Ανεκδοτάκια

Φρεσκότατη σαν μελομακάρονο,εορταστική δηθενιά,με θρησκευτικό περιεχόμενο.

Πεθαίνουν ο Σάκης και ο Τάκης(θα αναστηθούν φυσικά.You can’t kill an idea) και πάνε στον Παράδεισο,τον κήπο της Εδέμ. Εκεί ως noobs, προσπαθούν να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα, ψάχνοντας για κατάλυμα. Τελικά περπατώντας στις παραδεισένιες λεωφόρους,όνομα και πράγμα,φτάνουν σε μια όμορφη και γραφική πλατεία με αρκετά πανδοχεία. Μπαίνουν στο πρώτο που βρίσκουν και ο ρεσεψιονιστ άγγελος αμέσως τους δίνει κλειδιά για τα δωμάτια τους. Μπαίνουν λοιπόν και η μεγάλη έκπληξη έρχεται όταν ξαπλώνουν στα κρεβάτια τους. Θεϊκή(!) κατασκευή στρώματος,σχεδόν νοιώθεις ότι κοιμάσαι σε νερό,πλήρως ορθοπεδικό,υποαλλεργικό και μύρια όσα. Εκστασιασμένοι πετάγονται απ τα δωμάτια τους και συναντιούνται στο διάδρομο
-Πω ρε φίλε,τι φάση το στρώμα???
-Ναι ρε συ
-Μιλάμε για τρομερή άνεση
-Ε μα είναι λογικό

[SPOILER]Αφού είναι Ανατομικά της Εδέμ.[/SPOILER]

ΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑ…

Πώς λέγεται ο gay Εσκιμώος;;;

[SPOILER][SPOILER][SPOILER]Χιονολουλού…[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER]Τι σχέση έχουν οι Εσκιμώοι με τη Χαβάη;[/SPOILER]

Πες ότι δεν σ’αρέσει, θα το αντέξω. Πες ότι ήταν μαλακία, θα ζήσω με αυτό. Πες ότι δεν το κατάλαβες, θα σε συγχωρέσω. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι εξάλλου…

Μη ζητάς όμως συσχετισμούς και μυστική σύνδεση μεταξύ Ισημερινού και Αρκτικού κύκλου, σε συνδυασμό με την χαλάρωση των ηθών του σύγχρονου ανθρώπου…αδυνατώ…

Απλά ίσως να ήταν πιο αποτελεσματικό το ανέκδοτο αν το ερώτημα ήταν “πώς λέγεται ο gay Χαβανέζος” ξέρω γω… :stuck_out_tongue:

Όσο για gay Εσκιμώους, υπάρχουν ντοκουμέντα και σίγουρα δε χρειαζόμαστε παραπλανητικές πληροφορίες από τελειωμένους Λιβερπουλικούς, απ’ τη στιγμή που έχουμε αυτό:

τιγκα χιονι στη Χαβαη παιδια!!

Η μαλακία που έκανα είναι ότι το “Χιονολουλού” θα έκανε πολύ καλή δηθενιά και το έκαψα…

@pumpkin: αυτές τις μαγκιές να τις πεις το Σάββατο το πρωί :wink:

Στον Γρακχο απαντουσα ρε τοξικ.Τι ειναι το Σαβ το πρωι;

ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΤΟΝΙΑ ΕΝΑ ΨΑΡΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΛΕΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΜΑΛΩΝΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΙ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΛΕΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΚΥΨΕ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΥΒΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 1,2,3,4,5,6,7, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΩ 7 ΦΟΡΕΣ. ΛΕΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΣΚΥΨΕ, ΟΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ¨ΈΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ? ΠΑΡΤΟ

Χαχαχα, μπουρδέλο γίναμε…

Μία μέρα μετά το τέλος του κόσμου. Και θα έχει και χιόνι στη Χαβάη…

-Τι είπε ο καννίβαλος όταν είδε μια έγκυο;
-[B]ΚΙΝΤΕΡ[/B] έκπληξη…!!!

-Πως λέγονται στα τσιγγάνικα οι κλανιές;
-"[I]Ψίθυροι καρδιάς[/I]"…

-Γιατί ο Ηρακλής στη Μυθολογία εμφανίζεται γυμνός;
-Γιατί “[I]γαμάει και δέρνει[/I]”…

[I](μην κράζετε. Είμαι ακόμα στο 4ο κουτάκι μπύρας [COLOR=“Sienna”]bock Amstel[/COLOR]…)[/I]

ok, αν είναι έτσι, να ποστάρουμε τέτοια.

• Μπαμπά, μπαμπά, αρχίδι, αρχίδι!!
  • Ρε μαλακισμένο, δεν σου έχω πει εκατό φορές να μην βρίζεις?
  • Αρχίδει να χιονίδει ρε μπαμπά!!

καλύτερος!!! :slight_smile:

[I](α ρε πρέπει να τις κόψω τις μπύρες…)[/I]

Ειναι ο μικυ και θελει να γαμησει τη μινι. ετοιμη αυτη εχει σταξει οσο δεν παει. Τσεκαρει ο μικυ και δεν εχει καποτες ομως.
φευγει κατευθειαν και αρχιζει και βαραει στα διπλανα διαμερισματα για να βρει καποτες.
χτυπαει στην διπλα πορτα ανοιγει ο ντοναλντ:
-“ρε συ ντοναλντ μηπως εχεις καποτες? επειγει η δουλεια”
-“οχι ρε συ μαλακια δεν εχω τπτ :/”

ξενερωνει ο μικυ παει και χτυπαει στη διπλα πορτα τι να κανει. ανοιγει ο γκουφυ:

• “ρε μαλακα γκουφυ καμια καποτα μηπως εχεις? ετοιμη την εχω διπλα την γκομενα”
  • “οχι ρε φιλε σορρυ δεν μου βρισκεται καμια”

ετοιμος να τρελαθει ο μικυ παει και χτυπαει και στην αλλη πορτα. Ανοιγει ο νταφυ:

• ρε νταφυ πες μου σε παρακαλω οτι εχεις καποτες. χρειαζομαι μερικες επειγοντως.
  • εννοειται ρε! πες μου ποσες θες να σου δωσω να κανεις τη δουλεια σου.

Ποιο το ηθικο διδαγμα ?

[SPOILER]Οποιος βιαζεται στον νταφυ[/SPOILER]

Το ανεκδοτο γινεται:Πως λεγεται ο Gay Εσκιμωος που εχει καταγωγη απο τη Χαβαη.

και οι τσακωμοι σταματανε εδω

[B]Ήταν τρεις αδερφές από την Κρήτη πολύ αγαπημένες[/B]. Ήρθε η ώρα να παντρευτούν.
Η [B]μία [/B]παντρεύτηκε κάποιον ο οποίος ζούσε στην Αμερική και θα έφευγε μαζί του.
Η [B]δεύτερη [/B]παντρεύτηκε κάποιον ο οποίος ζούσε στην Αγγλία και θα πήγαινε εκεί.
Η [B]τρίτη[/B] παντρεύτηκε κάποιον από το χωριό τους στην Κρήτη και θα έμενε εκεί.
Το τελευταίο βράδυ πριν χωρίσουν λυπημένες μιλούσαν:

• [I]Κορίτσια να γράφουμε συχνά η μία στην άλλη, να λέμε τα νέα μας, πως περνάμε με τους άντρες μας, [/I]είπε η πρώτη.
  • [I]Ναι, αλλά όταν θέλουμε να πούμε κάτι για το σεξ πώς να το πούμε[/I];
  • [I]Να μην πάρει κανείς άλλος το γράμμα και το διαβάσει,[/I] είπε η δεύτερη.
  • [I]Εγώ λέω, όταν γράφουμε για το σεξ, να λέμε τηγανιτές πατάτες[/I], είπε η τρίτη και όλες συμφώνησαν.
    Πέρασε καιρός και το πρώτο γράμμα έφτασε από την Αμερική:
    "[I]Εδώ κορίτσια είναι πολύ ωραία. Έχουμε αλυσίδα εστιατορίων.
    Πολλά λεφτά, βόλτες και ταξίδια, αλλά τηγανιτές πατάτες τρώμε μια φορά το μήνα[/I]".
    Μετά ήρθε το γράμμα από την Αγγλία:
    "[I]Κορίτσια όλα πολύ καλά. Έχουμε αλυσίδα καταστημάτων με ρούχα. Πολλά λεφτά, γυρνάμε όλο τον κόσμο, τα παιδιά πάνε στα καλύτερα σχολεία, αλλά τηγανιτές πατάτες τρώμε μια φορά στις δεκαπέντε μέρες[/I]".
    Τελευταίο ήρθε το γράμμα από το χωριό της Κρήτης:
    "[I]Εδώ κορίτσια τι να σας πω; Οπως τα ξέρετε. Χωράφι, παιδιά, νοικοκυριό, τα ίδια και τα ίδια.
    Τηγανιτές πατάτες όμως τρώμε κάθε μέρα και τα Σαββατοκύριακα ο Μήτσος γλύφει και το τηγάνι[/I]."

:slight_smile:

το ξέρω αντίθετα και μου φαίνεται πιο λογικό…

ένα σύντομο ψιλοηλίθιο που βαριέμαι να “ντύσω”…

σε ποια περιοχή των αθηνών πιάνει απαράδεκτες ταχύτητες η hellas on line;

[SPOILER]στον χολαργό[/SPOILER]

Μπαίνει ένας τύπος φουριόζος στο σπίτι του…

• Γυναίκα κερδίσαμε 10 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο!!!
    Τ’ ακούει η γυναίκα του, παθαίνει καρδιακή προσβολή και τέζα…
    Τη βλέπει ο τύπος και λέει:
  • Ε ρε, αμα σε θέλει η πουτάνα η τύχη !!

…μια χαρά είναι για την γυναίκα μου που προωθεί τηλεφωνικά ανταγωνιστηκή εταιρία:p :slight_smile: :!: