σπαρταράει:
Τι ακούει το curiosity?
[SPOILER]Mars βόλτα[/SPOILER]
σπαρταράει:
Τι ακούει το curiosity?
[SPOILER]Mars βόλτα[/SPOILER]
…:lol::lol::lol: γαμάτα και τα δύο:):!:
γαμησε ρε! :lol::lol:
:lol::lol:
Δεν το κατάλαβα. Αλλά από την άλλη δεν ακούω Mars Volta.
[SPOILER]αφού το curiosity κάνει βόλτα στον μαρς :):!:[/SPOILER]
[SPOILER]Τελικά δεν θυμόμουν τι ήταν το curiosity! :lol:[/SPOILER]
Ωραίο το μετρό της Αθήνας, αλλά της Θεσσαλονίκης πραγματικά δεν υπάρχει
…μπου χα χα…γάμησε:):!:
:lol::lol:
[SPOILER]Είναι ο Σάκης και αποφασίζει να πάει διακοπές με τον φίλο του τον Τάκη στο Αιγαίο με σκοπό να δουν τα νησιά,μαγευτικές παραλίες κτλ.Ξεκινάνε λοιπόν το ταξίδι τους και ο Σάκης ξεναγούσε τον Τάκη ο οποίος μέχρι τότε δεν είχε πάει και σε πολλά νησιά και δεν γνώριζε πολλά πράγματα.Αρχικά μαγεύτηκε από την απλότητα των ανθρώπων ενώ αργότερα λάτρεψε τις παραλίες,τα τοπία και όλα αυτά.Πήγαινε για ψάρεμα,ξενυχτούσε τα βράδια σε ντόπια ταβερνάκια και γενικά η παραμονή του στα νησιά ήταν μια απίστευτη εμπειρία για αυτον.Ένα πρωί ο Σάκης τον παίρνει να πάνε να δούνε μία δραστηριότητα που φημίζεται ανά τα χρόνια και λαμβάνει χώρα στην θάλασσα.
Ο Τάκης όμως βλέπει κάτι αρκετά παράξενο.Διάφοροι τύποι με στολές βουτούσαν στο νερό ενώ ταυτόχρονα έκλαιγαν με λυγμούς λέγοντας διάφορα όπως “Αχχχχ δεν εχω να πληρώσω το χαρατσι και τι θα κανωωω” “Πεθανε η μανουλα μου και εμεινα μονooooος” “Με παράτησε η κυρα μου άνεργο με 3 παιδια και πεινανεεεεε” και παρόμοια τέτοια λυπητερά.Αργότερα μάλιστα ανέβαιναν και κρατούσαν κατι στα χερια τους δίχως η διαθεση τους να αλλάξει
-Καλα ρε τι ειναι αυτοι;
-Ελα ρε,τοσο ασχετος πια;;Δεν τους ξερεις;
-Τι να ξερω ρε,αυτοι εδω ειναι χτυπημενοι απο την μοιρα!
-Ε αφου ειμαστε στην Καλυμνο
-Και που κολλαει αυτο,τι ειναι τουτοι τελος παντων;;
-Ε μα ειναι λογικο
-Πώς ειναι λογικο;;Από όλα τα παράξενα είναι μακράν το πιο παράξενο από τα ανέκδοτα που έχω συμμετάσχει(τεχνητή νοημοσύνη εδώ)
-Ε καλα,δεν γνωρίζεις τους-φουκαράδες;[/SPOILER]
say what?
+1 level απανθράκωσης απ ό,τι έχει ποσταριστεί ως τώρα.Μαλάκα πήρες βιβλίο και δεν είχες λεφτά για ένα αντηλιακό έστω.Δε σου ξαναστέλνω τίποτα.Θα πάθεις τίποτα και μενα θα κυνηγάνε οι δικοί σου.
Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά
:lol::lol::lol::lol:
Ξεκίνα σιγά σιγά τις διαδικασίες γιατί…
[SPOILER]Είναι ο Σάκης και μαθαίνει ότι έρχεται ένας σπουδαίος μάγος στην πόλη τους.Δίχως δεύτερη σκέψη καλεί τον φίλο του τον Τάκη και με τα πολλά τον πείθει να έρθει μαζί του.Η μέρα φτάνει,πηγαίνουν παίρνουν τα εισιτήρια και πηγαίνουν στο θέατρο όπου ο μάγος θα έκανε το μοναδικό του show.Ξεκινά λοιπόν και αρχικώς έκρυβε διάφορα πράγματα,έκανε κόλπα με τράπουλες κτλ.
Ώσπου σε μία στιγμή κατεβάζει μία βοηθό του,ωραία ξανθιά,την βάζει σε ένα κουτί,παίρνει ένα πριόνι και αρχίζει να πριονίζει.Ενώ όμως την έκοβε άρχισε να κατεβαίνει ένα πανί τηλεόρασης,από κάτι ειδικά μηχανήματα δημιουργείται καπνός,ανάβει ένας προτζέκτορας και αρχίζει και παίζει η Μπαρτσελόνα.Γκολ ο Μέσσι,ασιστ ο Τσάβι,χαμός στο ίσωμα μέσα στο γήπεδο από τους οπαδούς,ενω ο μάγος συνέχιζε ακάθεκτος.
Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι εκτός από τον Τάκη ο οποίος τα είχε παίξει
-Καλα ρε,τι γίνεται εδώ;
-Τι γίνεται ρε;Κάνει ένα φοβερό κόλπο,την κόβει στα δύο,δες δες!
-Τι κόβει στα δύο ρε;Η Μπαρτσελόνα και η τηλεόραση μπροστά που κολλάνε;;
-Ε μα είναι λογικό!
-Πώς είναι λογικό;
-Χρησιμοποιεί προπέτασμα Κα(μ)πνου[/SPOILER]
^^ κριμα που που δεν εχω κάμερα να δεις την φάτσα μου τώρα :lol2:
εχω λυγίσει απο τα γέλια. τόσο τραγικό μπορεί να είναι κατι
Έλιωσα με ανέκδοτο karvou. :lol: :lol: :lol:
Και μια κρυάδα να πάει καλά η μέρα.
"Έχεις χαθεί τον τελευταίο καιρό που ασχολείσαι με τις καταδύσεις…
Χαμένο κορμί σε φωνάζουν και δύτη!!! "
Εισαι σίγουρος;
[SPOILER]Eίναι ο Τζον Τέρρυ στον τελικό του Champions League και ετοιμάζεται να χτυπήσει το πέναλτυ όπου θα δώσει στην Τσέλσι την νίκη επί της Γιουνάιτεντ και επομένως τον τίτλο.Ετοιμάζεται,στήνει την μπάλα,πάει να το εκτελέσει όμως γλιστρά και το χάνει.Απαρηγόρητος πέφτει κάτω και αρχίζει να ξεσπά σε κλάματα.Τότε οι υπόλοιποι συμπαίκτες του σπεύδουν να τον παρηγορήσουν όμως αυτός αρχίζει και τρέχει σε όλο το γήπεδο με δάκρυα στα μάτια.Πάγωσαν αρχικά οι υπόλοιποι παίκτες της Τσέλσι όμως άρχισαν να τον παίρνουν από πίσω για να τον πιάσουν,μιας και η κατάστασή του δεν ήταν και η καλύτερη.Ο Τέρρυ όμως κατάφερνε και τους απέφευγε με κάτι φοβερές προσποιήσεις,τούμπες,σλάλομ κτλ.Κανένας δεν μπορούσε να τον πιάσει
Κάπου εκεί ήταν και ο Σάκης με τον Τάκη.Ο Τάκης τα είχε παίξει τελείως και ρωτάει τον φίλο του
-Καλα ρε γίνεται τώρα δω;
-Ελα μωρε ο καημένος,εχασε το πέναλτυ
-Ναι το είδα,όμως εδώ κλαίει με μαύρο δάκρυ και κανείς δεν μπορεί να τον πιασει!
-Ε μα είναι λογικό;
-Πώς είναι λογικό;
-Ε δεν βλέπεις,κλαίει με ελιγμούς [/SPOILER]