ολό μαλακίες είσαι ψηλέ :cold:
[SPOILER]ελα, ντάξει γέλασα λίγο είναι η αλήθεια[/SPOILER]
ολό μαλακίες είσαι ψηλέ :cold:
[SPOILER]ελα, ντάξει γέλασα λίγο είναι η αλήθεια[/SPOILER]
O Σάκης και ο Τάκης αποφασίζουν να πάνε στη θάλασσα.Διαλέγουν λοιπόν μια πανέμορφη και εξωτική παραλία και αφού αράζουν στην αμμουδιά αγναντεύουν το απέραντο γαλάζιο.Ξαφνικά όμως έρχεται ένα σκάφος με καμιά 10αριά άτομα από μια σχολή καταδύσεων.Ο εκπαιδευτής μοίρασε στους μαθητές στολές κατάδυσης και αντί για φιάλες τους έδινε από μια ηλεκτρική συσκευή καθαρισμού 1500watt γνωστής εταιρείας ηλεκτρικών ειδών.Αυτήν την έβαζαν στην πλάτη και καταδυόταν στα πεντακάθαρα νερά για να παρατηρήσουν τον βυθό.
-Τι φάση ρε συ?
-Ναι γιατί βάζουν αυτά τα πράγματα στην πλάτη?
-Ε μα είναι λογικό ρε συ
[SPOILER]κάνουν skupa diving.[/SPOILER]
Προσοχή, το παρακάτω ΔΕΝ είναι δήθεν…
Φαρ Ουέστ, 19ος αιώνας.
Στην πόλη Τάδε Σίτι όλα είναι τυπικά Αγριοδυτικά. Στο γεμάτο σαλούν οι άντρες της πόλης παίζουν χαρτιά (Θανάση), πίνουν (τσικουδιά), ο πιανίστας παίζει τους γνωστούς ρυθμούς της εποχής (when the crowds are gone), oι χορεύτριες δίνουν το δικό τους μοναδικό σώου (μπάρες, δονητές κλπ…), ο μπάρμαν καθαρίζει κάτι ποτήρια (με Fairy ultra, γιατί στο Βιλαμπάχο ακόμα θα έτριβαν) και όλα κυλούν όπως πρέπει…
Ώσπου…
…ανοίγει η πόρτα του σαλούν και μπαίνει ένας τύπος κομμάτια. Σκισμένα ρούχα, πρησμένα μάτια, αίματα παντού, μαύρο χάλι. Τρεκλίζοντας φωνάζει:
[SIZE=“2”]-Φύγετε να σωθείτε φίλοι μου, σε λίγη ώρα έρχεται ο Μπλακ Τζακ…[/SIZE]
Πανικός στο σαλούν. Φωνές, στριγγλιές, κακό. Κόσμος φεύγει τρέχοντας, αλλά παρ’όλα αυτά αρκετοί μένουν και συνεχίζουν τη ρουτίνα τους. Ποτό, χορό, κάνα μπάφο. Τυπικά ουέστερν φάση. Τα πράγματα κυλάνε όπως θα έπρεπε, ώσπου…
…ανοίγει η πόρτα του σαλούν και μπαίνει ένας τύπος πιο κομμάτια από τον πριν. Στα τέσσερα, τα μάτια του δεν φαίνονταν, η φωνή ίσα που έβγαινε, κατακόκκινος από το αίμα και με όση δύναμη του είχε μείνει, φωνάζει:
[SIZE=“3”]Ακόμα καθεστε ρε; 'Οπου να ναι έρχεται ο Μπλακ Τζακ…[/SIZE]
Κακός χαμός στο μπαρ. Τραπέζια, καρέκλες, μπουκάλια, κόσμος, όλοι ένα κουβάρι στην πόρτα. ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ όμως, κάποιοι θαρραλέοι επέμειναν και έμειναν και ξανάρχισαν τα γνωστά με ότι είχε απομείνει. Χαρτιά με τράπουλες με 23 φύλλα και 5 μπαλαντέρ, ποτό από ένα ποτήρι ρεφενέ, οι χορεύτριες χωρίς γόβες και εξαρτήματα, αλλά εκεί στη ρουτίνα. Κλασική δύση. Τα πράγματα κυλάνε, όπως θα μπορούσαν να είναι… ΩΣΠΟΥ…
…ΚΡΑΑΑΑΚΚΚΚ, ανοίγει η δίφυλλη και μπαίνει μέσα[B][SIZE=“2”] το θεριό[/SIZE][/B]. Δύο μέτρα και βάλε, ντυμένος στα μαύρα…μαύρο παντελόνι, μαύρες μπότες, μαύρο πουκάμισο, μαύρο φουλάρι, μαύρο σακάκι, ο τρόμος ο ίδιος. Δεν ακούγεται κιχ στο σαλούν. Χαρτιά πέφτουν από τα χέρια, ανάσες κόβονται. Τους κοιτάει όλους αργά, χαιδεύει πονηρά το πηγούνι του, χαμογελάει υποχθόνια και με μια βροντερή, στεντόρεια φωνή επιτάσσει…
[SIZE=“4”]ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΟΙ…[/SIZE]
Τι να κάνουν κι αυτοί οι δόλιοι, σιγά σιγά τα κατεβάζουν. Μπάρμαν, πιανίστας, χορεύτριες, πελάτες, όλοι… Στήνονται στη σειρά και το κτήνος ξεκουμπώνει το παντελόνι, βγάζει το ευμεγέθες εργαλείο του και πιάνει δουλειά. Μεθοδικά αρχίζει και one after one τους περιποιείται όλους. Στεγνό καθάρισμα ο τύπος, ατμομηχανή. Γκάπα-γκάπα-γκάπα. Κανένα έλεος, καμία υποχώρηση, καμία έκπτωση… Mόλις τελειώνει, ανεβάζει το φερμουάρ του, φτιάχνει τα ρούχα του και ετοιμάζεται να φύγει. Μόλις φτάνει στην πόρτα, γυρίζει, κοιτάζει πίσω και λέει…
[SPOILER]…και πούστε, να’χετε το νου σας, γιατί σε κάνα πεντάλεπτο θα φανεί ο Μπλακ Τζακ…[/SPOILER]
Απιστευτο ανεκδοτο.Μου το ειχε πει ο πατερας μου πριν πολλα χρονια :lol:
Κλασσικο και αγαπημενο Τζιοπα
Ενα αλλο (επισης οχι δηθεν):
Ειναι ενας μαστουρωμενος, τελειωμενος τερμα σε ενα παγκακι και τρωει σπορακια. Ριχνει ενα κατω και αρχιζει και του μιλαει.
Συνεχιζει το βιολι του ο τυπος για κανα μισαωρο, περνανε εκπληκτοι οι περαστικοι, ωσπου σε καποια φαση ριχνει αλλα δυο σπορακια κατω…
Κλεμμενο απο paparazzi(στηλη στο contra.gr για οσους τυχον δεν τον ξερουνε).Δεν θυμαμαι να εχει περασει απο εδω μεσα.Αν εχει περασει…ε,δεν πειραζει.
Είναι ο Μηνάς στην παρέλαση, αλλά κοντοστέκεται να ξεκινήσει με τους υπόλοιπους. Τότε πετάγεται ο Σάκης:
…:lol::lol:άαααντεξαααα, κομάτια(απ’τα γέλια) και όνειρα μάζεψα:p :!:
φτιάξτε κανένα με τον donkeyχώτη
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol::lol::lol::lol::lol:
Και χωρίς την “εκφώνηση” γάμησε.
Έχω και με
[SPOILER]Είρωνα Στρατή[/SPOILER]
αλλά θα χάσει στον γραπτό λόγο.
Πώς λέγεται ο φασίστας που έχει παέι Λονδίνο,Άμστερνταμ και Βερολίνο;
[SPOILER]Κασιδιάρα ψυχή.[/SPOILER]
2 σελιδες πριν 8)
Tελικα τα πιο ωραια μου ερχονται οταν ειμαι Αθηνα
Σακης και Τακης εχουν παει πριν μερικα χρονια να δουνε Καζατζιδη λαηβ. Ε ξεκιναει το προγραμμα,λεει καποια απο τα πιο γνωστα του,χειροκροτηματα και κακο,οι δυο φιλοι εχουν ενθουσιαστει.Σε καποια στιγμη ομως,ο αοιδος εξαφανιζεται για λιγο backstage και την ωρα που ξεκιναει το επομενο τραγουδι πεταγεται εξω με φουλ πολεμικη εξαρτηση του παρελθοντος,κοντοσπαθο,δορυ,ασπιδα,θωρακα μποτες κτλ και αρχιζει να κυνηγαει τους μουσικους του.Σακης και Τακης εχουν σοκαριστει! Στη συνεχεια μαλιστα ξαμωλανε στη σκηνη λιονταρια και πανθηρες και ο Καζατζιδης πολεμαει σαν μην υπαρχει αυριο,ενω συνεχιζει να τραγουδαει και το πληθος συνεχιζει να ζητωκραυγαζει.Τοτε ο Σακης γυρναει στον Τακη και ρωταει τρελαμενος:
-Μα τι γινεται εδω ρε; Ποιο ειναι αυτο το τραγουδι;
-Ααααα,νταξει ρε τωρα καταλαβα…
-Μα ποιο ειναι τελοσπαντων;
-Ε,ειναι λογικο
[SPOILER]Πριν το χαραμα μονομαχος[/SPOILER]
:lol::lol:γαμάτο:):!:[INDENT][/INDENT]
Με το καλημερα :’)
ΚΑΤΑΚΑΡΑΣΜΠΑΡΑΚΟΥΑΚ…
ο δεύτερος με την απάντηση καλείτε να πάμε για καφέ στο κέντρο της λαρισας.
Πάει ο τύπος σ’ ένα ιερέα για να εξομολογηθεί.
Του λέει ο ιερέας:
Ο τύπος αρχίζει να μιλά:
Ήταν εκεί η μεγάλη της αδελφή. Ε, τώρα, μόνη αυτή στο
σπίτι, μόνος εγώ, έγινε το κακό.
Μα παιδάκι μου, με τη μεγάλη αδελφή της αρραβωνιαστικιάς σου πήγες να το κάνεις.
Δεν ήταν μόνο αυτό, συνεχίζει ο μεταμελημένος τύπος, που συνεχίζει ακάθεκτος.
Την άλλη μέρα που πήγα ήταν εκεί η μικρή της αδελφή.
Ε, τώρα, μόνη αυτή, μόνος εγώ, δεν άργησε να γίνει το… κακό.
Ο πάτερ άκουγε και δεν πίστευε στ’ αυτιά του.
Ο τύπος όμως δεν είχε τελειώσει:
Σε κάποια στιγμή ο τύπος σηκώνει το κεφάλι του, αλλά ο παπάς έχει γίνει άφαντος.
Κι ο παπάς έντρομος.
[SPOILER]- Μόνος εγώ, μόνος εσύ,
άσε να μη γίνει καμιά μαλακία!!![/SPOILER]
χαχαχαχα γαμησε!