Ανεκδοτάκια

Σε ολες, οι τραπεζες ειναι φιλες μας

α να σε κανω πιο πολυ παρεα τοτε

Μπαίνει ο Ιησούς σε ένα μπαρ. Παραγγέλνει το ποτό του και εκεί που κάθετε στο μπαρ λέει στον σερβιτόρο: “Τέκνον μου θα κεράσεις τις κοπέλες που κάθονται απέναντι από ένα σφηνάκι μαυροδάφνη;” Πάει λοιπόν στις κοπέλες με τα σφηνάκια το γκαρσόν, τα αφήνει, δείχνει τον Ιησού και λέει: “Τα σφηνάκια είναι από τον Κύριο”

Δεν ξερω για ποιο πραγμα να προβληματιστω. Το χιουμορ του Ντεκαρτ ή το χιουμορ το δικο μου που γελαω με κατι τετοια.

…δεν είναι ώρα για προβληματισμούς…γέλα λοιπόν:):!:

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ

Μπαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα.Κλάμα,συγκίνηση,κατάνυξη,δέος.

Φρέσκο

Ένας από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του Σάκη, ο Skrillex έρχεται για μία μόνο βραδιά και χωρίς πολλά πολλά ο Σάκης πείθει τον Τάκη να πάνε στο λάιβ. Έρχεται η μεγάλη μέρα και ο Σάκης εκστασιασμένος παρακολουθεί μαζί με τον Τάκη και πολλούς νέους το ίνδαλμα του.
Tο πλήθος παραληρεί, κάποιοι λιποθυμούν, ο Σάκης ουρλιάζει και εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Skrillex, πιάνει το μικρόφωνο και λέει: Το τραγούδι που θα παίξω λέγεται “Μην εμπιστεύεσαι τον ΣΎ.ΡΙΖ.Α.”. Χαμός όλοι κάτω, χτυπιούνται στους ρυθμούς κουνώντας μπλε σημαιάκια. Ο Τάκης παραξενεύεται αλλά δεν λέει τίποτα. Τελειώνει το κομμάτι, ο Skrillex πιάνει και πάλι το μικρόφωνο και λέει: Το επόμενο κομμάτι λέγεται “Η Ελλάδα θα τα καταφέρει με Αντώνη Σαμαρά”. Χαμός και πάλι στο κοινό. Όλοι χορεύουν και λένε συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ.

• Μα καλά ρε Σάκη τι γίνεται εδώ; Τι πράγματα είναι αυτά;
  • Δεν σε καταλαβαίνω. Τι εννοείς; Είναι απόλυτα φυσιολογικό.
  • Ρε Σάκη θα με τρελάνεις; Γιατί είναι φυσιολογικό;
  • Μα καλά δεν ξέρεις τι ακούμε;
  • Όχι. Τι;

[SPOILER]Ακούμε ΔΑΠστεπ[/SPOILER]

Εχει ποσταριστει αναλογο απο Hope καιρο πριν (το θυμαμαι γιατι μου αρεσε) :stuck_out_tongue:

Με γείωσες. Εγώ πάντως μόνος μου το έβγαλα.[COLOR=“White”]Με έναν φίλο δηλαδή.[/COLOR]

[SPOILER]Είναι ο Σάκης και ο Τάκης στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.Όπως κάθονται λοιπόν στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Σάκης εξηγεί στον Τάκη το κάθε άθλημα,μιας και ο Τάκης δεν ήξερε και πολλά.“Να Τακη εκει είναι τα 100 μετρα,εκει το αλμα εις ύψος,εκει το ακόντιο” κτλ.Ενθουσιασμένος ο Τάκης παρακολουθούσε τα αγωνίσματα ώσπου βλέπει κατι παράξενο.
Διάφοροι αθλητές,αρκετά δυνατοί,έπαιρναν φόρα,έφερναν δυο στροφές και μετά έβγαζαν διάφορους παράξενους ήχους από το στόμα με τους κριτές να μετράνε με εντασιόμετρο και άλλα τέτοια.Απορημένος ο Τάκης ρωτα.
-Καλα ρε τι κανουν αυτοι εκει;
-Α ναι,ελα βρε Σακη ειναι γνωστο αυτο το αγώνισμα!
-Τι γνωστο ρε;;Αυτοι παίρνουν φορα,κανουν δυο σβούρες και μετά βγάζουν κατι παράξενους ήχους,λεπτους,τι ειναι αυτα;
-Ε είναι το άθλημα έτσι!
-Καλα και ποιο άθλημα είναι αυτό;
-Ε μα είναι λογικό
-Πώς είναι λογικό;;Πώς λέγεται τέλος πάντων αυτο το αγώνισμα;
-Ε δεν βλέπεις,σφύρα[/SPOILER]

…λήξη ολυμπιακών αγώνων.τώρα!

Επίσης φρέσκο.
Πώς λέγεται το συγκρότημα από την Αγγλία που παίζει ακραία μουσικη και αποτελείται από μαύρους που τρέχουν απίστευτα γρήγορα;;
Bolt Thrower

ο,τι ειπε ο κριμσον! :lol::lol:

εννοειται το προωθω ε!

Όχι ρε φίλε. Όχι…
Δεν είναι δυνατόν…
Κλαίω.

:lol::lol::lol:

χαχαχχα… κανε λογοπαίγνιο και με την λεξη Thrower ρε.τίποτα σε σφυροβολία.χαχαχα

*μαρεσει που του δίνουμε και ιδέες. αντί να μαζέψουμε λεφτά να τον κλείσουμε κάπου

Έχω μερικά φρέσκα…

[SPOILER]"Μπαίνει μια γάτα σε ενα μπαρ:

• Ένα ουίσκας…"[/SPOILER]

[SPOILER]"Πώς λέγεται το να σε κάνει κάποιος φίλο, να σου κάνει like στο πρώτο status που δημοσιεύεις και στη συνέχεια να σε διαγράφει;

One like stand!"[/SPOILER]

[SPOILER]“Λογικά οι αθλητές στη δοκό ισορροπίας με βραχιολάκι πάουερ μπάλανς δεν θα έπρεπε να θεωρούνται ντοπέ;…”[/SPOILER]

[SPOILER]“Δεν ελπίζω ύπτια, δε φοβάμαι πρόσθια, είμαι ελεύθερο…”[/SPOILER]

[SPOILER]“Στον Πολυ Μεγάλο Τελικό, μετά τον τελικό των 100 μέτρων, ο Μπολτ θα αντιμετωπίσει μια Bugatti Veyron, τον Φλας, το Μπιπ-Μπιπ κι ενα νετρίνο…”[/SPOILER]

Ελπίζω να μην σας κρύωσα πολύ! :smiley: :smiley: :smiley:

…όχι γαμάτα είναι όλα:lol::lol::lol: :):!:

What’s the difference between Kobe Bryant and time?

[SPOILER]Time passes…:p[/SPOILER]

Άψογο!