Ανεκδοτάκια

Μουαχαχαχαχα, καλο :lol:

-Γκαρσόν, ο καφές δεν ήταν και πολύ ωραίος.

• Μέτριο μου ζήτησες.

…:lol::lol:σούπερ:lol::lol: :):!:

Δεν παρακολουθω το θρεντ γενικά οπότε παίζει να έχει αναφερθεί ξανά…

Παίρνει τηλέφωνο ο Άγιος Πέτρος στο σπίτι του Ιησού?
Το σηκώνει η Παναγία,το κλείνει ο Πέτρος?
Ξαναπαίρνει τηλέφωνο και το σηκώνει πάλι η Παναγία,το ξανακλείνει ο Πέτρος…
Ξαναπαίρνει,το ξανασηκώνει η Παναγία,το ξανακλείνει ο Πέτρος?
Μετά λοιπόν απο 7-8 φορές ξαναπαίρνει ο Πέτρος και αυτήν τη φορά το σηκώνει ο Ιησούς,οπότε γυρίζει και του λεει ο Πέτρος:
-Ελα ρε φίλε που είσαι! Τι είναι αυτό το πράγμα! Κάθε φορά που σε παίρνω μου βγαίνει η Παναγία!

…δεν τό’χα ξανακούσει:lol::lol::lol:πολύ καλό:):!:

Καινουργίλα…

Είναι ο Σάκης και ο Τάκης και παρακολουθούν Mtv.Μετά από ένα σερί νέων R&b και Soul κομματιών,αρχίζει ακόμα ένα funk/soul κομμάτι,με σέξυ groove και φυσικά στο βίντεο συμμετέχουν πολλοί χορευτές άντρες και γυναίκες.Ωστόσο ακόμα δεν έχει πέσει η κάρτα για ποιον καλλιτέχνη πρόκειται.Εμφανίζεται λοιπόν τελικά η τραγουδίστρια,που έχει ένα ομολογουμένως όμορφο σώμα,ψηλ
ό πόδι κτλ,κατάξανθο μαλλί μέχρι κάτω στη μέση,αλλά με το που γυρίζει,στη θέση του προσώπου της έχει το κεφάλι ενός καρχαρία,με τα πριονωτά δόντια,το τεράστιο στόμα και στην πλάτη της φέρει το κλασικό πτερύγιο.Τραγουδάει λοιπόν με φωνή σχεδόν μαύρης σόουλ τραγουδίστριας και στην συνέχεια διαμελίζει τα μέλη του μπαλέτου με αποτέλεσμα το βίντεοκλιπ να καταλήξει σε ένα λουτρό αίματος.
Αποσβολωμένοι οι δυο φίλοι αναρωτιούνται…
-Πω ρε μαν,τι φάση?Τι σπλατεριά είναι τούτη?
-Ναι άστα να πάνε
-Ποια είναι αυτή ρε συ?Ακόμα δεν έπεσε η κάρτα…
-Ε μα είναι λογικό ρε συ…

[SPOILER]Πρόκειται για την Jaws Stone.[/SPOILER]

Πως ονομάζεται ο Χρυσαυγίτης που ταξιδεύει Λονδίνο - Άμστεραμ ή Βερολίνο ?

• Κασσιδιαρα Ψυχή

Βερολίνο λογικά.

ουτε εγω το πιστευω για τον εαυτο μου αλλα…πρωτη δηθενοπροσπαθεια…

Ειναι ο Μακης και ο Γακης (πρωτοτυπια…) φοιτητες και εχουν να παραδωσουν μια εργασια καθε παρασκευη. Παει λοιπον την πεμπτη ο Μακης να βγαλει φωτοτυπιες την εργασια για να την εχουν ετοιμη την επομενη, μπαινει στο φωτοτυπαδικο, δινει το πακο με την εργασια και λεει στον τυπο ευγενικα να βγαλει 10 κοπιες ολο το πακετο. περιμενει, και μετα απο λιγο του τις φερνει ο τυπος και του λεει θυμωμενος “ΟΡΙΣΤΕ, ΠΑΡΤΑ! 5 ΕΥΡΩ!”. Απορημενος ο Μακης, δεν δινει σημασια, πληρωνει και φευγει. Την επομενη Πεμπτη, παει με την δευτερη εργασια για φωτοτυπιες, παλι δινει το πακετο στον ιδιο τυπο, του ζηταει 10 κοπιες, και μετα απο λιγο ερχεται παλι νευριασμενος ο τυπος και του φωναζει “ΠΑΡΤΕΣ! 5 ΕΥΡΩ!”. Πιο ενοχλημενος αυτην την φορα ο Μακης πληρωνει και φευγει. Το σκηνικο επαναλαμβανεται και τις επομενες δυο εβδομαδες, ωσπου στο τελος πολυ ενοχλημενος ο Μακης λεει στον Γακη

• Λοιπον, την επομενη φορα πας εσυ για φωτοτυπιες, δεν ξαναπαω εγω να μου φωναζει στα καλα καθουμενα αυτος στο μαγαζι!
  • Μα καλα σε ποιον πηγες?
  • Σε αυτον στη γωνια
  • Α καλα, δεν το ξερεις ?
  • Τι ?

[SPOILER]Αυτος ειναι απο το Νευροcopy[/SPOILER]

[SPOILER]ελα καλουτσικο ηταν για πρωτο δηθεν… :stuck_out_tongue: [/SPOILER]

Έλα καλό ήταν…:lol:

Εδώ ακόμα και εγώ σκέφτομαι να κάνω ένα…

Ωραιος νιρ :lol:

Ακολουθει καμμενια μονο για ποδοσφαιροφιλους.

Εφτασε για αλλη μια χρονια η μαγικη μερα της κληρωσης του Τσαμπιονς Λιγκ και οι δυο συνηθεις ηρωες μετα απο αιματηρες οικονομιες αποφασιζουν να πανε στο Μονακο να την παρακολουθησουν.Φτανουν μεσα στην εντυπωσιακη αιθουσα και περιμενουν να ξεκινησει το τζερτζελο.Βγαινει κλασσικα ο κουστουματος με την γυναικαρα διπλα του και λεει ως συνηθως “Σημερα μαζι μας για να μας βοηθησει με την κληρωση εχουμε ενα θρυλο του ευρωπαικου ποδοσφαιρου,απο την Γερμανια!” Και οντως με το που τελειωνει η φραση βγαινει ενας παλιος παιχτης με κουστουμακι και τα συναφη. Αρχιζει εκει το ανακατεμα με τα σφαιριδια και πριν διαλεξει αυτο που θελει στεκεται και φωναζει με ολη του τη δυναμη “YOU SHALL NOT PASS!!!” και βαραει με δυναμη κατω ενα φανταστικο ραβδι. Επομενο μπαλακι,το βγαζει το κοιταει και αρχιζει να το χαιδευει και να του ψιθυριζει “my precious…”.Ο Σακης και ο Τακης παραξενευονται αλλα δε λενε τιποτα. Μετα πιανει αλλο ενα και λεει “They are taking the hobbits to Isengard” μετα το επομενο και αρχιζει να φωναζει "You have my sword! And my axe! " και παει λεγοντας.Τοτε ο Σακης γυρναει απηυδισμενος και ρωταει τον Τακη
-Ρε συ μα ποιος ειναι τελος παντων αυτος ο παλιος γερμανος ποδοσφαιριστης?
-Μα ακομα και δεν εχεις καταλαβει?
-Οχι,δεν εχω καταλαβει! Ποιος διαολο ειναι?
-Μα ειναι προφανες

[SPOILER]Ειναι ο LOTR Ματτεους[/SPOILER]

[SPOILER]Χιλια συγνωμη :lol:[/SPOILER]

μολις διαβασα ενα και ελιωσα. ΚΑΜΕΝΟ!

Ήταν ο Ιτς και ο Ατς σε μιά καντίνα και λέει ο Ιτς:

• Πιάσε μιά τυρόπιτα.
  • Κι εγώ ένα σαν του Ιτς, λέει ο Ατς.

Xα χα, νόμιζα ότι θα ήταν ο Lord of the Frings…

μιας και το χετε σπουδάσει το αντικείμενο μπορεί να το ξέρετε, αλλα το ποστάρω γιατί μου φάνηκε πολύ γαμάτο.

2η φορά που πάω στη Λειβαδιά για σουβλάκια και η σερβιτόρα με χρεώνει 40 ευρώ για πράγματα που δεν πήρα.

[SPOILER]
40 πάλι η κάργια από τη Λειβαδιά.[/SPOILER]

AXAXAXAXAXAX :lol::lol::lol::lol:

λιποθυμάω!!! :papas:

οκ παίζει να λιποθύμησα και εγω μαζί με τον dude…

Και εδω ειχαμε ενα κρουσμα.

Οτι το 'λεγα πριν μια βδομαδα στο Floydized να το κανει, επειδη βαριεμαι.

Αλλα ο πουστης δεν το 'κανε για να χασω τα credits. :x

Ελα ναι εχει δικιο παιδια,μου το χει περασει καμια εβδομαδα τουλαχιστον.

Αλλα είναι πολλα στην σειρά γαμωτο:(

Θα παιξει με Σακη και Τακη παντως

-Μπαμπά τι κάνεις εκεί?
-Αυτό λέγεται αυνανισμός παιδί μου, θα δεις θα το κάνεις και εσύ

[SPOILER]μόλις κουραστώ[/SPOILER]