το σωστο ειναι : Είναι ο σουπερμαν ο μπατμαν και ο σπαηντερμαν σε μια σταση λεωφορειου. ποιον περιμενουν ? - τον πουλμαν…
Η πρώτη μου προσπάθεια. Ειναι πραγματικά τεράστια βλακεία, αλλά δεν βαριέσαι…
[SPOILER]Κάθεται ένα ζευγάρι και βλέπει τηλεόραση. Σε κάποια στιγμή ο τύπος σηκώνεται και αρχίζει να κατεβάζει το παντελόνι του.
- ‘‘Κάτσε μωρό μου, να σου δείξω τι έβγαλα’’, της λέει και κατεβάζει το μποξεράκι, της γυράει τον κώλο του και τον ανοίγει με τα χέρια. Γυρίζει το κεφάλι, την κοιτάει και της λέει:
- ‘‘Ε μωρό είδες’’?
[/SPOILER]
και ρωτάει ο προβληματισμένος crimson idol [B][I]τι έβγαλε??[/I][/B]
απάντηση, [B][I]ενα ανέκδοτο μαλακία [/I][/B]
χα! έβγαλα ανέκδοτο!
*νιώθω χαζός. δεν κατάλαβα τίποτα
μαζι σου κι εγω δεν καταλαβα τιποτα
αλλα περιμενα πρωτα αντιδρασεις απο αλλους
Παιδιά σας το είπα, πρόκειτε για τεράστια μαλακία.
Αιμορροΐδες
χααχαχ τωρα το πιασα , γαματο :lol:
είσαι άξιο τέκνο του floydized! έμπα στην παρέα μας!
Μιας και με αναφέρατε,το ανέκδοτο που ζητήσατε ολοι σας.Ειναι κατάλληλο μονο για τους αρκετά βυθισμένους στον κοσμο μας.
[SPOILER]Ήταν ο Σάκης κι ο Τάκης σε ένα φιλικό σπίτι,και ο μικρός της οικογένειας διάβαζε τα κόμικ του ήσυχος ήσυχος.Οπότε η μάνα του για να μιλήσουν του λέει “Πήγαινε γιωργάκη να κάνεις τα μαθήματά σου”.
"Μα ρε μαμά μόνο μαθηματικά έχω κάτι γραφικές παραστάσεις. Άσε με , θέλω να ζωγραφίσω κάτι"
Επιμένει η μάνα , επιμένει κι ο μικρός , οπότε τελικά τον έπεισε.
Πάει αυτός , κάνει τις γραφικές παραστάσεις και μετά αφού τελείωσε έκατσε και ζωγράφισε έναν χαρακτήρα από τα κόμικ που διάβασε , ένα μικρό παπί με καπέλο
Οπότε γυρνάει ο Τάκης και λέει “Καλά ρε Σάκη, πώς άκουσε τελικά ο μικρός ;”
“Ε δε βλέπεις είναι λογικό”
“Γιατί ;”
“Αφού πρώτα βγαίνει η y(x) και μετά ο Χιούη”[/SPOILER]
όχι. ψέμα.δεν το είδα αυτό. δεν μπορεί να το είδα αυτό. όχι. όχι.όχι. μάλλον δακρύζω. μάλλον.όχι.
8O :lol: καλό
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΡΕ ΥΨΙΚΑΜΙΝΕ…
ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
Δεν μπορει :’)
Eτρωγα ενα μπισκοτο και πνιγηκα απ τα γελια
Κάθε φορά λέω ότι δεν γίνεται και μετά προχωράει ακάθεκτος. Και ανακαλύπτουμε νέους κόσμους…
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ…
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧ, όχι, όχι…
Δάσκαλε…
Ειλικρινά,κοιτάζω πίσω στο μακρινό 2009 οταν και μπηκαν τα πρωτα δηθεν εδω μεσα και συνειδητοποιώ οτι έχουμε αυτοκρατορία.Και μπορώ να σας πω με βεβαιότητα οτι πουθενα δεν υπάρχει μεγαλύτερη παραγωγή δηθεν πλεον,από οτι εδω μεσα.
Φτου μας,μην μας ματιάσουν.
Μου πήρε αρκετή ώρα να το καταλάβω γιατί προσπαθούσα να το διαβάσω αλλιώς. Αλλά ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ! :’)
[SPOILER]θεούσος αλερτ [SPOILER]νοτ[/SPOILER][/SPOILER]
:):!:
μεγαλωνει το ειδος :lol:
ΕΥΓΕ!
Έπεσα απο την καρέκλα και γελουσα σαν μαλάκας για 5 λέπτα!
ΩΡΕ…ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ…