Ποιο γυμνασιο τελέιωσε η Μίλα Γιοβοβιτς;;
[SPOILER]το 5ο στη Χίο[/SPOILER]
Ποιο γυμνασιο τελέιωσε η Μίλα Γιοβοβιτς;;
[SPOILER]το 5ο στη Χίο[/SPOILER]
REPOST
καλα ντε!
έρχεται σε 3…2…1
πάρτε χαρτομάντιλα
[SPOILER]Είναι ο Σάκης και ο Τάκης,δύο αδυσώπητοι Αμερικάνοι πράκτορες που έχουν σταλεί στην Ανατολική Γερμανία κατά τον Ψυχρό πόλεμο για να συλλέξουν πληροφορίες.Δίχως να τους καταλάβει κανείς καταφέρνουν και εισέρχονται με Ανατολικογερμανικες πιστοποιήσεις σε ένα κορυφαίο υπουργείο όπου θα μπορεσουν να πάρουν πολλές πληροφορίες που θα φανουν χρήσιμες στην κυβέρνηση Ρήγκαν.
Καθως μπαίνουν όμως,ο κατάσκοπος Τάκης παρατηρεί κάτι παράξενο.
Ολος ο χώρος ήταν γεμάτος με λιμνάζοντα νερά,σταγόνες έπεφταν από παντου καταστρέφοντας τα στοιχεια ορισμένες φορες ενώ και όλοι οι εργαζόμενοι φορούσαν γαλότσες κτλ
-Καλά ρε,πού ήρθαμε;
-Μη φωνάζεις ρε,θα μας πάρουν πρεφα οτι είμαστε Αμερικανοι
-Τι λες ρε;;Τι ειναι εδω,τι είναι αυτά τα νερα;
-Ε μα είναι λογικό
-Πώς ειναι λογικο;Πού είμαστε τελος πάντων;;
-Ε δε βλέπεις;Στην Στάζει [/SPOILER]
Το κανες τελικά…:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Είσαι άρχοντας!!!Μυθικαλ,επικολύρικαλ!!
Ρε η μαλακια ειναι πως εχω γενικα ένα μπλοκάκι που τα σημειώνω για να μην τα ξεχνάω,αλλά μετα από την καταιγίδα των τελευταίων ημερων δεν εχω γράψει τπτ σε αυτο και το ειχα αμελήσει
Ακόμα ένα για το σερί…
Ήταν ο Σάκης και ο Τάκης και μόλις πήραν καινούριο υπολογιστή,εφταπύρηνο,με σούπερ ντούπερ κάρτα γραφικών,πήραν και ένα πακέτο συνδρομής για το Warcraft,συνδέθηκαν και στο διαδίκτυο με ασύρματο ρούτερ και όλα μια χαρά,μέχρι που πάτησαν τον διακόπτη για να ανοίξει το pc.Εκεί βρέθηκαν μπροστά σε μια μπλε οθόνη που στο μέσο της έβγαζε το μήνυμα "Γιατί να φας???"
Έχουν μείνει άναυδοι οι δύο φίλοι και προσπαθούν να κατανοήσουν τι έγινε.
-Πω ρε φίλε,τι φάση,καινούριο pc??
-Ναι άστα να πάνε.
-Μα δεν καταλαβαίνω όμως,τι είδους μήνυμα είναι αυτό?
-Ε μα είναι λογικό ρε συ
[SPOILER]Αφού έχουμε σύνδεση “Why Φάει”.[/SPOILER]
Δακρυα,πατωμα,πεθαινω,σβήνω,χανομαι
8O8O8O
Χοκαμ απλα δεν εχω λογια, μιλαμε αλλο επιπεδο πια.
Η πρωτη προσπαθεια δηθεν στην τηλεοραση; Εχω την εντυπωση πως μιλαμε για παντοκρατορια παντως.
Συνεχιζω το σερι και εγω:
[SPOILER]Ειναι ο Σακης και ο Τακης και κανονιζουν το Σαββατο να δουν το ματς της αγαπημενης τους ομαδας. Ερχεται η μερα του μεγαλου ντερμπυ και οι δυο φιλοι με ολα τους τα γουρια κολλανε στην οθονη. Σκληρος αγωνας αλλα παραλληλα με φασεις, θεαμα και ρυθμο, πανω κατω η μπαλα. Σε καποια στιγμη, κερδιζει κορνερ η ομαδαρα τους, εκτελειται στο δευτερο δοκαρι και ο μεγαλος ασσος της ομαδας με τρομερο αναποδο ψαλιδι σκοραρει. Αλαλαγμοι στο σπιτι, φωνες, πανηγυρια, κονφετι και ολα τα σχετικα…Ωστοσο οταν σταματουν να πανηγυριζουν οι δυο φιλοι, παρατηρουν πως ο εκφωνητης ειχε σταματησει να εκθειαζει το μοναδικο αυτο γκολ και αρχιζει να απαγγελει:
“Ο Αλέξανδρος – τον είπαν βασιλέα
της Αρμενίας, της Μηδίας, και των Πάρθων.
Ο Πτολεμαίος – τον είπαν βασιλέα
της Κιλικίας, της Συρίας, και της Φοινίκης.
Ο Καισαρίων στέκονταν πιο εμπροστά,
ντυμένος σε μετάξι τριανταφυλλί,
στο στήθος του ανθοδέσμη από υακίνθους,
η ζώνη του διπλή σειρά σαπφείρων κι αμεθύστων,
δεμένα τα ποδήματά του μ’ άσπρες
κορδέλλες κεντημένες με ροδόχροα μαργαριτάρια.
Αυτόν τον είπαν πιότερο από τους μικρούς,
αυτόν τον είπαν Βασιλέα των Βασιλέων.”
και
"Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία.
Παίξε στον άνεμο τη γλώσσα σου και πέρνα.
Αλλού σε λέγανε Γιουδήθ, εδώ Μαρία.
Το φίδι σκίζεται στο βράχο με τη σμέρνα.
Από παιδί βιαζόμουνα, μα τώρα πάω καλιά μου.
Μια τσιμινιέρα με όρισε στον κόσμο και σφυρίζει.
Το χέρι σου, που χάιδεψε τα λιγοστά μαλλιά μου,
για μια στιγμή αν με λύγισε, σήμερα δε με ορίζει."
Μετα τους Μοτλεη Ντου ηρθε η ωρα για τη δευτερη δηθενοσυνεισφορα μου
[SPOILER]Ο Σακης και ο Τακης μαθαινουν πως ενα απο τα κορυφαια καλλιτεχνικα μνημεια της αρχαιας Ελλαδας,ενα γιγαντιαιο αγαλμα,εχει ανασυρθει απο την θαλασσα και προκειται να παρουσιαστει στο κοινο σε μια εκθεση που θα γινει στην πολη τους. Αποφασιζουν λοιπον να πανε κι αυτοι,αλλιως το ανεκδοτο δε θα ειχε νοημα. Πανε λοιπον στο μουσειο που γινεται η εκθεση και μπαινουν στην αιθουσα που βρισκεται το αγαλμα.Αυτο δεσποζει πανυψηλο,εντυπωσιακο,επιβλητικο τοποθετημενο μπροστα σε μια εξισου τεραστια πορτα. Καποια στιγμη καποιοι επισκεπτες πανε να περασουν μεσα απ αυτη την πορτα και το αγαλμα τους κλεινει τον δρομο και αρχιζει να τους γαβγιζει με μανια και να τους γρυλιζει απειλητικα! Οι ανθρωποι φυσικα τρομοκρατουνται και απομακρυνονται γρηγορα.Ο Σακης κι ο Τακης τα χανουν αλλα δε λενε τιποτα. Στη συνεχεια γινεται παλι ιδιο,γαβγισματα, γρυλισματα κλπ,ωσπου ενας υπευθυνος του μουσειου παει και δινει στο αρχαιο αγαλμα καμποσα μπισκοτακια Φρισκις, του περναει ενα λουρι στο λαιμο και αρχιζει να το χαιδευει λεγοντας του οτι δεν πρεπει να ειναι κακο παιδι,οι επισκεπτες ειναι φιλοι μας και αλλα τετοια. Τοτε ο Σακης καταμπερδεμενος και απορημενος γυρναει στον Τακη και του λεει
[SPOILER]Ειναι ο Μολοσσος της Ροδου[/SPOILER][/SPOILER]
Κλάμα!!!
Ο Χριστός στο Μυστικό Δείπνο ετοίμαζε το φαγητό ,όταν ξαφνικά έρχεται ο Ιούδας και του λέει :
-Δάσκαλε πολύ σκόρδο βάζεις στο φαΐ.
Και απαντάει ο Χριστός:
-Γιατί ρε ,θα με φιλήσεις?
Χαχαχαχαχαχαχαχα…Εχει παιχτει ποτε αυτο στην τηλεοραση??
Χθες που εβλεπα τσου λου το ειδα στις διαφημισεις στο ημιχρονο (ή πριν αρχισει το ματς, δεν θυμαμαι).
Δηθεν παντου λεμε.
…πως φαίνεται, πως δεν βλέπεις και πολύ συχνά τηλεόραση:p…και πολύ καλά κάνεις:wink: :!:
Χαχαχαχα οντως…Τελευταια φορα θυμαμαι πριν κανα 2 βδομαδες πετυχα μια απαισια διαφημιση με κατι παππουδες για ενα τηλεφωνο για γιατρους του ΕΟΠΥΥ:? Η και μια αλλη που λεει “Και 1 και 4 και 5 5 4”(λολ) Δεν εχω ξανανοιξει τηλεοραση απο τοτε:p…
Οσο για την Αμ-στελ…αναμεικτα συναισθηματα, αν υπηρχαν κατηγοριες δηθεν θα την εβαζα Football League κ κατω.
Κλάμα και γέλια ενω έχω πέσει στο πάτωμα!
Πάει ένας λαγός στο περίπτερο
[SPOILER]“Ένα Maribor σκληρό, και μια πορτοκαλάδα χωρίς πανθρακικό παρακαλώ”[/SPOILER]