπίσθια."
Έχουν μείνει άφωνοι οι δύο επιστήμονες…και συνεχίζουν την ανάγνωση…
"Εδάφιον 20ο: Ο Ιησούς έβγαλε τα υποδήματά του και προχώρησε προς το νερό και βάδισε πάνω του σαν να ήταν στεριά.Πιο δίπλα όμως έκανε μπάνιο μια νεαρά φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπικίνι και είχε αυτό που λένε οι Ρωμαίοι patus apisteftus"
Δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι Σάκης και Τάκης όμως δεν το βάζουν κάτω…
"Εδάφιον 37ο: Κι ενώ ο Ιησούς στέκεται μπροστά στο κιβώριον του Λαζάρου και τον προστάζει να βγει έξω,στο δίπλα σπίτι βγαίνει να απλώσει τα ρούχα μια νεαρή Εβραιοπούλα,με κάτι καπούλια σμιλευτά,μούρλια,οπότε συνέχισα να την παρατηρώ και έχασα την συνέχεια.Απ ότι μου είπαν ο Λάζαρος αναστήθηκε."
Το σοκ ήταν μεγάλο και βαθειά μέσα τους οι δύο αρχαιολόγοι γνώριζαν πως οι αποκαλύψεις τους θα έφερναν τα πάνω κάτω στην θρησκειολογία.
-Ρε φίλε τι λες τώρα?Τι ανακαλύψαμε??
-Είναι ένα απόκρυφο Ευαγγέλιο ρε συ!!
-Ναι αλλά ποιος είναι ο συγγραφέας???
-Ε μα είναι λογικό…
[SPOILER]Είναι ο Ευαγγελιστής Look Ass.[/SPOILER]
Δάκρυα,σοβαρά
:lol: μα το θεο φοβόμουν να πατήσω το Spoiler :lol:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΛΑΙΩ…
Πανε 2 τραγοι σ’ ενα μπαρ, και ρωταει ο μπαρμαν τον ενα, “τι θα θελατε να πιειτε?”
-2 bombay για μένα, και 2 για το φίλο μου
μετά από λιγη ωρα παλι το ίδιο
τι θα θελατε να πιειτε?
2 bombay για μενα και 2 για το φιλο μου
αυτο συνεβη παρα πολλες φορες
ξανα και ξανα
Καλα ρε παιδια να ρωτησω κατι? Γιατι 2 bombay ο καθενας?
[SPOILER]Μα γιατί είμαστε οι αποδυοbombay τραγοι ρε φιλε…[/SPOILER]
:lol::lol::lol::lol:
Οκ μπορώ να πω οτι τουλάχιστον ένα δακρυ κύλησε!
Πριν 2 σελιδες ρε
Ήταν ο Γιάννης και ο Παναγιώτης στο σινεμά και έβλεπαν μια ταινία. Μπροστά τους ήταν ένας καράφλας, γεροδεμένος και ψηλός. Λέει ο Γιάννης:
Γιάννης : - Βάζουμε στοίχημα 5 ευρώ να του δώσω φάπα χωρίς να με σπάσει στο ξύλο;
Παναγιώτης : - Εντάξει.
Του ρίχνει την φάπα ο Γιάννης. “ΠΑΦ”.
Γιάννης : - Ρε, Γιώργο, εσύ είσαι;
Καράφλας : - Δεν είμαι ο Γιώργος.
Γιάννης : - Συγνώμη.
Δεν τον έσπασε στο ξύλο ο κ…αράφλας.
Γιάννης : - Δώσε τα 5 ευρώ.
Ο Παναγιώτης τι να κάνει, του τα δίνει τα 5 ευρώ.
Μετά από 10 λεπτά.
Γιάννης : - Βάζεις στοίχημα άλλα 5 ευρώ να του δώσω πάλι μία φάπα χωρίς να με δείρει;
Παναγιώτης : - Βάζω , τώρα δεν μπορεί, θα σε δείρει.
Ρίχνει ο Γιάννης στον καραφλό την φάπα. "ΠΑΦ"
Γιάννης : - Ρε, Γιώργο εσύ είσαι σίγουρα! Δεν μπορεί!
Καράφλας : - Κύριε, σας το είπα, δεν είμαι ο Γιώργος.
Γιάννης : - Δεν γίνεται τέτοια ομοιότητα
Καράφλας : - Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν μεταξύ τους.
Γιάννης : - Εντάξει, συγνώμη.
Ο Γιάννης πάλι κέρδισε το στοίχημα και παίρνει πάλι άλλα 5 ευρώ.
Ο Καράφλας φεύγει από εκείνη την θέση που καθόταν και πάει να κάτσει πιο πάνω.
Γιάννης : -Βάζεις στοίχημα άλλα 5 ευρώ να πάω εκεί πάνω και να του ρίξω άλλη μία φάπα;
Παναγιώτης : - Βάζω. Τώρα σίγουρα θα σε δείρει, σίγουρα.
Πάει ο Γιάννης πιο πάνω να κάτσει. Πάει στον καράφλα και του ρίχνει μία φάπα και του λέει:
- Εδώ είσαι, ρε Γιώργο, και ρίχνω φάπες στον άλλον συνέχεια;
χαχαχα φειλ. τι σκατα ενα ανεκδοτο ακουσα κι εγω λαιβ και γελασα
Κλασική ιστορία τζίτζικα-μέρμηγκα…
Καλοκαιράκι, το μηρμήγκι φουλ στη δουλειά με όλη την οικογένεια, κυρα μηρμύγκαινα, μικρά μηρμυγκάκια, όλο το σόι, σπόρο-σπόρο στην πλάτη και δρόμο για τις αποθήκες… Περνάει από το δρόμο ο τζίτζικας σε ένα φουλ κάμπριο αυτοκίνητο με δύο γκομενάρες αγκαλιά και κορνάρει. ΜΠΙΙΙΠ ΜΠΙΙΙΙΙΙΠ και φωνάζει το μηρμύγκι… -Έλα ρεεεεεε, έλα να πάμε παραλία, κοίτα τι πλάσματα κουβαλάω, έλα θα περάσουμε σούπερ…
Τον κοιτάει ο μηρμύγκης: Τι λες ρε φίλε, καλοκαίρι είναι, ξέρεις πώς είναι τα πράγματα, μαζεύω για το χειμώνα, πού να τρέχω τώρα, τι θα πει κι η κυρά, είμαι σε δύσκολη θέση…καταλαβαίνεις…
-Είσαι μαλάκας φιλαράκοοο, του λέει ο τζίτζικας, γκαζώνει και φεύγει…
Χειμώνας, στο σπίτι του μηρμυγκιού. Ο κυρ μηρμύγκης με τις παντόφλες μπροστά στο τζάκι, διαβάζει εφημερίδα, πίνει τι τσαγάκι του εμφανώς ικανοποιημένος. Έξω κρύο, βροχή, αέρας. Κάποια στιγμή ακούει ένα φρενάρισμα και ένα κορνάρισμα ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ… και μια φωνή.
-Μηρμήγκη, ρε μηρμύγκηηηηηηη, έλα όξω ρεεεεε…
Ρίχνει κάτι πάνω του, βγαίνει έξω και τι να δει; Το τζίτζικα σε ένα αστραφτερό τζιπ, με 4 γκόμενες, τη μία καυλύτερη από την άλλη.
-Τι κάνεις εδώ ρε τέτοια εποχή; ρωτάει το μηρμύγκι.
-Τι κάνω ρε; Πάμε τσάρκα, μπουζούκια, γκόμενες, ζωάρα ρεε…, άντε πάμε…
-Τι λες; του λέει το μηρμύγκι, μέσα στο καταχείμωνο, πώς εσύ…ο μύθος, η ιστορία, το χειμώνα στο σπίτι, το καλοκαίρι δουλειά…
-Άστα ρε αυτά κοίτα τι σου έχω, άντε ντύσου, φεύγουμε…
-Ξέρεις πώς είναι αυτά ρε τζίτζικα. Δύσκολα. Οικογένεια, η κυρά, τα πιτσιρίκια… του λέει απογοητευμένο το μηρμύγκι. Άντε στο καλό και άσε με…
-Τελευταία σου κουβέντα;
-Ε, ναι, αλλά να σου πω κάτι…
[SPOILER]Πέρνα καλά εσύ και αν δεις τον Αίσωπο, πες του να πάει να γαμηθεί…[/SPOILER]
Mια οικογενεια συντρόφοι του ΚΚΕ τρώνε Κυριακη μεσημέρι ολοι μαζί…
-Κορη: Μπαμπά, ο ελέφαντας πετάει;;
-Πατέρας: Οχι βέβαια, που τις διαβασες αυτές τις βλακείες;;;;
-Κόρη: Το εγραψε χτες ο Ριζοσπάστης
-Πατέρας: Ε, ντάξει, κουνάει λίγο τα αυτιά του και σηκωνεται καμια 20αριά πόντους, μαλακίες.
Σταματησα να διαβαζω.[COLOR=“White”]Ενταξει δε σταματησα αλλα πρωτη φορα βλεπω τετοια ονοματα σε ανεκδοτο[/COLOR]
Εχω δακρυσει και με τα ανεκδοτα και με τα κομμεντς απο κατω :lol: :lol: