Αρχαίος έλληνας στρατηγός με αδυναμία στις ώριμες γυναίκες :
[SPOILER]
Μιλφιάδης
:razz:[/SPOILER]
Αρχαίος έλληνας στρατηγός με αδυναμία στις ώριμες γυναίκες :
[SPOILER]
Μιλφιάδης
:razz:[/SPOILER]
8O :? :lol:
:lol::lol: :):!:
:lol3:
κλέβω.
[SPOILER]Ειναι ο Σακης και ο Τακης που λετε, headbangers οσο δεν παει, φιλοι του αγνου και παρθενου χεβυ μεταλ οπως το γνωρισαμε στα 80ς, με το αναλογο λουκ βεβαια και παει λεγοντας. Ενα βραδυ λοιπον, Σαββατο ηταν νομιζω, ψηνει ο Σακης τον Τακη να οργανωσουν tribute US Power βραδυ σπιτι του με υλικο, βιντεο, συναυλιες και ολα τα παρελκομενα. Μαζευονται λοιπον το Σαββατοβραδο και αρχιζουν να βλεπουν συναυλιες της εποχης απο ολα τα μεγαθηρια της σκηνης, Jag Panzer, Riot, Fifth Angel, Queensryche (τα πρωτα ε!) και για τελος εχουν αφησει τους πολυαγαπημενους τους Fates Warning. Μιλαμε για ακυκλοφορητο υλικο, ντεμος κτλ, ο Σακης τεραστιος οπαδος τους και εχει τα παντα, ειδικα απο την Arch περιοδο. Γυρναει τοτε και λεει στον Τακη:
“Sex με άσχημη γκόμενα - Ή κλείνεις τα φώτα ή πίνεις μέχρι να γίνεις λιάρδα…”
Δηλαδή “Σκοτεινός ή Πότης” !!!
χαχαχα το κλεβω!
[SPOILER]Ειναι ο Σακης και ο Τακης γνωστοι μπασκετόφιλοι και πανε να δουνε τον πρωτο αγωνα της αγαπημενης τους ομαδας για την σεζόν.Περα από ολα τα αλλα εχουν και ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δουν και τον νέο παίκτη που απέκτησε η ομαδα όπου γενικα ολοι ελεγαν τα καλυτερα,οτι ειναι παικταρας κτλ.Πανε λοιπον στο γηπεδο,καθονται στα διαρκείας τους και το ματς αρχιζει.Χαμος,ενθουσιαμός για την πρωτη εμφάνιση της αγαπημενης ομάδας ώσπου στην πρωτη φαση ο νέος αστέρας παίρνει την μπάλα στο τρίποντο και αρχίζει να την χτυπάει τελείως άμετρα.Παραξενεύεται ο Τακης…
Στην επόμενη φάση πάλι παίρνει την μπάλα στο ίδιο σημείο και αρχίζει και λεει κάτι για τον υπερσουρεαλισμό διαβάζοντας ένα βιβλίο ανάποδα.Στην συνέχεια του παιχνιδιού ξεφούσκωνε την μπάλα και με το “φςςςςς” που ακουγότανε χτυπούσε τα ποδια ρυθμικά και τραγουδούσε παράξενα.Πιο μετά με το χρουτς χρουτς απο το παρκε σκαρωνε μελωδίες κτλ
Ο Τακης τα είχε παίξει
-Καλα ρε τι κανει αυτος,θα μας τρελανει;
-Τι κανει ρε,δεν βλεπεις οτι ειναι παικταρας;;
-Τι παικταρας ρε,πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να παιζει μπασκετ ετσι!!
-Ε μα ειναι και η θεση που παιζει
-Τι λες ρε,τι εναι αυτος τελος παντων;
-Ε μα ειναι λογικο
-Πως ειναι λογικο;;;;!!;;
-Ε δεν βλέπεις,ειναι αβαν γκαρντ[/SPOILER]
Και μονο που μου ηρθε σαν πρωτη εικονα ο Sverd με πορτοκαλι κορδελα και μπλουζα Αμαρε Στουνταμαιρ,οφειλω να δωσω τα σεβη μου.
Βαλσαμωστε τον
Αγγιξε την τελειοτητα.
Ενα δακρυ κυλησε.
Aυτό…ήταν…τώρα έκ…λεισ…α…-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ήταν τρεις μπράβοι και
[SPOILER]ένας συγχαρητήριος[/SPOILER] :p:p
πώς κατεβάζεις ένα γκοθά από ένα δέντρο?
[SPOILER]κόβεις το σκοινί:D:D[/SPOILER]
ανάλογο
δυο γκόθ κάνουν κολασμένo σέξ…
ξαφνικά το αγόρι λέει:… "κοπέλα μου… τί έπαθες?.."
η κοπέλα απαντάει:… "τίποτα… τίποτα απολύτως… γιατί ρωτάς?.."
και το αγόρι απαντάει:… [SPOILER]“κουνήθηκες…”[/SPOILER]
τώρα το είδα αυτό. παναγιιά μου…!!! αλλο ενα τέτοιο και θα τρέχω νοσοκομεία απο τα γέλια.
Αυτα με τους Γκοθάδες δεν τα ηξερα και ελιωσα:lol::lol::lol:
Εχω νεο δήθεν,επειδη εχομε παρει φωτια,αλλα πραγματικά είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να ποστάρω ανέκδοτο.Ειναι κατι παραπανω απο καμένο,η Χιος μοιαζει καταπράσινη μπροστα του
Ακόμη κι άθελα σου ρε γμτ, μπλακ χιούμορ με τα όλα του :lol:
Είναι ο σουπερμαν ο μπατμαν και ο σπαηντερμαν και πλακωνονται σε μια διασταυρωση . Ποιος θα νικησει;
[SPOILER]Ο πουλμαν[/SPOILER]