Ανεκδοτάκια

Κι εγω σ’αγαπαω. Παρτε αλλο ενα.

Ο γιος πλησιάζει τον πατέρα.
-Μπαμπά, δώσε μου λεφτά.
-Όχι
-Έλα ρε γέρο πέφτε τα φράγκα τώρα να πούμε.
-Δεν σου δίνω ρε.
-Ρε δώσε το χρήμα γαμώτο.
-Φύγε ρε.
Τσατίζεται ο μικρός και φεύγει απ’ το σπίτι. Η ώρα περνάει και κανένα ίχνος απ’ το παιδί. Οι γονείς ανησυχούν, είναι και 15 χρονών. Περνάει όλη η νύχτα και οι γονείς δεν έχουν κλείσει μάτι. Τα χαράματα, επιστρέφει ο γιος αγκαλιά με έξη γριές. Τρεις αριστερά και άλλες τρεις δεξιά. Τον κοιτούν οι γονείς του και ρωτάνε:
-Παιδί μου, τί έγινε;
-Εξαγριώθηκα.
:expressionless:

#-o :lol:

νιώθω λίγο πιο βλάκας τώρα… :lol: :lol: :lol:

XAAXXAASXAXSAXXAXAXAxaxAxAxaxAxaaxxaxaxaxXXAaXxaxaxAxAxaxaxaxa
axxaxaaxxaXAxAAXAxAxaxaxaxaxAxAxaxaxAxAxAxaxaxA

Με τρελανες χαααχαχχαχαχαχααχα

Γι αυτο εχει πεσει ψυχρα στον Αλιμο…#-o :lol: :lol: :lol:

Eίναι καλοκαίρι (καλή μέρα σαν σήμερα) και ο μέρμηγκας μαζευει την πραμάτεια του για τον χειμώνα…Εκει που μαζεύει και μαζευει,σκαει ο τζίτζικας με γυαλί βερμούδα και δεν συμμαζεύεται και του λέει… Τι κάνεις εκεί ρε μαλάκα?Πάμε για κάνα μπάνιο στην παραλία με κατι γκομενάκια νααα,να πάμε και για καφεδάκι,να αράξουμε κτλ…Ο μέρμηγκας του λεει οτι δεν μπορεί γιατί εχει πολύ δουλειά ακόμα…Το σκηνικό επαναλαμβάνεται επι μια βδομάδα αλλά ο μερμηγκας ατάραχος δεν καταλαβαίνει τπτ…Φτάνει ο χειμώνας λοιπόν ο μέρμηγκας ανάβει το τζάκι του,πίνει το κρασάκι του,βλέπει Champions League και εκεί ξαφνικά ακούγεται η πόρτα…Ποιος να είναι?αναρωτιέται…Τσακ,ο τζίτζικας με κασκόλ,μπουφάν,πέδιλα σκι…του λέει Ρε συ πάμε για weekend στην Αράχωβα,στο σαλέ μου,να πάμε και για σκι τα βράδια clubbing και δεν συμμαζεύεται?Το σκέφτεται λίγο ο μέρμηγκας αλλα του απαντάει αρνητικά…Ρε μαλάκα του λέει τόσο κόπο εκανα το καλοκαίρι για να αράξω τώρα,τουλάχιστον να μη το απολαυσω?Καλά του λέει ο τζίτζικας…Εσυ χάνεις…Καθώς πάει να φύγει όμως του λέει ο τζίτζικας…Ψιτ,αν πετύχεις τον Αισωπο στην Αράχωβα πες του ότι γαμιέται…

Καλο Σοφακι!!!
Παρτε ενα παλιο τωρα…
Ειναι ο ΚΩΣΤΙΚΑΣ και ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ και δινουν εξετασεις…
Ο ΚΩΣΤΙΚΑΣ δεν ειχε διαβασει οποτε του λεει ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ…
-ΚΩΣΤΙΚΑ μην φοβασαι…θα μπω εγω πρωτος και μολις βγω θα σου πω τις απαντησεις…

Οποτε μπαινει μεσα και ο εξεταστης τον ρωταει…
Επειτα απο λιγο βγαινει εξω και λεει στον φιλο του που τον βλεπει ανχομενο…
Μην ανχονεσαι…ρε!!! Οι απαντησεις ειναι…
ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑ,1821,ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ…

Μπαινει λοιπον μεσα ο ΚΩΣΤΙΚΑΣ και τον ρωταει ο ΕΞΕΤΑΣΤΗΣ…
ΕΞΕΤΑΣΤΗΣ-πως σε λενε?
ΓΙΩΡΙΚΑΣ-Αδαμ και Ευα…
ΕΞΕΤΑΣΤΗΣ-ποτε γεννηθηκες?
ΓΙΩΡΙΚΑΣ-το 1821…
ΕΞΕΤΑΣΤΗΣ-καλα τρελος εισαι και μου τα λες ολα αυτα?
ΓΙΩΡΙΚΑΣ-δεν ξερω…το μελεταει η επιστημη…

ελπιζω να μην κρυωσετε πολυ…:smiley: :cold:

Ξανασυναντιουνται 2 παλιοι φιλοι μετα απο πολυ καιρο και αρχιζουν να τα λενε!

-Τι λεει ρε ολα καλα?
-Μια χαρα μωρε εχω κανει οικογενεια εχω μια πανεμορφη κορη και εναν γιο!
-Και εγω εκανα οικογενοια και εχω μια κορη
-Να τις προαλλες πηγαμε θεσσαλονικη
-Τι κανατε?
-Γνωρισε ενα η κορη μου απο εκει,πηγαμε φαγαμε ηπιαμε γνωρισαμε τα συμπεθερια…
-Και παντρευτηκαν?
-Δεν στεριωσανε μωρε,αλλα δεν εμεινε εκει!Πριν 2 μηνες πηγαμε στο βολο που γνωρισε εναν και ηπιαμε φαγαμε ,μεγαλο φαγοποτ!!ι
-Και παντρευτηκαν?
-Δεν στεριωσανε μωρε τα παιδια!αλλα δεν εμεινε εκει!Πριν μια βδομαδα ειχαμε παει καλαματα!Μεγαλο τραπεζι κατσαμε εκει ηπιαμε φαγαμε χορεψαμε!
-Και τι εγινε?
-Παλι δεν στεριωσαν αλλα δεν πειραζει!Εσενα η κορη σου τι κανει
-Κοιτα και εμας η κορη μας πουτανα ειναι αλλα εμεις δεν το γλενταμε…!

Ουπς παιδια… τις απαντησεις τισ ς δινει ο Κωστικας… βλακεια μου…:frowning: εγραφα πολυ ωρα και μπερδευτικα…
Συγνωμη…gays…:cry:

:-s

Η πιο μαλακία που έχω ακούσει ποτέ.

Τώρα γελάω με το πόσο μαλακία είναι δλδ. :lol:

Έτσι μπράβο! :lol:

Παλιό αλλά καλό! :slight_smile:

:-s :-s :-s

:-s :-s :-s :-s :-s

Mα αυτος ηταν ο σκοπος μου.

Χτυπαει το τηλ. 3 η ωρα το βραδυ…
Σηκωνει ο τυπας το ακουστικο…
-Ναι?
-Μποώωω και μιάωωωω
-ε???
-Μποώω και μιάωωωω
-Τι θες ρε??
-Μπορώ και μιλάωωωω
-Ε και γω μπορω ρε φιλε αλλα δεν παιρνω τηλ.μεσα στα αγρια μεσανυχτα να ενοχλω
-Ναι αλλα εσυ δεν εισαι αλογο.

:cold:

ΟΧΙ ΟΧΙ και παλι ΟΧΙ.
Το καλυτερο ανεκδοτο ολων των εποχων, ΔΕΝ γραφεται. Μονο προφορικα μεταδιδεται. Και κραταει τουλαχιστον 5 λεπτα. ΟΧΙ.
ΟΧΙ!

Ναι η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να τον εχω μπροστα μου αυτον που θα μου το ελεγε αυτο επι 5 λεπτα.

:frowning: .

To εχει ξαναπει και αλλος το ιδιο αλλα αντι για αλογο ηταν αγελαδα απο οτι θυμαμαι.

Μια χοντρή μαλακία που σίγουρα θα γελάσετε με την ανοησία της και που υποτίθεται ότι είναι ανέκδοτο
"Πάει ένας έλληνας διακοπές στη Γερμανία. Μόλις φτάνει πεινάει πολύ. Μπαίνει σε ένα εστιατόριο. Το μόνο φαγητό που ξέρει είναι η σαλάτα. Με την πείνα που είχε παραγγέλνει δέκα σαλάτες. Του φέρνει την ΄πρώτη ο σερβιτόρος, την τρώει, του φέρνει την δεύτερη την τρώει και η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι που φτάνει στην ένατη. Του φέρνει την δέκατη και λέει ο έλληνας “Ωπ, φίλε στοπ, μέχρι εδώ αντέχω έσκασα, δεν πάει άλλο” " Ο ορισμός της ανοησίας…[-X