Ένας άγγελος δίνει έναν κρίνο στη Παναγία και της λέει “Μύρισε τον, γαμάει”.
Βασικά εγώ το ξέρω σαν: Είναι ο Ιωσήφ με το πουλί στο χέρι και τον ρωτάει η Παναγία “τι ειν’ αυτό?” και της απαντάει το “κρίνος…μύρισέ τον, γαμάει”…αλλά κλάιν, το ίδιο πράγμα είναι ουσιαστικά
ειναι δυο νυχτεριδες στην κλασσικη σταση νυχτεριδας.αναποδα.Η μια γνωστη απο το ανεκδοτο
-“τον βλεπεις εκεινο τον τοιχο?ε…εγω δεν τον ειδα”
οποτε την ρωταει η αλλη:“ποια ηταν η χειροτερη μερα της ζωης σου?”
-“τοτε που δεν ειδα τον τοιχο…εσενα?”
-“εμενα προχθες που ειχα διαρροια”
- Θα ηθελα μια ανθοδεσμη για το πρωτο μου ραντεβου.
- Μαλιστα! Τι ακριβως θα θελατε?
- Να γαμησω
Αυτος ειπε:
-Παω στοιχημα πως δεν μπορεις να μου πεις κατι που θα με φτιαξει κ θα με εκνευρισει ταυτοχρονα…
Αυτη ειπε:
-Την εχεις μεγαλυτερη απ’ολους τους φιλους σου…
:lol::lol::lol::lol::lol:
[SPOILER]
[/SPOILER]
μαστούρ??? :lol::lol:
Mετα απο καψιμο με Cozy στο Skype
Διοργανωνεται φιλανθρωπικος αγωνας μπασκετ στην Ελλαδα και οι διοργανωτες ανακοινωνουν τις ομαδες + εναν παικτη εκπληξη που θα γνωστοποιηθει την ημερα του αγωνα. Γεματο το ΣΕΦ, και τελευταιος παικτης στην παρουσιαση, σκαει βετερανος του ΝΒΑ, ψηλος, τερατωδης. Ξεκιναει το παιχνιδι μεσα σε αποθεωση και ο παικταρας μας καρφωνει, σπαει μπασκετες, ριχνει ταπες, ξεφτιλιζει κοσμο γενικα. Καποια στιγμη παραταει την μπαλα, αρπαζει μια κιθαρα, στηνει και κατι keyboards και αρχιζει ενα υπερprogressive μομματι 40 λεπτων με εναλλαγες, σολο κτλ…
- Ωπα ρε Σακη, τι γινεται εδω? Ποιος ειναι αυτος τελικα?
- Ελα ρε πλακα μας κανεις? Δεν ξερεις τον
[SPOILER]Shaquille O’ Neal Morse?[/SPOILER]
:roll:
Αχαχαχαχαχαχα, καλο :lol::lol::lol:
Έρχετε τώρα ο Αινστάιν στην Ελλάδα και πάει σε ένα σε έναν μπουφέ που τον είχαν καλεσμένο… Εκέι που κάθετε, τον πλησιάζει ένας τυπάς και του λέει:
-Μεγάλη μας τιμή να είστε μαζί μας σήμερα κύριε Αινστάιν!
-Και δική μου χαρά είναι παιδί μου! Δεν με λες… Πόσο IQ έχεις;
-250!!
-Αααα! Πολύ ωραία!
Και αρχίζουν και πιάνουν κουβέντα για τις μαύρες τρύπες και την δημιουργιά του σύμπαντος!
Μετά από λίγο τον πλησιάζει ένας και του λεει:
-150!!!
-Ααα! Έξοχα!!
Και ποιάνουν κουβέντα για πυρινική φυσική!
Μετά από λίγο τον πλησιάζει άλλος ένας και του λέει τα ίδια…:
-100!!
-Αααα! Πολύ ωραία!
Και πιάνουν κουβέντα για αυτοκίνητα!
Μέτα από λίγο τον πλησιάζει ένας ακόμα και πάλι τα ίδια!:
-50!!!
-Ααα! Μια χαρά!!
Και πιάνουν κουβέντα για το κάτι ψήνετε, το ΦΜ live κλπ κλπ…
Έ τον πλησιάζει και ένας τελευταίος και του λέει και αυτός τα ίδια:
-10!!!
-Έλα ρε! Τι λέει η παοκάρα;;
[SPOILER]Για να μην βγεί ο κάθε παοκτσής και αρχίσει να κράζει, τυχαία την έβαλα την όμαδα![/SPOILER]
AXAXAXAXAXAXXXAXAXAXAXXAAXAXAX
<3 <3 <3
Γιατι δεν το εκανες με χρυση αυγη;
Μια γυναίκα έπιασε τον άντρα της να την απατά και τον πέταξε από το παράθυρο.
Στην απολογία της είπε:
“Ήξερα ότι πηδούσε, ήθελα να δω κι αν πετούσε…”
Είναι ένας Ικαριώτης που δουλεύει σαν διασκεδαστής σε τσίρκο. Σε μια παράσταση λέει στο κοινό.
-Για το επόμενο νούμερο θέλω έναν εθελοντή.
Πάει μια κοπελιά. Την ίδια στιγμή φέρνουν στη σκηνή μια βαριοπούλα. Την πιάνει ο Ικαριώτης και της λέει.
-Πάρτε την και δώστε μου μια στο κεφάλι με όλη σας τη δύναμη.
Διστάζει η κοπέλα.
-Μα δεν μπορώ να σας βαρέσω στο κεφάλι με βαριοπούλα, θα σας αφήσω στον τόπο.
-Μη φοβάστε δεσποινίς, όλα είναι υπό έλεγχο. Εμπρός, βαρέστε.
Σηκώνει η κοπέλα τους ώμους και λέει, άμα είναι έτσι, πάρε να χεις. Σηκώνει τη βαριόπουλα και μπαααμ του την κατεβάζει στο κεφάλι. Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του ο δικός σου και πέφτει σέκος. Πανικός στο τσίρκο, έρχεται ασθενοφόρο, τον παίρνει και τον πάει σε νοσοκομείο όπου διαπιστώνεται ότι έχει πέσει σε κώμα.
Η κοπελιά, που πάει να σκάσει από τις τύψεις, δε φεύγει από κοντά του. Κάθεται ώρες και μέρες ολόκληρες δίπλα στο κρεβάτι του στο νοσοκομείο και παρακαλάει να ανακτήσει τις αισθήσεις του.
-Αχ άνθρωπέ μου σε σκότωσα, ααααχ σε παρακαλώ μην πεθάνεις, θα το χω βάρος στη συνείδησή μου, σε παρακαλώ, άνοιξε τα μάτια σου, πες κάτι, δείξε μου ότι είσαι ζωντανός,
κτλ.
Τίποτα αυτός, εκεί, δεν κουνιέται.
Περνάει μια βδομάδα και ξαφνικά ο Ικαριώτης ανοίγει το ένα μάτι. Πετάγεται από τη θέση της η κοπελιά.
-Ζεις;! Πες μου κάτι, σε ικετεύω. Μίλα μου!
Αλλά αυτός δεν αντιδρά, απλά κείτεται έτσι με το ένα μάτι ανοιχτό.
Περνάει άλλη μια βδομάδα και η κοπελιά απελπίζεται, λέει πάει τον σκότωσα, πωπω τι συμφορά και όλα τα σχετικά. Ξαφνικά, ο Ικαριώτης ανοίγει και το άλλο μάτι. Πετάγεται πάλι η κοπελιά.
-Είσαι ζωντανός; Μίλησέ μου! Πες κάτι, οτιδήποτε!
Ο Ικαριώτης τότε γυρνάει το κεφάλι δεξιά-αριστερά, την βλέπει και μετά από λίγα δεύτερα λέει:
[SPOILER]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-h8pbFY3f54#t=3s[/SPOILER]
:lol::lol::lol:
μαλάκες παει τον χαλάσατε και αυτόν
Τουλάχιστον δεν είναι δηθενιά!
Που ειναι ο Floydized να μας πει κανενα απο αυτα τα ωραια τα δηθεν ανεκδοτα.
Kαλα λεει
[SPOILER]Είναι ο Σάκης και μαθαίνει πως η αγαπημένη του καλλιτέχνις έρχεται στην πολη του.Χαρουμενος κτλ πάει να το πει στον φίλο του Τακη,για να πανε μαζί.Ο Τάκης δεν πολυ-ηθελε μιας και ακούει περισσότερο λαικα κτλ ομως τελικά πείθεται.Φτανει η μερα του λαηβ,πανε στον χώρο,αράζουν,βγαινει το σαππόρτ ώσπου τα φωτα σβήνουν και η ελληνίδα ροκ τραγουδίστρια βγαινει στην σκηνη.
Ο Τακης ομως τι να δει;Μια παρά
ξενη οσμή υπάρχει στον χώρο,ενώ η σκηνή έχει γεμίσει με τριφύλλια και πρόβατα,τα οποία μάλιστα είχαν παράξενα κουρεματα,ταττου,μηχανες,βαμμένο μαλλί και έτσι.Επίσης πάνω στην σκηνή έφερνε βόλτα και μία τύπισσα με μια γκλίτσα αντι για μικρόφωνο που σφύριζε και αλλα παρόμοια.
-Καλα ρε τι γίνεται εδω;
-Τι να γινεται ρε!!Απολαυσε την Θεα!
-Τι να απολαύσω ρε;Τι ειναι ολα αυτα τα πρόβατα;Ποια ειναι αυτη τελος παντων;
-Μα ειναι λογικο!
-Πώς ειναι λογικο;
[SPOILER]-Ε δεν βλεπεις;;Ειναι η Στάνη Μπαλτζή!!![/SPOILER][/SPOILER]
…:lol::lol:άμεση εξυπηρέτηση:):!: