Ανεκδοτάκια

κανω λευκανση καθε χρονο!!!

Μαγαριζετε ενα ιερο για μενα τοπικ.:frowning:

ρίξε κάτι να το σώσεις ντε,από τα καλά,ξέρεις εσύ

:lol: :lol: :lol:

Το ραδιενεργο τζατζικι τα εξαφανισε ολα.

Πως λεγεται ο Μητσος που κραταει οπλο.

Μιτσιγκαν.

Χα χα χα. :ασπρα δοντια με χλωρινη:

:please: post again sofi-k!!!

'Ηταν ένα ανδρόγυνο λοιπόν και γυρνάει ο άντρας απο την δουλειά κουρασμένος κ.λ.π. και λέει στη γυναίκα:
-“Αγάπη, τι θα φάμε σήμερα;”
-“Αυγά.”
-“Όχι αυγά, εγώ θέλω πατέ, το πεθήμησα.”
-“Όχι, είπα αυγά!”
-“Κι εγώ είπα πατέ!”
$@^%$&!@ Ξύλο, παντόφλες, τηγάνια, χαμός, τον τσάκισε τον άνθρωπο.
Ηθικό δίδαγμα;

Κάλλιο αυγά παρά πατέ.:expressionless:

[SIZE=“5”]The Return Of The King[/SIZE]

Σοφια, το θρεντ σου ανηκει!!

god save the queen

Ανελπιστα καλο για Σοφι-καπα!!! Ευγε!! =D>

:lol2:

Κι άλλο, κι άλλο!!!

Αυτο ειναι μονο για το Γκιγκατρο. Μην κοιτατε οι αλλοι.

Ένας που τον κάλεσαν στο στρατό αποφάσισε να το παίξει τρελός για να την γλυτώσει. Οταν τον κάλεσαν λοιπόν στο στρατολ. γραφείο άρχισε να πιάνει και να εξεταζει κάθε χαρτί που έβλεπε στα γραφεία και πετώντας το απογοητευμένος έλεγε πάντα “Δεν είναι αυτό”, “Δεν είναι αυτό”. Οταν τέλειωσαν τα χαρτιά επιασε αυτά στον κάδο ανακύκλωσης και το ίδιο βιολί: “Δεν ειναι αυτό”, “Δεν είναι αυτό”. Πάει στην τουαλέτα, πιάνει το χαρτί, το ψαχουλεύει “Δεν είναι αυτό”.

Γέμισε χαρτιά τον τόπο, οι υπάλληλοι τον κοιτούσαν σαστισμένοι, δεν είχαν ξαναδεί τέτοια περίπτωση τρέλας. Καλούν επειγόντως τον γιατρό να τον πάει στο ιατρείο. Στο δρόμο για εκεί είχε ηδη εξετάσει, ό,τι χαρτί είχε στην τσέπη ο γιατρός, ακόμα και τα πεταμένα κάτω και έλεγε μονότονα “Δεν είναι αυτό”, “Δεν είναι αυτό” πετώντας τα εδώ κι εκεί.

Στο ιατρείο πάλι δεν άφησε χαρτί για χαρτί. Ολα τα εξέταζε με προσοχή και επαναλάμβανε το ίδιο τροπάριο: “Δεν είναι αυτό”, “Δεν είναι αυτό”. Ο ιατρός τότε αγανακτισμένος, ούτε τον εξέτασε, πιάνει ένα χαρτί που απόμεινε, υπογράφει την γνωμάτευση ότι είναι θεότρελος Ι5 και του το δίνει. Το παίρνει, το εξετάζει απο΄δω, το εξετάζει από κει και λέει: “ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!”

sofi-k παλιο αλλα καλο. για να προσφερω και εγω…

Ηταν ο ο Ακακιος Καχιασβιλι στο Ολυμπιακο χωριο λιγες μερες πριν αγωνιστει και αυτος. Παει να παρει φαι απο την τραπεζαρια το μεσημερι και βλεπει τον Ιακωβου και αυτος τον ρωταει:

• τι θα παρεις να φας
  • θελω να παρω μακαρονια
  • δεν σκεφτεσαι να φας κατι αλλο καλυτερα ??
  • μπα θελω να φαω μακαρονια
  • αστο καλυτερα
  • μα θελω μακαρονια εχω καιρο να φαω
  • οχι μην φας μακαρονια
  • μα γιατι ???
  • ξερω τι σου λεω εγω, μην το ρισκαρεις

το διδαγμα:

ΑΚΑΚΙΕ, ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΙΣΚΟ…

AYTA EINAI!!! :lol2:

:expressionless: …:lol:

μετα το ατυχημα του Τσερνομπιλ πηγαινει το κοριτσακι στη μαμα και της λεει:
-Μαμα εχω 3 βυζια
-Στα @ρχ*δια μου
:lol: :lol:

Αχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:

Μερικα καμμενα που βγαλαμε το καλοκαιρι…

Πως λεγεται η συνουσια μεταξυ 2 λεπρων?

Σεξ σαπιλ

Ειναι ο νοθος γιος του Πρωθυπουργου και παθαινει ατυχημα και ειναι σε ημικωματωδη κατασταση.Χωρις να εχουν ιδεα οι νοσοκομοι για ποιον προκειται τον μεταφερουν σε μια κλινικη οπου τελικα ομως μαθαινεται η κρυφη του ταυτοτητα.Μετα απ αυτο πλακωνουν πανω του οι κορυφαιοι των κορυφαιων της Ιατρικης και ψαχνουν να μαθουν κατι για τα αιτια του ατυχηματος.Ξαφνικα τα ματια του νεου ανοιγουν και αρχιζει να φωναζει παραλληρωντας…
-οειοοοοοοοο,οειο
Ολοι σαστιζουν.Μα τι λεει?
-οειο,ορειο
Ορειο?Τι να σημαινει αυτο αραγε?
-ορειοοο,φορειο!
-Ειπε τη λεξη φορειο παιδια…

Ποιο το ηθικο διδαγμα?

Λεει φορειο,ο νοθος

Ειναι καποιος και πεταει για Μπαλι με πτηση της Oceanic.Οπως συνηθιζεται με τα αεροπλανα της Oceanic πεφτει σε ενα ερημο νησι,το οποιο ομως ειναι και εντελως αγονο.Χλωριδα και πανιδα ανυπαρκτη.Ο θανατος βεβαιος και πλησιαζει απειλητικα για τον ηρωα μας,ο οποιος καθε αλλο παρα στωικα τον αποδεχεται.Λεει ρε γαμωτο ειναι κριμα να μην εχω ενα τελευταιο γευμα.Αφου ουτε φυκι δεν καταφερε να πιασει,ψαχουλευει το φθαρμενο του σακακι και βρισκει ενα σωληναριο καραμελες Μεντος.Απ την τσατιλα του ομως που το τελευταιο γευμα του θα ηταν ενα σωληναριο καραμελες αρπαζει μαι πετρα και αρχιζει να το κοπαναει με δυναμη,με αποτελεσμα οι καραμελες να γινουν μια πηχτη μαζα,σαν χυλος,σαν πουρες.Δοκιμαζει λιγο με την ακρη του δαχτυλου του και εχει παθει πλακα.Ισως το πιο νοστιμο πραγμα πο υχει γευτει ποτε.Ευχεται να μην πεθαινει και να διεδιδε στον κοσμο την ανακαλυψη του και ω του θαυματος,εκεινη τη στιγμη σκαει μυτη Ρωσικο υποβρυχιο που εκανε πειραματα αναπαραγωγης στο τρικεφαλο σαλαχοειδες μπαρμπουνι του Ειρηνικου και τελικα σωζεται,διαδιδει τη συνταγη και γινεται διασημος.

Ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα?

Πηγε για Μπαλι και βρηκε πουρε Μεντος

Αν το βγαλατε εσεις αυτο ειστε θεοι.- Απειρα ρισπεκτ, προσκυνηματα κ.λ.π.

Glad you liked it Sofi!Ειναι αισιοδοξο οτι υπαρχουν ατομα που εκτιμουν αυτο το τοσο σαπιο ειδος χιουμορ,υπαρχει ελπις!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ενα οχι παραγωγης μας…

Ειναι σε ρεμπεταδικο παρακμιακο εντελως,με καρε τραπεζομαντηλο,παλκοσενικο απο καστανια που κατουρησε ο Βαμβακαρης κτλ και η κομπανια αδει υπο τους ηχους των κομπολογιων των επισης παρακμιακων θαμωνων.Ξαφνικα ανοιγει η πορτα και σκαει μυτη ο Λεοναρντο Ντι Καπριο,με μορτικο μουστακι,φορωντας το σακακι στους ωμους,παιζοντας κομπολοι και γενικα πολλα βαρυς ναουμ.Ολοι σταματανε,αυτος αγερωχος προχωραει στον μπουζουκτση,του κολλαει ενα 500ευρω στο κουτελο και ζηταει ενα βαρυ ζειμπεκικο.Τη ωρα που στροβιλιζεται ο Λεοναρδος ειναι 2 τυπαδες απο κατω και παρακολουθουν με δεος.
-Ποιος ειναι αυτος ρε Νωντα?Πρωτη φορα τον εβλεπω.
-Καλα ρε δεν τον ξερεις αυτον?
-Οχι ρε φιλαρα.Ποιος ειναι?

Ειναι του Τιτανικου ο μαγκας.

:cold: :cold: :cold:

Φιλε Χοκαμ, οσο και να προσπαθεις, το θρεντ ανηκει στο Σοφι-καπα…

Τελος.

Αυτο εννοειται.Αλλωστε δε θα κλεβα ποτε τη δοξα απο μια κυρια.:wink: :smiley: