Ανεκδοτάκια

εχω πεσει κατω με ανεκδοτα χοκαμ!! το ενα καλυτερο απο το αλλο!! :lol::lol::lol:

φοβόμουν να πατήσω το σποιλερ στο ανέκδοτο του hokam. αφού το πάτησα φοβήθηκα μην πάθει τίποτα το στομάχι μου. πόνεσα απο τα γέλια. :lol:

Όλα τα λεφτά… συν όλα τα υπόλοιπα. Αν και ομολογώ ότι φοβήθηκα ότι θα ήταν ο Αλέξανδρος Πετρίδης…

χανει παρα πολυ απο το pc, απο κοντα αν το πει καποιος που “τοχει” με τα ανεκδοτα, σπερνει…

[B][SIZE=“6”]ΘΕΟΣ…ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ…ΚΛΑΜΑ…[/SIZE][/B]

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

[B][SIZE=“6”]ΔΑΚΡΥΑΑΑ!!![/SIZE][/B]:lol2::lol3::lol3::respect:

Εν συντομία

Πώς λέγεται το τραγούδι που όταν το ακούς σου έρχεται συνεχώς ο λογαριασμός για δημοτικά τέλη;

:lol::lol::lol::lol:

η απουσια σου ειναι αισθητη. ευτυχως ποσταρει και ο χοκαμ!

:lol2::lol2:

Ανοίγονται νέοι prog δρόμοι στα δήθεν. Τίποτα δεν σταματά την εξέλιξη…

Αυτοσχέδιο ανεκδοτάκι που το επινόησα όταν ανέβαινα Θεσσαλονίκη μετά από την τελευταία μέρα του Ροκγουέηβ! Προσοχη, είναι αισχρό! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ποια η διαφορα του νυχτοφύλακα και της πουτάνας;

[SPOILER]Ο νυχτοφυλακας παίρνει νυχτοκάματο
Η πουτάνα παίρνει νυχτο(cum)ατο[/SPOILER]

Στις Κάννες για τον Χρυσό Φοίνικα …η Ελλάδα είναι υποψήφια με συμμετοχή στις κάτωθι ταινίες:

• Η Τρόϊκα θα στον σφυρίξει τρεις φορές
  • Ανεμοδαρμένα Χρέη!
  • Ξέρω τι ψήφισες φετος το καλοκαίρι
  • Όσα παίρνει ο Πάγκαλος
  • Το Μετέωρο Βήμα του Πρωθυπουργού
  • Τα μαύρα φεγγάρια του είλωτα.
  • Ο γητευτής των παραλόγων
  • Αγάπη μου συρρίκνωσα την χώρα.
  • Οι συνήθεις άφραγκοι
  • Όσα παίρνει ο άνεργος
  • Εφιάλτης στο δρόμο με τους κλέφτες

Κλαμα μόνο!!!

Από τι είδος μετάλου είναι φτιαγμένες οι συσκευασίες των ζαμπόν swan;

[SPOILER] Αυτό για όσους δεν το ξέρουν…[/SPOILER]

[SPOILER]Από αλβανιζέ[/SPOILER]

:tomato::tomato:

Είναι ο ιωσήφ με την μαρία και περπατάνε,πιάνει ο ιωσήφ έναν κρίνο, της τον δίνει κ της λέει “Μύρισε τον,γαμαει…”

Ήταν μία γιαγιάκα και πήγε να πληρωθεί την σύνταξή της από την τράπεζα. Εκεί που έβγαινε, της αρπάζουν δύο νεαροί την τσάντα και αρχίζουν να τρέχουν.

• Με κλέψανε, με κλέψανε, αρχίζει να φωνάζει η γιαγιά.
    Ξαφνικά ανοίγει ένα καπάκι υπονόμου και πετάγεται ένα χελωνονιντζάκι. Τους αρχίζει στο κυνήγι, τους φτάνει, τους δέρνει και επιστρέφει στη γιαγιά με την τσάντα της… Την σηκώνει ,την ξεσκονίζει , την περνάει και απέναντι στο δρόμο
    Του λέει η γιαγιά:
  • Να σαι καλά παιδί μου, με έσωσες. Πως σε λένε γιε μου?
  • Χελωνονιντζάκι γιαγιάκα!
  • Πάντα το έλεγα πως οι Κρητικοί είστε παλικάρια!

χαχαχαχα! το πρωτο…γαμησε!! :stuck_out_tongue:

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3: ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Πέθανα με το πρώτο!!! Τέλειο!!!

Σημερα ειπα το πιο συντομο ανεγδοτο

[SPOILER]-Να βαλω το νουμερο του λογαριασμου τραπεζης σου στην δηλωση για να μπει κατευθειαν εκει η πιθανη επιστροφη φορου?[/SPOILER]

εχεις λογαριασμο στην τραπεζα?? 8O