Ανεκδοτάκια

:lol::lol:πολύ καλό:):!:

Ήταν ο Σάκης κι ο Τάκης, και άκουσαν κάτι για μια μεγάλη ροκ συναυλία, όπου θα λάμβανε χώρα στο ΟΑΚΑ. Ο Σάκης όντας οπαδός της ροκ, πείθει τον φίλο του Τάκη να πάνε.
Μπαίνοντας στο στάδιο, διαπιστώνουν κάτι παράξενο. Η αρένα, όπου και βρισκόντουσαν περιοριζόταν περιμετρικά του γηπέδου, δημιουργώντας ένα κύκλο πάχους το πολύ 10 μέτρων, και ακριβώς πίσω τους φυσικά οι καθήμενοι θεατές.
Τα μέλη της μπάντας βρισκόταν στη μέση, σε όλη αυτή τη τεράστια έκταση, που ήταν σχεδόν όλο το γήπεδο ποδοσφαίρου. Μέσα σε αυτή τη τεράστια έκταση, κάθε μέλος είχε τη δικιά του γωνία, απομονωμένο από τα άλλα μέλη Επίσης, το προσωπικό κτλ βρισκόταν σε διάφορα μέρη της έκτασης αυτής.
Ο Τάκης έχει μείνει κάγκελο!
-Βρε Σάκη, έχω δει σε βίντεο πολλές συναυλίες, αλλά σε όλες ο κόσμος γεμίζει το στάδιο και σε μια άκρη βρίσκεται η σκηνή και εκεί πάνω παίζουν οι μουσικοί! Εδώ τι γίνεται; Γιατί πιάνουν τόσο χώρο και ο ένας είναι στη μια γωνιά και ο άλλος στην άλλη;
-Απαιτήσεις του συγκροτήματος Τάκη! Έτσι έχουν συνηθίσει να παίζουν, και είναι κάτι που τους εκφράζει!
-Είναι αυτό εικόνα συγκροτήματος; Ποιοι είναι αυτοί τέλοσπάντων, που τους αρέσει να παίζουν μουσική ο ένας τόσο μακρυά από τον άλλο;
-Ε, μα είναι λογικό φίλε μου!

[SPOILER]Είναι οι Skorpions!!![/SPOILER]

οσον αφορα τα δηθεν, ασχετα με την τελικη ατακα και κατα ποσο ειναι πετυχημενη, παντα γελαω στο τελευταιο σημειο με τον σουρεαλ διαλογο που ο ενας ρωταει γιατι η κατασταση ειναι τοσο περιεργη και fucked up, και ο αλλος του απανταει “μα ειναι λογικο…” :lol:

παλιό

Ο Σάκης πετυχαίνει τον Τάκη. Που πας Τάκη με το λάπτοπ στο χέρι; Άσε Σάκη χάλασε και το πάω για επισκευή. Μετά από δυο βδομάδες ξαναπετυχαίνει ο Σάκης τον Τάκη έξω από μία εκκλησία και ντυμένο με σακάκι. Τι κάνεις εδώ Τάκη; Άνοιξε την πόρτα να δεις, Ανοίγει την πόρτα ο Σάκης και τι να δει. Το λάπτοπ του Τάκη ντυμένο με ράσο, να παίζει εκκλησιαστικούς ύμνους από τα ηχεία και να έχει πάνω του ένα θυμιατό. Μα καλά τι γίνετε εδώ, αυτό δεν είναι το λάπτοπ που είχε χαλάσει;

[SPOILER]Ναι, αλλά τώρα λειτουργεί.[/SPOILER]

Σάπισα :lol::lol3::lol3:

Καλά ντάξει… ϊσως είναι το καλύτερο δήθεν που έχω ακούσει! Καψιμόοοο!!!

…όντως απ’τα καλύτερα:lol::lol: :):!:

ρε, ποιός ρουφιάνος πάλι??

Mε την εκκλησία είναι από τα πρώτα δήθεν που διάβασα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Προ ολίγου…

Είναι ο Σάκης και ο Τάκης και γυρίζουν την Ευρώπη με ώτο-στοπ. Σε μία απ τις μέρες της αδιάκοπης περιπλάνησης και ενώ έχουν χαθεί πραγματικά στη μελέτη του χάρτη,φτάνουν στην είσοδο ενός μεγάλου μουσικού φεστιβάλ.Η περιέργειά τους κερδίζει και καταλήγουν να βγάλουν εισιτήρια και εισέρχονται στον χώρο του φεστιβάλ,συμμετέχοντας στις χιλιάδες του κόσμου.Στη σκηνή ξαφνικά βγαίνει ένας φτυστός ο Αντώνης Ρέμος και αρχίζει να τραγουδάει με φωνή ίδια με εκείνον: “Κλειστά τα στόοοοματαααααα” κτλ κτλ…
Στα καπάκια,βγαίνει και ένας ακόμα με παρουσιαστικό και φωνή πάλι ίδια με του Ρέμου και τραγουδάει το "Κομμένα πιαααα τα δανεικάααα"
Το ίδιο συνεχίζεται για όλη τη διάρκεια της βραδιάς και οι δύο φίλοι έχουν μείνει να κοιτάνε με απορία…
-Πω ρε φίλε,τι φάση??
-Ναι ρε συ,δεν το περίμενα!!
-Που διάολο είμαστε ρε συ??
-Ε δεν κατάλαβες??
-Όχι ρε μαν
-Ε μα είναι λογικό…

[SPOILER]Είναι το φεστιβάλ του Σαν Ρέμο.[/SPOILER]

^^ ahahahhaahahahah!!! Καψιμο!!!

Μιχαλολιάκος στη Παπαρήγα: ΕΓΕΡΘΗΤΙ

όρθια είμαι

Τελικά, ο Παπαδάκης το ΟΧΙ δεν το φώναζε στον Κασιδιάρη, αλλά στον Παυλόπουλο, για να μη σηκωθεί και πλακώσει τον Κασιδιάρη…!

Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες για μια γλάστρα…
Έχω μείνει Παυλόπουλος.

Αφήστε τα ψέματα, επιτέλους! Ο Κασιδιάρης δεν κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο! Κρύβεται για να μην τον βρει ο Παυλόπουλος!

Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε;
-Κασιδιαρης:ένα Freddo capuchino με καννελη καλα
χτυπημένο…
-Δουρου:εγω ένα νεράκι ευχαριστώ…!

Η άλλη άποψη: “Η Λιάνα έφταιγε!! Χτύπησε με Ριζοσπάστη τον Κασιδιάρη!! Είναι δυνατόν;; Σαν να πετάς αγιασμό σε Βρικόλακα!!!”

Κασιδιάρη δεν έχεις καταλάβει που έχεις μπλέξει,δες το βίντεο πως σε κοίταζε ο Πάκης το πρωί και σκέψου μήπως είναι καλύτερα να παραδωθείς πριν σε πετύχει πουθενά…

:lol::lol::lol::lol::lol:

^^^ τρατζικ… αφου διασκεδαζεις ομως…

Αφηστε τον ρε ειναι ακριβα τα ερκοντισιον και καινε και ρευμα…

Μεταλας κοπανιεται στο δωματιο του με 40 βαθμους.Μπαινει η μανα του μεσα :
-Πωωωωω, ζεστ’ !
-Τι Possessed ρε μανα,Sodom ακουω

:’)

θεϊκό:lol::lol:

Ο Τσακ Νόρις ξέρει ποιά είναι η μοναδική αγάπη του Μάνθου Φουστάνου. :lol:

:lol::lol::lol::lol: Τέλειο στο κλεψα! :smiley:

Η Ελλάδα θα πάρει το Γιούρο.