Δάσκαλε, ανασύνταξη και περισυλλογή…
Πλακα πλακα τον τελευταιο καιρο εχω αρχισει και εκτιμαω πολυ τα δηθεν ανεκδοτα.Και μαλιστα ακομα και με το Στανη Μπαλτζη που δεν ηταν και απο τα καλυτερα του Floydized,ενα γελακι το εριξα.Ισως να φταει οτι τα περισσοτερα μη-δηθεν ανεκδοτα που μου λενε ειναι ηλιθια και οχι αστεια.Οποτε τα δηθεν που ειναι εξυπνα και οχι αστεια κερδιζουν.
Φρέσκο
[SPOILER]Είναι ο Σάκης και ο Τάκης στο γήπεδο και βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και οι δύο φίλοι είναι έτοιμοι να κοιμηθούν. Ξάφνου κάτι περίεργο συμβαίνει. Κάποιοι Βραζιλιάνοι παίκτες της ομάδας παίρνουν φτυάρια και τσάπες, ανοίγουν έναν λάκκο και πετάνε μέσα την μπάλα. Με το που γίνεται αυτό όλοι οι θεατές μαζί με τον Σάκη τους αποθεώνουν ενώ ο Τάκης αδυνατεί να καταλάβει τι συνέβη. Μετά από λίγο και αφού έχουν πάρει άλλη μπάλα για να παίξουν, οι ίδιοι παίκτες παίρνουν την μπάλα και πηγαίνουν προς τα αποδυτήρια, την αφήνουν εκεί και μόλις γυρνάνε στον αγωνιστικό χώρο όλο το γήπεδο αρχίζει και τους αποθεώνει και πάλι. Ο Τάκης έχει πάθει σοκ και ρωτάει τον Σάκη.
- Καλά ρε Σάκη. Τι γίνεται εδώ να 'ουμ; Τι είναι αυτά που κάνουν;
- Έλα ρε Τάκη. Όλο παράπονα είσαι. Δες τι ωραία που παίζουν.
- Τι ωραία ρε Σάκη; Θα με τρελάνεις; Τι κάνουν;
- Μα καλά δεν καταλαβαίνεις;
[SPOILER]Κρύβουν την μπάλα.[/SPOILER][/SPOILER]
:lol::lol::lol:
καλό αλλά καταλαβαίνεις ποιο θα ειναι το συμπέρασμα.
Να μαι κι εγώωω…Φυλαχτείτε…υποτροπιάζω στη δηθενιά…
[SPOILER]Βγαίνει μια καινούρια ταινία και ο Σάκης ψήνει εδώ και καιρό τον Τάκη να πάνε να την δουν. Για να βγει το ανέκδοτο, ο Τάκης δέχεται και πάνε στο σινεμάαα…
Ξεκινάει η ταινία και στο πλάνο είναι δύο τύποι και ο ένας ρωτάει συνέχεια τον άλλον διάφορα πράγματα. Ο δεύτερος είναι πολύ darkstyle φάση, αλλά ο Τάκης παρατηρεί ότι είναι συνέχεια συγκινημένος, τα μάτια του είναι υγρά, τα σκουπίζει συνέχεια και σε κάθε ερώτηση του πρώτου, πριν απαντήσει, τον εκθειάζει. “Εσείς που είστε τόσο καλός”, “τι ευγενικός που είστε”, “είστε ο καλύτερος στη δουλειά σας”, “έχω γνωρίσει πολύ κόσμο, αλλά εσείς είστε άλλο πράμα” και άλλα τέτοια νόστιμα και γλυφτικά.
Ο Τάκης κοιτάει παραξενεμένος τη σκηνή, την ώρα που ο Σάκης είναι αφοσιωμένος στο έργο.
-Ρε Σάκη…
-Έλα ρε, τι είναι;
-Δε σου φαίνεται λίγο παράξενο το όλο σκηνικό;
-Ποιο ρε;
-Να όλη η συγκίνηση, το γλύψιμο, η ατμόσφαιρα…
-Έλα ρε Τάκη, είναι φυσικό, έπρεπε να το έχεις καταλάβει από τον τίτλο…
[SPOILER]Συνέντευξη με έναν βουρκόλακα[/SPOILER][/SPOILER]
A pregnant woman from Virginia was involved in a car accident and, while in the hospital, she fell into a coma. When she awoke days later, the woman noticed that she was no longer carrying a child, and asked, “Doc, what happened to my baby!”
The doctor replied, “Ma’am, you’ve had twins! You’re the proud mother of a handsome baby boy and a beautiful baby girl. Also, you should know that while you were in a coma, your brother named the children for you.”
“Oh, no!” shrieked the woman. “Not my brother! He’s not really all together, if you know what I mean!”
The doctor replied, “Well, ma’am, your brother named your daughter Denise.”
“Oh, that’s no so bad,” smiled the woman. Then, hesitantly, she asked, “What’s the boy’s name?”
The doctor grinned and said, “Denephew.”
AXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAAAX
ΡΕ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
κλαίω με τοξικο και Scourge …
…-Μωρό δώσε μου λίγο την εφημερίδα.
-Μην είσαι χαζός μωρό μου, πάρε το iPad μου.
ΜΠΑΜ
-Η γαμιόλα η αράχνη δεν κατάλαβε από που της ήρθε!!!
:):!:
:lol::lol: scourge και stef γάμησαν
- με είπε καμπούρη.
- κι εσύ τι έκανες;
- το 103-101.
:") :")
Δακρυα.
Κλεβω
:lol::lol:
Ακατασχετοι γελωτες. Καποιον θα ξυπνησα.
Επος!!!
Παιρνει τηλ μια ξανθιά στον κτηνιατρο
- η γάτα μ ήπιε 50 ml βενζίνη , κ άρχισε ν τρέχει πανικόβλητη στο σπίτι γύρω γύρω ,τώρα είναι στον καναπέ κ δεν κουνιέται καθόλου τι νομίζετε οτι έπαθε ?
- Έμεινε από βενζίνη
ειναι τοσο ηλίθιο που γέλασα:lol: