παρτε ενα κρυο για τους powerades
πως λεγεται αυτος που “εκσπερματωνει” πολύ;;
η απαντηση:
Kamelot
η εξηγηση της απαντησης:
Cum-A-Lot
παρτε ενα κρυο για τους powerades
πως λεγεται αυτος που “εκσπερματωνει” πολύ;;
η απαντηση:
Kamelot
η εξηγηση της απαντησης:
Cum-A-Lot
:lol: :lol: :lol:
Όταν ο θεός έφτιαξε τον κόσμο μοίρασε δυνάμεις σους λαούς,συγκεκριμένα 2 στον καθένα,π.χ. οι Γερμανοί ήταν πειθαρχιμένοι και γότθάδες,οι άγγλοι gentlemen και ποδοσφαιρόφιλοι,κτλ.Όταν όμως ήρθε η σειρά των ελλήνων,έκανε 1 λάθος:τους έδωσε 3 δυνάμεις:ήταν τίμιοι,έξυπνοι και δημόσιοι υπάλληλλοι.Ο πρώτος που το κατάλαβε ήταν ο Αρχάγγελος Γαβριήλ.Λέει λοιπόν ο Γαβριήλ στον θεό.
-Ρε μλκ,τι έκανες εκεί?Στους έλληνες έδωσες 3 δυνάμεις.
-Όχι ρε πο*&#η…τι έκανα…τι κάνουμε τώρα?
Ύστερα από 2 λεπτά ο Θεός βρήκε τη λύση.
-Θα τους επιτρέψουμε να έχουν μόνο 2 από τις δυνάμεις αυτές.
Έτσι:
αν είσαι έξυπνος και δημόσιος υπάλληλος δεν είσαι τίμιος
αν είσαι τίμιος και δημόσιος υπάλληλος δεν είσαι έξυπνος
αν είσαι τίμιος και έξυπνος δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος
. . .
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ηταν δυο πλαιστικοι χειρουργοι
ενας απο ναιλον και ενας απο καουτσουκ
:cold: :cold:
:lol: :lol: :lol3: :lol3:
Δεος.Respect!:lol: :lol: :lol:
βαράς και υπερωρίες τώρα ρε?χρειάζεσαι ξεκούραση:lol: :lol:
Δεν παίζεσαι αγόρι μου λέμε! :lol:
Και ομως … το Σαββατοκυριακο το ακουσα… στην ξεκουραση! Φαντασου κατσω χωρις να κανω τιποτα αραχτος τι εχει να γινει…
Πάει ένας στη λαϊκή και ρωτάει:
Χτες το πετυχα σε ενα σαιτ αυτο και σκεφτομουν να το ποσταρω…
Ένα αντρόγυνο έρχεται στον γιατρό και λέει ο άντρας ότι η γυναίκα του δεν
θέλει να κάνει σεξ μαζί του τους τελευταίους 7 μήνες. Ο γιατρός παίρνει την
γυναίκα στα ενδότερα για να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Την ρωτάει ο γιατρός περί τούτου:
Και διηγείται η καημένη την δακρύβρεκτη ιστορία της:
Τους τελευταίους 7 μήνες παίρνω ταξί για να πάω στην δουλειά μου, αλλά δεν έχω λεφτά, και με ρωτάει ο ταρίφας:
Λοιπόν θα πληρώσετε σήμερις, ή …; Έτσι μου κάνει ένα “ή”.
Όταν πηγαίνω στην δουλειά είμαι πλέον αργοπορημένη και με ρωτάει ο προϊστάμενος:
Λοιπόν θα σας γράψω την αργοπορία, ή …;
Έτσι μου κάνει ένα “ή”.
Για να γυρίσω σπίτι παίρνω ταξί και με ρωτάει πάλι ο ταρίφας:
Λοιπόν θα πληρώσετε αυτή την φορά, ή …;
Έτσι μου κάνει ένα “ή”. Βλέπετε γιατρέ μου, όταν γυρίσω σπίτι, είμαι πολύ κουρασμένη και δεν θέλω άλλο.
Και την ρωτάει ο γιατρός:
Λοιπόν, θα το πούμε στον άντρα σας, ή … ;
Σε ένα αεροπλάνο, αφού έκανε την καθιερωμένη ανακοίνωση ο πιλότος, ξέχασε να κλείσει το μικρόφωνο. Μετά από λίγη ώρα λέει στον άλλο πιλότο:
το επομενο ειναι κρυο :cold:
Ο τύπος πάει τον περίπατό του και περνάει έξω από ένα μεγάλο σπίτι. Εκεί βλέπει ένα ζευγάρι, θεόγυμνους, που κάνουν έρωτα πάνω στη χλόη, (γρασίδι, γκαζόν, για όσους δε μιλάνε… «ξένες» γλώσσες). Συνεχίζει να κοιτάζει και βλέπει άλλο ένα ζευγάρι, πίσω από ένα δέντρο, θεόγυμνους, που κάνουν έρωτα. Μετά από λίγο πήρε το μάτι του άλλο ένα ζευγάρι, θεόγυμνους, που έκαναν έρωτα πίσω από ένα θάμνο, κοντά στο σπίτι. Πάει στην είσοδο του σπιτιού, χτυπάει και μια καλοντυμένη γυναίκα του άνοιξε.
Συναντιούνται 4 φίλοι από το Στράτο μετά από 30 χρόνια. Αφού είπαν για τα παλιά η συζήτηση μεταφέρεται στο πόσο πετυχημένα έγιναν τα παιδιά τους. Στον 4ο τις παρέας δεν του άρεσε αυτό και πήγε στη τουαλέτα για να αποφύγει τα δυσάρεστα.
Μια μέρα μπαίνουν μέσα σε μια τράπεζα δύο τύποι και φωνάζουν:
Ήταν ένας τυπάς που έκανε σκι στα Ιμαλάϊα όταν ξαφνικά μια τεράστια χιονοστιβάδα τον έκανε να λιποθυμήσει. Ξυπνάει λοιπόν σε ένα μοναστήρι και από πάνω του ξεπροβάλλουν ένα μάτσο μοναχοί. Του κάνει λοιπόν ο μεγάλος μοναχός:
Φίλε θα σε φροντίσουμε, θα σε ταΐσουμε, θα σε κοιμίσουμε μέχρι να γίνεις καλά αρκεί να μην βεβηλώσεις την παρθένα κόρη μου, γιατί αλλιώς θα υποστείς… τα τέσσερα κινέζικα βασανιστήρια… οκ;
OK, λέει λοιπόν κι ο τυπάς ξαφνιασμένος… Εγινε!
Την πρώτη μέρα έκανε ένα γύρο στο μοναστήρι και είδε όλους πίνακες που υπήρχαν εκεί…
“Καταπληκτικοί” αναφωνεί και πάει να κοιμηθεί…
Την δεύτερη μέρα λοιπόν ο τύπος έκανε και πάλι ένα γύρο στο μοναστήρι και είδε όλα τα αγάλματα που υπήρχαν εκεί…
“Μεγαλειώδη έργα” αναφωνεί ξανά και πάει πίσω στο κρεβάτι του…
Την τρίτη μέρα αφού έκανε τον συνηθισμένο του γύρο στο μοναστήρι είδε την κόρη του μεγάλου μονάχου. Η κοπελιά ήταν πιο όμορφη και από τις πιο ζωηρές του φαντασιώσεις. Έτσι, εφάρμοσε όλη του τη γαλιφιά και μέχρι το βράδυ, αψηφώντας την προειδοποίηση του μοναχού, την κουτούπωσε!
Ξυπνάει την άλλη μέρα το πρωί ο ήρωας μας και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται στη στέγη του μοναστηριού … Ρίχνει ένα βλέφαρο στα χέρια του και κοζάρει δυο χοντρές αλυσίδες και ένα ταμπελάκι που έλεγε:
“1ο Κινέζικο βασανιστήριο: Τα χέρια σου είναι δεμένα με αλυσίδες”
“Σιγά” λέει “αυτά εγώ τα μασάω” και μπρατσαράς καθώς ήταν σπάει τις αλυσίδες. Κοιτάει μετά κάτω και βλέπει μια τεράστια κοτρόνα να βρίσκεται πάνω στην κοιλιά του και ένα ταμπελάκι που να λέει:
“2ο Κινέζικο βασανιστήριο: Μια πέτρα είναι πάνω στην κοιλιά σου.”
Αρχισε να γελάει ο τύπος με τα βασανιστήρια και την ασχετοσύνη των μοναχών. Σαν ρωμαλέο παλικάρι, σηκώνει την κοτρόνα και την πετάει στο γκρεμό. Κάτω από την πέτρα όμως, βλέπει ένα τρίτο ταμπελάκι…
“3ο Κινέζικο βασανιστήριο: Το αριστερό σου αρχίδι είναι δεμένο στην πέτρα.”
Πανικόβλητος λοιπόν ο τύπος πηδάει μαζί με την πέτρα στο γκρεμό για να σώσει την οικογένεια… Και ενώ βρισκόταν σε κάθετη πτώση, διακρίνει στον πάτο του γκρεμού μία τεράστια ταμπέλα με μεγάλα γράμματα που έλεγε…
“4ο Κινέζικο βασανιστήριο: Το άλλο σου αρχίδι είναι δεμένο πάνω στην στέγη”
το επομενο ειναι απιστευτο επος.
Σε ένα καράβι, δούλευε ένας υπερβολικά κοντός μούτσος. Ηταν μόλις 30 πόντους. Ο καπετάνιος λές και τον μισούσε. Τον κακομεταχειριζόταν συνεχώς και τον έβαζε να κάνει όλες τις βρωμοδουλειές και τις αγγαρείες. Ηταν φυσικό και ο μούτσος να τον έχει μισήσει θανάσιμα τον καπετάνιο του. Εψαχνε λοιπόν μια ευκαιρία να τον εκδικηθεί.
Το όνειρό του θα γινόταν πραγματικότητα, όταν ο μούτσος βρήκε σε μια ξεχασμένη γωνιά του αμπαριού, κατά την διάρκεια μιας αγγαρείας που τον είχε υποχρεώσει ο καπετάνιος να κάνει, ένα μαγικό λυχνάρι. Τρίβοντάς το, εμφανίζεται το τζίνι. Αμέσως κάνει την ευχή του. “Θέλω να μου δώσεις 30.000 λίρες για να αγοράσω το πλοίο και να βάλω τον καπετάνιο να κάνει όλες τις βρωμοδουλειές που μέχρι τώρα κάνω εγώ”, λέει χωρίς δισταγμό στο τζίνι.
Πέφτει για ύπνο και την επόμενη το πρωί, ξυπνάει και βλέπει γύρω του ένα τεράστιο βουνό από 30.000 μπύρες. Τον πιάνει το παράπονο και πάει στον καπετάνιο και του περιγράφει το σκηνικό. Πώς βρήκε το λυχνάρι και πως έκανε την ευχή. Στο τέλος με παράπονο τον ρωτάει:
-Mα καλά,καπετάνιο, κουφό είναι αυτό το τζίνι;
-Εσύ τι λές βρε ηλίθιε; Λες να χρειαζόμουν ποτέ έναν μούτσο 30 πόντους;
Το τελευταίο πρέπει να έχει αναφερθεί 5 φορές εδώ πέρα και μάλιστα κάτι μου λέει ότι η μία τουλάχιστον είναι από σένα
Δε μου κανει καμια εντυπωση.
:cold: x 1000
Ευτυχώς που δεν το 'κανες, πίστεψέ με!
Ηταν ενα ξενοδοχειο, οπου στο δωματιο 13 ερχοντουσαν διαφορες (οχι τουριστριες:p ) για τα παιρετερω…
Παει ενας στο ξενοδοχειο αυτο, αφου ειχε ακουσει για το συγκεκριμενο δωματιο, και ζηταει το δωματιο 13… Του το δινουν, και περναει ενα αξεχαστο βραδυ!!!
Την επομενη το πρωι, πηγαινει στη ρεσεπτιον για να ζητησει το λογαριασμο.
-Το λογαριασμο παρακαλω.
-Ποιο λογαριασμο, τι λετε? Παρτε 200 ευρω!
Εκπληκτος ο αλλος, αφου βλεπει οτι οχι μονο εμεινε τζαμπε σε ξενοδοχειο με ολες τις ανεσεις, με πορνες κλπ, αλλα τον πληρωσανε κι ολας, εφυγε κατενθουσιασμενος… Σε μια στιγμη, συνανταει τον παπα της περιοχης. Του λεει για το δωματιο 13 του ξενοδοχειου, και ο παπας εφυγε σφαιρα για εκει περα…
-Το δωματιο 13 παρακαλω
-Μα τι λετε, ειστε και παπας, αυτα δεν γινονται
Με τα χιλια ζορια του δινουν τελικα το συγκεκριμενο δωματιο. Την αλλη μερα παει να πληρωσει ο παπας, αλλα του δινουν 600 ευρω αντι για 200.
-Καλα, στον προηγουμενο του δωσατε 200 ευρω, γιατι σε μενα 600?
-Γιατι τσοντα με παπα, πρωτη φορα γυριζουμε…
Ήταν δυο συμμαθητές που είχαν κανονίσει να συναντιούνται κάθε δέκα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το Γυμνάσιο.
Την πρώτη φορά που συναντώνται:
(Αγκαλιάζονται με δάκρυα κλπ)
Μετά από δέκα χρόνια ξανασυναντώνται:
Πούλησα τα μπουκάλια!