το εξώφυλλο με το μανάβικο λέει ρε μαλάκες… :lol3::lol3:
2 περίεργοι τύποι σε καφε της λαρισας, σήμερα το μεσημέρι κακάριζαν απο τα γέλια με αυτό.
[SPOILER]Είναι ο Σάκης και μαθαίνει πως έρχεται η αγαπημένη του ταινία στο σινεμα,στην οποια πρωταγωνιστή ο αγαπημενος του ηθοποιος.Με τα πολλα πείθει κλασσικα τον Τακη και πανε για εισιτήρια.Μπαινουν λοιπον στην αίθουσα με ποπ κορν και κοκα κολα και αραζουν.Διαφημίσεις,προσεχώς και ολα τα γνωστα ώσπου η ταινία ξεκινά.
Ο Τάκης ομως παρατηρούσε κατι αρκετά παράξενο όσο εξελισσόταν η ταινία.Η ταινία ήταν βασισμένη γύρω από έναν πρωταγωνιστή,κάποιας ηλικίας και καλοστεκούμενος με γοητεία,ο οποίος δεν έκανε απολύτως τίποτα διοτι ήταν πολύ φοβιτσιάρης.Δεν έσωνε την αγαπημένη του επειδη εβαζε τα κλάματα,αφηνε τα πυρηνικά να σκασουν επειδη είχε κοπει στα δύο απο τον φόβο και γενικά ήταν τέρμα φοβισμένος.
-Καλα ρε τι βλεπουμε;
-Τι δεν βλεπεις;;!Υπεροχη τανια!
-Τι υπέροχη ρε;Και ποιος ειναι αυτος ο χεστης που ολο φοβάται και δεν κανει τπτ;
-Ε μα ειναι λογικο
-Πώς ειναι λογικο;;
-Ε δεν βλεπεις,ειναι ο Μαικλ Τα κλασ’
[/SPOILER]
Πω μαλάκες,κατά ριπάς…
:lol::lol::lol::lol:
δε ξερω αν το καταλαβατε αλλα χτιζεται ενα επος εδω.
Έρχεται για συναυλία Ελλάδα μια μεγάλη κυρία του πενταγράμμου και όπως είναι λογικό ο Σάκης με τον Τάκη έχουν βγάλει εισιτήρια πριν καν ανακοινωθεί. Φτάνει η μέρα και όλο χαρά μπαίνουν στον συναυλιακό χώρο. Όλα είναι έτοιμα και η καταξιωμένη αοιδός βγαίνει και αφήνει όλους άφωνους με την φωνάρα της. Μέσα στο όλο show είναι και κάτι παράξενα παιχνίδια με τον κιθαρίστα, που τον πιάνει ξαφνικά από την μέση και αρχίζει να τον στριφογυρίζει με απίθανο οπτικά αποτέλεσμα. Μετά από λίγο κάνει την γκαρσόνα την ώρα που τραγουδά και κάνει και το κόλπο με τον δίσκο να γυρίζει στο ένα δάχτυλο. Κάποια στιγμή βγαίνει κάτω από την σκηνή και μία ψησταριά με ένα αρνί στη σούβλα και η μεγάλη κυρία αρχίζει το ψήσιμο, δίνοντας παράλληλα πόνο στο μικρόφωνο. Κάπου εκεί ο Σάκης αρχίζει να απορεί, αλλά ο Τάκης έχει πωρωθεί ακόμα πιο πολύ. Τον ρωτάει λοιπόν:
- Ρε συ Τάκη τι είναι αυτά που γίνονται στην σκηνή?
- Ε μα είναι λογικό ρε συ Σάκη.
- Τι είναι λογικό ρε συ?
[SPOILER]- Μα είναι η Τίνα Turner[/SPOILER]
Πρεμιέρα και για εμένα
[SPOILER]Είναι ο Σάκης και ο Τάκης στην Αθήνα και έχουν βγει για βόλτα στο κέντρο. Αφού έχουν περπατήσει κάποια μεγάλη απόσταση, βρίσκονται σε λίγη ώρα μπροστά σε έναν τύπο που κλαίει με αναφηλιτά. Είναι τόσο οδυνηρό το θέαμα που ο Σάκης δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος και κάνει δυο βήματα προς το μέρος του για να του προσφέρει βοήθεια. Ο Τάκης όμως δεν χαίρεται και πολύ με αυτό και τον σταματά:
-Ρε Τάκη, με δουλεύεις; Ο άνθρωπος έχει πνιγεί στα δάκρυα, άσε με να τον βοηθήσω.
-Μα είσαι μαλάκας ρε Σάκη; Δεν τον βλέπεις που κρατάει κινητό;
-Ε και τι με αυτό ρε Τάκη; Πού κολλάει το κινητό;
-Ε μα είναι λογικό ρε ?συ, πρώτη φορά το βλέπεις αυτό το σκηνικό;
-Πώς είναι λογικό; Και τι ιδιαίτερο έχει αυτό το σκηνικό;[SPOILER]-Να ρε Σάκη, του τελείωσε η μπαταρία και προσπαθεί να το φορτίσει συναισθηματικά.
[/SPOILER][/SPOILER]
είχε φανεί από τη μάχη των τιτάνων ότι έχεις ταλέντο… :lol:
για το θεο ρε μαλακες…χαχαχαχααχαχα
ολα φοβερα!!! :lol:
πηρε φωτια ο κωλος σας.
…προσυπογράφω:):!:
Δηλώνω ΜΗ fan των δήθεν ανεκδότων, μιας και σπάνια γελάω με αυτά, αλλά μιας και εκεί που καθόμουν μου ήρθε η παρακάτω καμμενιά, είπα να μην την στερήσω από τους fans του είδους…(Δεν ξέρω αν το είχε σκεφτεί και άλλος στο παρελθόν και το είχε βάλει)…Αν γνωρίζω καλά, ντύνω με στόρυ, Σάκη και Τάκη και παραδίδω…
Είναι λοιπόν ο Σάκης και ο Τάκης και πάνε να δουν μία folk μπάντα που παίζει στην πόλη…Δεν τους ξέρει πολύς κόσμος, αλλά είναι γνωστοί για τις τρέλες που κάνουν στη σκηνή, αλλά και για τα κομμάτια τους που σε μεταφέρουν στις στιγμές που περιγράφουν…Ο Σάκης, μεγάλος φαν του συγκροτήματος, έπεισε τον Τάκη να πάνε και μετά από το σχετικό support εμφανίζεται η εν λόγω μπάντα…Βγαίνουν και αντί να παίζουν μουσική, ο Τάκης παρατηρεί ότι κάνουν κάτι πολύ παράξενο…Με το που υποτίθεται ότι μπαίνει το κομμάτι όλα τα μέλη του συγκροτήματος αμολούν από μία πορδή και ξαφνικά η παραγωγή της είναι ένα μισόλιτρο μπουκαλάκι νερό Κορπή το οποίο και πετάνε στο κοινό για να δροσιστεί (καθ’ ότι κατακαλόκαιρο)…Κανείς δεν δείχνει να αντιδρά όσο περνάνε τα κομμάτια και συνεχίζεται αυτή η παραγωγή μπουκαλακίων κατ’ αυτόν τον τρόπο, όμως ο Τάκης τρελένεται και αρθρώνει…
- Μα καλά τι κάνουν αυτοί…?? Την παλεύουν…??
- Τι κάνουν ρεε…??
- Μα είναι δυνατόν, μουσική ήρθαμε να ακούσουμε όχι αυτό που κάνουν…
- Ε και που βρίσκεις το παράλογο…Είναι απολύτως λογικό αυτό που κάνουν…
- Δηλαδή ποιοί είναι αυτοί…??
[SPOILER]- Μεγάλη μπάντα…Είναι οι Κορπη-Κλαανει…:p:p[/SPOILER]
Δυναμικη εισοδος απο Απερι και Ρασπουτιν
έχεις έρθει ινκόγκνιτο σε τιτανομαχία???
Ρε, δεν το μπορώ αυτό το πράγμα, έκανα μαλακία στην εγγραφή, ναι. Πες Πέρι ξέρω 'γω, όχι άλλο Απερι, πονάνε τα μάτια μου.
Dude επέστρεψε στη δράση να κάνουμε παπάδες.
Γι’ αυτό οι σωστοί τύποι κάνουν την δουλειά τους με Shift κι όχι με Caps Lock:!:
Διάβασα τις τελευταίες 5 σελίδες μαζί και με έχει ακούσει όλη η πολυκατοικία…
ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ;;;
:lol::lol::lol::lol::lol:
…ΜΗΤΣΟ ΑΣΤΑ,ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ…
-ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΘΕΑ…ΒΓΗΚΑΤΕ?
-ΟΧΙ,ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ!!!ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ,ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ,ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΙΑΜΟ,ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑ AFTER ΩΣ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ!!!
-ΧΜΜΜΜΜ…ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΑ…ΣΩ ΚΑΤ’ΕΥΘΕΙΑΝ!!!
…από χρήστη του μάπαμπουκ aka Facebook
:):!:
:):!: